دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

راهنمای کامل قیمت طراحی سایت در سال ۱۴۰۳

زمانی که فردی تصمیم می‌گیرد تا سایتی را برای خود طراحی کند، روش‌های مختلفی با هزینه‌های متنوع پیش روی خود می‌بیند که ممکن است کمی بابت آن‌ها گیج شود. در این مقاله راهنمای کاملی درباره تعرفه و قیمت طراحی سایت در سال ۱۴۰۳ آماده کرده‌ایم که با خواندن آن دید بازتری نسبت به قیمت طراحی سایت پیدا خواهید کرد.
در این مقاله می‌خوانید:

هیچ قانون مشخصی برای تعیین قیمت طراحی سایت وجود ندارد، با این حال مبالغی که به عنوان تعرفه طراحی سایت می‌بینید، به عوامل مختلفی بستگی دارند. در این مقاله تمام عوامل و موارد تاثیرگذار روی قیمت ساخت سایت در سال ۱۴۰۳ را موشکافی کرده‌ایم. پس اگر می‌خواهید همه چیز را به صورت کامل درباره هزینه طراحی سایت بدانید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

چه راه‌هایی برای ساخت سایت وجود دارد؟

اگر به دنبال طراحی سایت هستید، در ابتدا باید به شما بگوییم که راه‌های مختلفی برای ساخت سایت پیش پای شما قرار دارند. هر کدام از روش‌های ساخت سایت، هزینه‌های متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند. سه راه اصلی برای ساخت سایت که هزینه آن‌ها را در این مقاله بررسی کرده‌ایم، راه‌های زیر هستند:

  • طراحی وب سایت با سرویس‌های سایت ساز اشتراکی
  • طراحی سایت با وردپرس یا سایر سیستم‌های مدیریت محتوا
  • طراحی سایت اختصاصی

اگر کمی درباره ساخت سایت بدانید یا تحقیق کرده باشید، احتمالا با راه‌هایی که به آن اشاره کردیم، آشنا هستید. با این حال هر کدام از روش‌هایی که نام بردیم، هزینه‌ و قیمت‌های مختلفی برای طراحی سایت دارند که در ادامه به طور کامل آن‌ها را توضیح داده‌ایم. اگر می‌خواهید با سیستم‌های مختلف مدیریت محتوا آشنایی بیشتری داشته باشید، مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: سیستم‌های مدیریت محتوا

راه‌های طراحی سایت

قیمت طراحی سایت با سایت ساز یا فروشگاه ساز سال ۱۴۰۳

 اولین راهی که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم، ساده‌ترین راهی است که با استفاده از آن می‌توانید یک سایت حرفه‌ای بسازید. سرویس‌های سایت ساز یا فروشگاه ساز معمولا از یک سیستم مدیریت محتوای اشتراکی استفاده می‌کنند و هزینه‌ای که بابت طراحی سایت با آن‌ها پرداخت می‌کنید، بابت تمام امکاناتی است که برای یک سایت دریافت می‌کنید و هزینه‌های جانبی زیادی ندارید.

سایت ساز یا فروشگاه ساز چیست؟

سایت ساز یا فروشگاه ساز سیستمی است که با کمک آن می‌توانید بدون داشتن هیچ دانش فنی خاصی، یک سایت اینترنتی را به طور کامل بسازید و آن را مدیریت کنید. این سرویس‌ها از سیستم مدیریت محتوای اشتراکی یا SAAS استفاده می‌کنند و کار با آن‌ها معمولا بسیار ساده است. سرویس‌های سایت سایت ساز با سیستم مدیریت محتوای اشتراکی، به دو دسته ایرانی و خارجی تقسیم بندی می‌شوند. در ادامه هزینه ساخت سایت با هر دوی این سرویس‌ها را بررسی کرده‌ایم.

البته سرویس‌های ساخت سایت فروشگاهی دیگری مثل ووکامرس و پرستا شاپ نیز وجود دارند که از یک سیستم مدیریت محتوای متن باز یا Open Source استفاده می‌کنند، اما هزینه راه اندازی سایت با آن‌ها همانند هزینه راه اندازی سایت با وردپرس است که جلوتر به آن اشاره کرده‌ایم.

