در سالهای اخیر دانسته یا ندانسته میزان استفاده افراد از خدمات اینترنتی افزایش پیدا کرده است. آمارها نشان میدهد که مردم بیشتر به سمت خرید اینترنتی مواد غذایی روی آوردهاند. بسیاری از سوپرمارکتها هم از این موضوع باخبر هستند. به همین خاطر روزبهروز به تعداد مغازه دارانی که میخواهند کسب و کارشان را اینترنتی کنند، افزوده میشود.
مردم ترجیح میدهند برای خرید مواد غذایی و بهداشتی خانه به سراغ اپلیکیشنهای آنلاین بروند. چه کسی بدش میآید در زمان خود صرفه جویی کند و محصولات را درب خانه تحویل بگیرد. خیلی از مواقع قادر به بیرون رفتن از منزل نیستیم اما سوپرمارکتهای آنلاین مانند اسنپ مارکت به کمکمان آمده است.
به همین خاطر راه اندازی سوپرمارکت آنلاین ایده خوبی است. بهعلاوه اینکه، مواد غذایی و بهداشتی مصرف روزانه دارد و مشتری ماهی چند بار از شما خرید میکند. پس اگر شما هم سوپرمارکت یا فروشگاه مواد غذایی و شوینده دارید، بهتر است هرچه سریعتر فروشگاه آنلاین خود را راهاندازی کنید.
راهاندازی سوپرمارکت اینترنتی چقدر سرمایه لازم دارد؟
هزینهای که برای ساخت سوپرمارکت آنلاین نیاز دارید، به سایتی که میخواهید بستگی دارد. مثلاً اگر بخواهید، سایتی مانند دیجی کالا داشته باشید، هزینه زیادی برایتان دارد. اما لزومی ندارد که شما هم همین قدر هزینه کنید. قرار نیست که فروشگاه شما از اول تمام ویژگیها و امکانات سایتهای فروشگاهی بزرگ و معروف را داشته باشد.
برای شروع کار میتوانید یک سوپرمارکت اینترنتی کوچک راه بیاندازید و به تدریج کسب و کار آنلاین خود را گسترش دهید. اگر میخواهید فروشگاه اینترنتی خود را با کمترین هزینه ممکن ایجاد کنید، باید به سراغ سیستمهای مدیریت محتوای فروشگاهی مثل ووکامرس و پرستاشاپ یا فروشگاه سازها بروید.
از هر کدام از روشها که بخواهید استفاده کنید، یک هزینهای را باید صرف کنید. مثلاً اگر بخواهید از وردپرس استفاده کنید، باید هزینهای را صرف خرید هاست، دامنه، قالب، افزونه و پشتیبانی کنید که این هزینه معمولاً 15 میلیون تومان خواهد شد. البته اگر طراحی سایت را به شرکت یا شخص دیگری بسپارید؛ این هزینه، قطعاً بیش از 30 میلیون تومان هزینهاش میشود.
اما روش دیگری هم وجود دارد که با این هزینه، امکانات بیشتری میتوانید داشته باشید و آن استفاده از فروشگاه ساز است. با مشاهده تعرفه فروشگاه ساز متوجه میشوید که شاید هزینه طراحی سایت با فروشگاه ساز کمی بیشتر از سیستمهای مدیریت محتوا باشد. اما در عوض کار با آن راحتتر است و مهمتر از همه این که خدمات پشتیبانی رایگان به شما ارائه میشود.
مراحل راهاندازی سوپرمارکت اینترنتی
حالا که با مقدمات راهاندازی سوپرمارکت اینترنتی آشنا شدید، وقت آن رسیده که نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی مواد غذایی را به شما آموزش دهیم. ما میدانیم که شما نمیخواهید زمان زیادی را صرف طراحی سایت کنید؛ از طرفی هم احتمالاً مهارت زیادی برای کار با آن را ندارید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم راهاندازی سایت سوپرمارکت با سایت ساز پرتال را به شما آموزش دهیم.
1. انتخاب پلتفرم مناسب: دست شما برای انتخاب پلتفرم ساخت سایت حسابی باز است. سایت اختصاصی کدنویسی شده، وردپرس، پرستاشاپ و سایت ساز از پلتفرمهای محبوب برای راه اندازی فروشگاه هستند.
به عنوان مثال برای ایجاد فروشگاه اینترنتی در سایت ساز، یک شماره تلفن وارد میکنید. سپس یک اسم موقت برای فروشگاهتان انتخاب میکنید. در لحظه یک سایت آزمایشی برای شما ایجاد میشود. شما تا 7 روز فرصت دارید، به صورت رایگان از این سایت استفاده کنید. اگر بعد از آن هم خواستید ادامه دهید، یکی از بستهها را خریداری میکنید و سایتتان در معرف دید مخاطبان قرار میگیرد.
