اکثر افراد برای درآمدزایی یا فروش محصول و خدمات به فکر راه اندازی وب سایت اینترنتی میافتند. اگر شما از فروش خودتان در استان گیلان ناراضی هستید و به فکر یک ایده تازه برای رونق کسب و کارتان میگردید، وب سایت را امتحان کنید.
در ادامه هر آنچه باید در مورد نحوه راه اندازی یک وب سایت اینترنتی در رشت بدانید را با هم بررسی میکنیم. همچنین، با راحتترین، ارزانترین و حرفهایترین روش ساخت سایت آشنا میشویم.
متقاضیان طراحی سایت در رشت
رشت یکی از بزرگترین و پرجمعیتترین شهر شمالی ایران است. شهرهای شمالی در همه فصول سال میزبان گردشگران زیادی هستند. رشت هم با سوغاتی و غذاهای خاص و خوشمزه خودش کم شهرت ندارد. مردم در سفرشان به رشت انواع و اقسام کالاها و خوراکیهای دست ساز را خریداری میکنند.
به همین خاطر از کسب و کارهای محلی و کوچک گرفته تا کسب و کارهای بزرگ میتوانند با ساخت فروشگاه اینترنتی درآمد خیلی خوبی داشته باشند. به طور کلی بیشترین متقاضیان ساخت سایت در 3 دسته قرار میگیرد:
1- سایتهای فروشگاهی
اگر صاحب مغازه یا فروشگاه در شهر رشت هستید، میتوانید با ساخت فروشگاه اینترنتی یک شعبه اینترنتی هم داشته باشید. از طرف دیگر کسب و کارهای کوچک محلی هم میتوانند بدون نیاز به مغازه فیزیکی، سایت داشته باشند.
خوبی ساخت سایت فروشگاهی این است که نیازی به پرداخت اجاره مغازه، هزینه بالای تأمین محصول و... ندارید. میتوانید در ابتدای فعالیت، کالاهای کمی را برای فروش موجود کنید. همچنین، برخی از مشاغل خانگی بعد از ثبت سفارش مشتری، محصولات دست ساز را برای آنها آماده میکنند.
2- سایتهای شرکتی
دسته دوم شرکتهایی هستند که برای معرفی خدمات به فکر راه اندازی سایت افتادند. در وب سایتهای شرکتی اطلاعاتی مثل خدمات شرکت، سابقه کار، آدرس، اعضای شرکت، اطلاعات تماس و... قرار میگیرد.
مشتریان هدف سایتهای شرکتی افرادی هستند که از طریق گوگل به دنبال شرکتهایی با خدمات خاص میگردند. مثلاً کسی که در استان گیلان به فکر واردات محصول است، دنبال شرکتهای بازرگانی استان خودش خواهد بود.
3- سایتهای خدماتی
سایتهای خدماتی همان طور که از اسمشان پیداست برای معرفی خدماتشان پا به عرصه اینترنت میگذارند. مثلاً یک سایت، خدمات حمل و نقل و اسبابکشی دارد. یک سایت دیگر آشپزی، نظافت، اتوشویی و تعمیرات وسایل خانگی انجام میدهد.
وب سایتهای خدماتی نیازی به ثبت سفارش آنلاین ندارند. با ایجاد ویژگی ثبت درخواست مشاوره خدمات با مشتریان خودشان ارتباط میگیرند. هدف از ساخت سایت هم جذب مشتریانی است که از طریق گوگل به دنبال خدمات میگردند.
مراحل طراحی سایت حرفهای در گیلان
تا اینجای مسیر متوجه شدید که چه نوع سایتی برای شما مناسب است. حالا باید به سراغ روند طراحی سایت در رشت برویم. شما باید بدانید که ساخت وب سایت اینترنتی چه پیش نیازهایی دارد و شما به عنوان صاحب وب سایت باید چه کارهایی انجام دهید.
1- یک روش برای ساخت سایت انتخاب کنید
اولین قدم، انتخاب یک روش برای طراحی سایت است. اگر دانش فنی کافی برای طراحی سایت داشته باشید، خودتان میتوانید سایت بسازید. اما بعضی از افراد ترجیح میدهند که از یک شرکت طراحی سایت کمک بگیرند و هزینه جداگانهای به طراح پرداخت کنند. به طور کلی ۳ روش کاربردی برای طراحی سایت داریم:
طراحی سایت با وردپرس: اولین روشی که برای طراحی سایت در رشت به ذهنمان میرسد، از طریق وردپرس است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS است که میتوانید به وسیله آن در زمان کوتاه و با هزینه کم سایت بسازید. البته ساخت سایت با وردپرس نیاز به دانش فنی کمی دارد.
طراحی سایت اختصاصی: برای طراحی سایت اختصاصی باید به سراغ شرکتهای طراحی سایت بروید. این شرکتها صفر تا صد سایت مورد نظر شما را برنامه نویسی میکنند. هزینه این روش بیشتر از 60 میلیون تومان خواهد بود. عموماً شرکتهای بزرگ و شناخته شده از این روش استفاده میکنند.
