به عنوان یک وکیل یا مشاور حقوقی مشتریان خودتان را چطور پیدا میکنید؟ راستش را بخواهید باید قبول کنیم شرایط دیگر مثل سابق نیست که در دفتر وکالت بنشینید و مشتریان پیش شما بیایند. حتی ممکن است برای پیدا کردن مشتری به دادگاههای مختلفی سر بزنید. در دنیای دیجیتال امروز اکثر افراد از اینترنت برای رفع کردن نیازشان استفاده میکنند. پس عجیب نیست که خیلی از افراد در اینترنت دنبال وکیل یا مشاور حقوقی بگردند.
در این شرایط اگر در اینترنت حضور داشته باشید، افراد مختلف شما را به راحتی پیدا میکنند. در نتیجه از این طریق میتوانید مشتری بیشتری پیدا کنید. شاید در آینده اوضاع به گونهای پیش برود که برای وکالت به تهیه دفتر نیازی نباشد و از طریق سایتتان کارهای مختلف را انجام دهید. به همین از همین حالا به فکر یک سایت خوب باشید. در ادامه به شما یاد میدهیم که چطور مثل آب خوردن یک سایت وکالت بسازید.
چرا یک وکیل به سایت نیاز دارد؟
احتمالا از خودتان میپرسید چرا یک وکیل باید سایت اینترنتی داشته باشد؟ علت پرسیدن چنین سوالی این است که با مزایای سایت اینترنتی و تاثیر آن روی کسب و کارتان آشنایی ندارید. مدتی قبل با یکی از دوستان که وکیل بود در مورد مزایای داشتن سایت صحبت میکردیم. دوستمان معتقد بود که سایت اینترنتی به درد وکلا نمیخورد و برای کارشان کاربردی ندارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم مزایای راهاندازی سایت برای وکلا را به او بگوییم.
- وقتی سایت داشته باشید افراد راحتتر به شما دسترسی دارند. مشتریان شما میتوانند از طریق سایت پیام بفرستند و از این طریق با آنها در ارتباط باشید.
- مشتری از سایت وقت ملاقات میگیرد و این طوری لازم نیست خودتان برای موکلین وقت ملاقات تعیین کنید.
- این امکان وجود دارد که یک فرم در سایتتان قرار دهید و مشخصات مشتری مثل نام و شماره تماس او را بگیرید. بعد در فرصت مناسب با مشتری تماس میگیرید و هماهنگیهای لازم را انجام میدهید.
- در حالت عادی موکلین یک وکیل به شهر یا منطقه خاصی محدود میشوند؛ اما وقتی سایت داشته باشید، مردم تمام ایران و حتی کشورهای دیگر هم میتوانند از خدمات شما استفاده کنند.
- به کمک سایتتان میتوانید خدمات مشاوره حقوقی به مردم بدهید و از این طریق هم درآمد داشته باشید.
- مشتریان میتوانند هزینه خدمات و دستمزد شما را از طریق سایتتان پرداخت کنند. این امکان وجود دارد که سایت را به درگاه پرداخت متصل کنید تا مشتری بتواند به راحتی حق وکالت شما را بپردازد.
- سایت وکالت رزومه و سوابق کاری شما را در اختیار مشتریان قرار میدهد. به این ترتیب مشتریان خیلی راحت و سریع با تجربیات شما آشنا میشوند و میدانند که در چه حوزههایی مهارت دارید.
- موکلین مدارک خود را در سایت آپلود میکنند و از این طریق مدارک را دریافت میکنید.
- این امکان وجود دارد که بخش پرسش و پاسخهای حقوقی در سایتتان داشته باشید و به سوالات مردم پاسخ دهید. از بین همین افراد میتوانید مشتریان زیادی را جذب کنید.
مشتریان نظرات خودشان را در مورد همکاری با شما در سایت مینویسند. به این ترتیب نوعی حس اعتماد و اطمینان در مشتریان بعدی ایجاد میشود. در مقاله «اهمیت فوقالعادۀ نظرات آنلاین کاربران + 4 ترفند» بیشتر راجع به تاثیر نظرات مشتریان صحبت کردهایم. در حالت عادی مشتریان شما با هم ارتباطی ندارند؛ اما با قراردادن نظرات تعدادی از مشتریان نوعی ارتباط بین موکلین شما ایجاد میشود.
