اجازه بدهید همین ابتدای کار شما را با بازار آنلاین و گرم گردشگری ایران و مزیت طراحی سایت توریستی برای ورود به آن روبرو کنم. آماری که سال 97 وب سایت گردشگری علی بابا از ترافیک فرودگاههای کشور منتشر کرد اطلاعات جالبی دارد. اگر به تصویر زیر دقت کنید، یک حلال نارنجی رنگ در کنار نمودار هر شهر مشاهده میکنید. درواقع این حلال، نشان دهنده سهم سایت علی بابا از فروش هر فرودگاه است! به زبان دیگر یعنی سایت علی بابا در بسیاری از فروشها سهم داشته و سود بالایی به دست آورده.
اما خب بازار گردشگری و سفر در ایران آنقدر داغ و فعال است که نه علی بابا نه بقیه سایتهای فعال در آن، نمیتوانند همه نیازهای مخاطبان را جوابگو باشند. این یعنی جا برای فعالیت دیگر آژانسهای مسافرتی و آنلاین شدن کسب و کار شما هم زیاد است!
با توجه به همین موضوع، در این مقاله به شما توضیح میدهم که باید برای طراحی سایت گردشگری و آژانس مسافرتی، چه مسیری را طی کنید. همینطور توضیحاتی هم در مورد افزایش درآمد آژانسهای مسافرتی آنلاین خواهم داد.
طراحی سایت گردشگری و آژانس مسافرتی
در سطح وب راهکارهای زیادی برای طراحی سایت گردشگری در مقابل پای شما قرار دارد. از همکاری با یک طراح سایت تا اخذ قرارداد با شرکتهای طراحی سایت. اما راهکاری که شرکت ما، پرتال در مقابلتان گذاشته بدون اغراق سادهترین و کمریسکترین است!
برای طراحی سایت توریستی خودتان، کافی است وارد سایت ساز پرتال شوید، در این صفحه حدود 1 دقیقه زمانتان را برای ثبت نام صرف کنید. سپس از میان قالبهای آماده، قالب مورد نظر با ظاهر دلخواهتان را انتخاب کنید. همین! شما میتوانید به مدت 7 روز بدون نیاز به پرداخت حتی یک ریال، وب سایت خودتان با ظاهر و نام دلخواه را داشته باشید و با آن کار کنید.
بعد از آنهم در صورتی که از ظاهر، ویژگیها، امکانات و... سایت خوشتان آمد، میتوانید هزینه سالانه نگهداری از آن را بپردازید. هزینه طراحی سایت گردشگری با توجه به نیاز شما در صفحه تعرفه طراحی سایت توضیح داده شدهاند. مطمئن باشید در هیچ کجای وب فارسی چنین پیشنهاد بدون ریسکی برای طراحی سایت آژانس مسافرتی به شما داده نمیشود. بنابراین همین حالا در سایت ساز پرتال ثبت نام کنید و یک سایت زیبا بسازید.
چرا باید وب سایت گردشگری داشته باشیم؟
اگر هنوز برای طراحی و ساخت سایت گردشگری مردد هستید و حتی آمار سایت علی بابا هم نتوانسته شما را ترغیب به ورود به این بازار عظیم کند، پس ادامه مطلب را بخوانید. در ادامه با مزایای طراحی سایت توریستی آشنا میشوید.
1- مشتریان بیشتری داشته باشید
رفتار بسیاری از مشتریان برای خرید کردن تغییر کرده است. در گذشته اگر یک خانواده میخواستند به داخل یا خارج از کشور سفر کنند، به نزدیکترین آژانس مسافرتی میرفتند و بعد از مشاهده پیشنهادات، تور مناسب را انتخاب میکردند.
اما امروز نیاز به اینهمه زحمت نیست، بلکه کافی است فرزند خانواده تلفن همراهش را از روی میز بردارد، کلمه خرید تور را در گوگل جستجو و در یکی از سایتهای سطح وب، تور مناسب را انتخاب کند. با توجه به این تغییر رفتار مصرف کننده، اگر بتوانید وب سایت خودتان را راهاندازی کرده و در مقابل مخاطب ظاهر شوید، عملا به فروش بسیار زیادی میرسید.
