دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی و راه اندازی فروشگاه آنلاین

ساخت فروشگاه اینترنتی برخلاف راه‌اندازی کسب و کار فیزیکی، به زمان و هزینه زیادی نیاز ندارد. شاید بپرسید چگونه فروش اینترنتی داشته باشیم؟ راه‌های مختلفی برای ایجاد و مدیریت فروشگاه آنلاین وجود دارد، اما در این مقاله قرار است شما را با ساده‌ترین روش راه اندازی فروشگاه اینترنتی آشنا کنیم. با این روش می‌توانید در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به صرف هزینه زیاد، یک سایت فروشگاهی کامل برای خودتان بسازید.
در این مقاله می‌خوانید:

آقای محمودی تا همین چند وقت پیش در بازار سنتی یک مغازه فروش تجهیزات دیجیتال داشت. فروشش بد نبود، اما این میزان فروش راضی‌‎اش نمی‌کرد. بعد از مدتی به پیشنهاد یک دوست و علی‌رغم مقاومتی که برای ورود به دنیای اینترنت داشت، تصمیم گرفت در کنار مغازه یک فروشگاه آنلاین هم داشته باشد. تصمیمی که منجر به فروش 4 برابری (ماهانه 50 میلیون فروش از سایت) و 60 درصدی افزایش مشتری برای او شد. حتما شما هم دلتان می‌خواهد جای او بودید؛ نه؟

اگر از الان شروع کنید، تا چند ماه دیگر می‌توانید به این نقطه برسید؛ بدون اینکه فروشگاه‌های موفقی مانند دیجی کالا، بخواهد مانع شما شوند. چون با وجود این غول در بازار و صدها کسب و کار آنلاین فعال، هنوز هم می‌توانید بهتر از بقیه باشید. همین الان نیز بعضی از سایت‌های فروشگاهی در یک سری از محصولات، جایگاهی بالاتر از دیجی کالا دارند. پس ترس و نگرانی خود را کنار بگذارید.

حالا که مطمئن شدید راه اندازی فروشگاه اینترنتی گزینۀ مناسبی برای شماست، در این آموزش نحوه ساخت وبسایت فروشگاهی را یاد می‌گیرید. البته قبل از هر چیز، ویدیوی زیر را ببینید، کامل و در 4 دقیقه راه‌اندازی سایت فروشگاهی را به شما آموزش داده ایم:

چه محصولاتی را در فروشگاه اینترنتی بفروشیم؟

احتمالا اولین کاری که قبل از ایجاد فروشگاه اینترنتی انجام می‌دهید، پیدا کردن ایده برای فروش اینترنتی است. برای پیدا کردن ایده فروشگاه آنلاین هم احتمالا به دنبال بهترین محصولات برای فروش اینترنتی هستید. همین ابتدا بگوییم که تقریبا هر محصولی را می‌توانید در اینترنت بفروشید و هیچ محدودیتی وجود ندارد. پس بهتر است ایده سایت فروشگاهی شما در راستای علایق و مهارت‌هایی که دارید، باشد.

ما می‌دانیم دغدغۀ اصلی شما پیدا کردن ایده برای طراحی سایت فروشگاهی است. به همین خاطر سعی کرده‌ایم از اول تا اخر کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی را به شما یاد بدهیم. اگر بخواهید همان محصول مغازه‌‎تان را به صورت آنلاین بفروشید؛ که هیچ! ولی اگر محصولی نداشته باشید، باید زمانی را هم صرف پیدا کردن یک محصول برای فروش کنید.

انتخاب محصول آنقدرها که فکر می‌کنید، پیچیده و سخت نیست. معمولا هر چیزی از شیر مرغ گرفته تا جان آدمیزاد قابلیت فروش اینترنتی دارند! مثلا یک نمونه از آن، فروش محصولات هنری در سایت است. یا مثلا می‌توانید، دیجی کالا را باز کنید و نگاهی به لیست محصولاتش بیندازید. چند مورد از آن‌ها را یادداشت و در مورد آن‌ها تحقیق کنید. (میزان رقابت، کیفیت محتوایی که سایت‌ها برایش منتشر کرده‌اند، میزان تقاضای آن و...). حتی می‌توانید از فروشگاه های فیزیکی سطح شهر هم ایده بگیرید.

ساخت فروشگاه اینترنتی تنها برای فروش محصولات فیزیکی نیست؛ شما می‌توانید با راه اندازی فروشگاه اینترنتی فایل، هر نوع محصول دیگری مانند فایل‌های دیجیتال، بسته‌های آموزشی صوتی، تصویری و متنی را در آن بفروشید.

یک کاریکاتور از تاثیر ساخت فروشگاه اینترنتی و روند افزایش فروش بعد از راه اندازی فروشگاه اینترنتی

بعد از انتخاب محصول، احتمالا به چگونگی تأمین آن می‌رسید. بابت این دغدغه و نگرانی هم می‌خواهیم خیال‌تان را راحت کنیم. چگونه؟

شما سایت‌تان را راه اندازی و مدتی با انتشار محتوای باکیفیت و سئوی سایت آن را در گوگل بالا بیاورید. بعد از مدتی که به رتبه خوبی در گوگل رسیدید، خود تأمین کننده به سراغتان می‌آید و خیلی راحت می‌توانید با آن‌ها مذاکره کنید.

خب این هم از تامین محصول! اگر بهانه‌های‌تان تمام شده است، به سراغ آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی برویم. ساخت فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت و کلی امکانات کاربردی دیگر که به شما می‌کند فروش اینترنتی خوبی داشته باشید.

کاریکاتور صحبت در مورد افزایش فروش با ساخت سایت فروشگاهی

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

راه‌های ایجاد فروشگاه آنلاین زیاد هستند؛ اما در این آموزش، به ساده ترین شکل ممکن نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی را یاد می‌گیرید. بدون اینکه بخواهید ساخت آن را به فرد دیگری بسپارید؛ چون آنقدر ساده است، که خودتان می‌توانید سازنده انواع سایت فروشگاهی باشید. فقط برای چند دقیقه حواس‌تان را به ما بدهید. برای اینکه تمام مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی را به‌صورت اصولی و ساده یاد یگیرید، حتما آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی را در آکادمی پرتال مشاهده کنید. دوره آموزشی ساخت فروشگاه اینترنتی که در آکادمی پرتال قرار دارد، صفر تا صد ساخت سایت فروشگاهی را به زبانی ساده آموزش دادیم.

در این روش، یعنی با کمک فروشگاه ساز پرتال، شما نه نیازی به کدنویسی دارید، نه دانش فنی و نه زمان! چون قرار است بعد از یک ساعت صاحب یک نمونه فروشگاه اینترنتی مانند فیروزشاپ و مایکروتل باشید. البته نمونه سایت های حرفه ای فروشگاهی دیگری هم وجود دارد؛ که پیشنهاد می‌کنیم آن‌ها را ببینید. در ادامه مطلب، مراحل راه اندازی سایت فروشگاهی را با هم بررسی می‌کنیم.

مراحل ساخت سایت فروشگاهی

مرحله اول: درست كردن فروشگاه اينترنتی

اولین مورد از مراحل ساخت سایت فروشگاهی این است که به صفحه طراحی سایت فروشگاهی مراجعه کنید. اولین دکمه‌ای که توجه‌تان را جلب می‌کند، یعنی "شروع راه اندازی فروشگاه" را کلیک کنید. بعد از وارد کردن ایمیل، پیامی با این عنوان که وب سایت شما ایجاد شد، برایتان می‌آید. در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود دو سه ویدئوی آموزشی هم می‌بینید که راهنمایی لازم را مو به مو به شما می‌کند.

ایجاد فروشگاه اینترنتی در پرتال

بهترین ابزارها برای ساخت فروشگاه آنلاین

در این مقاله قرار است صفر تا صد طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از فروشگاه ساز را به شما آموزش دهیم، چون ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین راه برای ساختن سایت فروشگاهی است. البته به جز فروشگاه ساز، ابزارهای دیگری هم برای ساخت سایت فروشگاهی حرفه ای وجود دارد.

همین ابتدای کار بگویم که هر کدام از این ابزارها را که بخواهید برای درست کردن سایت فروشگاهی استفاده کنید، باید آموزش کار با آن‌ها و سایر موارد مربوط به طراحی وب سایت را یاد بگیرید. این کار هم زمان‌بر است و هم به هزینه بالایی نیاز دارد.

برای ساخت وب سایت فروشگاهی باید یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) فروشگاهی انتخاب کنید. چندتا از معروف‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا و CMS های رایگان عبارتند از:

  • سیستم مدیریت محتوا مجنتو
  • سیستم مدیریت محتوا وردپرس
  • سیستم مدیریت محتوا جوملا
  • سیستم مدیریت محتوا پرستاشاپ

تعدادی سیستم مدیریت محتوای ایرانی هم وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

در ادامه باید یکی از این سیستم‌های مدیریت محتوا را روی هاستتان نصب کنید. در ادامه هم باید تنظیمات سیستم مدیریت محتوا را انجام دهید یا افزونه‌های موردنیازتان را روی آن نصب کنید تا تازه برای شروع کار ساخت وب سایت فروشگاهی آماده شوند.