طراحی سایت با فروشگاه ساز: اگر میخواهید خودتان بدون نیاز به دانش فنی و در زمان کوتاهی یک وب سایت راه اندازی کنید، فروشگاه ساز به کمک شما میآید. محیط مدیریت وب سایت شما در فروشگاه ساز بسیار ساده است. میتوانید به راحتی امکانات مورد نیازتان را برای مدیریت سایت پیدا کنید.
از طرف دیگر بعد از ثبت نام در فروشگاه ساز، یک سایت آماده تحویل میگیرید. ۷ روز هم فرصت دارید تا به صورت تست رایگان با امکانات و ویژگیهای آن آشنا شوید.
2- مناسبترین قالب سایت را انتخاب کنید
در قدم بعدی بسته به نوع وب سایت انتخابی خودتان یک قالب انتخاب میکنید. مثلاً کاربران پرتال برای ساخت فروشگاه اینترنتی بیشتر از قالب فروشنده، سنجاق و روبیکا استفاده میکنند. برای ساخت وب سایت شرکتی یا شخصی به سراغ قالب مدیر، مینیمال و سورن میروند.
دسته آخر هم برای ساخت وب سایت خدماتی قالبهای کندو، موج و سپید را انتخاب میکنند. البته پرتال بیشتر از 40 قالب متنوع دارد که باب هر سلیقهای ساخته شده است. کافی است سری به صفحه قالبهای پرتال بزنید و آنها از نزدیک ببینید.
3- دامنه و هاست مناسب تهیه کنید
وب سایت شما برای نمایش در اینترنت نیاز به یک فضای ذخیره سازی و یک آدرس اینترنتی دارد. فضای ذخیره سازی یا هاست شما محل ذخیره تمام اطلاعات فایلی و تصویری وب سایت است. دامنه هم همان نام وب سایت است که کاربر از طریق آن میتواند سایت شما را پیدا کند.
هاست و دامنه را باید به صورت سالانه اجاره کنید. البته روی پکیجهای اکثر سایت سازها هاست رایگان نامحدود وجود دارد. زمانی که پرتال را برای ساخت سایت انتخاب میکنید، علاوه بر هاست رایگان نامحدود میتوانید یک دامنه رایگان هم هدیه بگیرید.
4- سایت را شخصی سازی کنید
قالبی که در مرحله قبل انتخاب کردید یک قالب آماده با محتوای پیش فرض است. شما باید بسته به نوع سایت خودتان ابتدا دسته بندی جدیدی ایجاد کنید. بعد از آن با طراحی بنر در ابعاد و اندازههای مختلف، تصاویر وب سایت را تغییر دهید.
سپس به ترتیب محتواهای نوشتاری صفحات مختلف وب سایت را بنویسید. گاهی اوقات دلتان میخواهد بخش جدیدی به قالب اضافه شود؛ اما خودتان از پس این موضوع برنمیآیید. در این زمان میتوانید به بخش پشتیبانی پرتال تیکت دهید و با ارسال نمونه تصویر، از پشتیبانان بخواهید که تغییرات مورد نظرتان را اعمال کنند.
5- محصولات یا خدمات را اضافه کنید
شما به عنوان یک کسب و کار در شهر رشت قصد داشتید تا یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید. در نتیجه برای اینکه بتوانید از طریق اینترنت مشتری پیدا کنید باید همه محصولات و خدمات خودتان را در سایت اضافه کنید.
برای هر محصول یا خدمات یک صفحه جداگانه ایجاد میکنید. مثلاً اگر محصولات طلا و جواهر دارید، نام محصول و کد کالا را در بخش عنوان مینویسید. در همین صفحه باید اطلاعاتی مثل ابعاد و اندازه کالا، قیمت، تعداد موجودی، ویژگیهای محصول، تصاویر، ویدئو و هر چیزی که کاربر باید قبل از خرید از آن اطلاع داشته باشد را وارد کنید.
در مورد صفحه محصول بیشتر بخوانید:
6- مجوزهای لازم برای راه اندازی سایت را بگیرید
اگر در زمینه خاصی مثل فروشگاه اینترنتی فعالیت خودتان را آغاز کردید، باید مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کارتان را دریافت کنید. یکی از این مجوزها اینماد است. شما با ثبت نام در سایت اینماد میتوانید یک نشان اعتماد الکترونیکی دریافت کنید تا کاربران متوجه قانونی بودن کسب و کارتان شوند.
از طرف دیگر برای بالا بردن امنیت وب سایتتان باید گواهی ssl سایت را دریافت کنید. گواهی ssl که عموماً به صورت HTTPS در بخش URL وب سایت نمایش داده میشود، اطلاعات بین کاربر و وب سایت را به صورت ایمن رد و بدل میکند.
7- درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید
برای اینکه مشتریان بتوانند در هر ساعت از شبانه روز از شما خرید کنند، باید درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید. با استفاده از درگاه پرداخت مستقیم یا واسط میتوانید بدون نگرانی از فیشهای جعلی، بستههای سفارشی را برای مشتری ارسال کنید.