ساخت سوپرمارکت آنلاین با تست رایگان 7 روزه
2. انتخاب قالب سایت و شخصی سازی: مرحله دوم کار شما مربوط به انتخاب قالب سوپرمارکت آنلاین است. قالب بازار، روبیکا، مارمالاد، فروشنده، سنجاق و... به انتخاب شما میتوانند برای فروشگاه مناسب باشند. کافی است به صفحه قالبها در سایت ساز پرتال مراجعه کنید و گزینه انتخاب قالب را بزنید. به همین راحتی قالب سایت شما نصب میشود.
حالا به پنل مدیریت سایت مراجعه کنید و طبق ویدئوهای آموزشی، قالب را برای خودتان شخصی سازی کنید. مثلاً دسته بندی محصولات را ایجاد کنید. بنرهای جذاب طراحی کنید و توضیحاتی درباره فروشگاه بنویسد.
3. تأمین محصولات سوپرمارکت و ورود اطلاعات: حالا باید بر اساس موجودی محصولات، تصاویر و اطلاعات هر یک از آنها، صفحات جداگانه برای محصولات سوپرمارکت بسازید. محصولات را برای فروش قیمت گذاری کنید و تعداد موجودی آن را مشخص کنید. اگر کالا شامل ارزش افزوده میشود هم از طریق تنظیمات، ارزش افزوده آن را تعیین کنید.
حواستان باشد که صفحه محصول نقش تأثیرگذاری در افزایش فروش شما دارد. تصاویر محصول باید واقعی باشد و اطلاعات آن به درستی وارد شود. از طرف دیگر نکات سئو سایت فروشگاهی در آن رعایت شده باشد.
4. اتصال دامنه و فعال سازی سایت: اگر در مدت زمان 7 روزه تست رایگان از خدمات و امکانات سایت ساز رضایت داشتید، باید اشتراک سالانه آن را بخرید. این هزینه بابت هاست، پر سرعت، دامنه اختصاصی، ایمیل سازمانی، فعال سازی سایت، قالب، خدمات پشتیبانی و دیگر قابلیتهای سایت ساز است. قیمت آن هم به نسبت دیگر پلتفرمهای ساخت سایت کمتر است. بعد از خرید اشتراک، سایت شما در معرض دید مخاطبان قرار میگیرد.
به همین خاطر باید بر اساس اسم فروشگاه اینترنتی انتخابی خود، یک دامنه بخرید. به عنوان مثال دامنه سایت ساز پرتال portal.ir است. شما هم باید یک دامنه با پسوند مورد نظر خودتان بخرید. اگر قرار است فروشگاه خود را با پرتال راه اندازی کنید، یک دامنه رایگان هدیه روی بسته اشتراک سالانه شما قرار دارد. پس نیازی به پرداخت هزینه ندارید.
5. دریافت مجوزهای فعالیت آنلاین: برای اینکه مخاطبان به سایت شما اعتماد کنند و بتوانید در این فضا فعالیت کنید، نیاز به دریافت مجوز دارید. مهمترین مجوز سایت هم مربوط به اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک است. برای فروش برخی مواد غذایی نیز نیاز به مجوز بهداشت از سازمان غذا و دارو دارید.
6. تنظیم روشهای پرداخت: چه فکری برای روشهای پرداخت آنلاین هزینه محصول دارید؟ میخواهید از درگاه پرداخت بانکی یا اقساطی استفاده کنید؟ درگاههای پرداخت بانکی مثل زرین پال، به پرداخت ملت، پارسیان، ایران کیش و... با ارائه مدارک مورد نیاز بعد از ساخت سایت به شما اطلاعات لازم برای فعال کردن درگاه در سایت را میدهند.
اما اگر بخواهید از روشهای اقساطی پرداخت مثل پرداخت قسطی با اسنپ پی استفاده کنید؛ شرایط کمی برایتان دشوار است. باید با این شرکتها مکاتبه کنید و در صورت موافقت طرفین، یک درگاه دریافت کنید. البته باید آنها را در سود خود شریک کنید.
7. انتخاب روشهای ارسال کالا: موضوع بعدی در رابطه با روش ارسال و تحویل کالا است. کاربران میتوانند به صورت حضوری یا از طریق پیک سریع محصولات را دریافت کنند؟ کاربران دیگر شهرها چطور؟ امکان ارسال کالا از طریق پست یا تیپاکس وجود دارد؟ باید به فکر سریعترین روشهای ارسال کالا باشید.
از آنجایی که محصولات سوپرمارکتی نیاز به تحویل سریع و چندساعته دارند، میتوانید برای مشتریان شهر خودتان ارسال سریع با پیک موتوری را فراهم کنید. از طرف دیگر محدوده خدمات رسانی خودتان را محدود به شهرهای نزدیک کنید.