تعرفه ساخت سایت با سایت سازهای خارجی سال ۱۴۰۳

معروف‌ترین سرویس‌های ساخت سایت آماده یا سایت فروشگاهی در دنیا، سرویس‌های ویکس و شاپیفای هستند. امروزه بیش از ۱۵ میلیون سایت در جهان فقط با این دو سرویس ساخته شده‌اند.


نام سرویس سایت ساز
شروع قیمت
۱
شاپیفایشاپیفای - Shopify
سالیانه از حدود ۳۵۰ دلار
۲
ویکسویکس - Wix
سالیانه از حدود ۱۹۰ دلار
۳
اسکوئر اسپیساسکوئر اسپیس - SquareSpace
سالیانه از حدود ۱۹۰ دلار
۴
ویبلیویبلی - Weebly
سالیانه از حدود ۱۲۰ دلار
۵
گو ددیگو ددی - GoDaddy
سالیانه از حدود ۱۲۰ دلار

هزینه طراحی سایت با سایت سازهای خارجی

با این حال ساخت سایت با استفاده از سرویس‌های سایت ساز خارجی، دو مشکل اساسی را با خود به همراه دارد:

مشکل اول این است که این سرویس‌ها بین‌المللی هستند و برای خرید سایت از آن‌ها، باید پرداخت خود را به دلار انجام دهید. جدای از این که هزینه دلاری برای ما کاربران ایرانی گران محسوب می‌شود، ما در ایران تحریم هستیم و نمی‌توانیم هزینه مربوط به آن را پرداخت کنیم. مشکل بعدی نیز این است که سایت‌های ساخته شده با این سرویس‌ها به درگاه‌های ایرانی متصل نمی‌شوند. با این حال در جدول بالا هزینه ساخت سایت با استفاده از سایت سازهای خارجی را نوشته‌ایم.

تعرفه طراحی سایت با سایت ساز‌های داخلی سال ۱۴۰۳

 همان‌طور که خواندیم، ساخت وبسایت با یک سایت ساز خارجی نمی‌تواند خیلی مقرون به صرفه باشد، به همین دلیل بهتر است نگاهی به تعرفه طراحی سایت با سایت سازهای ایرانی نیز بیندازید. لازم به ذکر است که در سال‌های گذشته سرویس‌های سایت ساز ایرانی رشد خیلی زیادی داشته‌اند؛ تا جایی که امروزه مقرون به صرفه‌ترین راه برای ساخت یک سایت حرفه‌ای، استفاده از این سرویس‌ها است.

شما با ورود به تمام سایت‌های زیر می‌توانید امکاناتی که برای ساخت یک سایت به شما ارائه می‌دهند را ببینید. اما به طور کلی می‌توانیم بگوییم که با خرید اشتراک در این سایت‌ها، تمام امکانات لازم برای ساخت یک سایت را به دست خواهید آورد. همچنین لازم به ذکر است که قیمت‌های ذکر شده، کف قیمت هستند و برای بررسی کامل تعرفه‌های هر سرویس، می‌توانید به سایت خودشان بروید.


سرویس سایت ساز
شروع قیمت
۱
پرتالپرتال
سایت غیر فروشگاهی از حدود سالیانه ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان - فروشگاهی از ۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان
۲
وبزیوبزی
سایت غیر فروشگاهی از حدود سالیانه ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان - فروشگاهی از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان
۳
سازیتوسازیتو
سالیانه از حدود ۲,۹۰۰,۰۰۰ تومان
۴
دیجیفایدیجیفای
سالیانه از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان - پنل کلیکی که در آن هزینه به ازای هر کلیک محاسبه می‌شود
۵
بیدکبیدک
سالیانه از ۱,۶۰۰,۰۰۰ تومان

هزینه طراحی سایت با سایت سازهای ایرانی

قیمت طراحی سایت با وردپرس سال ۱۴۰۳

یکی از محبوب‌ترین راه‌های طراحی سایت در ایران، استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز یا Open Source است که استفاده از خود آن هزینه‌ای ندارد؛ اما وقتی سایت خود را با وردپرس طراحی می‌کنید، می‌بینید که هزینه‌های جانبی مختلفی رو به روی شما قرار می‌گیرند.

