دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز

شرایط دنیای کسب و کار به شکلی شده است که حتی کسب و کارهای فیزیکی هم برای رشد، نیازمند یک وب سایت آنلاین هستند. بعد از مطالعه کامل این مقاله، می‌توانید با توجه به شرایط مالی و دیگر نیازهای‌تان، یکی از روش‌ها را برای ساخت سایت یا فروشگاه اینترنتی در شهرتان یعنی اهواز، انتخاب کنید.
در این مقاله می‌خوانید:

شرایط دنیای کسب و کار به شکلی شده است که حتی کسب و کارهای فیزیکی هم برای رشد، نیازمند یک وب سایت آنلاین هستند. با توجه به این موضوع، در این مقاله می‌خواهم به شما بهترین انتخاب‌هایی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز دارید را توضیح بدهم. در نهایت و بعد از مطالعه کامل این مقاله، می‌توانید با توجه به شرایط مالی و دیگر نیازهای‌تان، یکی از روش‌ها را برای ساخت سایت یا فروشگاه اینترنتی در شهرتان یعنی اهواز، انتخاب کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز

سعی می‌کنم مقاله را به شکلی جلو ببرم که برای درک کردنش نیاز به هیچ پیش‌نیاز و دانش قبلی نداشته باشید. اما اگر حس کردید هر بخش از مقاله را متوجه نشده‌اید، کافی است سوال‌تان را در موردش در بخش نظرات مطرح کنید.

1_ ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز با فروشگاه ساز

فروشگاه ساز در واقع یک پلتفرم یا سیستم است. سیستمی که به شما اجازه می‌دهد بدون نیاز به هیچ دانشی، در زمانی کمتر از 2 دقیقه و با هزینه اندک، یک سایت یا فروشگاه اینترنتی کامل برای خودتان بسازید! منظورم از سایت کامل، دقیقا سایتی به زیبایی همین سایت پرتال است که الان در آن در حال مقاله خواندن هستید. در ضمن سایتی که فروشگاه ساز پرتال به شما می‌دهد، کاملا به اسم خودتان است و حتی می‌توانید تا حد زیادی ظاهرش را به شکل دلخواه، اختصاصی کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز با فروشگاه ساز

تعدادی از نمونه کارهای پرتال در زمینه طراحی فروشگاه اینترنتی

فروشگاه سازها نسبت به دیگر روش‌های طراحی سایت که در ادامه مقاله به آنها اشاره می‌کنم، چند مزیت مهم دارند:

  1. بر عکس دیگر روش‌ها، وقتی از یک فروشگاه ساز سایت‌تان را تحویل می‌گیرید، نیاز به پرداخت هزینه برای خدمات پشتیبانی      ندارید و پشتیبانی رایگان دائمی دریافت می‌کنید.
  2. برای تحویل گرفتن فروشگاه اینترنتی‌تان حتی نیازمند 1 روز زمان هم نیستید و در کمتر از 2 دقیقه، سایت کامل به شما تحویل داده می‌شود!
  3. سایت‌های پرتال با مشکل فنی روبرو نمی‌شوند و اگر هم اتفاقی بیوفتد، متخصصان ما به شکل رایگان و سریعا مشکل را برطرف می‌کنند.
  4. فروشگاه ساز پرتال به شما اجازه می‌دهد تا 7 روز به شکل کاملا رایگان و بدون نیاز به پرداخت یک ریال هزینه، از سایت استفاده کرده و آن را تست کنید.
  5. سایتی که به شما تحویل می‌دهند، کاملا حرفه‌ای است و می‌توانید با آن یک کسب و کار بزرگ بسازید.

اگر علاقه داشتید، می‌توانید با مراجعه به صفحه نمونه کارها، تعدادی از سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی موفقی که به کمک سایت ساز پرتال ساخته شده‌اند را مشاهده کنید. اگر هم قصد ساخت فروشگاه اینترنتی خودتان را دارید، کافی است وارد فروشگاه ساز پرتال شوید و بدون نیاز به پرداخت هزینه، تا 7 روز به طور رایگان آن تست کنید. راستی اگر هم سوالی دارید، با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.