همانطور که دیدید برای داشتن سوپرمارکت آنلاین نیازی به شکستن شاخ غول نیست. به راحتی و در کمتر از یک روز هم میتوانید این کار را انجام دهید. در صورتی که اگر میخواستید یک شعبه دیگر از مغازه را راه بیندازید، یک ماه درگیر بودید.
نحوه بازاریابی سوپرمارکت آنلاین
بعد از ساخت سایت باید به فکر بازاریابی دیجیتال برای فروشگاه آنلاین باشید. سایت شما بعد از ساخت آماده نمایش است؛ اما مخاطبان چطور باید شما را بشناسند؟ در اینجاست که اهمیت استفاده از روشهای مختلف بازاریابی مشخص میشود. میتوانید از 3 روش زیر کمک بگیرید:
1. تبلیغات دیجیتال
تبلیغات دیجیتال چیست؟ هر روش تبلیغاتی که در بستر اینترنتی انجام شده و باعث جذب مخاطبان آنلاین برای خرید کالا یا خدمت میشود را تبلیغات دیجیتال میگویند. شما باید به تبلیغات به چشم یک فرصت ویژه برای جذب مخاطبان از سراسر کشور نگاه کنید.
باید ببینید کدام یک از روشهای تبلیغاتی میتوانید مخاطبان هدف یک سوپرمارکت را نسبت به خرید از فروشگاه شما ترغیب کند. به عنوان مثال:
- تبلیغات در پادکست
- تبلیغات بنری
- تبلیغات شبکههای اجتماعی
- تبلیغات ایمیلی
- تبلیغات پیامکی
- تبلیغات کلیکی برای وب سایت
- تبلیغات ویدئویی
اگر فکر میکنید روشهای دیگری مثل تبلیغات بیلبوردی یا تبلیغات محیطی میتواند برای کسب و کار شما نتیجه بهتری داشته باشد؛ انتخاب با شما است.
2. استراتژی سئو
برای اینکه سایت شما در کلمات کلیدی پر جستجوی کاربران مثل خرید ماست، خرید شیر، خرید تنقلات و... در رتبههای اول نتایج جستجو نمایش داده شود، نیاز به سئو و بهینه سازی دارید. به این معنا که محتوای سایت خودتان را از نظر موتورهای جستجویی مثل گوگل بهینه سازی کنید.
از طرف دیگر بخش وبلاگ سایت خود را فعال نگه دارید. وبلاگ مهمترین بخش سایت شما برای ورود کاربران جدید است. اگر به فکر جذب مشتری و فروش محصول هستید، حتماً محتوای تأثیرگذار و جذاب در زمینه فعالیت خودتان بنویسید.
اگر چیزی از سئو سایت نمیدانید، میتوانید در بهترین دورههای آموزشی سئوی رایگان شرکت کنید.
نکته: سایتهای ساخته شده با پرتال امکان تبدیل به وب اپلیکیشن را دارند. میتوانید با یک تیر دو نشان بزنید و اپلیکیشن هم برای سوپرمارکت آنلاین خود بسازید.
3. فروش محصولات در سرویسهای دیگر
برای کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی، باید برای سایت خود وقت بگذارید. شاید به هر دلیلی نتوانید این کار را انجام دهید. یک راه دیگر هم وجود دارد که میتوانید محصولتان را آنلاین بفروشید و آن فروش در سایت دیگران است. البته در این حالت باید بخشی از سود را به دیگران بدهید.
فروش اینترنتی کالاهای سوپرمارکتی تنها محدود به داشتن سایت فروشگاهی نیست. شما میتوانید محصولات خود را از طریق سایتها یا اپلیکیشنهای دیگر بفروشید. مثلاً اگر فروشگاه خود را در اپلیکیشن اسنپ ثبت کنید، مشتریان اطراف شما با استفاده از این اپلیکیشن میتوانند از شما خرید کنند. به همین خاطر مشتریان شما افزایش پیدا میکنند؛ اما سود شما کمتر میشود.
از طرف دیگر برای فروش کالاهای سوپرمارکتی در اسنپ حتماً باید یک فروشگاه حضوری داشته باشید. بدون فروشگاه حضوری امکان همکاری با این سرویس وجود ندارد.
سومین روش برای فروش محصول در سرویسهای دیگر استفاده از موتورهای جستجویی مثل ترب و ایمالز است. این سرویسها محصولات را برای شما نمیفروشند. در سود شما هم شریک نیستند. شما میتوانید محصولات خود را ترب وارد کنید و لینک مستقیم خرید محصول از سایتتان را قرار دهید. ترب و ایمالز به ازای تعداد کلیکی که کاربران از طریق سایت آنها به سایت شما انجام میدهند، هزینه دریافت میکنند.