علاوه‌بر این موارد باید یک قالب سایت فروشگاهی پیدا کنید و آن را روی سیستم مدیریت محتوای سایتتان نصب کنید. تمام این کارها به زمان و دانش فنی کافی نیاز دارند، اما در پرتال لازم نیست این مراحل انجام دهید و تمام این کارها از قبل برای شما انجام شده است.

مرحله دوم: قالب سایت فروشگاهی را انتخاب کنید

مشتری وقتی وارد یک مغازه می‌شود، رنگ در و دیوار و دکور آن توجهش را جلب می‌کند. اگر فروشگاه‌تان ظاهری خسته کننده، بی روح و بهم ریخته داشته باشد، احتمالا بدون خرید آن جا را ترک می‌کند. فروشگاه اینترنتی هم دقیقا همین طور است. ظاهر سایت شما باید برای مشتری جذاب باشد و او را در پیدا کردن محصول و خرید گیج نکند.

از مهم‌ترین مراحل ایجاد فروشگاه آنلاین انتخاب قالب سایت است. یکی از ویژگی های یک سایت فروشگاهی خوب این است که قالب جذاب و کاربردی داشته باشد. بخشی از ظاهر سایت شما را قالبی که انتخاب می‌کنید، می‌سازد. اگر به آدرس قالب‌ های سایت مراجعه کنید، با تعداد زیادی قالب متنوع روبرو می‌شود؛ که برای انواع سایت های فروشگاهی (فایل، کتاب، دکوری و...) طراحی شده است. این قالب‌ها توسط یک تیم حرفه‌ای و مناسب سایت‌های داخلی طراحی شده است؛ یعنی سرعت آن دقیقا مناسب اینترنت ایران است و سایت‌تان با سرعت بالایی باز می‌شود.

اگر از پرتال استفاده کنید، لازم نیست نگران خرید قالب سایت فروشگاهی باشید؛ چون پرتال ده‌ها قالب زیبا و جذاب برای سایت فروشگاهی دارد و می‌توانید بهترین قالب برای سایت فروشگاهی را به‌صورت رایگان روی سایتتان فعال کنید.

برای ساخت فروشگاه اینترنتی شبیه دیجی کالا می‌توانید یکی از قالب‌های پرتال را انتخاب کنید و در عرض دو دقیقه سایتی مشابه دیجی کالا داشته باشید. باز هم اگر قالبی که می‌خواهید را پیدا نکردید، امکان طراحی قالب سفارشی وجود دارد؛ البته اگر هزینۀ آن برای‌تان مطرح نیست.

در ضمن ساخت لوگو برای فروشگاه اینترنتی باعث افزایش جذابیت و اعتبار سایتتان می‌شود. برای ساخت لوگو فروشگاه می‌توانید از ابزارهای رایگان و پولی موجود استفاده کنید یا اینکه از یک طراح حرفه‌ای بخواهید برای سایت شما لوگو طراحی کند.

انتخاب قالب برای سایت فروشگاهی

مرحله سوم: فعال کردن فروشگاه و پرداخت هزینه‌های فروشگاه اینترنتی

راه اندازی فروشگاه آنلاین به همین سادگی است. شما همین الان هم صاحب یک فروشگاه هستید، اما موقتا و فقط تا 7 روز آینده! اگر بخواهید صاحب همیشگی آن شوید، تا قبل از اینکه تست 7 روزه تمام شود، سایتی که ایجاد کرده‌اید را مال خودتان کنید. فعالسازی فروشگاه‌تان با انتخاب یکی از بسته‌ها، تنها چند دقیقه طول می‌کشد.

بعد از تاسیس فروشگاه اینترنتی، باید یک آدرس برای آن انتخاب کنید تا مشتریان شما را پیدا کنند. این آدرس یا اسم سایت فروشگاهی همان دامنه سایت شماست. برای فروشگاه خود باید آدرسی منحصر بفرد پیدا و آن را ثبت کنید. پشتیبانان ما کامل شما را راهنمایی می‌کنند. همچنین یک درگاه بانکی برای پرداخت برای شما فعال می‌شود. 

بعد از فعال سازی سایت، شما رسما صاحب یک فروشگاه با آدرس مخصوص به خودتان هستید، که می‌توانید هر محصولی دارید را در آن گذاشته و بفروشید. البته اگر می‌‎خواهید به عنوان یک فروشگاه مطمئن شناخته شوید، نماد اعتماد الکترونیک یا اینماد را هم بگیرید. طریقه گرفتن اینماد چندان سخت نیست و تمام مراحل آن اینترنتی و آنلاین است.

مرحله چهارم: آموزش گذاشتن محصول در سایت

یکی از مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی این است که محصولات و دسته‌بندی محصولات را در سایت وارد کنید. هرچند این کار را در زمان تست هم می‌توانید انجام دهید، اما ما فرض می‌کنیم که فعالیت جدی شما بعد از فعالسازی سایت‌تان شروع می‌شود. سایت فروشگاه شما دقیقا مثل ویترین مغازه است؛ پس وقت آن رسیده که هر محتوا و محصولی که دارید را در سایت‌تان بگذارید. پیشنهاد می‌کنیم برای پیدا کردن بهترین محصولات برای فروش اینترنتی، مقاله پیدا کردن محصول مناسب برای فروش را مطالعه کنید.

وارد کردن محصول در سایت، به راحتی آب خوردن است و حتی خودتان هم به راحتی می‌توانید انجامش دهید. برای هر محصول یک صفحه دارید، که می‌توانید همۀ مشخصات آن مانند اسم، مشخصات کلی، عکس و توضیحات را به آن اضافه کنید.

یک پیشنهاد: برای هر محصول علاوه بر کیفیت و بهینه بودن تصاویر، توضیحات کاملی درباره آن بنویسید. چون مشتری محصول  و خودتان را از نزدیک نمی‌بیند؛ خواندن توضیحات محصول او را برای خرید ترغیب می‌کند. 

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی

مرحله پنجم: به سراغ معرفی و مارکتینگ فروشگاه خود بروید

تا این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی و توسعه فروشگاه اینترنتی، یاد گرفتیم چطور یک سایت کامل برای فروش محصول داشته باشیم. از الان به بعد باید تمرکز خودتان را روی فروش محصول و کسب درآمد از سایت بگذارید. روش‌های مختلفی برای افزایش فروش سایت و کسب درآمد از آن وجود دارد. در ادامه به چند روش برای افزایش فروش فروشگاه اینترنتی و تکنیک‌های فروش اینترنتی اشاره می‌کنیم.

سایت شما در گوگل بالا بیاید تا دیده شود، چگونه؟ با کمک روش‌های بازاریابی اینترنتی (صفحه‌ای پر از آموزش‌های کاربردی) مانند سئو سایت فروشگاهی، تبلیغات گوگل، حضور در شبکه‌های اجتماعی و... فروشگاه‌تان را به دیگران معرفی کنید. البته نگران آن هم نباشید، چون هم می‌توانید مشاوره کارشناسان پرتال را داشته باشید، هم از خدمات آن استفاده کنید.

یک درخواست: کمی صبور باشید...و با حوصله و مهارت روی سایت‌تان کار کنید. بعد از مدتی، درآمدزایی در خواب را تجربه خواهید کرد. البته ابتدا باید روی استراتژی کسب و کار آنلاین خودتان کار کنید.

خاطرتان است ابتدای مقاله، گفتیم فعلا نگران تأمین محصول نباشید؟ الآن دیگر وقتش رسیده است که به سراغ تأمین محصول بروید؛ چون الان شما صاحب سایتی با رتبه و جایگاه بالا هستید و بسیاری از تأمین کنندگان حاضرند محصول شما را فراهم کنند.

آموزش ساخت سایت فروشگاهی با گوشی

آموزش طراحی سایت فروشگاهی که مطالعه کردید فقط مختص کامپیوتر یا لپ تاپ نیست. شما حتی با گوشی موبایلی که در دست دارید هم می‌توانید برای خرید سایت فروشگاهی اقدام کنید.

روش ساخت فروشگاه اینترنتی با موبایل تقریبا شبیه نحوه راه اندازی سایت فروشگاهی با کامپیوتر است و تفاوت خاصی ندارد. دلیلش هم این است که سرویس پرتال برای تمام دستگاه‌ها بهینه شده است و شما با هر وسیله‌ای می‌توانید با فروشگاه ساز پرتال یک سایت فروشگاهی بسازید.