البته نمیگویم رسیدن به درآمد بالا در وب به همین راحتی است، اما در هر حال قدم اول رسیدن به این هدف، طراحی وب سایت است.
2- در خواب هم پول دربیاورید!
راستش کمتر آژانس مسافرتی را دیدهام که خدمات 24 ساعته ارائه کرده و در تمام ساعات شبانهروز به مشتریانش خدمات بفروشد.
اما خب اگر شما صاحب آژانس مسافرتی آنلاین باشید، بدون نیاز به زحمت زیاد میتوانید به شکل 24 ساعته به مخاطبان خدمات بفروشید و پول دربیاورید. دقیقا چیزی مثل خود علی بابا که میتوانید در هر ساعت از شبانه روز وارد سایتش شده و تور و بلیت مورد نظرتان را بخرید. البته راههای دیگری هم برای پول درآوردن در خواب وجود دارد که در مقاله «آیا واقعا در خواب هم میتوان پول درآورد؟» آنها را معرفی کردهایم.
3- از خطر انقراض فاصله بگیرید!
ببینید، فضای کسب و کارهای اینترنتی هنوز در ایران آنطور که باید رشد نکرده. یعنی سهم بازار اینترنت از کل بازار هنوز به اندازه کشورهای پیشرفته مثل آمریکا و کشورهای اروپایی نیست.
اما در همین شرایط و در همین چند سال گذشته، چند صنف از کسب و کارهای فیزیکی به خاطر کسب و کارهای اینترنتی از بین رفته یا بخش اعظمی از سهم بازارشان را از دست دادهاند!
- تاکسیها،
- فروشندگان لوازم الکترونیکی،
- لباس فروشیها،
- و حتی خود آژانسهای مسافرتی
از جمله مشاغلی بودند که در همین مدت زمان کوتاه بخش زیادی از بازارشان را به کسب و کارهای اینترنتی واگذار کردند. بنابراین اگر میخواهید جزو آن دسته از مشاغلی نباشید که در آینده نزدیک باید حسرت روزهای گذشته را بخورند، بهتر است همین امروز به فکر اینترنتی شدن باشید.
4- مکانیزه شوید
بعد از همه اینها، یکی دیگر از مزایای طراحی سایت توریستی این است که میتواند کل کسب و کار شما را مکانیزه کند! این یعنی اگر تا الان همیشه درگیر کاغذبازیها بودید، برای دستهبندی کردن مشتریان از زونکنها استفاده میکردید و... ، امروز میتوانید همه چیز از جمله لیست مشتریان، تورها، قیمتها، جزئیات و... را در خود سایت وارد کنید.
به این ترتیب عملا یک کسب و کار مکانیزه خواهید بود که زمان کمتری را برای کارهای بیارزش و کاغذبازیها صرف کرده و بیشتر به کارهای مهمی مثل فروش توجه میکند.
چرا برای طراحی سایت از پرتال استفاده کنیم؟
خب، تا اینجا سعی کردم به شما توضیح بدهم که چرا طراحی یک وب سایت برای فروش خدمات گردشگری و مسافرتی ضروری است. اما در ادامه به طور خلاصه به مزایای استفاده از سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال اشاره میکنم.
کاهش هزینهها
اول از همه اینکه استفاده از سایت ساز، هزینههای طراحی سایت را به شدت کاهش میدهد. درواقع قیمتی که شما برای خرید سایت به پرتال میدهید، شاید نیمی از قیمت طراحی یک سایت عادی در بازار با همین مشخصات نباشد.
دقت کنید، این کاهش قیمت از سر بیکیفیتی محصول نیست! حداقل 5 سال سابقه کار و صدها مشتری راضی ما، این موضوع را ثابت میکنند. اگر باور ندارید، نگاهی به صفحه نمونه کارها داشته باشید.
انعطاف بالا
سایت ساز پرتال به شکلی طراحی شده که مخاطبان با کمترین دانش ممکن، بتوانند آن را کاملا مدیریت کنند. این یعنی شمایی که حتی کوچکترین دانشی در مورد برنامهنویسی ندارید، میتوانید به راحتی و به کمک افزونههایی که برایتان ساختهایم، ظاهر سایت را تغییر دهید و جزئیات دلخواه را به آن اضافه کنید.