وردپرس سیستم خیلی ساده‌ای نیست و برای استفاده از آن بر خلاف سیستم‌های مدیریت محتوای اشتراکی (همان سایت سازها)، باید دانش فنی حداقلی داشته باشید. اگر خودتان دانش طراحی سایت با وردپرس و مدیریت سایت با آن را یاد بگیرید، هزینه‌های شما برای ساخت سایت ممکن است کاهش پیدا کنند. اما اگر بخواهید راه اندازی سایت خود را به طور کامل به دست یک متخصص بسپارید، هزینه بیشتری را برای طراحی سایت پرداخت می‌کنید. به طور کلی ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین هزیه‌های شما برای ساخت سایت با وردپرس موارد زیر هستند:

  • دستمزد متخصص طراحی سایت با وردپرس
  • هزینه هاست و دامنه
  • هزینه قالب و ظاهر سایت وردپرسی
  • هزینه‌های جانبی مثل افزونه‌ها

سایت وردپرسی

در ادامه همه این موارد و هزینه‌های مربوط به آن را به شما توضیح داده‌ایم:

بیشتر بدانید: وردپرس چیست؟

دستمزد متخصص طراحی سایت وردپرس

متخصص طراحی سایت وردپرسیهمان‌طور که گفتیم زمانی که می‌خواهید یک سایت وردپرسی را طراحی کنید باید دانش فنی مربوط به طراحی با آن را داشته باشید. با این حال اگر خودتان این دانش فنی را ندارید و می‌خواهید کار را برون سپاری کنید، باید با یک فرد یا تیم متخصص طراحی سایت با وردپرس همکاری کنید. 

افراد خیلی زیادی هستند که در ازای دریافت دستمزدی مشخص، یک سایت وردپرسی خوب را برای شما بالا می‌آورند. با این حال میزان دستمزد برای طراحی یک سایت با وردپرس کاملا متنوع است و همه چیز به تخصص فرد بستگی دارد. اگر بخواهید در بهینه‌ترین حالت با یک متخصص کم تجربه اما کاربلد کار کنید، حداقل چیزی حدود ۵ میلیون تومان برای کار روی پروژه شما خواهد گرفت. البته توجه داشته باشید این هزینه، حداقل هزینه‌ای است که باید بابت دستمزد پرداخت کنید. 

  • حداقل هزینه دستمزد طراح سایت در سال ۱۴۰۳: حدود ۵ تا ۱۰ میلیون تومان 

هزینه هاست و دامنه

دامنه سایت وردپرسی

دو مورد از اصلی‌ترین مواردی که برای راه اندازی یک سایت به آن نیاز دارید، دامنه و هاست هستند. از آن‌جایی که در روش طراحی سایت با استفاده از سرویس‌های سایت ساز و فروشگاه ساز هزینه طراحی سایت به صورت کلی حساب می‌شد، این موارد دیده نمی‌شدند. اما زمانی که می‌خواهید سایت خود را با وردپرس یا به صورت اختصاصی طراحی کنید، به دامنه و هاست احتیاج دارید.

هر وب سایتی در دنیای اینترنت، یک آدرس اینترنتی دارد که به آن دامنه یا Domain نیز گفته می‌شود. شما می‌توانید برای سایت خود از یک دامنه بین‌المللی مانند .com یا .net استفاده کنید. همچنین می‌توانید از دامنه ملی ایران یا .ir نیز برای سایت خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که دامنه هرچه رند‌تر و جذاب‌تر باشد، قیمت بالاتری خواهد داشت؛ با این حال حداقل قیمت برای دامنه ir حدود سالیانه ۶۰ هزار تومان و برای دامنه بین‌المللی .com حدود سالیانه ۶۰۰ هزار تومان است.