مراحل طراحی سایت فروشگاهی در گوشی موبایل مشابه همان چیزی است که تا اینجا گفتیم و فرق خاصی بین طراحی سایت با موبایل و سایر ابزارها وجود ندارد. راه انداختن آنلاین شاپ با گوشی موبایل فقط از طریق مرورگر گوشی انجام می‌شود و به نرم افزار ساخت فروشگاه اینترنتی نیاز ندارید.

افزایش فروش از طریق اینستاگرام و تلگرام

شاید بگویید همین الان هم در اینستاگرام فروش خوبی دارم، پس دیگر چه نیازی به سایت است؟ یا اینکه شاید بپرسید سایت بهتر است یا اینستاگرام؟ 

ساخت فروشگاه اینترنتی در اینستاگرام روشی فوق‌العاده برای فروش است؛ اما یک لحظه فکر کنید پیج‌تان از دسترس خارج شود، که اصلا هم اتفاق عجیبی نیست! آن وقت چه؟!

ساخت فروشگاه اینترنتی در تلگرام هم ریسک خودش را دارد. مثلاً ممکن است اکانت شما هک شود یا به هر دلیلی دسترسی به فروشگاه‌تان را از دست بدهید. در این شرایط کسب و کار اینترنتی شما به خطر می‌افتد.

داشتن یک سایت فروشگاهی حرفه ای، خیالتان را از این بابت راحت می‌کند. اصلا اگر این را هم که در نظر نگیریم، همان فرآیند ثبت سفارش و خرید در اینستاگرام، به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد. درحالیکه، یک سایت فروشگاهی همۀ این کارها را خودکار انجام می‌دهد.

پس اگر الان هم کسب و کار اینستاگرامی و فروش خوبی دارید؛ بهترین کار، ساخت یک سایت فروشگاهی کنار آن است. که نه ترس فیلتر شدن اینستاگرام را داشته باشید، نه دغدغه رسیدگی به سفارشات؛ و نه حسرت از دست دادن مشتریان گوگل. چون هنوز هم بسیاری از افراد محصول موردنیازشان را در گوگل جستجو می‌کنند. مثلا یک نمونه موفق آن، پیچ وب پوش است که در کنار اینستاگرام، یک سایت فروشگاهی نیز دارد. 

پیج فروشگاهی

تا چند وقت پیش، به کمک فروشگاه اینستاگرام و تگ محصول، به راحتی سایت و صفحه اینستاگرام، به هم متصل می‌شدند؛ اما متأسفانه مدتی است که این امکان در کشورمان تحریم شده است. اما ما بیکار ننشستیم و سعی کردیم تا جای ممکن جایگزینی برای آن فراهم کنیم. 

یک خبر خوب: یکی از مهم‌ترین امکانات سایت فروشگاهی که در پرتال اضافه شده است، قابلیت خرید سریع است. این برنامه جدید، فرآیند ثبت سفارش و خرید را ساده می‌کند. با قرار دادن لینک هر محصول در پست یا استوری، مشتری سریع وارد صفحه ثبت سفارش شده و محصول را بعد از دو سه مرحله خریداری می‌کند. در حالیکه تا پیش از این، مجبور بود 5 یا 6 مرحله را تا خرید طی کند. 

اگر می‌خواهید این قابلیت را از نزدیک ببینید، در پنل مدیریتی سایت خود، برنامه "خرید سریع" را فعال کنید.

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان

تا اینجا یاد گرفتیم که چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم و با سرویس فروشگاه ساز پرتال هم آشنا شدیم. برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی خوب و حرفه‌ای که بتوانید از آن درآمد داشته باشید، باید هزینه پرداخت کنید. احتمالاً ساخت سایت فروشگاهی رایگان و بدون هزینه برای شما جذاب باشد، اما باید ببینید امکاناتی که نیاز دارید را می‌توانید از چنین سایتی دریافت کنید؟

با گشت و گذار در اینترنت احتمالاً بتوانید روش‌ها یا مراکزی برای ایجاد سایت فروشگاهی رایگان پیدا کنید. حتی فروشگاه سازهای رایگان هم ممکن است پیدا شود. مسئله این است که راه اندازی فروشگاه اینترنتی رایگان حتماً محدودیت‌هایی را جلوی پای شما قرار می‌دهد که ممکن است همین الان یا در آینده، شما را دچار مشکلاتی کند.

مثلاً ممکن است نتوانید درگاه پرداخت اینترنتی به سایت فروشگاهی خودتان متصل کنید یا امکان اتصال دامنه شخصی به سایت فروشگاهی وجود نداشته باشد. ایجاد فروشگاه اینترنتی رایگان گاهی اوقات یک ترفند تبلیغاتی است تا شما را جذب کرده و بعد از مدتی هزینه‌های مختلفی را از شما بابت رسیدگی به سایتتان دریافت کنند. در کل، چیزی به اسم ساختن سایت فروشگاهی رایگان وجود ندارد.

در هر صورت، ساخت فروشگاه اینترنتی حرفه ای نیاز به هزینه دارد، البته این هزینه آنقدر بالا نیست که شما را دچار مشکل کند. حتی با هزینه‌ای بسیار پایین هم می‌توانید صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به‌راحتی انجام دهید.

هزینۀ ساخت فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

قطعا یکی از دلایلی که شما را به سمت ساخت فروشگاه اینترنتی کشانده، هزینه طراحی سایت فروشگاهی نسبت به راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی است. البته منظورمان ساخت رایگان سایت فروشگاهی نیست! اصلا چرا از چیزی مانند سایت فروشگاهی که می‌تواند درآمد میلیونی در روز برای‌تان داشته باشد، انتظار رایگان بودن دارید؟

در مقالۀ هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی، گفته‌ایم که هزینه ساخت سایت فروشگاهی از زیر 500 هزار تومان شروع شده و تا 100 میلیون تومان هم می‌رسد. اما هزینه‌ای که برای شما دارد، هیچ یک از این دو مورد نیست. خودتان به صفحه تعرفه‌ها بروید و هزینه ساخت وب سایت فروشگاهی با پرتال را ببنید.

خواهید دید که قیمت سایت فروشگاهی نسبت به درآمد چندین برابری (در ماه) که قرار است در آینده از فروشگاه‌تان درآورید، بسیار ناچیز است. اگر قیمت ساخت فروشگاه اینترنتی به نظرتان زیاد است، یعنی تصمیم ندارید فروشگاه موفق و پرفروشی داشته باشید؛ پس خیلی راحت بیخیال آن شوید! البته لازم نیست که حتماً هزینه زیادی برای طراحی سایت آنلاین شاپ بپردازید. ساخت فروشگاه اینترنتی ارزان اما حرفه‌ای با پرتال کاملاً ممکن است.

درآمد حاصل از ساخت فروشگاه اینترنتی چندین برابر هزینه آن است

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی به عوامل مختلفی بستگی دارد. مثلاً بخشی از هزینه‌ها مربوط به هزینه مجوز فروشگاه اینترنتی است. البته مجوز کسب و کار اینترنتی هزینه چندان بالایی ندارد. بخش دیگری از هزینه‌ها هم به تعرفه طراحی فروشگاه اینترنتی مربوط می‌شود که هر شرکت یا شخصی یک قیمت به شما می‌دهد. چون هیچ نرخ ثابتی برای ساخت سایت فروشگاهی وجود ندارد.

با این حال پرتال تضمین می‌کند که قیمت منصفانه‌ای برای ایجاد انواع کسب و کار اینترنتی ارائه می‌دهد. به همین دلیل می‌توانید برای ساخت کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم روی پرتال حساب کنید. یکی از اهداف ما، ساخت سایت فروشگاهی ارزان برای همه است. به همین دلیل چند بستۀ مختلف آماده کردیم تا شرایط طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان برای شما فراهم شود.

چطور بهترین کسب و کار اینترنتی را راه‌اندازی کنیم؟

اگر نگاهی به بزرگترین فروشگاه آنلاین جهان یعنی آمازون و بزرگترین فروشگاه آنلاین ایران یعنی دیجی کالا داشته باشید، می‌توانید تا حدود زیادی رمز موفقیت در فروش اینترنتی را پیدا کنید. ابتدا باید بدانید که کسب و کار دیجیتال مثل کسب و کار سنتی نیست و باید با روش‌ها و استراتژی‌های جدید وارد شوید.

یعنی قرار نیست فروشگاه اینترنتی خودتان را با تراکت و بیلبورد تبلیغ کنید. لازم است مهارت بازاریابی دیجیتال را یاد بگیرید و از تجربیات فروش اینترنتی دیگران درس بگیرید. قبل از هر چیزی هدف از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی را برای خودتان مشخص کنید. حالا که فهمیدیم چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم، باید نحوه فروش اینترنتی را یاد بگیریم. بعد نحوه راه اندازی آنلاین شاپ را آموزش ببینید.