محصولات سوپرمارکت آنلاین را از کجا تأمین کنیم؟
مهمترین چالش در راهاندازی سوپرمارکت اینترنتی تأمین کالاهای فروشگاه است. اگر مغازه سوپرمارکتی دارید که کارتان راحت است. تنها باید محصولات موجود در مغازه را وارد سایت فروشگاهی کنید. وقتی هم که مشتری ثبت سفارش کرد آن محصول را برای خریدار میفرستید. اما اگر مغازه سوپرمارکت ندارید چه کار کنید؟
شاید این ایده به ذهنتان رسیده باشد که وارد بازار خرید و فروش مواد غذایی و شوینده شوید، اما مغازه ندارید. راه انداختن مغازه هزینه زیادی دارد؛ اما داشتن سوپرمارکت آنلاین به مراتب ارزانتر است. برای تأمین محصولات سوپرمارکت اینترنتی باید محصولات را به صورت عمده و از عمده فروشی بخرید.
کسانی که مغازه فیزیکی دارند معمولاً ویزیتورهای شرکتهای مختلف به آنها مراجعه میکنند و مغازهدار به آنها سفارش خرید محصول میدهد. اما برای فروشگاه اینترنتی سوپرمارکتی این طور نیست و اگر مغازه ندارید خودتان باید محصولات فروشگاه را از جاهای مختلف بخرید. بعد از مدتی فعالیت و افزایش مشتریان، میتوانید محصولات فروشگاه را از شرکتهای تولید کننده خریداری کنید.
یک راه آسان دیگر که وجود دارد خرید محصولات از عمده فروشیهای اینترنتی است. اگر در اینترنت سرچ کنید میتوانید فروشگاههای اینترنتی را پیدا کنید که کالاهای سوپرمارکت را به صورت عمده میفروشند.
با نیچ مارکتینگ گوشهای از بازار را تصاحب کنید
اگر کمی در اینترنت جستجو کنید میبینید که فروشگاههای زیادی محصولات سوپرمارکتی را میفروشند. همچنین در این زمینه رقبای قدرتمندی مثل دیجیکالا و اُکالا حضور دارند. بدون شک رقابت با بهترین فروشگاههای اینترنتی مواد غذایی بسیار سخت و پرهزینه است. پس بهترین راه برای موفقیت در این حوزه، هدف قرار دادن قسمت کوچکی از بازار یا نیچ مارکتینگ است.
منظورمان این است که نیازی نیست از همان اول، به قصد شکست این رقبا وارد بازار شوید. روی بخش کوچکی از بازار تمرکز کنید. مثلاً فروشگاه اینترنتی تیرینک بر روی فروش نوشیدنی، چای و دمنوش تمرکز کرده است و یک نمونه خوب از نیچ مارکتینگ در زمینه فروش محصولات غذایی محسوب میشود.
چگونه از سوپرمارکت اینترنتی خود فروش داشته باشیم؟
تا اینجا با نحوه راهاندازی سوپرمارکت اینترنتی آشنا شدیم. حالا نوبت به فروش محصول رسیده است. اجازه دهید از همان اول، این را بگوییم که به درآمد رسیدن نیاز به زمان دارد. یعنی این طور نیست که تا فروشگاه خود را ساختید، از همان ماه اول درآمد داشته باشید.
در ادامه چند نکته به شما میگوییم که هم به فروش شما کمک میکند؛ هم باعث میشود مشتریان فروشگاه شما را به بقیه هم معرفی کنند.
1. برای پرداخت هزینه، دست مشتری را باز بگذارید
یکی از راههای جلب رضایت مشتری، قرار دادن گزینههای مختلف برای پرداخت هزینه سفارش است. با این کار هم به مشتری حق انتخاب میدهیم و هم اعتماد او را نسبت به خودمان بیشتر میکنیم. مثلاً اینکه بهجای درگاه پرداخت، از گزینههای دیگری مانند کارت به کارت و پرداخت در محل استفاده کنید.
اگر بتوانید امکان پرداخت قسطی یا پرداخت هزینه در اول ماه بعد را امکان پذیر کنید، قطعاً حجم مشتریان سوپرمارکت آنلاین شما بیشتر میشود.
2. تخفیف بدهید و جشنواره فروش فوقالعاده راه بیاندازید
یکی از تکنیکهایی که همیشه در فروش آنلاین جواب میدهد، تخفیف و جشنواره فروش به مدت محدود است. با این کار هم میتوانید مشتری جدید پیدا کنید؛ هم مشتریان قبلی را به خرید مجدد تشویق کنید. البته حواستان باشد که تخفیف گذاری هم اصولی دارد و همیشه جواب نمیدهد.
مثلاً شما هم باید در مناسبتهای خاص مثل بلک فرایدی یا شب یلدا روی یک سری از محصولات مرتبط در فروشگاه تخفیف بگذارید. مثلاً در جمعه سیاه محصولاتی که بسته بندی مشکی دارند میتوانند تخفیف 50٪ داشته باشند. با این کار از فروش محصول ضرر نمیکنید. چرا که مشتریان در سبد خرید خود علاوه بر محصولات مشکی، محصولات مورد نیازشان هم خریداری میکنند.