مثلا یکی از موکلین میگوید که نتیجه خوبی از همکاری با شما در پرونده ارثیه گرفته است. مشتریان دیگری که پرونده مشابهی دارند با دیدن این نظر متوجه میشوند که سابقه خوبی در حل این گونه از پروندهها دارید. همین کار باعث میشود که شما را برای وکالت انتخاب کنند. این کار یعنی به دست آوردن تایید اجتماعی که در مقاله «تأثیر معجزه آسای تایید اجتماعی یا social proof در فروش» بیشتر در موردش توضیح دادیم.
مراحل طراحی سایت وکالت به زبان ساده
شاید فکر کنید طراحی سایت کار سختی است و زمان زیادی از شما میگیرد. این فکر شما تا چند سال پیش درست بود، اما حالا روشهای سادهای برای طراحی سایت وجود دارد. به این ترتیب در کمترین زمان سایت وکالت شما آماده میشود. سایت سازها و فروشگاه سازها کار ساخت سایت را بسیار آسان کردهاند.
تصور کنید در راهروهای دادگاه نشستهاید و منتظر شروع شدن دادگاهتان هستید. در همین فاصله میتوانید گوشی خودتان را بردارید و کار طراحی سایتتان را شروع کنید. بله حتی با گوشی هم میشود یک سایت عالی برای وکالت ساخت. علاوهبر این استفاده از سایت ساز به دانش فنی خاصی نیاز ندارد. پس لازم نیست برای طراحی سایت از برنامه نویسی استفاده کنید.
سایت ساز پرتال یکی از بهترین سرویسهای ایرانی برای طراحی سایت است. ساخت سایت با پرتال آن قدر ساده و سریع است که در کمتر از یک روز سایتتان آماده میشود. یکی از ویژگیهای خوب پرتال که مشابه آن در کمتر سایت سازی پیدا میشود، پشتیبانی خوب و پاسخگو است. یعنی در هر ساعت از شبانه روز که مشکل یا سوالی داشتید با پرتال تماس بگیرید تا مشکل شما را رفع کنند.
ویژگی دیگر پرتال راحتی استفاده از آن است. پرتال ویدیوهای مختلفی تهیه کرده است که با دیدن آنها روش کار با سایت ساز را آموزش میبینید. بعد از دیدن این ویدیوها به سرعت سایت خودتان را میسازید و همه چیز برای فعالیت آنلاین شما آماده است. برای ثبت نام در پرتال فقط لازم است شماره تماس خودتان را وارد کنید.
در ادامه از شما خواسته میشود نام، آدرس ایمیل و رمز عبور برای حساب کاربری خودتان وارد کنید. در مرحله بعد نام سایت یا فروشگاه و نوع فعالیت آن را مشخص میکنید. به همین راحتی سایت شما ایجاد میشود. از لحظه ساخت سایت در پرتال 7 روز مهلت تست دارید. در این مدت میتوانید سایت خودتان را بسازید و حتی مطالب و تصاویر دلخواهتان را در آن قرار دهید.
بعد از این که مهلت تست سایت شما تمام شد، باید یکی از پکیجهای پرتال را بخرید. پکیجهای پرتال یک ساله هستند و تا سال آینده هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نمیشود. بعد از خرید پکیج به صورت رایگان یک دامنه از پرتال میخرید و آن را به سایتتان وصل میکنید. از این لحظه به بعد سایت شما آماده است.
طراحی سایت وکالت چقدر هزینه دارد؟
ساخت سایت و نگهداری آن هزینههای مختلفی دارد. بخش اصلی هزینههای سایت برای تهیه هاست و دامنه است. در روشهای عادی طراحی سایت باید هر ساله دامنه و هاست خودتان را تمدید کنید، اما پرتال کار را برای شما راحتتر کرده است. فقط باید هزینه سالانه تمدید پکیج خودتان را پرداخت کنید. با این کار هاست و دامنه شما هم به صورت خودکار تمدید میشود.
پرتال پکیجهای متنوعی برای کسب و کارهای مختلف در نظر گرفته است. مثلا یک فروشگاه بزرگ با صدها محصول مختلف و کاربران زیاد، به پکیج پیشرفته پرتال نیاز دارد. برای یک سایت تازه تاسیس و کوچک، بستههای ارزان قیمت پرتال کافی است.
در صفحه تعرفه سایت ساز میتوانید قیمت و مشخصات هر کدام از پکیجهای پرتال را ببینید. پرتال قابلیت ارتقا پکیج هم دارد. یعنی هر زمان که درخواست بدهید پکیج شما به پکیجهای بزرگتر تبدیل میشود. برای این کار فقط لازم است اختلاف قیمت بین پکیج فعلی و پکیج درخواستی را پرداخت کنید.