شاید عجیب به‌نظر برسد اما روش ساخت سایت فروشگاهی می‌تواند روی درآمد سایت فروشگاهی شما تأثیر داشته باشد. چطور؟ اگر برای راه اندازی آنلاین شاپ از سرویسی استفاده کنید که امکانات مناسب برای بازاریابی و افزایش فروش را داشته باشد، می‌توانید به‌سرعت و خیلی راحت مشتری جذب کنید.

به عنوان نمونه، پرتال ابزارهای مختلفی در اختیار شما قرار می‌دهد که با کمک آن‌ها می‌توانید به‌راحتی سایتتان را به موتورهای جستجوی ایمالز و ترب یا سرویس تبلیغات اینترنتی یکتانت وصل کنید. به این ترتیب می‌توانید بدون هیچ محدودیتی از خدمات این سرویس‌ها برای افزایش فروش سایتتان استفاده کنید.

در ضمن در آکادمی پرتال هم تعداد زیادی دوره آموزشی رایگان برای افزایش فروش و مدیریت سایت فروشگاهی در اختیارتان قرار دادیم. علاوه‌بر این، می‌توانید از مطالب آموزشی موجود در وبلاگ پرتال هم استفاده کنید تا با مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی، هزینه تاسیس فروشگاه اینترنتی، انواع فروشگاه اینترنتی و سایر موارد مرتبط با تجارت الکترونیک آشنا شوید. برای استفاده از امکانات سایت فروشگاهی هم می‌توانید آموزش مدیریت سایت فروشگاهی را در پنل فروشگاه ساز پرتال مشاهده کنید.

آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته و کامل است که امکانات بسیار زیادی دارد. آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس با چیزی که در این مطلب گفتیم تفاوت دارد، چون وردپرس پیچیده‌تر است و یادگرفتن کار با وردپرس به زمان زیادی نیاز دارد. طریقه ساخت سایت فروشگاه اینترنتی با وردپرس به این صورت است که ابتدا باید یک هاست مناسب برای سایت فروشگاهی تهیه کنید. بعد از آن یک دامنه بگیرید و آن را به هاستتان متصل کنید.

تازه بعد از انجام این مراحل می‌توانید به دانلود فایل زیپ وردپرس و نصب وردپرس بپردازید. فقط خرید بهترین هاست برای سایت فروشگاهی به تنهایی نیاز به دانش و مهارت خاص خودش را دارد. بقیه مراحل هم همین‌طور هستند و باید به مباحث مرتبط با طراحی سایت مسلط شوید.

حتی برای خرید سایت فروشگاهی آماده با وردپرس هم باید این اطلاعات را داشته باشید تا سایت مناسبی را خریداری کنید و پول‌تان هدر نرود. نحوه ایجاد فروشگاه اینترنتی به این صورت است که باید یک افزونه فروشگاه ساز به نام افزونه ووکامرس را روی وردپرس نصب کنید.

نصب ووکامرس، نصب المنتور، تنظیمات ووکامرس و کار با افزونه المنتور تنها بخشی از مهارت‌هایی است که باید داشته باشید. البته افزونه‌های فروشگاه ساز دیگری به‌عنوان جایگزین ووکامرس وجود دارند، اما هیچ کدام به اندازه ووکامرس محبوبیت ندارند.

نحوه ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

طراحی سایت برای فروش کالا با وردپرس هزینه زیادی ندارد و این سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایت فروشگاهی ارزان مناسب است. هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس تقریباً از 10 میلیون تومان شروع می‌شود. تعرفه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به دو بخش تقسیم می‌شود؛ بخشی از هزینه‌ها مثل هزینه خرید قالب و افزونه فقط یکبار پرداخت می‌شوند، اما هزینه هاست و دامنه را باید سالانه پرداخت کنید.

یک حرف باقی مانده است!

ما مشتریان زیادی مانند آقای محمودی داشته‌ایم که با ایجاد سایت فروشگاهی توانسته‌اند به درآمد بالایی برسند؛ در مقابل مشتریانی هم بوده‌اند که فروش موفقی نداشته‌اند! هر دو دسته، خودشان انتخاب کرده‌اند که موفق شوند یا شکست بخورند. مثل خود شما که تصمیم می‌گیرید، چه آینده‌ای برای کسب و کار خودتان رقم بزنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی، تنها بخش کوچکی از مسیر است؛ بقیه راه به مهارت‌های فروش و کار کردن روی سایت‌تان بستگی دارد. می‌گوییم پرتال انتخاب مناسبی است: چون ساخت فروشگاه با آن، تنها یک ساعت طول می‌کشد، چون کار با آن بسیار راحت است، چون پشتیبانان پرتال 24 ساعته در دسترس شما هستند؛ پس به جای صرف وقت روی ساخت سایت، یادگیری و حل مشکلات، زمان و انرژی‌تان را روی افزایش فروش متمرکز می‌کنید. این چیزی است که هم شما می‌خواهید، هم ما!

در ضمن این را فراموش نکنید که پرتال فقط یک سایت به شما نمی‌دهد، بلکه ابزار لازم برای رشد و توسعه سایت را هم برای شما فراهم کرده است. قابلیت اتصال آسان به پنل پیامکی، سرویس‌های ایمیلی، چت آنلاین، سرویس‌های ترب و ایمالز، الوپیک و گزارش فروش حرفه‌ای تنها بخشی از امکانات متنوعی هستند که پرتال برای کسب و کار شما در نظر گرفته است. پس فروشگاه ساز پرتال سکوی پرتابی برای شماست و با کمک آن می‌توانید زودتر از سایت‌تان به درآمد برسید.

اگر در مورد چگونگی راه اندازی فروشگاه اینترنتی، هزینه طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای، درآمد سایت فروشگاهی و ثبت نام مجوز کسب و کار اینترنتی سؤالی دارید، در قسمت نظرات پایین مقاله از ما بپرسید تا در کمترین زمان به شما پاسخ دهیم.

سوالات پرتکرار در مورد ساخت سایت فروشگاهی

در این مقاله علاوه‌بر آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای، همه چیز درباره سایت فروشگاهی را به شما توضیح دادیم؛ اما از آنجا که ممکن است هنوز سؤالات زیادی در مورد آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی داشته باشید، در ادامه به پرتکرارترین سؤالات در مورد طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی پاسخ دادیم.

1- چطور فروش اینترنتی داشته باشیم؟

برای فروش اینترنتی محصول یا خدمات‌تان باید اول از همه یک فضای آنلاین برای معرفی داشته باشید. این فضا می‌تواند یک پیج فروشگاهی در اینستاگرام یا یک سایت فروشگاهی کامل در اینترنت باشد. هر کدام از این دو روش مزایا و معایب خودشان را دارند. در مقاله «سایت یا اینستاگرام؟ کدام‌یک برای کسب‌وکارها مناسب‌تر است؟» در مورد سایت اینترنتی و اینستاگرام توضیح دادیم و گفتیم که کدام یک از آن‌ها برای کسب و کار شما مناسب‌تر است. به طور کلی پیشنهاد می‌کنیم که از سایت فروشگاهی و اینستاگرام در کنار هم برای معرفی کسب و کارتان استفاده کنید. این روش تاثیر بسیار زیادی در فروش شما دارد و فروشگاه‌تان سریع‌تر رشد می‌کند.

2- چطور فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟

یکی از پرتکرارترین سوالاتی که پرسیده می‌شود این است که چگونه آنلاین شاپ بزنیم؟ راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی و فروش محصول از طریق فضای مجازی شاید کار سختی به نظر برسد، اما در اصل بسیار ساده و بی‌دردسر است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک سایت فروشگاهی بسازید و محصولات خودتان را داخل آن قرار دهید. برای سفارش سایت فروشگاهی می‌توانید از پرتال استفاده کنید.

روش های ساخت فروشگاه اینترنتی زیاد هستند، اما چرا پرتال؟ چون ساخت سایت با پرتال هزینه کمتری نسبت به طراحی اختصاصی سایت دارد. از طرف دیگر طراحی سایت با پرتال نیازی به کدنویسی ندارد و خیلی راحت می‌توانید خودتان یک سایت فروشگاهی کامل بسازید.

3- چقدر زمان لازم است تا سایت فروشگاهی من آماده شود؟

طراحی سایت فروشگاهی از پایه حدود 1 تا 2 ماه طول می‌کشد، اما با پرتال در کمتر از 10 دقیقه سایت شما آماده است. برای طراحی فروشگاه آنلاین با پرتال فقط باید در سایت ثبت نام کنید و به همین راحتی یک سایت فروشگاهی دریافت می‌کنید. حالا باید ویدیوهای آموزشی موجود در پنل کاربری را مشاهده کنید. دیدن این ویدیوها حدود 2 تا 3 ساعت زمان می‌برد. بعد از این که کار با پنل سایت ساز را یاد گرفتید حالا باید صفحه اصلی سایت را با سلیقه خودتان درست کنید. این کار هم حدود 5 یا 6 ساعت زمان لازم دارد و فقط باید عکس‌ها و متن‌های پیش فرض قالب را با عکس‌ها و متن‌های موردنظر خودتان جایگزین کنید.