بیشتر بدانید: دامنه چیست و چگونه ثبت می‌شود؟

از طرفی هر سایتی که می‌خواهد محتوایی را در اینترنت نمایش دهد، به یک هاست یا فضای میزبانی برای فایل‌های سایت خود نیاز دارد. هاست یکی از آن مواردی است که نسخه رایگان آن نیز موجود است، اما هاست رایگان برای یک سایت خوب مناسب نیست. از طرفی زمانی که یک سایت را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ایجاد می‌کنید، بهتر است از هاست‌های مخصوص وردپرس استفاده کنید. هزینه هاست مخصوص سایت‌های وردپرسی نیز از حدود ۳ میلیون تومان در سال شروع می‌شود.

بیشتر بدانید: هاست چیست؟

به طور کلی، هزینه‌های خرید هاست و دامنه در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر هستند:

  • حداقل هزینه تهیه دامنه داخلی .ir: حدود ۶۰ هزار تومان
  • حداقل هزینه تهیه دامنه بین المللی مثل com, net, org و…: حدود ۷۰۰ هزار تومان
  • حداقل هزینه تهیه هاست مخصوص وردپرس: حدود ۳ میلیون تومان

توجه کنید که این هزینه‌ها فقط برای ۱ سال استفاده از دامنه و هاست است. سال‌های بعد هم باید این هزینه‌ها را پرداخت کنید و با توجه به تورم، هر سال این مبالغ افزایش خواهند یافت.

طراحی یا خرید قالب وردپرس

قالب سایت وردپرسی

بعد از این که زیرساخت اولیه سایت خود را طراحی کردید، باید فکری به حال ظاهر سایت خود یا همان قالب سایت کنید. این قالب‌ها قیمت‌های مختلفی دارند و برای کاربردهای مختلفی ایجاد شده‌اند. مهم‌ترین نکاتی که در یک قالب خوب باید به آن توجه کنید ریسپانسیو یا واکنش‌گرا بودن، سرعت بالا، امنیت بالا و ظاهر جذاب است. شما می‌توانید با حداقل حدود ۶۰۰ هزار تومان یک قالب آماده ساده اما مناسب برای سایت خود پیدا کنید.

وردپرس قالب‌های آماده‌ای دارد که می‌توانید از آن برای طراحی سایت خود استفاده کنید. طراحی ظاهر سایت در سایت‌های وردپرسی، با استفاده از قالب وردپرس انجام می‌شود. قالب‌های وردپرسی به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • قالب‌های وردپرسی آماده
  • قالب‌های وردپرسی اختصاصی

از طرفی می‌توانید برای ظاهر سایت خود از قالب‌های اختصاصی نیز استفاده کنید. قالب اختصاصی وردپرس توسط یک تیم فنی به صورت اختصاصی برای سایت شما ساخته می‌شود و روی سایت‌های دیگر آن قالب را نمی‌بینید. طبق تحقیقی که درباره این موضوع انجام دادیم نیز هزینه طراحی قالب اختصاصی وردپرس از چیزی حدود ۷ الی ۸ میلیون تومان شروع می‌شود.

  • حداقل هزینه خرید قالب آماده وردپرس: حدود ۶۰۰ هزار تومان
  • حداقل هزینه طراحی قالب اختصاصی وردپرس: حدود ۷ تا ۸ میلیون تومان

خرید افزونه برای مدیریت سایت

افزونه سایت وردپرسی

زمانی که سایت خود را به طور کامل با وردپرس طراحی کردید، برای مدیریت هر چه بهتر سایت خود باید افزونه‌هایی را روی آن نصب کنید. هر سایت به توجه به هدفی که دارد، به افزونه یا پلاگین‌های خاصی برای مدیریت نیاز دارد. در واقع یکی از مهم‌ترین مواردی که قیمت طراحی سایت با وردپرس را در پروژه‌های مختلف متفاوت می‌کند، همین افزونه‌هایی هستند که قرار است روی سایت نصب شوند.