هزینه طراحی سایت با سایت ساز در مقایسه با روشهای دیگر خیلی به صرفه است. علاوهبر این فقط سالی یک بار از شما هزینه دریافت میشود و لازم نیست بابت امکانات مختلف هزینه اضافی پرداخت کنید. بعضی از سایت سازها درصدی از فروش شما را به عنوان کارمزد دریافت میکنند. اگر فروش اینترنتی شما زیاد باشد ممکن است هزینه بالایی از سفارشهای شما دریافت شود. پرتال هیچ مبلغی از فروش شما کسر نمیکند و از این بابت خیالتان راحت باشد.
چطور درآمدمان از سایت وکالت را بیشتر کنیم؟
بعد از این که سایت وکالت شما آماده شد نوبت به جذب مشتری میرسد. برای کسب درآمد از سایت باید کاری کنید که کاربران بیشتری از سایت شما بازدید کنند. در ادامه برای شما چند پیشنهاد داریم که با انجام آنها مشتریان بیشتری جذب میکنید.
1- تولید محتوا رمز موفقیت در اینترنت است
اگر میخواهید دیده شوید و مشتریان زیادی از طریق سایتتان داشته باشید، باید تولید محتوا را جدی بگیرید. تولید محتوا یعنی این که مطالب مختلف به همراه عکس، ویدیو و پادکست در سایتتان قرار دهید. اگر میخواهید بیشتر با تولید محتوا آشنا شوید، مقاله «تولید محتوا چیست؟» را مطالعه کنید.
بعضی افراد فکر میکنند بعد از ایجاد سایت کار آنها تمام میشود. اگر میخواهید درآمد دائمی از سایتتان داشته باشید باید روی آن کار کنید. در مرحله اول باید مدام به سایت رسیدگی کنید و مطالب جدید در آن قرار دهید. مهمترین نکته در این مرحله شناخت نیازهای مشتری و کاربران است. یعنی باید مطالبی تولید کنید که برای مشتریان شما مفید باشد.
در نتیجه قبل از این که تولید محتوا را شروع کنید باید بدانید مردم در اینترنت به دنبال چه چیزهایی هستند. مثلا مطالب آموزشی خوانندگان زیادی را جذب میکند و خیلی محبوب هستند. پس باید از این دست مطالب بیشتر روی سایتتان قرار دهید. با مطالعه مقاله «چطور یک محتوای تاثیرگذار و جذاب در وبلاگ سایت بنویسیم؟» یاد میگیرید که چه محتواهایی را برای سایتتان تولید کنید.
2- برای دیده شدن باید تبلیغات کنید
وقتی سایتتان را ساختید باید توسط کاربران دیده شود. تبلیغات یکی از بهترین روشها برای دیده شدن است. تبلیغات اینترنتی روشی زود بازده برای جذب مشتری است. بعد از این که در اینترنت تبلیغ سایت خودتان را انجام دادید، کاربران به سایت شما میآیند. به این ترتیب از همان روزهای اول مشتریهای زیادی پیدا میکنید.
روشهای مختلفی برای تبلیغات سایت وجود دارد. پیشنهاد میکنم حتما مقاله «بهترین روش های تبلیغات یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی چیست؟» را مطالعه کنید. در این مطلب به شما گفتیم که کدام روشها برای تبلیغ سایت بهتر هستند. یک تبلیغ خوب میتواند مشتریان زیادی را به سایت شما بیاورد. به همین دلیل تبلیغ را به چشم هزینه نبینید. تبلیغ نوعی سرمایه گذاری روی کسب و کارتان است.
در فضای رقابتی اینترنت باید حتما دیده شوید تا به موفقیت برسید. تبلیغ هم یک راه خوب و میانبر برای دیده شدن است. البته بدون تبلیغات هم میتوانید درآمدتان را بیشتر کنید. در مقاله «افزایش فروش بدون تبلیغات؛ شدنی است؟!» چند روش عملی برای افزایش مشتری بدون تبلیغات را به شما آموزش دادهایم.
3- شبکههای اجتماعی درآمد شما را بیشتر میکند
بیشتر مردم هر روز در شبکههای اجتماعی هستند و پستهای یکدیگر را میبینند. حضور در شبکههای اجتماعی باعث میشود افراد بیشتری با شما آشنا شوند. به این ترتیب مشتریان بیشتری هم پیدا میکنید. اینستاگرام محبوبترین شبکه اجتماعی ایران است. اینستاگرام میلیونها کاربر ایرانی دارد که هر روز از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند.