بعد از این کار باید محصولات را داخل سایت قرار داده و تنظیمات درگاه پرداخت و بقیه موارد را انجام دهید. اگر 20 محصول داشته باشید حدودا دو یا سه روز طول می‌کشد تا آن‌ها در سایت قرار دهید. با یک حساب سرانگشتی جمعا در 5 یا 6 روز سایت شما کامل می‌شود و حالا می‌توانید فروش اینترنتی را شروع کنید.

4- چه محصولی را می‌توانم در سایت بفروشم؟

هر محصولی که به صورت فیزیکی به فروش می‌رسد را می‌توان اینترنتی هم فروخت. هر چیزی از لباس و موبایل گرفته تا موادغذایی و انواع خوراکی‌ها را می‌توانید در اینترنت بفروشید. سایت فروشگاهی هیچ محدودیتی برای فروش کالا ندارد و حتی می‌توانید خدماتی مثل دوره‌های آموزشی یا فایل را هم در آن بفروشید.

5- چطور محصول را برای مشتری ارسال کنم؟

بهترین راه برای ارسال کالا این است که از طریق شرکت پست آن را برای مشتری بفرستید. البته راه‌های سریع‌تری مثل الوپیک و باربری هم برای فرستادن کالا وجود دارد. حتی می‌توانید از طریق شرکت‌هایی مثل پست رسان قابلیت پرداخت محل را برای سایت خودتان داشته باشید. فروشگاه ساز پرتال همه این قابلیت‌ها را برای شما فراهم کرده است و به راحتی و با چند کلیک می‌توانید آن‌ها را روی سایت‌تان فعال کنید.

6- فروش اینترنتی به چه مجوزهایی نیاز دارد؟

به طور کلی برای ساخت فروشگاه اینترنتی به مجوز فروش اینترنتی نیاز نیست. البته بعضی از کالاهای حساس مثل مواد غذایی و لوازم بهداشتی به مجوز سیب سلامت وزارت بهداشت نیاز دارند. یک مجوز اختیاری هم به اسم نماد اعتماد هست که دریافت آن، اعتبار سایت شما را بالاتر می‌برد. علاوه‌بر این برای گرفتن درگاه اینترنتی از بانک هم به این مجوز نیاز هست. البته مجوزهای دیگر هم برای فروشگاه اینترنتی هست که گرفتن آن‌ها ضروری نیست اما باعث افزایش اعتماد مشتری‌ها به شما می‌شود. در مقاله «لیست مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی» این مجوزها را معرفی کرده‌ایم و به شما گفتیم برای دریافت مجوز سایت فروشگاهی باید چه کار کنید.

7- چگونه کسب و کار اینترنتی خود را رونق دهیم؟

تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی یک کار رایج قبل از طراحی سایت برای فروشگاه اینترنتی است. ابتدا باید ببینید که محصول شما چقدر ظرفیت دارد و مشتریان چقدر به آن نیاز دارند. وقتی که فروشگاه اینترنتی خودتان را ساختید، باید در ابتدا با تبلیغات و بازاریابی مشتری جذب کنید.

چگونه فروش آنلاین خوبی داشته باشیم؟ یک راهش این است که سایتتان را سئو کنید تا در رتبه‌های ابتدایی نتایج جستجو نمایش داده شود. با مشاهده آموزش سئو فروشگاه اینترنتی می‌توانید کاری کنید تا سایتتان به مرور زمان در صفحه اول گوگل نمایش داده شود و از این طریق هم مشتری جذب کنید. برای آموزش سئو سایت فروشگاهی پیشنهاد می‌کنیم مقاله چک لیست سئو فروشگاه اینترنتی را مطالعه کنید.

8- چه راه‌هایی برای طراحی حرفه ای سایت فروشگاهی وجود دارد؟

یک روش، استفاده از فروشگاه ساز اینترنتی به‌منظور ایجاد سایت برای فروش کالا است. در این روش با استفاده از یک فروشگاه ساز خوب سایتتان را می‌سازید. پیدا کردن بهترین فروشگاه ساز برای ساخت سایت کار چندان سختی نیست. باید امکانات و قابلیت‌های فروشگاه ساز آنلاین موردنظرتان را بررسی کنید.

دقت کنید اینطور نیست که فقط فروشگاه ساز ارزان را انتخاب کنید. فروشگاه ساز حرفه ای باید کاربردی باشد و تمام امکانات را برای ایجاد یک سایت فروشگاهی خوب به شما بدهد. فروشگاه ساز ایرانی پرتال یکی از بهترین و به‌صرفه‌ترین فروشگاه ساز فارسی است. از امکانات فروشگاه ساز پرتال می‌توان به قابلیت اتصال به چندین درگاه پرداخت مستقیم و واسط، رابط کاربری ساده، نمایش صحیح روی تمام دستگاه‌ها، اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی رایگان و ... اشاره کرد.

روش دیگر ساخت سایت برای فروش محصولات این است که خودتان کدنویسی یاد بگیرید یا از یک برنامه‌نویس بخواهید برای‌تان سایت فروشگاهی کدنویسی کند. طراحی سایت فروشگاهی با php یکی از گزینه‌هایی است که پیش روی شما قرار دارد. در این حالت باید یا آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با php را یاد بگیرید که به چندین ماه زمان و میلیون‌ها تومان هزینه نیاز دارد، یا از یک برنامه نویس PHP بخواهید سایتی برای شما طراحی کند.

اگر قصد دارید فروشگاه اینترنتی خودتان راه‌اندازی کنید، پیشنهاد می‌کنیم دوره آموزشی ساخت فروشگاه اینترنتی را در آکادمی پرتال مشاهده کنید. اگر هنوز برای ساختن فروشگاه آنلاین اقدام نکرده‌اید، با کلیک روی لینک زیر، اولین گام برای ساخت آنلاین شاپ را بردارید:

ساخت سایت فروشگاهی

اگر هنوز سؤالی در رابطه با طراحی فروشگاه اینترنتی، برایتان باقی مانده است، با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید، تا کارشناسان با کمال میل شما را راهنمایی کنند.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام وقتتون بخیر یه سوال آیا میشه واسه سایت فروشگاهی هر محصولی رو بذاریم یا فقط باید یه صنف باشه...مثلا گوشی و پوشاک و لوازم ارایشی و...درهم باشه اگه میشه همچین کاری کرد ایا واسه دریافت مجوزها مشکلی پیش میاد یا ن؟

سلام
نه به مشکل نمیخورید و مشکلی نداره

سلام و درود
من ایده یک فروشگاه اینترنتی قلیان و تنباکو رو توی ذهنم دارم میخاستم ببینم ک آیا مجوز های بهداشتی هم لازمه یا خیر یا اصلا میتونم به درآمد خوبی برسم با این ایده یا نه. سوال بعدی که داشتم اینه ک سایتی که گروه شما برای من طراحی میکنند...
من بعد از خرید بسته و پرداخت هزینه های ماهانه ای ک در نظر گرفتید. درآخر مالک اصلی سایت گروه پرتال هست یا خیر این قضیه رو کامل متوجه نمیشم...
بعد اینکه ممکن هست ریز هزینه های صفر تا صد راه اندازی سایت رو بفهمم؟ مثلا من الان به هوای هزینه هایی ک شما توی سایت قرار دادید شروع میکنم، بعد از مدتی هزینه های با اسم های مختلف وارد بشن. این رو میشه کامل برام توضیح بدید ممنون میشم

سلام
مالک سایت خودتون هستید و به صورت سالانه باید هزینه اشتراک رو پرداخت کنید. به صفحه تعرفه ها مراجعه کنید میتونید هزینه اشتراک سالانه رو ببینید.
https://www.portal.ir/packages
تنها هزینه ای که پرتال از شما دریافت میکنه برای ساخت و راه اندازی سایت همین هست. یک سری هزینه های جانبی مثل عکاسی از محصول، راه انداختن درگاه پرداخت یا گرفتن اینماد سایت هم به خودتون مربوطه.

سلام من میخاستم یک سایت بسازم و به عنوان واسط خریدای درون برنامه ای برنامه های خارجی که به خاطر تحریم ها امکان پرداخت ریالی ندارند رو انجام بدم میخاستم بدونم خودم چجور باید پرداخت خارجی انجام بدم؟ روش هایی مثل پی پل نیاز به حساب های قانونی داره که خریدش 20 میلیون تومن هزینه داره میخاستم بدونم راه دیگه ای نداره؟

سلام
اگر حساب خارجی دارید میتونید از اون طریق هم هزینه‌ها رو پرداخت کنید. یعنی اقامت کشور دیگه ای رو دارید.