کاهش مشکلات فنی
اصولا وب سایتهایی که شرکتهای طراحی سایت به شما تحویل میدهند، یا با سیستم وردپرس طراحی شده یا اختصاصی هستند. در هر دو اینها، ممکن است گاها با مشکلاتی روبرو شده و فعالیت کسب و کار اینترنتی شما مختل شود. در ادامه برای رفع این مشکلات هم باید به سراغ شرکت طراح رفته و حتی برای از بین بردن مشکل، پول بپردازید.
اما سایت ساز پرتال به شکلی طراحی شده که کمترین ایرادات فنی را داشته باشد. با این حال حتی اگر اشکالی در آن به وجود بیاید، پشتیبانان فنی در کمترین زمان و به شکل "رایگان" آن را برای شما حل میکنند.
آیا طراحی سایت توریستی درآمد زیادی به همراه دارد؟
واقعا نمیشود به دنیای کسب و کار اینقدر کلی نگاه کرد. اینکه بپرسیم آیا طراحی سایت توریستی درآمد زیادی دارد، مثل این است که بپرسیم اگر فلان فروشگاه را بزنیم، پولدار میشویم؟ جواب هر دو این سوالها به یک سری جزئیات بستگی دارد. از جمله اینکه:
- چقدر در مدیریت کسب و کار موفق باشید،
- چقدر اهل یادگیری باشید،
- چقدر اهل تغییر کردن باشید،
- چقدر بودجه داشته باشید،
- و...
اما اگر باز هم بخواهم کمی ساده بگیرم و جواب قطعی بدهم، میتوانم اینطور بگویم که: اگر اصول کسب و کار اینترنتی را رعایت کنید، سایت را سئو کنید و به بازاریابی اهمیت بدهید، بدون شک وب سایت گردشگری شما هم به موفقیت زیادی میرسد.
از این بحث که گذر کنیم در ادامه یک سری پیشنهادات برای افزایش درآمد از سایتهای گردشگری را هم مطرح میکنم تا به کمک آنها، زودتر به موفقیت برسید.
افزایش درآمد از سایت آژانس مسافرتی
ببینید، به طور کلی ما در پرتال لحن نوشتار سادهای داریم و خب نکاتی که در ادامه میگویم هم کاملا ساده مطرح میشود. اما دقت کنید که اینها چند نکته مهم از اصول کسب و کار هستند! بنابراین امیدوارم لحن ساده مقاله باعث نشود که به این نکات بیتوجه باشید.
1- گوشه بازار را دست بگیرید
اولین نکتهای که میخواهم برایتان توضیحش بدهم، یک استراتژی بازاریابی به نام نیچ مارکتینگ یا بازاریابی گوشهای است. این استراتژی میگوید به جای اینکه در ابتدای راهاندازی کسب و کارتان وارد یک بازار کلی شوید، به یک قسمت کوچکش بروید. با توجه به اینکه رقبای کمی دارید در آن سریعتر رشد کنید و بعد از به درآمد رسیدن، وارد بقیه گوشهها شوید.
این یعنی به جای اینکه از فردا وارد بازار فروش تور خارجی و داخلی و مذهبی و... شوید، مثلا فقط در زمینه فروش تور شمال یا مشهد یا حتی تورهای صرفا 2/3 نفره فعالیت کنید! این بازارها مخاطبان محدودی دارند، اما در مقابل رقبای کمتری هم داشته که به شما اجازه میدهند با منابع مالی کم، سریعا در آنها رشد کنید. در مقاله «چگونه با نیچ مارکتینگ درآمد بالایی داشته باشیم؟» بیشتر در مورد نیچ مارکتینگ توضیح دادهایم.
2- در شبکههای اجتماعی رویا بفروشید!!