حضور در اینستاگرام باعث میشود که خودتان را به هزاران نفر معرفی کنید. فعالیت در اینستاگرام اصلا سخت نیست و فقط به محتوای خوب نیاز دارید. محتوای خوب باعث میشود که در مدت کوتاهی فالوورهای شما زیاد شود. هرچقدر فالوور شما بیشتر باشد تعداد مشتریان شما هم زیادتر میشود. کسب درآمد از اینستاگرام به یک پیج خوب نیاز دارد. مقالههای زیر به شما کمک میکند که پیج و پستهای شما برای کاربران جذاب باشد:
- بایو اینستاگرامتان در 3 ثانیه اول، باعث جذب افراد میشود؟
- چگونه برای پستهایمان یک کپشن جذاب بنویسیم؟
4- مشاوره رایگان یک استراتژی خوب برای جذب مشتری است
هر چیزی که رایگان باشد طرفدار زیادی دارد. مشاوره رایگان هم میتواند تاثیر زیادی روی افزایش درآمدتان داشته باشد. معمولا وکلا بابت مشاورههای حقوقی از موکلین پول میگیرند. حالا شما بیایید مثلا 5 دقیقه مشاوره اینترنتی رایگان به مشتریان بدهید. این کار باعث میشود که مشتری برای مشاوره کاملتر پیش شما بیاید و در نتیجه از خدمات شما استفاده میکند.
مشاوره رایگان باعث میشود که مشتری با مهارت و تخصص شما در زمینه وکالت بیشتر آشنا شود. در این مشاورهها سعی کنید اطلاعاتی محدود به مشتری بدهید. زمان مشاوره رایگان را به تبلیغ خودتان اختصاص ندهید. به جای این کار نوعی حس اعتماد را در مشتری ایجاد کنید. بهتر است مشکل مشتری را خوب گوش کنید و تعدادی راهکار به او پیشنهاد بدهید.
خدمات رایگان یک تکنیک موثر برای جذب مشتری است. مثلا ما در پرتال 7 روز تست رایگان به مشتری میدهیم. مشتری در این مدت میتواند بدون پرداخت هزینه یک سایت رایگان داشته باشد. در این حالت مشتری با دیدن امکانات و خدمات ما مشتاق میشود که خریدش را انجام دهد. پیشنهاد میکنیم حتما از این شیوه برای جذب مشتری استفاده کنید.
5- از فروش دورههای آموزشی کسب درآمد کنید
این روزها بازار خرید و فروش دورههای آموزشی در اینترنت حسابی داغ است. شما هم بهتر است حتما وارد این حوزه شوید. مثلا میتوانید دروس رشته حقوق را به دانشجویان این رشته تدریس کنید. همچنین دورههای آموزشی قوانین مختلف هم میتواند برای کاربران جذاب باشد. مثلا دوره آموزشی قوانین مربوط به مالیات برای کارآفرینان و مدیران خیلی مفید است.
ساخت سایت برای فروش فایل اصلا سخت نیست و مثل سایتهای دیگر است. در مقاله «راهنمای کامل ساخت فروشگاه اینترنتی فایل» توضیح دادیم که چطور سایت فروش فایل و ویدیوهای آموزشی بسازید. این روزها اکثر مردم از اینترنت و دورههای مجازی برای آموزش استفاده میکنند. حتی میتوانید از داوطلبان ثبت نام کنید و کلاسهای آنلاین داشته باشید.
از همین الان به فکر آینده باشید
وکالت آنلاین شاید در حال حاضر کمی عجیب و کم رونق باشد اما در آینده حتما رشد زیادی خواهد داشت. همین الان هم اکثر مردم در اینترنت به دنبال روشهایی برای رفع مشکلات حقوقی خود هستند. پس تا دیر نشده وارد فضای مجازی شوید و سایت خودتان را راه اندازی کنید.
پرتال دریچهای است که شما را خیلی راحت و سریع وارد اینترنت میکند. پرتال فقط یک سایت به شما نمیدهد بلکه همیشه کنار شماست و مشکلاتتان را رفع میکند. تیم پشتیبانی پرتال در تمام ساعات شبانه روز آماده هستند تا تغییرات مورد نظرتان را در سایت اعمال کنند. اگر سوال یا ابهامی در خصوص طراحی سایت دارید فقط کافیست در قسمت نظرات همین مطلب برای ما پیام بگذارید یا با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.
دیدگاهها
محمد شمسی
مطلب ارزنده و جامعی بود و قطعا برای راهاندازی سایت وکالت و مشاوره حقوقی از خدمات پرتابل استفاده خواهم کرد.
دنیا شاکری
سلام
ممنون از نظر خوبتون :)
خرید قسطی سیم کارت 912
عالی بودش ممنونم