باسلام وخسته نباشید
بنده در سالهای گذشته یک سایت شخصی باز کرده بودم شش ماه گذشت بازدید به صدنفر نرسید حالا فرض کنیم چند میلیون هزینه کردم امدیم بازدید نشد کالا فروش نرفت انوقت خسارت ببار میاد؟ در ضمن بنده فروشگاه کالای ساختمانی دارم ایا میتوانم هم مغازه و هم سایت را به تنهایی اداره بکنم گرفتن پول کالا چطور دریافت میشود مشتری به بنده اعتماد ندارد که باید جنس مثلا یک ترانس پنج میلیونی را بفرستم در منزل طرف شاید سرکاری باشد هزینه بار تا به شهرستان برسد خرج دارد درضمن پول این کالا چطوری در منزل دریافت میشه تا بدست بنده برسد این خیلی کار پیچیده‌ای هست بله باز کردن سایت راحت است اما راه‌های رسیدن به پولت فکر کنم راه طولانی شاید باشد اداره پست چطور این فروش را قبول میکنه چند درصد میگیره شاید به سایتی مثل دیجی کالا صرف کنه اما کسی که در اول کار است برای یک یا دو قلم کالا یک وانت میخواد یک جنس در انور شهر یکی ان یکی سر شهر سود کالا بقدری نیست که هزینه وانت اداره پست را بدهی بنظر من سال اول شاید ضرر هم باشه اگر مستقیم هم با مشتری کار بکنی جلب اعتماد مشتری خیلی سخت است مثلا من خودم در خرید اول اعتماد نداشتم پول بزنم جنس بفرسته میگفتم تحویل باربری بده رسید ان را بفرست پولش را بزنم طرف اعتماد نمیکرد بنابرین یه مرگز معتبری لازم است سایت را برای مشتری تایید کند ایا چنین چیزی هست یانه؟ خیلی ممنون از زحمات شما

سلام دوست عزیز
مسئله فقط ساخت سایت نیست شما باید برای سئو سایت و تبلیغات هم هزینه کنید. البته میتونید لینک محصولات سایتتون رو درون سایت هایی مثل ایمالز و ترب که موتور جستجوگر هستند قرار بدید و شانس خودتون رو برای فروش افزایش بدید.
در جواب سؤال دومتون هم: شما میتونید مثل خیلی از سایت های دیگه پرداخت مستقیم اینترنتی رو برای سایتتون فعال کنید که درگیر مسائلی مثل عدم پرداخت پول از طرف مشتری مواجه نشید. بله زمانی که شما نماد اعتماد الکترونیکی اینماد رو برای سایت دریافت کنید، نشان دهنده اعتبار سایت شما هست.
برای اطلاع بیشتر از نحوه دریافت اینماد میتونید این مطلب رو بخونید:https://www.portal.ir/enamad-visual-guide
امیدوارم که جواب سؤال هاتون رو گرفته باشید(:

واقعا خنده داره اقای عزیز شما داری بهانه جویی میکنی شما با این تصویر دیوی 2 سر که ساختی دیگران رو دلسرد نکن داشتن فروشگاه اینترنتی خیلی خیلی اسان تر از این چیزی هست که شما گفتی بستگی به شاخه ای که شما کار میکنی هزینه براتون مشخض میشه ولی اکثر مواقع میتونی با کمتر از 10 تومن شروع کنی پرداخت هزینه با مشتری هست تیپاکس یا اداره پست پول محصول رو از مشتری میگره و وقتی شما کالایی به مشتری میفرستی 3 الی 4 روز در شهر مقصد باقی می ممونه تا مشتری بگیره همچنین شروع هر کاری ریسک خود رو داره

سلام دوست عزیز
بله درسته با کمتر از 10 میلیون هم میتونید کسب و کارتون رو راه بندازید. اما برای ساخت سایت و تبلیغات هم باید هزینه کنید. تو مقاله‌های دیگه پرتال هم آموزش دادیم که چطور با کمترین بودجه یک کسب و کار اینترنتی راه بندازید.
میتونید مقاله دراپ شیپینگ رو مطالعه کنید: https://www.portal.ir/what-is-dropshipping

سلام به همه.اول اینکه دقیقا از جایی که به صورت رک و پوست کنده نوشته بودین که سایت مفتی وجود نداره خوشم اومد.تیرخلاص روزدین.
دوم اینکه مقاله تون طوری بود که قسمت آموزشی ایش از قسمت تبلیغاتی پرتال سایت کمرنگ تر بود
سومین ومهمترین قسمت کار قسمت تعرفه ها هستن تعرفه اولی که کشک.تعرفه دوم هم مثل پراید بدون زه بغل بدون آپشن بود . تاجایی که مقاله به من مطلب رسوند این بود که من غرفه دار فقط دارم یه سایتی رو با xمبلغ به yمدت اجاره میکنم و درصورت نپرداختن مبلغ اجاره تعرفه از سایتی که به قول خودتون صاحبشیم پرت میشیم بیرون .حالا چه بفروشیم چه نفروشیم .حالا شما حساب کن چقدر دنبال مجوزهای رنگارنگ دویدیم.به نظر من درسته که تعرفه ها نسبت به ساختن سایت مستقل کمه ونسبت به ایجاد فروشگاه فیزیکی ناچیزه ولی همینجوری هم مبلغ زیادی هستن. شمافکر کن برای سایت 7میلیون اجاره بدی !!!!!! بعد برای بقیه آپشن هاش هم دوباره پول بدی .برای مجوزهاش هم پول بدی . برای اینترنتش هم پول بدی .شرکت واسطه بانک هم درصد برمیداره.
واقعا چقدر روی جنس سود بکشی که همه این مبلغ ها رو بشوره ببره؟؟؟؟ چقدر باید بفروشی که سودبکنی؟؟
حالا اگه مثل باسلام درصدی بود .شسته رفته معلوم میشد که من غرفه دار باید nدرصد بکشم روجنس وتوسایت فعالیت کنم .حالا میصرفید میمونم وگرنه که هیچ.

سلام
به جز هزینه ساخت سایت بقیه هزینه ها خیلی زیاد نیست. سایت هم هزینه خاص خوش رو داره و نمیشه یه سایت مادام العمر داشت. مثلا ما هر سال چندین میلیون هزینه برای نگهداری سرورهامون توی دیتاسنتر هزینه می‌کنیم و هزینه خرید سرور و برنامه‌نویسی سرویس هم هست. در هر صورت ما تلاش کردیم قیمت‌هامون مناسب‌تر از سرویس‌های مشابه باشه.

سلام من شش ماه هست که فروشگاهم رو در پرتال راه انداختم تمام مراحل مورد نیازشم رفتم هیچ تبلیغیم هم نکردم اما تا الان سه تا محصولمو تونستم بفروشم و مطمئنم با کمک پرتالی های عزیز روند فروشم بهتر میشه چون درگیر یه تصادف بد شدم از طرفی اسباب کشی منزلی که خودش داستان ها داره همه چیو به تاخیر انداخت ، دم پرتال گرم واقعا دشمون گرم

سلام
باعث افتخارمون هست که تونستیم کمکی به شما کنیم و از خدمات پرتال راضی هستید. ما تمام تلاشمون رو می‌کنیم تا همه امکانات لازم برای پیشرفت و رشد کس بو کار شما رو فراهم کنیم.

سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
برای اینکه بتونیم یه سایت فروش ارز های داخل بازی یا همون gem,cp,uc... بزنیم چه کارایی باید بکنیم؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام
برای راهنمایی در این مورد با پشتیبانی به شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید

سلام ، وقت بخیر. سایت فروشگاهی دارم برام باز نمیشه

سلام
سایت تون وردپرس هست، باید با یه متخصص وردپرس صبحت کنید

بی نهایت ممنون از اطلاعات مفیدتون عزیز

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز، خوشحالیم که براتون مفید بوده

من میخوام یه حرکت عالی بزنم توی سایتم
ولی چیز خیلی خفنی نمیرسه به ذهنم
راهنمایی کنید خوب

سلام
سایت‌تون در چه زمینه‌ای هست. بیشتر توضیح بدید شاید تونستیم کمکی کنیم

با سلام
ما یک سایت و یک پیج در اینستا داریم با توجه به مطلب شما در سایتتان(پرتال به تازگی امکان جدیدی را برای شما کاربران اینستاگرام ایجاد کرده که با کمک آن فرآیند خرید محصول در اینستاگرام با اتصال خودکار به سایت، راحت‌تر شده است)چونه میتوانیم از این پرتال شما استفاده کنیم
ممنون

سلام
اگه سایت خودتون رو با فروشگاه ساز پرتال بسازید این قابلیت در اختیار شما قرار میگیره.