واقعا اشتباه بزرگی است که در این شرایط بخواهیم از شبکههای اجتماعی برای رشد کسب و کارمان کمک نگیریم. پیشنهاد میکنم بعد از طراحی سایت گردشگری خودتان، یک پیج اینستاگرام راهاندازی کرده و در آن رویا بفروشید! یعنی چه؟
اصولا کلمه رویافروشی کلمه خوبی نیست اما منظورم من این است که با نمایش مکانهای جذاب تفریحی به مخاطبان، رویای سفر را در ذهن آنها کاشته و سپس خودتان این رویا را با خدماتتان برایشان محقق کنید.
3- مشاور سفر مخاطبان باشید
من همیشه برای خرید محصولات و خدمات سعی میکنم به سراغ کسب و کارهایی بروم که خدمات مشاوره رایگان دارند. چرا که متوجه شدهام حتی با یک جلسه مشاوره 10 دقیقهای میتوان تا مقدار زیادی در منابع مالی و زمانی صرفهجویی کرد. البته که این صرفا به من محدود نمیشود و خیلی از مخاطبان دیگر هم دوست دارند از کسب و کارهایی که به آنها مشاوره صادقانه میدهند خرید کنند.
بنابراین چه در شبکههای اجتماعی و چه در وب سایتتان به مخاطبان با توجه به بودجه، سلیقه، نیازها و... مشاوره سفر بدهید. به این ترتیب عملا یک تمایز و مزیت رقابتی بزرگ نسبت به رقبای خودتان خواهید داشت.
4- b2b شوید!
b2b نوعی از تجارت است که به فروش خدمات و محصولات از سمت یک کسب و کار به کسب و کار دیگر گفته میشود. مثلا خود ما با توجه به اینکه بخشی از مشتریانمان کسب و کارها هستند، به نوعی یک تجارت b2b محسوب میشویم.
اما اینها چه ربطی به یک آژانس مسافرتی آنلاین دارد؟ در واقع پیشنهادی که دارم این است: شما هم کمی منابع مالی و زمانیتان را برای فروش خدمات به کسب و کارها صرف کنید. این یعنی بازاریاب خودتان را به یک شرکت بفرستید و به مسئولان آنها پیشنهاد خرید خدمات تور با هزینه بسیار کم و تخفیف بالا برای کارمندان بدهید. به این ترتیب میتوانید در مرحله اول تعداد زیادی مشتری به دست آورده و در آینده هر کدام از آنها را به مشتریان دائم کسب و کارتان تبدیل کنید. اگر میخواهید با سایر موارد تاثیرگذار در افزایش درآمد اینترنتی آشنا شوید، حتما مقالات ما در زمینه افزایش فروش اینترنتی را مطالعه کنید.
ساخت سایت گردشگری درآمد شما را چند برابر میکند
اگر اهل مطالعه کتابهای موفقیت فردی باشید، احتمالا با کلمه کمال گرایی آشنایید! کمال گرایی یک صفت یا بهتر است بگویم چاله است که اغلب افراد علاقهمند به کسب و کار در آن گیر میافتند. کمال گرایی آن زمانی خودش را نشان میدهد که مثلا میخواهید کسب و کار آنلاین خودتان را راهاندازی کنید، اما ذهنتان استانداردهایی به شدت دور از دسترس برایتان تعیین میکند.
به این ترتیب شما زمانتان را برای رسیدن به این استانداردها صرف کرده و در نهایت بعد از مدت زیادی، بیخیال ادامه مسیر میشوید. چرا اینها را توضیح میدهم؟ چون میدانم خیلی از مخاطبان این مقاله هم الان درگیر همین کمال گرایی هستند. خیلی از افراد به جای اینکه سریعا کسب و کارشان را راهاندازی کنند، زمانشان را برای پیدا کردن یک طراح سایت خاص، آژانس دیجیتال مارکتینگ و... هدر میدهند.
با توجه به اینکه راهاندازی سایت در پرتال برای 7 روز اول هیچ هزینهای ندارد، در 5 دقیقه وب سایتتان را بسازید و بعد اگر خواستید در وب به دنبال دیگر راهکارها بگردید. حداقل به این شکل اصطلاحا کار را زخمی کرده و زمان کمتری را هدر میدهید. راستی اگر هم هر سوالی در مورد ساخت وب سایت دارید، حتما در کامنتها برای ما بنویسید یا با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.