یکی از سوالات رایجی که مشتریان از کارشناسان پرتال می پرسند درباره امکان خرید اینترنتی از وب سایت های ساخته شده توسط سایت ساز پرتال است.
در این جا باید به شما عزیزان پاسخ دهم در حال حاضر امکان ساخت فروشگاه اینترنتی در سایت ساز پرتال وجود ندارد، اما می توانم به شما نوید بدهم که با بروزرسانی جدید تا پایان سال 95 امکان ساخت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی در سایت ساز پرتال در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
با این حال، در اینجا سوالی که پیش می آید این است که کاربران فعلی پرتال چگونه می توانند از شرایط خدمات پرداخت آنلاین استفاده کنند؟ آیا در حال حاضر امکان دریافت وجه به صورت آنلاین برای کاربران پرتال وجود دارد؟ آیا مشتریان می توانند در ازای خرید یک محصول یا خدمات مبلغ معینی را واریز کنند؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم بله. البته برای انجام این کار شما باید یک سری فعالیت ها را در رابطه با فرم های وب سایت خود انجام دهید.
اگر بخواهم به طور دقیق توضیح بدهم، سایت ساز پرتال هم اکنون امکان اتصال فرم های سایت ساز را به درگاه های پرداخت اینترنتی را در اختیار کاربرانش قرار می دهد.
به این ترتیب اگر شما وب سایتی هستید که خدمات خاصی را ارئه می دهید یا محصولی را می فروشید در ابتدا باید کاربران خود را به فرم سایت ساز خود هدایت کنید، سپس از آنجا ایشان را به صفحه درگاه پرداخت منتقل کنید. اما سوال اینجاست که چگونه باید این کار را انجام داد؟
مرحله اول: دریافت نماد اعتماد الکترونیک و درگاه پرداخت اینترنتی
خب، برای انجام این کار در ابتدا باید شما یک درگاه بانکی داشته باشید. برای آنکه بتوانید برای وب سایت خود یک درگاه پرداخت آنلاین تهیه کنید در اولین قدم باید برای وب سایت خود نماد اعتماد الکترونیکی (یا E-Namad) دریافت کنید.
جهت دریافت این نشان به وب سایت نماد اعتماد الکترونیکی مراجعه کرده و در آن جا ثبت نام کنید. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی معمولاً 7 تا 10 روز به طول می انجامد.
پس از دریافت نماد اعتماد الکترونیکی باید جهت ساخت درگاه بانکی اقدام کنید. بانک های پارسیان و ملت هم اکنون از محبوب ترین بانک ها جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی به شمار می آیند.
سایت ساز پرتال هم اکنون از درگاه پرداخت بانک های زیر پشتیبانی می کند:
- درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
- درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
- درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان
- درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد
- درگاه پرداخت اینترنتی بانک کارآفرین
- و درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال
با عقد قرار داد با هر کدام از این سرویس های پرداخت آنلاین، قادر خواهید بود فرم های وب سایت خود را به درگاه پرداخت اینترنتی مورد نظر متصل نمایید.
مرحله دوم: اتصال فرم آنلاین به درگاه پرداخت اینترنتی
خب برای آنکه بتوانید فرم های وب سایت خود را به درگاه پرداخت متصل کنید، ابتدا باید درگاه خود را در پنل کاربری سایت ساز پرتال تعریف نمایید. برای این کار، وارد پنل کاربری خود شوید.
سپس از نوار ابزار بالای پنل کاربری بر روی گزینه تنظیمات کلیک کرده و گزینه حساب های بانکی را انتخاب کنید.
پس از انتخاب این گزینه، شما با صفحه زیر روبرو خواهید شد.
برای ایجاد یک حساب بانکی جدید، گزینه + حساب جدید را انتخاب کنید.
با انتخاب گزینه + حساب جدید، شما به صفحه ایجاد حساب منتقل می شوید. به تصویر زیر دقت کنید:
پس از ورود به این صفحه، ابتدا درگاه پرداخت اینترنتی خود را انتخاب کنید. (هر درگاه بانکی اطلاعات مخصوص به خود را از شما می خواهد). برای این کار بر روی کشوی روش پرداخت کلیک کنید.
(نکته: گزینه واریز به حساب در کشوی روش پرداخت، برای ارائه اطلاعات بانکی جهت واریز وجه به صورت کارت به کارت است.)
پس از انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی مورد نظر، اطلاعات خود را تکمیل کنید و گزینه ذخیره حساب که در انتهای صفحه قرار دارد را انتخاب نمایید.
پس از انتخاب دکمه ذخیره حساب، حساب بانکی شما در سامانه سایت ساز پرتال ثبت می شود.
پس از ذخیره حساب، از نوار ابزار بالای پنل گزینه جدید را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه ایجاد فرم دریافت اطلاعات کلیک کنید.
اکنون شما باید فرم دریافت اطلاعات خود را ایجاد نمایید. اگر نمی دانید چگونه باید این کار را انجام دهید، بهتر است مقاله آموزش ایجاد فرم با استفاده از فرم ساز آنلاین سایت ساز پرتال را مطالعه نمایید.
پس از ایجاد فرم نهایی، اکنون بر روی گزینه پرداخت آنلاین کلیک کنید.
با انتخاب این گزینه، شما می توانید درگاه پرداخت اینترنتی ایجاد شده خود را مشاهده نمایید.
با انتخاب درگاه بانکی تان، اکنون فرم شما به درگاه پرداخت اینترنتی متصل خواهد شد. تنها کافیست بر روی گزینه ذخیره صفحه کلیک کنید تا عملیات تکمیل شود.
با استفاده از این روش به راحتی می توانید فرم های ایجاد شده در فرم ساز آنلاین خود را به درگاه پرداخت اینترنتی متصل کنید. امیدوارم این مقاله توانسته باشد به سوالات شما عزیزان پاسخ بدهد.
دیدگاهها
فرشته بیگ
سلام وقتتون بخیر
ی سوالی دارم
مثلا من نمیخوام اسم خودم در درگاه اینترنتی نشون داده بشه. یعنی اسم فروشند به اسم سایتم باشه. ممکنه؟؟؟
فاطمه شریفی
سلام فرشته عزیز :) وقت شما هم بخیر
بله امکانش هست که توی صفحه پرداخت اسم فروشگاه یا سازمانتون دیده بشه.. ولی اگر پیگیری کنه میتونه اطلاعات شما رو پیدا کنه. چون توی بانک ثبت شده بهرحال.