سلام
کلیپ خیلی آموزنده بود.
ببخشید باید پول بدیم تا محصول مورد نظر را در سایت قرار دهیم

سلام
شما فقط هزینه بسته رو پرداخت می‌کنید و بقیه کارها رو رایگان انجام میدید و هزینه دیگه‌ای ازتون دریافت نمیشه

من میتونم حضوری بیام واسم خودتون یه سایت ایجاد کنین که بشه اینستاگام هم پوشش بده

سلام
متاسفانه به دلیل شرایط کرونا امکانش نیست که حضوری تشریف بیارید

سلام من یه سایت برای اینستاگرام میخوام درگاه بانکی داشته باشه ایا میشه به هم متصل کرد چون همه گفتن برای جلب اعتماد مشتری باید سایت داشته باشی

با سلام ودرود، ممنون از توضیحاتتون، واقعا حال کردم این اموزش ویدیویی مرحله به مرحله که خیلی برام جالب بود. اگه معلم ما هم اینجوری درس میداد حالا ما به جایی رسیده بودیم. من چیزی برای فروش ندارم که بخوام سایت راه اندازی کنم، ولی تا اخر ویدیوهاتون نگاه کردم. دمتون گرم موفق باشید💙💙💙💙

سلام
ممنون از شما و باعث افتخار ماست که خوشتون اومده.

ویدیو عالی بود

سلام وقت بخیر شما میتونید اپ فروشگاهی هم بسازید که هر مشتری رو گوشیش داشته باشه؟

سلام
اگر یکی از بسته های سایت ساز پرتال رو بخرید میتونید اپلیکیشن موبایل هم برای اون سفارش بدید که براتون تهیه کنیم. توی بسته های استاندارد و پیشرفته به صورت رایگان براتون اپ میسازیم

سلام خسته نباشید
من میخوام یه سایت آموزش آهنگسازی با نرم افزار بزنم و میخوام توی سایتم فروش بزارم دوره های آموزشیمو بفروشم، میخواستم ببینم که اینکاری که شما گفتیدو انجام بدم بعدش باید چیکار کنم که سایتم تو سرچینگ گوگل بیاد و در دسترس قرار بگیره؟ وسایتم به صورت. Irمیشه؟ و حدودا کلا هزینه ماهیانه من چقدر میشه؟

سلام
برای بالا اومدن توی گوگل باید سایت تون رو سئو کنید. توی مقالات آموزش سئو کامل توضیح دادیم که چطور این کار رو انجام بدین.
https://www.portal.ir/site/search?q=%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8:%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%B3%D8%A6%D9%88
سایت شما هم میتونه ir باشه هم com و یا هر پسوند دیگه ای که بخواید. هزینه هم از لینک زیر مشاهده کنید.
https://www.portal.ir/packages

سلام من از زیر مجموعه های ترب میخوام سایت برام بزنم و نمونه را فرستادن.وفقط مبلغ ۹۰ تومن که باید بپردازم و ماهانه ۵۰ تومن علاوه برآن از هرفرد مبلغ ۴۰۰۰تومن باید بپردازم آیا شما توصیه میکنید.

سلام
متوجه نشدم هزینه هاش به چه صورت هست. اون 4000 تومن برای چی هست و به یعنی چی هر فرد؟ به هر حال باید شرایط رو کامل بخونید که خدایی نکرده پشیمون نشید. سایت باید کامل در اختیار شما باشه و امنیتش بالا باشه

تقریبا چیزایی که نوشتین دروغه

سلام دست عزیز
مرسی از این که کامنت گذاشتید. میشه بگید کدوم قسمتش دروغه یا حداقل یک م.ردش رو بگید. هدف این مقاله آموزش هست. ما ادعایی نکردیم که بخواد دروغ باشه. فقط یاد دادیم که چه کار باید بکنید.

سلام
برای ساکنین خارج از ایران
تو قسمت ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
شماره تلفن همراه که خواستین باید حتما ایران باشه ؟

سلام
نه شماره خارج هم می تونید وارد کنید

سلام برای خرید ساخت چقدر باید پرداخت کنیم؟

سلام
لینک صفحه تعرفه ها رو براتون گذاشتم. هر پکیجی که براتون مناسب بود رو میتونید تهیه کنید. اگر هم راهنمایی خواستید با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.
https://www.portal.ir/packages

سلام خسته نباشید
اگه ما بعد از هفت روز فعالسازی نکردیم اون سایت حذف میشه یا باید حتما یکی از بسته ها رو انتخاب کنیم

سلام
بعد از 7 روز سایت شما غیرفعال میشه و هر زمانی که یکی از پکیج های ما رو بخرید دوباره سایت فعال میشه

سلام خسته نباشید
میشه سایت یا فروشگاهی رو که ساختیم حذف کنیم
ممنون از توجه شما

سلام
اگر مهلت تست تموم بشه سایت غیرفعال میشه و بعد از یکی دو ماه خودکار حذف میشه. لازم نیست کار خاصی انجام بدید

سلام و خسته نباشید
عذر میخواهم امکانش نیست که بدون ایمیل سایت درست کنیم؟

سلام
نه دوست عزیز حتما باید ایمیل داشته باشید.

با سلام و تشکر از سایت شما
نحوه انتخاب محصول جهت درج در وب سایت و مراحل تامین و ارسال برای مشتری و رسیدن به دست آن به چه شکل است؟
سوال دیگه ای که دارم این هست که متمرکز روی یک محصول کار کنیم یا تنوع ببخشیم به سبد محصولات به فرض مثال دیجی کالا چون شناخته شده و بزرگ هست سبد محصولاتش متنوعه ولی برای فروشگاه کوچک چطوری است؟

سلام
سوالات خیلی خوب و مهمی پرسیدید. جواب این سوالات شما خیلی طولانی و مفصل هست. ما در وبلاگ پرتال در مورد همه سوالات شما مقاله نوشتیم و خیلی کامل توضیح دادیم. لینک این مقالات رو براتون میذارم.
https://www.portal.ir/how-to-supply-goods-for-online-store

https://www.portal.ir/select-subject-and-product-for-business

https://www.portal.ir/find-the-right-product-for-sale

https://www.portal.ir/every-thing-about-niche-marketing

سلام روزتون بخیر

من میخوام یک فروشگاه اینترنتی برای محصولات ارگانیک راه بندازم و فقط با عسل شروع کنم . به نظر شما با وبسایت شروع کنم یا اینستاگرام ؟

ممنون از توجه شما

سلام
بهترین کار این هست که هم سایت داشته باشید هم داخل اینستاگرام فعالیت کنید. این طوری محصولات شما بیشتر دیده میشه.

سلام سایت فروشگاهی وقتی زدیم ایا میشه بدون مثلا مغازه اجاره کنیم بعد مثلا از لوازم جانبی کوشی لوازم خانگی اینا فروخت داخل سایت گذاشت یا جای مکان داشته باشه؟ بعد پروانه کسب میخواد؟

سلام مهدی جان
سایت فروشگاهی نه نیاز به مغازه و جا داره و به مجوز و پروانه کسب
چندتا لوازم جانبی بگیرید سایت رو راه بندازید و داخل خونتون شروع کنید به فروختن محصول به همین راحتی

سلام وقتتون بخیر
اگه از اینستاگرام فروش انجام بدم چطور میتونم ارسال کنم میشه راهنماییم کنین؟🙏

سلام
اصلا کار سختی نیست. سفارش‌ها رو ببرید اداره پست و برای خریدار بفرستید. اگر هم خریدار توی شهر خودتون هست از پیک یا اسنپ استفاده کنید.

سلام من خیلی دوست دارم که همچین فروشگاهی رو داشته باشم، اما فقط برای ارسال کالا و پست و ... سردرگم هستم، باید چیکار کنم؟

سلام وقتتون بخیر باشه.
ببینید اگه از سایت استفاده کنید از این بابت کارتون راحتتر میشه. چون سایت های پرتال امکان اتصال به سرویس های پستی مثل پست رسان و الوپیک رو داره. مشتری بعد از ثبت سفارش، آدرسش رو میزنه. بعد مامور پست یا پیک، هر زمان که خودتون تایید کنید میاد بسته رو میگیره و برای مشتری ارسال میشه.