مقاله «12 ایده تخفیف گذاری برای افزایش فروش» به شما میگوید که چگونه این کار را انجام دهید.
3. مشخصات دقیق کالاها را بنویسید
یکی از مهمترین مواردی که حتماً باید در سوپرمارکت اینترنتی خود رعایت کنید، درج جزئیات دقیق و صحیح از کالاهاست. حتماً موارد مهم در مورد محصول مثل وزن، جنس، اندازه، برند و غیره را در صفحه محصول قرار دهید. همچنین توضیحاتی مختصر در رابطه با محصول بنویسید که مشتری را برای انتخاب کالا راهنمایی کند. مثلاً اگر محصول شما غذای آماده است، در توضیحات بنویسید که این غذا برای چند نفر مناسب است؛ چه موادی در آن استفاده شده است.
از دیگر مواردی که خصوصاً برای مواد غذایی و خوردنی باید درج کرد مجوزها، نشان استاندارد و سیب سلامت محصول است. همچنین بهتر است ارزش غذایی محصول را هم در توضیحات بنویسید. چون برای برخی از افراد که رژیم غذایی خاصی دارند مهم است که کالای مورد نظرشان چند کالری انرژی دارد یا میزان چربیاش چقدر است.
4. سفارشات را سریع تحویل دهید
وقتی از فروشگاههای اینترنتی حتی فروشگاههای بزرگ و معروف خرید میکنید، سفارشات شما بعد از گذشت چند روز به دستتان میرسد. اما این مورد برای سوپرمارکتهای اینترنتی صدق نمیکند. مردم وقتی از سوپرمارکتهای آنلاین خرید میکنند انتظار دارند که سفارش آنها حداکثر چند ساعته به دستشان برسد. پس از یک سرویس مناسب و سریع برای ارسال محصولات استفاده کنید.
اگر فکر میکنید مدت زمان ارسال سفارشات شهرهای دیگر طولانیتر میشود، محدوده خدمت رسانی خودتان را کوچک کنید؛ یا قبل از ثبت سفارش این موضوع را به اطلاع مشتریان برسانید.
5. با مشتری تعامل داشته باشید
در هر کسب و کاری مشتری مداری حرف اول را میزند. وقتی محصولات خود را در مغازه بفروشید، مشتری ابهامات و سوالات خود را حضوری از شما میپرسد. در خرید آنلاین و اینترنتی هم باید بستر لازم را برای ارتباط با مشتری فراهم کنید. مثلا میتوانید از سرویسهای چت آنلاین مثل گفتینو استفاده کنید. همچنین حتماً شمارهای برای تماس و آدرس خود را در سایت درج کنید. با این کار مشتری میتواند هر وقت نیاز به راهنمایی و اطلاعات بیشتر داشت با شما در تماس باشد.
6. ضمانت و عودت کالا فراموش نشود
وقتی به مشتری بابت کیفیت و اصالت کالای خریداری شده ضمانت میدهید، خریدار با خیال راحتتر سفارش خود را ثبت میکند و راحتتر میتواند به فروشگاه شما اعتماد کند. فروشگاههای اینترنتی معمولاً مدتی را برای تست محصول در نظر میگیرند. البته این مورد برای مواد غذایی و فاسد شدنی کمی متفاوت است. اما اگر محصول ایراد داشت این امکان را به مشتری بدهید تا آن را عودت دهد.
حتماً حتماً در زمان ارسال محصول حواستان به تاریخ انقضای آن باشد. بسیاری از محصولات فاسد شدنی هستند. از طرف دیگر گاهی اوقات مشتری برای مصرف 1 سال خود خرید میکند. حواستان باشد که محصولاتی که برایش ارسال میکنید تاریخ انقضای طولانی داشته باشید. در غیر این صورت قبل از ارسال این موضوع را با مشتری در میان بگذارید.
بیشتر بخوانید: راهنمای نوشتن قوانین بازگشت محصول در فروشگاه
چالشها و راهکارهای موفقیت در فروشگاه اینترنتی
بسیاری از صاحبان کسب و کار در زمان استفاده از پلتفرمهای فروش آنلاین با چالشها و مشکلاتی روبرو میشوند. در ادامه میخواهیم چند مورد از رایجترین آنها را با هم بررسی کنیم.
- درآمد پایین سوپرمارکت آنلاین: درآمد یک سوپرمارکت آنلاین به نوع محصولات، قیمت، کیفیت و تنوع آنها بستگی دارد. برخی از محصولات به صورت تکی درآمد زیادی ندارند. فرض کنید یک بیسکویت رنگارنگ سودی کمتر از هزار تومان دارد.