البته لازم به ذکر است که بعضی از افزونه‌های مورد نیاز برای طراحی سایت رایگان هستند. مثلا اگر بخواهید یک سایت فروشگاهی بسازید، باید افزونه ووکامرس را روی وردپرس خود نصب کنید که یک افزونه رایگان و ضروری برای فروشگاه‌های اینترنتی وردپرسی است. با این حال بسیاری از افزونه‌های ضروری که باید روی سایت خود نصب کنید، رایگان نیستند. برای نصب افزونه‌های اساسی و پایه برای یک سایت خوب، باید حداقل چیزی حدود دو میلیون تومان هزینه کنید. این افزونه‌های ضروری، برای موارد زیر در سایت استفاده می‌شوند:

  • افزونه‌های امنیتی مثل Wordfence Security، NinjaFirewall، iThems Security Pro و…
  • افزونه‌های سئو مثل Rank Math و Yoast
  • افزونه صفحه ساز مثل Elementor Pro
  • افزونه بهینه سازی سرعت سایت مثل Litespeed Cache و WP Rocket
  • افزونه فرم ساز مثل Gravity Forms
  • افزونه بکاپ گیری مثل Updraftplus
  • و…

افزونه‌هایی که در بالا به آن اشاره کردیم، مهم‌ترین افزونه‌هایی هستند که می‌توانید روی یک سایت وردپرسی نصب کنید. توجه داشته باشید که افزونه‌های خیلی زیادی هستند که می‌توانند به بهبود عملکرد سایت شما کمک کنند، با این حال ما سعی کردیم به حیاتی‌ترین افزونه‌ها برای سایت اشاره کنیم.

  • حداقل هزینه خرید افزونه‌های ضروری برای سایت وردپرسی: حدود ۲ میلیون تومان

بسته‌های آماده طراحی سایت با وردپرس

طراحی یکجا سایت وردپرسی

با توجه به مواردی که در این بخش از متن به آن اشاره کردیم، هزینه طراحی یک سایت با وردپرس در سال ۱۴۰۳ بازه‌ای بین ۱۲ تا ۲۲ میلیون تومان دارد. البته این را در نظر داشته باشید که این میزان هزینه، به عنوان کف هزینه برای ساخت سایت با وردپرس محاسبه شده است و هزینه‌های مدیریت سایت در آن در نظر گرفته نشده است. 

همان‌طور که در بخش طراحی سایت با سرویس‌های سایت ساز و فروشگاه ساز دیدیم، هزینه طراحی سایت با آن سرویس‌ها به صورت یک پکیج کامل است؛ یعنی شما یک بار یک هزینه‌ای را بابت بسته آماده و کامل طراحی سایت پرداخت می‌کنید و با همان هزینه سایت شما ساخته می‌شود. با این حال بسیاری از شرکت‌های طراحی سایت با وردپرس نیز امکان خرید یک پکیج برای طراحی سایت با وردپرس را برای کاربران خود فراهم کرده‌اند. طبق تحقیقی که در این زمینه انجام داده‌ایم، هزینه بسته‌های کامل طراحی سایت با وردپرس از چیزی حدود ۲۵ میلیون تومان برای هر سایت شروع می‌شود.

  • حداقل هزینه طراحی سایت با وردپرس در سال ۱۴۰۳: حداقل از حدود ۲۰ میلیون تومان شروع می‌شود.

قیمت طراحی سایت اختصاصی سال ۱۴۰۳

 تا اینجای مقاله تعرفه طراحی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای اشتراکی یا همان سایت سازها و سیستم مدیریت محتوای متن باز مثل وردپرس را توضیح دادیم. با این حال بسیاری از افراد می‌خواهند سایتشان به صورت اختصاصی طراحی شود و کدهای سایت از اول نوشته شود. در ادامه مواردی که برای طراحی یک سایت اختصاصی باید مورد توجه قرار بگیرند را نوشته‌ایم و در نهایت نیز به هزینه طراحی سایت اختصاصی در سال ۱۴۰۳ پرداخته‌ایم. با توجه به اینکه طراحی سایت اختصاصی هم به صورت یک پکیج کامل ارائه می‌شود، ابتدا کارهای اصلی که برای طراحی سایت اختصاصی انجام می‌شود را معرفی می‌کنیم و در نهایت به هزینه طراحی سایت اختصاصی می‌پردازیم.