سلام.برای ایجاد فروشگاه باید پولی هم بدیم؟

سلام وقتتون بخیر
بله اگه بخواید از فروشگاه های پرتال استفاده کنید باید یک هزینه ای رو پرداخت کنید. پرتال سه تا بسته فروشگاهی داره که امکانات و هزینه اونها با هم متفاوته.
توی این صفحه میتونید جزییات رو ببینید.
https://www.portal.ir/packages

سلام.لطفا شماره تماسی بدید که بتونیم جزییات بیشتر رو بپرسیم

سلام
وقتتون بخیر
بله حتما. این شماره تیم پشتیبانی هست:
02163404 داخلی 2

سلام..ببخشید مثلا من اگه بخوام فروشگاه لباس معمولی را بندازم..بسته دومی ک 98000هستش کافیه..به نظرتون امکاناتش برای یک سایت خوب جواب میده؟(سوال2)اگه هفته اول تنظیماتو کامل کنی..بخوای نخوای باید بسته بخری؟؟ ...لطفا جواب بدین💙

سلام وقت شما بخیر باشه.
بسته دوم قیمتش 1 میلیون و 200 هستش حدودا. اون قیمتی که گفتید رو نداریم که :)
ولی هر بسته ای که بخواید تقریبا امکانات مورد نیازتون رو داره و میتونید برای شروع ازش استفاده کنید. و راجع به سوال دو: نه اصلا اینطور نیست. میتونید تست کنید یک هفته و اگه تمایل داشتید یکی از بسته ها رو خریداری کنید :)

عالی بود.. یه چیزی ینی بعد 7 روز باید به شما هزینه بدم؟؟ .. و اینکه ممنکه ضرر کنم توی سایت؟ .. چطوری توی 1 ماه اعتماد مشتری رو جلب کنم؟؟! من 17 ساله هستم و دنبال کسب و کار اینترتی هستم.. لطفا منو کمک کنین..

سلام
بله بعد از 7 روز باید یکی از بسته ها رو خریداری و فعال کنید.
هزینه و امکاناتشم توی این صفحه گذاشته شده:
https://www.portal.ir/packages

سلام ببخشید من یک سایت ساده لازم دارم برای فروش چندتا فایل پی دی اف و چندتا نرم افزار
توصیه شما چیه؟

سلام وقتتون بخیر باشه
شما میتونید بسته فروشگاهی کوچک ما رو تهیه کنید.

خوبه

سلام من برای یه کسی که در قم فروشگاه داره میخوام بزنم که هم آنلاین هم حضوری فروش داشته باشه
کار با کامپیوترم هم خوبه به نظرتون موفق میشم یا نه؟

سلام اقای بروجردی عزیز
بله چرا که نه. اتفاقا خیلی خوبه که کنار فروش سنتی فروش اینترنتی هم داشته باشید.
چه محصولی میخواید بفروشید

با سلام.من گرافیست هستم و کلی طرح دارم.نظرتون راجع به سایت هایی که فروشگاه رایگان میدن چیست؟یه درصدی هم از هر فروش کم میکنند؟آیا میشه اعتماد کرد و جدی شروع کرد؟

سلام وقتتون بخیر باشه
منظورتون رو درست متوجه نشدم.
همکاری در فروش رو منظورتون هست؟

اگر جوابتو گرفتی به منم بگو.. واقعا شک میکنم... مگه میشه اعتماد مشتری رو از اول جلب کرد.... یا اینکه از کجا بدونم سرم کلاه نمیره... اگر به همین راحتی هست که اینا میگن الان همه سایت داشتن و میلیاردر بودن:/ 😂😂

سلام خسته نباشید ببخشید من دوست دارم یک فروشگاه انترنتی داشته باشم آیا باید اجناس رو خریداری کنم در پیجم بزارم ؟از کجا برم عکس بگیرم از جنسها بزارم تو پیجم فروشنده ها احازه میدن ؟ میشه راهنماییم کنید لطفااا

سلام. وقت شما بخیر باشه.
بستگی به محصولتون داره. ولی در کل تصاویری که میبینید عمدتا آماده هستن و خودشون نمیگیرن. شما هم میتونید از همین روش استفاده کنید. فعلا محصول بذارید یه مدت روی سایت کار کنید. بعد که سفارش اومد برید دنبال تامینش کم کم .

سلام خسته نباشيد مرسي. ازتون استفاده كردين
فقط يه سؤال من دو تا شعبه پوشاك. دارم و خدا رو شكر فروش خوبي هم دارم و تو اينستا هم فعاليت دارم و ميخواستم يه سايت بزنم آيل تا چه ميزان فروش مون خوب ميكنه
اينم مد نظر داشته باشين كه هر چيزي كه مربوط به پوشاك مردانه هستش ما داريم از لباس تا كفش و عينك زير لباس كلاه

سلام اقای بابازاده عزیز.
چه عالی :) خیلی خوبه که در کنار یه فروشگاه فیزیکی تصمیم گرفتید اون رو وارد دنیای آنلاین کنید. چون بعضی از رقیباتون مدتیه که توی این فضا حضور دارن. داشتن سایت در کنار مغازه و اینستاگرام هم میتونه فروشتون رو زیاد کنه و هم کارتون رو راحت کنه. البته اگر روی سایت کار کنید و زمان بذارید. چون بعضی از مشتری هاتون محصول شما رو توی گوگل سرچ میکنن که اتفاقا کم هم نیستن. علاوه براون، با سایت خیلی راحت میتونید سفارش بگیرید و نیازی نیست مثل اینستاگرام اون رو دستی انجام بدید. یه نمونه از این فروشگاه ها، وب پوش webpoosh هستش که در کنار فروشکاه فیزیکی، سایت و اینستاگرام هم داره. بهتون پیشنهادمیکنم خودتون سایتش رو ببینید.

با سلام و خسته نباشید
من یه سوالی داشتم من سایت برای خودم دارم اما میخوام یه سایتی بزنم مثل دیجی کالا و باسلام تنها خودم فروش نکنم ازش یعنی بشه دیگران هم محصولشون رو قرار بدن و از اون طریق درآمد زایی هم بشه برای من چطور میتونم این کار رو انجام بدم

سلام نازنین جان
سایتی که شما میخوای مارکت پلیس market place هستش. یعنی همون کاری که الان دیجی کالا داره انجام میده. برای داشتن چنین سایتی باید اون رو به صورت اختصاصی کدنویسی کنن واست. متاسفانه پرتال هم این قابلیت رو نداره :)

سلام وقتتون بخیر
بنده آشنایی زیادی به کامپیوتر ندارم اگه بخوام یه سایت مول دیجی کالا درست کنم
درسته تو این عرصه پا بزارم.

سلام وقت شما بخیر باشه
دو تا موضوع وجود داره یکی کار با سایت هس، یکی نوع فروشگاهی که میخواید مثل دیجی کالا باشه. در مورد کار کردن با سایت اره میتونین انجامش بدین، البته در صورتی که از فروشگاه سازهای آماده استفاده کنین که یک نمونش هم پرتال هست. کار با آن یکی دو ساعت آموزش میبره و تمام. حالا راجع به اینکه می خواید مثل دیجی کالا باشه من پیشنهادم اینه که این کارو نکنید چون رقیبی مثل دیجی کالا دارید. به جای اون فقط روی یکی دو تا محصول کار کنید. نیازی نیست از همون ابتدا همه محصولات رو داشته باشید. کم کم شروع کنید بعد که اوضاعتون بهتر شد محصولات دیگه رو هم خواستین اضافه کنین.

سلام من میخواستم سایت فروش اینترنتی پیکسل بزنم چجوری من برای ارسال پستی محصولم باید از چهشرکتی استفاده کنم که کل ایرانو پوشش بده و هزینه ی کمی ئداشته باشه چون یه پیکسل 5 هزارتومن مشتری نمیتونه واسه 5 هزار تومن 10 تومن پول پست بده

سلام وقتتون بخیر :)
آره متوجهم. اما خب شما بهتره به جای خرده فروشی، فروش عمده داشته باشین، مثلا حداقل بالای 10 تا پیکسل. چون خرده برای خودتون هم اصلا صرفه ای نداره، اون مشتری هم چنین کاری رو نمیکنه با توجه به همون هزینه پست.
متاسفانه راه دیگه ای نداره بجز پست. اگه بخواین کل ایران رو پوشش بده.
موفق باشین :)

سلام ، من آخر متوجه نشدم تعرفه ساخت سایت فروشگاه متوسط ٢۴٠٠٠٠٠ هست یا ١٨٠٠٠٠٠

سلام نیلوفر عزیز :)
تعرفه ثابت این بسته همون 2.400میلیون هستش اما الان برای حمایت از کسب و کارها یک تخفیف 25 درصدی رو روی محصولات گذاشتیم که شده 1.800 میلیون.
ینی شما الان با تخفیف میتونین بخرین :)

مرسی لایک لایک لایک داشت این مطلب

خواهش میکنم :) خوشحالیم که تونستیم کمکی به شما کنیم
مرسیی از شما و نظرتون :)
اگه سوال دیگه ای در مورد ساخت فروشگاه اینترنتی داشتید، به مقالات دیگه ما سر بزنید.

ممنون از راهنمایی شما. مقاله خوبی بود. فقط من آخرش متوجه نشدم چی شد؟ یعنی برای ساخت فروشگاه اینترنتی باید از شما نمایندگی بگیرم؟

سلام آقایی اباذری :) نه اصلا اینطوری نیست. نمایندگی یکی از بسته های ما هست که قضیه ش با بقیه فرق میکنه. شما برای فروشگاه اینترنتی باید یکی از بسته های 900 ما رو بگیرید، که توی بخش تعرفه ها میتونید جزییات اون رو ببینید.
باز اگر سوالی بود ما در خدمتیم

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2