اگر محصولات سوپرمارکت شما زیاد باشد، قطعاً مشتری در زمان خرید رنگارنگ چند محصول دیگر هم خریداری میکند. در این زمان سود شما از هر خرید بیشتر میشود. از طرف دیگر خواه یا ناخواه بهخاطر نیاز به بازاریابی درآمد شما کمتر است. اما بهمرورزمان با شناخته شدن شما و افزایش محصولات فروشگاه این درآمد بیشتر میشود.
- رقابت دشوار با فروشگاههای بزرگ: بزرگترین چالش فروشگاههای اینترنتی مربوط به رقابت دشوار با رقیبان بزرگ خودشان است. بسیاری از افراد تصور میکنند با وجود سوپرمارکت اسنپ و دیجی کالا دیگر هیچ شانسی برای فروش ندارند. در صورتی که اگر به صورت اصولی از یک گوشه کوچک شروع به کار کنید، قطعاً فرصت دیده شدن دارید. فقط در این مسیر صبر و تلاش زیادی نیاز است.
- مشکلات فنی سایت: بله یکی از بزرگترین مشکلات وب سایت مربوط به مشکلات فنی است. بعد از چند ماه از ساخت سایت متوجه میشوید که قالب سایت شما از امکانات مورد نظر پشتیبانی نمیکند. از طرف دیگر احتمال دارد نحوه نمایش محصولات با مشکل مواجه شود. گاهی اوقات هم مشتریان برای خرید محصول با مشکل مواجه میشوند. در این صورت ناچار میشوید یک پشتیبان فنی استخدام کنید و هر ماه هزینه زیادی بابت پشتیبانی بدهید. هیچ راه برگشتی هم ندارید.
در صورتی که اگر از یک پلتفرم ساخت سایت با پشتیبانی رایگان استفاده میکردید، بدون نگرانی و فوت وقت مشکلات شما حل میشد.
- نبود اپلیکیشن سوپرمارکت: در اوایل مسیر کاری کمتر کسی به فکر راه اندازی سایت در کنار اپلیکیشن است. اما رفتهرفته کاربران از شما درخواست میکنند تا برای سهولت در خرید یک اپ داشته باشید. حالا یا شما ناچار میشوید تا هزینه زیادی بابت ساخت اپلیکیشن پرداخت کنید؛ یا اینکه نسبت به این موضوع آینده نگری کرده و از قبل به فکر همچنین روزی بوده باشید.
به عنوان مثال اگر سایت شما با پرتال ساخته شده باشد، میتوانید بدون پرداخت هزینه وب اپلیکیشن دریافت کنید. کاربران با نصب این وب اپلیکیشن میتوانند به راحتی خریدهای روزانه خود را از تلفن همراه انجام دهند.
از همین امروز شروع کنید
خوشحالیم که الان هم فروش خوبی از سوپرمارکت خود دارید؛ اما از این هم میتوانید بهتر باشید. داشتن یک سوپرمارکت اینترنتی، فروش و مشتریانتان را زیاد میکند. مخصوصاً در این دوران که افراد ترجیح میدهند بدون خارج شدن از منزل، خریدشان را انجام دهند.
این را هم میدانیم که احتمالاً شما زمان زیادی برای طراحی سایت و کار با آن ندارید؛ قبلاً هم تجربه از آن را نداشتهاید. به همین دلیل راهی ساده به شما پیشنهاد دادیم که به هیچ تخصصی نیاز ندارد. یک روزه هم انجام میشود. اگر هنوز سایتتان را در پرتال نساختید، فرصت را از دست ندهید!
هر سؤالی راجع به راه اندازی سوپرمارکت آنلاین و کار با پرتال داشتید، زیر همین مقاله برای ما بنویسید. علاوه بر آن میتوانید با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید و در مورد ساخت سایت مشاوره رایگان دریافت کنید.
سؤالات متداول
- آیا راه اندازی سوپرمارکت آنلاین به سرمایه زیادی نیاز دارد؟
راه اندازی سوپرمارکت آنلاین به نسبت فروشگاه فیزیکی هزینه کمتری دارد. به این خاطر که نیازی به پرداخت هزینه اجاره مغازه یا نیروی انسانی زیادی ندارید. اما باید هزینهای بابت تأمین محصول و انبارداری آن بپردازید. از طرف دیگر به فکر هزینههای ارسال کالا هم باشید. اما ساخت فروشگاه اینترنتی مواد غذایی با کمترین سرمایه هم امکان پذیر است.
- چگونه محصولاتم را در فروشگاه آنلاین مواد غذایی دستهبندی کنم؟
برای دسته بندی محصولات سوپرمارکت میتوانید از دسته بندی لبنیات، پروتئین و تخم مرغ، نوشیدنی، کنسرو و غذاهای آماده، تنقلات، شور و ترشیجات، میوه و سبزیجات، چاشنی و افزودنی، خشکبار و شیرینی، آرایشی و بهداشتی استفاده کنید.
- سریعترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی سوپرمارکت چیست؟
اگر به دنبال سریعترین راه برای طراحی حرفهای سوپرمارکت آنلاین میگردید، پیشنهاد میکنیم به سراغ پلتفرم فروشگاه ساز بروید. در فروشگاه ساز میتوانید بدون نیاز به دانش فنی و در عرض 10 دقیقه یک فروشگاه راه اندازی کنید. از طرف دیگر با خرید اشتراک و راه اندازی سایت پشتیبانی رایگان 24 ساعته نصیبتان میشود.
- چگونه سفارشات را بهصورت سریع به مشتریان ارسال کنم؟
برای ارسال سریع سفارشات میتوانید از پیک موتوری، تیپاکس، پست و دیگر شرکتهای حمل و نقل استفاده کنید. برای مشتریان نزدیک به انبار یا فروشگاه هم امکان ارسال سریع مرسوله از طریق اسنپ یا تپسی در همان روز را فراهم کنید.
- آیا برای راه اندازی سوپرمارکت آنلاین نیاز به مجوز خاصی دارم؟
بله برای راه اندازی سایت سوپرمارکت باید ابتدا اینماد سایت را دریافت کنید. بعد از آن بسته به نوع محصولات سوپرمارکت مجوزهای مربوط به فروش مواد غذایی را بگیرید.
دیدگاهها
جوادی
سلام
ما یه سوپرمارکت کوچیک داریم که اسنپ ردمون کرده
برای شروع چه امکاناتی باید داشته باشم
لپتاپ و چاپگر لازمه حتما؟
فعلا فقط با موبایل میتونم کار کنم
و اینکه ارسال به دست مشتری چطور باید باشه؟
هزینه پیک با مشتریه؟
دنیا شاکری
سلام
خود اسنپ یک سری معیارهای داره که اگر اون معیارهارو نداشته باشید فروشگاه شمارو رد میکنن. ما در جریان این مسائل نیستیم باید خودتون از کارشناسان اسنپ بپرسید
سیداحمدیاغچی
ممنون ازتوضیحات عالی شما.
ناشناس
چه طور سوپر مارکت وار اسنب مارکت کنم
دنیا شاکری
سلام دوست عزیز
با پشتیبانی اسنپ مارکت تماس بگیرید به طور کامل راهنماییتون میکنند
معصومه غفاری
سلام خدا قوت من سوپر مارکت دارم دلم میخواد انلاینش را هم داشته باشم تو توضیحات خوب شما متوجه شدم برای هفت روز آزمایشی ثبت نام میشه کرد اما برای هزینه بعد این چند روز چیزی ننوشتید
دنیا شاکری
سلام خدمت شما دوست عزیز
داخل صفحه تعرفه های پرتال نوشته شده. لینکش: https://www.portal.ir/packages
البته بهتره با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید تا کارشناسان پرتال بهتر راهنماییتون کنن
مدیر سایت
سلام داخل سایت ثبت نام کردم چطوری باید اجناس مغازه را وارد کنم البته الان سوپر مارکت دارم
دنیا شاکری
سلام خدمت شما
لطفا طبق آموزش لینک زیر عمل کنید
https://www.portal.ir/help/products/create-product
اگر باز هم در وارد کردن محصول مشکل داشتید میتونید با پشتیبانی پرتال شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.
ابراهیمی
سلام
آیا با 100 ملیون تومان یه آنلاین مارکت رو راه اندازی کرد ؟
مهدی بهادرفر
سلام
بله با کمتر از این مبلغ هم میشه
فرامرز مرادی
از کمک و راهنمایی سایت پورتال ممنونم و میخام بدونم با ۵۰۰میلیون تومن مت چه کاری راه بندازم لطفا بهترین رو بهم بگید وراهنماییم کنید..ممنون
فرامرز مرادی
از دیدگاهها و نظریات و راهنماییو اموزش سایت شما واقعا لذت بردم ...وی راهنمایی دیگه با ۵۰۰میلیون چه کاری سوداور میتونم انجام بدم؟ممنون از نظرات شم
مهدی بهادرفر
سلام
دنبال کاری برید که بهش علاقه دارید و در اون کار ماهر هستید
سید محمد عظیم عظیم زاده
شوهر خواهر من یک سوپر مارکت 30 متری داره توی خراسان شمالی (شیروان) بنظرتون اگه یک سایت برای فروش لوازم سوپر مارکت توی شیروان بزنه خوبه یا نه
مهدی بهادرفر
سلام
بله خیلی خوبه و حتی میتونیه مواد غذایی رو به شهرهای دیگه هم بفروشه
ناشناس
با سلام.من به دنبال کاری نو جهت فروش اینترتی هستم.چیزی غیر از اینی که تو بازاره.آیا پیشنهاد وایده ای هست
زینب محبی
سلام چطور میتونم سوپر مارکتم رو وارد کنم؟
مهدی بهادرفر
سلام
توی متن به صورت کامل توضیح دادیم فقط کافیه داخل سایت ثبت نام کنید تا سایتتون ساخته بشه
خرید سیم کارت 0921
مثل همیشه عالی
رسام
سلام دوستان
بنده سوپر مارکت دارم و میخواستم آنلاین هم بشه من باید چیکار کنم
مهدی بهادرفر
سلام
توی متن گفته شده که چیکار کنید. فقط کافیه توی ثبت نام کنید و ویدیوهای آموزشی رو ببینید.