2_ ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز به کمک شرکت طراحی سایت

یکی دیگر از انتخاب‌هایی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی‌تان در شهر اهواز دارید، این است که به شرکت‌های طراحی سایت مراجعه کنید. اصولا این شرکت‌ها با توجه به نیازی که دارید، قرارداد طراحی سایت با شما می‌بندند. بر اساس اینکه دقیقا چه سایتی نیاز داشته باشید و البته انصاف شرکت مورد نظر، ممکن است هزینه‌ای بین 3 الی 20 میلیون تومان از شما دریافت شود. برای پیدا کردن این شرکت‌ها کافی است همین حالا در گوگل عبارت شرکت طراحی سایت در اهواز را جستجو کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز به کمک شرکت طراحی سایت

تعدادی از شرکت‌های طراحی سایت در اهواز در نقشه گوگل

البته قبل از آن باید یک نکته مهم در مورد این انتخاب را گوشزد کنم؛ متاسفانه بعضی افراد از نبود دانش تخصصی در دنیای طراحی سایت سوء‌استفاده کرده و قیمت‌های بسیار بالا و غیر منصفانه‌ای به مشتریان خودشان می‌دهند. مثلا بارها شده مشتریان پرتال در تماسی که با ما داشته‌اند، از این بگویند که فلان شرکت گفته سایت‌های ما مثلا قابلیت سئو شدن دارند، مدیریت کردن‌شان آسان است و... و به همین دلیل باید هزینه‌ای در حدود 15 میلیون تومان برای ساختش به ما بپردازید! نکته اینجاست که این قابلیت ها به طور پیش‌فرض روی تمامی سایت‌ها وجود دارند. بنابراین پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه تصمیم‌تان را در مورد انتخاب شرکت مناسب بگیرید، با چند فرد و شرکت دیگر هم صحبت کنید تا بتوانید حدودی از قیمت بازار به دست‌ بیاورید.

اما در مورد سایت‌هایی که از شرکت‌ها تحویل می‌گیرید؛ در اغلب مواقع شرکت‌ها به شما یک سایت وردپرسی تحویل می‌دهند. وردپرس در واقع یک سیستم مدیریت محتوا است که به کمکش برای شما سایت می‌سازند. البته سایت‌های وردپرسی هم می‌توانند یک فروشگاه اینترنتی کامل به شما تحویل بدهند و اینطور نیست که سایت‌های بدی باشند. اما اگر اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، مقاله «وردپرس خوب است یا نه» را بخوانید.

3_ ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز به کمک طراح

انتخاب بعدی این است که به سراغ یک طراحِ سایت بروید! تفاوت طراحان با شرکت‌ها در این است که این افراد چون در خانه و به شکل دورکاری فعالیت می‌کنند، قیمت کمتری برای ساخت سایت از شما دریافت خواهند کرد. بنابراین ممکن است یک سایت مشابه با سایتی که شرکت طراحی سایت به شما تحویل می‌دهد را با 30 الی 60 درصد قیمت پایین‌تر دریافت کنید. اما خب در عین حال یک مشکل بزرگ هم وجود دارد. اینکه باید فرد واقعا قابل اعتماد و خوش‌قولی را پیدا کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز به کمک طراح سایت

خدمات طراحی سایت در اهواز در سایت دیوار

در واقع بسیارند طراحانی که به هر دلیلی با شما بدقولی کرده یا حتی به راحتی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. بنابراین در همکاری با این افراد، هم قرارداد سفت و محکی منعقد کنید و هم با پرسش از مشتریان قبلی، از خوش‌قول بودن‌شان مطمئن شوید. برای پیدا کردن یک طراح سایت کافی است در سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور، عبارت طراحی سایت را جستجو کنید.

4_ ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز با وردپرس

در گذشته، یعنی همین 8/9 سال پیش اگر قصد داشتید یک فروشگاه اینترنتی برای خودتان بسازید، صرفا یک راه داشتید آنهم اینکه به سراغ یک برنامه نویس یا شرکت برنامه نویسی بروید و سفارش طراحی سایت را به آنها بدهید. با توجه به اینکه برنامه نویسی واقعا کار زمان‌بر و سختی است، اصولا این روش هزینه زیادی را روی دست کارفرما می‌گذاشت. اما بعد از مدتی چیزی به «سیستم مدیریت محتوا» به وجود آمد، ابتدا سیستم مدیریت محتوای جوملا، سپس دروپال و بعد هم وردپرس.