طراحی CMS (سیستم مدیریت محتوا)

همان‌طور که در بخش‌های قبل به آن اشاره کردیم، CMS یا سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) به پنل و سیستمی گفته می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید سایت خود را مدیریت کنید. در روش‌های قبلی ساخت سایت، شما از سیستم‌های مدیریت محتوای آماده و از پیش طراحی شده استفاده می‌کردید؛ اما در طراحی سایت اختصاصی، می‌توانید پنل مدیریتی سایت خود یا همان CMS را نیز به صورت اختصاصی طراحی کنید.

البته لازم به ذکر است که سیستم‌های مدیریت محتوای آماده‌ای نیز برای سایت‌های کدنویسی شده وجود دارند که می‌توان از آن‌ها نیز روی سایت استفاده کرد. قطعا هزینه استفاده از یک CMS آماده با هزینه طراحی یک سی ام اس متفاوت است، اما با توجه به هدفی که دارید می‌توانید آن را انتخاب کنید.

طراحی cms اختصاصی

طراحی قالب و ظاهر سایت

یکی از مهم‌ترین بخش‌های سایت که در طراحی اختصاصی باید روی آن کار شود، طراحی قالب و ظاهر سایت است. همان‌طور که در بخش‌های قبل دیدیم، در وردپرس و سایت سازها می‌توانید از قالب‌های آماده استفاده کنید و هزینه زیادی را بابت طراحی ظاهر سایت انجام ندهید. این موضوع در طراحی سایت اختصاصی با کدنویسی صادق نیست و باید قالب خود را از اول کدنویسی و طراحی کنید.

البته کدهای الگو برای طراحی قالب در سایت اختصاصی وجود دارند که کار طراح ظاهر سایت را ساده می‌کند، اما این الگوها نیز می‌توانند کار را فقط کمی ساده‌تر کنند. برای طراحی قالب و ظاهر سایت، باید به رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) توجه ویژه‌ای داشت.

رابط کاربری (UI)

تمام المان‌های گرافیکی سازنده ظاهر سایت، بخشی از رابط کاربری یا User Interface سایت می‌شوند و باید به کاربرپسندترین شکل ممکن طراحی شوند. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره اهمیت رابط کاربری و ظاهر گرافیکی سایت داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: رابط کاربری (UI) چیست؟

تجربه کاربری (UX)

از طرفی یک سایت باید تجربه کاربری خوبی را نیز فراهم کند. در بسیاری از سایت‌ها دیده شده است که طراحی گرافیکی المان‌های مختلف سایت به خوبی انجام شده است، اما به دلایل مختلفی کاربر نمی‌تواند به خوبی با آن وب سایت ارتباط برقرار می‌کند. اینجاست که تجربه کاربری یا User Experience اهمیت پیدا می‌کند و اهمیت خود را در سایت نشان می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اهمیت تجربه کاربری نیز می‌توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: تجربه کاربری (UX) چیست؟

قالب اختصاصی

ریسپانسیو بودن

یکی از مهم‌ترین موارد در طراحی یک سایت خوب، این است که آن سایت ریسپانسیو باشد. سایت ریسپانسیو به این معنی است که در تمام دستگاه‌های دیجیتال با عرض‌های مختلف، به خوبی نمایش داده شود. طبق تحقیقاتی که درباره کاربران اینترنت انجام شده است، حدود ۵۵ درصد ترافیک موجود در اینترنت مربوط به کاربران موبایل می‌شود. به همین دلیل یکی از مهم‌ترین مواردی که در طراحی سایت اختصاصی باید رعایت شود، این است که آن سایت ریسپانسیو یا واکنشگرا باشد.