ناشناس
من هم وقتى درسم تموم شد توهمين فكربودم كه يه سوپرماركت انلاينى راه اندازى كنم اما وپدر ومادرم نمى گذاشتن مدام افكارمنقى پخش ميكردن اما من تو تصميمم جديد داشتم وكارم روشروع كردم والان هم خدا راشكر هم توكارم موفقم وهم درامد خوبى دارم وهم پدرومادرم ازم حسابى حمايت ميكنم
ميخوام اينو به دوستان بگم توكارتون جديدت داشته باشين موفق ميشين
بی نشان
سلام .... وقت شما بخیر..
میتونم اطلاعاتی از شما بگیرم بابت نحوه راه اندازی سوپرمارکت آنلاین...
چون گفتید موفق هستید در کارتون... خواستم مشاوره بگیرم ازتون
چطور شروع کنم.... چقدر سرمایه اولیه میخواد. و اینکه چه فضایی رو برای انبار کردن جنس انتخاب کنیم ... ا
محمد جواد صادقی
عالی، توضیحات کامل و فوق العاده بود. ممنون
مهدی بهادرفر
سلام
مرسی از لطفی که دارید امیدوارم موفق باشید
زهرا
سلام همسر من کارگاه و تولید مبلمان داره ایا امکانش هست تو قسمت فروشگاه اسنپ ثبت نام بکنه و مبلمان بفروشه؟ یا تبلیغ مبلمانش باشه تو برنامه اسنپ؟
مهدی بهادرفر
سلام
خیر اما میتونید توی دیجیکالا بفروشید و آموزشش رو داخل سایت گذاشتم
https://www.portal.ir/how-to-become-a-seller-of-digikala
ناشناس
سلام آیا خواربارفروشی آنلاین در اردبیل جواب میده
مهدی بهادرفر
سلام
چرا جواب نده؟ الان مردم توی هر نقطهای از کشور هر محصولی رو اینترنتی میخرن.
دانیال
بسیار عالی و خوب توضیح داده شده و از مقاله خوبتون سپاسگزارم.
من الان دانشجو ام و میخوام بعد از فارغالتحصیلی، یک فروشگاه اینترنتی خوب راهاندازی کنم. مقدماتش رو هم آماده کردم. اما مشکل اصلی من جای دیگهست.
والدینم با این تصمیم من مخالف هستن، مخصوصاً مادرم منو مدام تمسخر و تحقیر میکنه. میگه میخوای سوپرمارکت باز کنی؟؟ هههه... ؛ میگه فروشگاه اینترنتی بینتیجه هست و چیزی نصیبت نمیشه. میگه تو از تنبلی میخوای تو تخت خوابت بخوابی و از همونجا درآمد کسب کنی. میگم والا داری اشتباه قضاوت میکنی! خودت چندبار تاحالا مگه از دیجی کالا خرید نکردی؟ میگه اون دیجی کالاست! تو نمیتونی چنین کاری بکنی!
البته من به حرفای منفی اونا توجهی نمیکنم. من میخوام سایتی درست کنم که در اون انتخاب های نامحدود برای همه نوع محصول وجود داشته باشه. اما میخوام با استفاده از نیچ مارکتینگ، با فروش کتاب و لوازمالتحریر کارم رو شروع کنم.
فاطمه شریفی
سلام دانیال عزیز
چه خوب نوشتی :)
آره متوجه نظرات و افکار والدین هستم. متاسفانه اونها دیدشون با دید ما متفاوته. چون کار از نظر اونا فقط عرق ریختنه. تا از خونه بیرون نری نمیتونی پول در بیاری. در صورتی که الان اوضاع فرق کرده و توی همون خونه هم میشه درآمدهای خیلی بالایی داشت. بنظرم تصمیم درستی گرفتی. سعی کن نذاری بقیه روی کاری که فکر میکنی درسته تاثیر بذارن. چون وقتی موفقیتت رو ببینن نظرشون عوض میشه.
این هم که میخوای از یه محصول خاص شروع کنی (نیچ) خیلی عالیه :)