به زبان ساده این سیستم‌ها طراحی سایت را یک قدم به جلو برد! این یعنی دیگر به کمک این سیستم‌ها نیازی به برنامه نویسی ندارید. اما نکته اینجاست که برعکس سایت ساز، برای ساخت سایت‌تان با وردپرس یا دیگر سیستم‌ها، نیازمند دانش تخصصی هستید. پس نمی‌توانید به همین راحتی با وردپرس یک سایت بسازید. به همین دلیل هم هست که طراحان سایت از شما هزینه‌ای بین 3 تا چند 10 میلیون تومان برای ساخت یک سایت وردپرسی دریافت می‌کنند.

حالا خبر خوب این است که اگر زمان کافی داشته باشید، علاقه‌مند یادگیری باشید و البته بتوانید دائم با مشکلات فنی سایت‌تان سر و کله بزنید، می‌توانید خودتان به سراغ دوره‌ها و آموزش‌های سطح وب رفته و کار با وردپرس را یاد بگیرید. در چنین حالتی، چیزی بین 1 الی چند ماه زمان برای یادگیری نیاز دارید. البته در هر حال باید برای ساخت سایت، هزینه‌هایی مثل هزینه خرید هاست و دامنه را هم بپردازید. این هزینه‌ها چیزی بین 300 هزار تا 2 میلیون تومان، نسبت به نیاز و شرایط شما خواهند بود. اگر دوست داشتید مقاله «بهترین هاست برای فروشگاه اینترنتی» را بخوانید.

5_ ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز با برنامه نویسی

ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز با برنامه نویسی

خب به سراغ انتخاب بعدی برویم. اگر قصد دارید یک فروشگاه اینترنتی بسیار بزرگ و متفاوت بسازید، منظورم چیزی مثل دیجی کالاست، نیاز است که به سراغ یک شرکت طراحی سایت بروید. همانطور که بالاتر هم گفتم، با توجه به اینکه برنامه نویسی فرآیند زمان‌بری است، باید هزینه زیادی هم برایش بپردازید. البته یک نکته مهم هم وجود دارد؛

احتمالا الان در ذهن‌تان می‌گویید مبادا سایت‌های وردپرسی یا سایتی که از فروشگاه ساز تحویل می‌گیرم، جوابگوی نیازم نباشد؟ و این موضوع ممکن است شما را به سمت صرف هزینه‌های هنگفت و البته بی‌مورد ببرد. اما باید بدانید، عزیزان همین حالا بسیاری از کسب و کارهای بزرگ سایت‌شان را با همین راهکارها طراحی کرده‌اند. در واقع حتی کسب و کارهای بزرگی که سایت برنامه نویسی‌شده هم دارند، ابتدا سایت‌شان را به همین روش‌ها ساخته و بعد از اینکه درآمدشان به حد مناسبی رسید، سایت‌ جدیدشان را برنامه نویسی کرده‌اند. بنابراین نباید در این مرحله کمال‌گرایی کرده و خودتان را در معرض هزینه‌های بی‌مورد و هنگفت قرار بدهید.

ساخت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی در اهواز

ساخت اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی در اهواز

ممکن است بعضی از مخاطبان این مقاله، علاقه داشته باشند فروشگاه اینترنتی‌شان را همراه با یک اپلیکیشن به کاربران عرضه کنند. چطور می‌توانیم برای سایت‌مان یک اپلیکیشن هم طراحی کنیم؟ خب اصولا خود طراحان یا شرکت طراحی سایتی که سایت شما را ساخته، با دریافت یک هزینه اضافه اپلیکیشن را هم برای‌تان طراحی می‌کند. اگر هم از فروشگاه ساز پرتال استفاده می‌کنید، که کافی است پلن پیشرفته را انتخاب کنید تا علاوه بر سایت، یک اپلیکیشن هم به سرعت به شما تحویل داده شود. اما یک نکته مهم در مورد این موضوع وجود دارد:

در اغلب مواقع، طراحی اپلیکیشن برای فروشگاه اینترنتی آنهم در ابتدای راه‌اندازی انتخاب خوبی نیست! چراکه به طور کلی بازاریابی برای افزایش نصب اپلیکیشن واقعا کار سخت و هزینه‌بری است. (اسنپ، تپسی و دیجی کالا با این‌همه اعتبار، هنوز به شدت برای افزایش نصب اپلیکیشن‌های‌شان هزینه می‌کنند!)