بیشتر بدانید: طراحی سایت ریسپانسیو (Responisve) چیست؟

پشتیبانی و امنیت سایت

یکی از مهم‌ترین موارد در طراحی هر سایتی، امنیت آن سایت است. زمانی که سایت خود را با استفاده از کدنویسی اختصاصی طراحی می‌کنید، باید کدهای سایت به بهینه‌ترین حالت ممکن نوشته شوند؛ چرا که در غیر این صورت سرعت سایت پایین می‌آید، عملکرد سایت مختل می‌شود و مهم‌تر از همه سایت شما به مشکل امنیتی برمی‌خورد. به همین دلیل کدنویسی یک سایت اختصاصی باید کاملا اصولی و بهینه انجام شود. معروف‌ترین زبان‌های ساخت سایت اختصاصی، زبان‌های زیر هستند:

  • زبان Php
  • زبان Node.js
  • زبان Python
  • زبان asp.net
  • و…

هر کدام از زبا‌ن‌های بالا که نام بردیم می‌تواند یک سایت قوی را به شما تحویل دهد، به شرطی که تیم کاربلدی روی آن سایت شما را طراحی کرده باشد. از طرفی بعد از طراحی سایت اختصاصی ممکن است مشکل یا سوالاتی برای کاربر پیش بیاید، پس یک تیم طراحی سایت اختصاصی باید خدمات پشتیبانی قدرتمندی را نیز به کاربر خود ارائه دهد.

امنیت سایت اختصاصی

هزینه طراحی سایت اختصاصی در سال ۱۴۰۳

طبق تحقیقاتی که ما در این زمینه داشتیم، هزینه ساخت سایت اختصاصی از چیزی حدود ۳۰ میلیون تومان شروع می‌شود. همان‌طور که خواندیم، طراحی سایت اختصاصی کمی سخت‌تر و طولانی‌تر از طراحی سایت با روش‌های وردپرس و سایت ساز است. از طرفی طراحی سایت با استفاده از کدنویسی، نیازمند تخصص و مهارت بیشتری است و همین موضوع نیز باعث می‌شود تا تعرفه طراحی و ساخت سایت با کدنویسی بیشتر از روش‌های قبلی باشد. هزینه طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی به متغیرهای زیادی بستگی دارد، با این حال مبلغی که در این بخش به آن اشاره کردیم، کف قیمتی ساخت یک سایت خوب با کدنویسی بود.

  • حداقل هزینه برای طراحی سایت خوب با کدنویسی اختصاصی در سال ۱۴۰۳: حدود ۵۰ میلیون تومان

مقایسه تعرفه‌های ساخت سایت در سال ۱۴۰۳

تا اینجای مقاله متوجه شدیم که سه راه اصلی برای ساخت سایت وجود دارد: استفاده از سرویس‌های سایت ساز، سیستم‌های مدیریت محتوای متن باز مثل وردپرس و طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی.

خیلی فرقی نمی‌کند با کدام روش سایت خود را می‌سازید، در نهایت مهم این است که یک سایت خوب و با کیفیت را برای خود ایجاد کنید. به طور کلی هزینه طراحی سایت با هر کدام از روش‌های نام برده شده در سال ۱۴۰۳ به شرح تصویر زیر است:

اینفوگرافیک قیمت طراحی سایت

همان‌طور که واضح است، سرویس‌های سایت ساز و فروشگاه ساز با اختلاف قابل توجهی مقرون به صرفه‌تر هستند و طراحی سایت با آن‌ها بهتر است. این سرویس‌ها در عین حال که زیرساخت قدرتمندی به شما ارائه می‌دهند، رابط کاربری جذاب و ساده‌ای دارند و هر کس با کمترین دانش فنی می‌تواند در آن یک سایت با کیفیت را برای خود ایجاد کند. امروزه سرویس‌های سایت ساز معتبر ایرانی زیادی وجود دارند که هر کدام امکانات متنوعی را به کاربر خود ارائه می‌دهند.

پرتال؛ مقرون به صرفه‌ترین راه ساخت یک سایت خوب در ۱۴۰۳

لوگوی پرتالیکی از مقرون به صرفه‌ترین و بهینه‌ترین مجموعه‌هایی که با استفاده از آن می‌توانید یک سایت قدرتمند را در سال ۱۴۰۳ ایجاد کنید، سایت پرتال است. شاید پیش خودتان فکر کنید که ما در حال تبلیغ سرویس خود هستیم؛ اما اگر کمی تحقیق کنید و سایت‌هایی که با پرتال ساخته‌ شده‌اند را ببینید، متوجه خواهید شد که سایت‌های حرفه‌ای بسیاری به سادگی توسط پرتال ساخته شده‌اند.