حواستان باشد که برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی معتبر نیاز به دریافت اینماد دارید.
8- بهینه سازی و سئو سایت را شروع کنید
برای اینکه بتوانید از طریق گوگل بازدیدکننده جذب کنید، باید به فکر بهینه سازی و سئو وب سایت باشید. به مجموعه فعالیتهایی که در جهت افزایش سرعت سایت و تجربه کاربری بهتر انجام میشود، بهینه سازی وب سایت میگویند.
در زمان سئو وب سایت باید کلمات کلیدی هدف سایتتان را انتخاب کنید. بر اساس این کلمات کلیدی میتوانید سئو سایت خودتان را شروع کنید. در نتیجه زمانی که یک کاربر به دنبال خرید محصولی است که در فروشگاهتان موجود دارید، نام وب سایت شما هم در کنار دیگر فروشگاههای اینترنتی دیده میشود.
کاربر میتواند فروشگاههای اینترنتی مختلف را بررسی و یکی را برای خرید انتخاب کند.
هزینه طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی چقدر است؟
اگر فکر میکنید که طراحی فروشگاه اینترنتی در رشت رایگان است، سخت در اشتباه هستید. هیچ یک از روشهای لیست ما نمیتواند یک سایت کاملاً رایگان به شما تحویل دهد. حتی ساخت سایت با فروشگاه ساز هم دارای تست رایگان ۷ روزه است.
شما بعد از ۷ روز اگر از خدمات و امکانات فروشگاه ساز راضی بودید، میتوانید آن را با خرید بسته سالانه فعال کنید. در حال حاضر هزینه ساخت وب سایت با وردپرس تقریباً 15 میلیون تومان است. قیمت ساخت وب سایت فروشگاهی اختصاصی بالاتر از 50 میلیون تومان است.
ساخت وب سایت شرکتی یا فروشگاهی با پرتال هم بین 1 میلیون و 500 تا 12 میلیون تومان است. البته پرتال روی بستههای خودش پشتیبانی 24 ساعته رایگان هم دارد. در بقیه روشها باید هزینه جداگانهای بابت پشتیبانی سایت پرداخت کنید. (قیمتها برای تاریخ اسفندماه سال 1402 است.)
برای ساخت وب سایت دست بجنبانید!
صفر تا صد نکاتی که باید در مورد طراحی سایت اینترنتی در رشت بدانید را برای شما توضیح دادیم. همین حالا و بدون فوت وقت از تست رایگان پرتال استفاده کنید و سایتتان را بسازید. هر چه زودتر بتوانید فعالیت خودتان را شروع کنید، زودتر درآمدتان را افزایش میدهید.
ساخت وب سایت پل رسیدن شما به مردم سراسر ایران است. بدون اینکه محدودیت زمانی و مکانی داشته باشید؛ میتوانید خدمات و محصولات خودتان را به کل ایران عرضه کنید.
سؤالات متداول
- برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در رشت از چه روشی استفاده کنیم؟
شما میتوانید برای طراحی سایت در رشت از CMSهایی مثل وردپرس، فروشگاه ساز یا برنامه نویسی اختصاصی وب سایت استفاده کنید.
- قیمت طراحی سایت در گیلان چقدر است؟
قیمت طراحی سایت در گیلان با فروشگاه ساز بین 1 میلیون و 500 تا 12 میلیون تومان، با وردپرس 15 میلیون تومان و طراحی اختصاصی وب سایت بالاتر از 50 میلیون تومان است.
- آیا میتوان از طریق اینترنت درآمدزایی کرد؟
بله شما میتوانید با ساخت پیج اینستاگرامی یا ساخت وب سایت اینترنتی، محصولات یا خدماتتان را از طریق اینترنت بفروشید.
دیدگاهها
ناشناس
به نظرم طراحی سایت در رشت هیچ فرقی با جاهای دیگه نداره مهم اینه که همسو با شرکت طراحی سایت در رشت یا هر هر شهر دیگه باشی و فرد یا شرکت کار بلدی این کار رو انجام بده
دنیا شاکری
سلام
بله دقیقا همین طور هست. به عنوان مثال ما دفترمون تهران هست و از همه شهرهای ایران با سرویس فروشگاه سازمون فروشگاه اینترنتی میسازن. حتما نیازی نیست با یه شرکت تو شهر خودتون کار کنید.
نیک
خیلی عالی روند طراحی سایت در رشت را توضیح دادید البته سایت شرکتی به مجوز خاصی نیاز نداره و فقط سایت های فروشگاهی باید حتما اینماد بگیرن ولی خب با این توضیحاتی که از طراحی سایت در رشت نیک دادید کاملا یک فرد متوجه میشه که باید از کجا شروع کنه. پرتال یکی از بهترین سایت سازهای ایران هست و من استفاده از اون رو توصیه میکنم.
دنیا شاکری
سلام
ممنون از نظر خوبتون دوست عزیز:)