در درجه دوم هم اینکه شما باید یک بهانه واقعی به مخاطب بدهید تا قانع به نصب اپلیکیشن‌تان شود. به نظرتان چه دلیلی دارد که کاربر برای مشاهده محصولات‌تان در حوزه رایانه یا اصلا حوزه فروش خودرو، اپلیکیشن‌تان را هم نصب کند در حالی که می‌تواند محصولات را به راحتی در سایت‌تان ببیند؟ اصلا تا اپلیکیشن بزرگی مثل دیجی کالا تعداد زیادی از انواع محصول را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، چرا اپ شما را نصب کند که قابلیت‌های کمتری ندارد؟ بنابراین لطفا بدون داشتن استراتژی قبلی و صرفا با این تصور که اپلیکیشن باعث افزایش فروش من می‌شود و... به سراغ آن نروید و پول‌تان را دور نریزید.

بعد از ساخت فروشگاه اینترنتی چه کنیم؟

متاسفانه خیلی از شرکت‌های طراحی سایت و حتی طراحان سایت، در مورد این موضوع با شما صحبت نمی‌کنند که بعد از آماده شدن سایت‌تان قرار نیست به خودیِ خود، فروشگاه به درآمد برسد. اما ما در پرتال بیشتر از 10 ها مقاله آموزشی برای کاربران سایت ساز و فروشگاه سازمان داریم تا به محض آماده شدن کسب و کارشان، فرآیند بازاریابی اینترنتی را آغاز کنند. با این‌حال برای آشنایی آسان‌تر، در ادامه به شکل خلاصه به مسیری که باید بعد از طراحی سایت طی کنید اشاره خواهم کرد.

1_ سئوی سایت

یکی از ابتدایی‌ترین قدم‌ها برای اغلب کسب و کارهای اینترنتی، سئو کردن سایت است! سئو چیست؟ در واقع تمامی فعالیت‌هایی که روی وب سایت برای دیده شدن بیشترش در نتایج جستجوی گوگل انجام می‌دهیم، سئو است. مثلا با نوشتن مقالاتی مثل همین مقاله که الان در حال خواندنش هستید، کاری می‌کنیم وقتی کاربران کلمات مرتبط به ما را در گوگل جستجو کردند، سایت ما هم کنار رقبا دیده شده و بازدید بگیرد.

2_ بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی محبوب در ایران به دلیل فیلترینگ دائم در حال تغییراند. در هر حال روزی تلگرام، روز دیگر اینستاگرام و روزهای دیگر هم بقیه رسانه‌ها. شما باید با انتشار محتوای جذاب و کاربردی، مخاطبان را به سمت برند خودتان جذب کرده و آنها را به مرور تبدیل به یک خریدار و سپس مشتریدائم کنید.

3_ لیدسازی

منظور از لید، کاربری است که حداقل یک راه ارتباطش را به شما داده. مثل آدرس ایمیلش یا شماره تماسش را. در فرآیند لیدسازی، شما به بهانه‌هایی مثل ارسال یک فایل رایگان، شرکت دادن کاربر در یک دوره رایگان، اصلا ارسال کاتالوگ محصول و... یک راه ارتباطی از او دریافت می‌کنید تا در آینده از این مسیر، او را تبدیل به خریدار محصول کنید.

4_ بازاریابی ایمیل و تلفنی

بازاریابی ایمیل و تلفنی

اصولا لیدسازی را در فرآیند «بازاریابی ایمیلی» یا تلفنی توضیح می‌دهند چراکه بعد از دریافت راه ارتباطی کاربر، یا با ارسال ایمیل، یا تماس تلفنی یا ارسال پیامک، باید با او از طرف کسب و کار ارتباط برقرار کرده و ترغیب به خریدش کنید.

کلام آخر

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی در اهواز را به شما توضیح دادم. همینطور نکاتی هم در مورد طراحی اپلیکیشن فروشگاهی و به درآمد رساندن فروشگاه اینترنتی گفتم. برای اینکه با روش‌های کسب درآمد از اینترنت و همچنین ساخت فروشگاه اینترنتی آشنا شوید، می‌توانید از دوره‌های آموزشی رایگان آکادمی پرتال استفاده کنید. در آخر اگر سوال و نظری دارید در بخش نظرات منتظر شما عزیزان هستم. راستی اگر برای طراحی سایت فروشگاهی با فروشگاه ساز پرتال سوالی دارید، با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2