زمانی که وارد سایت پرتال می‌شوید و در آن ثبت نام می‌کنید، یک سایت رایگان تستی هفت روزه در اختیار شما قرار داده می‌شود. شما با استفاده از این سایت و آموزش‌های داخل پنل کاربری آن می‌توانید به سادگی مدیریت یک سایت را یاد بگیرید و همه بخش‌های سایت خود را تست کنید. زمانی که نحوه کار سایت ساز پرتال را تست می‌کنید، می‌بینید که امکانات کاملی برای مدیریت یک سایت حرفه‌ای در اختیار شما قرار داده شده است. از طرفی وجود رابط کاربری جذاب و ساده باعث می‌شود تا تمام کاربران بتوانند به سادگی با آن ارتباط بگیرند.

برای ثبت نام در پرتال می‌توانید در همین صفحه روی گزینه «ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی» کلیک کنید تا بعد از پر کردن فرم مربوط به ثبت نام، سایت تستی شما ایجاد شود. تمام مراحل ساخت سایت در پرتال در کمتر از فقط ۵ دقیقه صورت می‌گیرد. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره نحوه ساخت سایت با پرتال داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: ۳۵ دلیل برای ساخت سایت با پرتال

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا نگاهی جامع به تعرفه طراحی سایت در سال ۱۴۰۳ بیندازیم. همان‌طور که در متن خواندیم، راه‌های مختلفی برای ساخت یک سایت وجود دارد که هر کدام قیمت مختلفی برای طراحی سایت دارند. از طرفی دیگر هزینه ساخت یک سایت در سال ۱۴۰۳ به مواردی مانند هدف از ایجاد سایت، هاست و دامنه، امکانات سایت، ظاهر سایت، سیستم مدیریت محتوا، افزونه‌های سایت و… بستگی دارد. اما در نهایت با خواندن مقاله‌ای که برای شما تهیه کردیم، می‌توانید دید بازی به طراحی سایت و قیمت‌های مختلف آن پیدا کنید.

امیدواریم از خواندن این مقاله نهایت استفاده را برده باشید. اگر سوالی درباره تعرفه‌های طراحی سایت در سال ۱۴۰۳ دارید یا نظری درباره آن دارید، حتما آن را در بخش دیدگاه‌ها با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوالی درباره ساخت سایت با پرتال دارید نیز می‌توانید با کارشناسان پشتیبانی مجموعه ما به شماره 02191003383 داخلی شماره 2 تماس بگیرید.

سوالات متداول

قیمت طراحی سایت در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

قیمت طراحی سایت به عوامل مختلفی بستگی دارد. با این حال قیمت طراحی سایت با سایت ساز حدود سالی ۳ میلیون تومان، طراحی سایت با وردپرس حداقل از ۲۰ میلیون تومان و طراحی سایت اختصاصی با کدنویسی از حداقل ۵۰ میلیون تومان شروع می‌شوند.

قیمت طراحی سایت با وردپرس در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

هزینه طراحی سایت با وردپرس در سال ۱۴۰۳ از حدود ۲۰ میلیون تومان شروع می‌شود. البته باید بدانید که قیمت طراحی سایت وردپرسی به عوامل مختلفی بستگی دارد.

قیمت طراحی سایت اختصاصی با کدنویسی در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

تعرفه طراحی سایت اختصاصی با کدنویسی نیز به عوامل مختلفی از جمله زبان کدنویسی، سیستم CMS، هاست و دامنه، ویژگی‌های سایت و… بستگی دارد. با این حال هزینه طراحی سایت اختصاصی خوب در سال ۱۴۰۳ از حداقل ۵۰ میلیون تومان شروع می‌شود.

مقرون به صرفه‌ترین راه ساخت یک سایت حرفه‌ای کدام است؟

مقرون به صرفه‌ترین راهی که برای ساخت یک سایت حرفه‌ای پیش پای شما قرار دارد، استفاده از یک سرویس سایت ساز آماده مثل پرتال است؛ چرا که با استفاده از آن نیازی به دانش فنی ندارید و کل سایت خود را با کمترین قیمت و بالاترین امکانات ایجاد می‌کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2