گاهی اوقات یک طراح مبتدی با نام یک شرکت طراحی سایت فرضی با شما قرارداد میبندد. در آخر کار نه تنها از سایت طراحی شده رضایت ندارید، بلکه متوجه میشوید که خبری از تیم طراحی سایت نبوده و سرتان کلاه رفته است. اینجاست که باید قبل از پیدا کردن شرکت طراحی سایت در موردش تحقیق میکردید.
هزینه طراحی سایت نسبتاً بالا است. از طرف دیگر طراحی سایت یک حوزه تخصصی و حرفهای است. طراح سایت باید از الگوریتمهای گوگل، متدهای جدید برنامه نویسی و مشکلات احتمالی قالب و وب سایت اطلاعات داشته باشد. به همین خاطر قبل از اینکه دیر شود، افراد خبره حوزه طراحی سایت را پیدا کنید.
چرا باید دنبال شرکت طراح سایت باشیم؟
طراحی وب سایت یک حوزه کاملاً تخصصی است. گاهی اوقات افراد ترجیح میدهند به جای استخدام یک طراح سایت از یک شرکت با تیم حرفهای طراحی کمک بگیرند. با کمک شرکت طراحی سایت، پروژه طراحی سایت شما سریعتر انجام میشود و خروجی بهتری دارد.
گاهی اوقات هم افراد دانش برنامه نویسی کمی دارند اما:
- تجربه کافی ندارند و از ساخت سایت برای خودشان ترس دارند.
- زمان کافی برای کار کردن روی پروژه طراحی سایت را ندارند.
- نیاز به یک سایت حرفهای دارند و خودشان از پس این پروژه برنمیآیند.
ویژگیهای یک شرکت طراحی سایت حرفهای
اگر عبارت “طراحی سایت” یا “شرکت طراحی سایت” را در گوگل جستجو کنید، با لیست بلند بالایی از شرکتها برمیخورید. اما آیا همه این شرکتهای طراحی وب معتبر و حرفهای هستند؟ برای پاسخ به این سؤال بهتر است ابتدا با ویژگیهای یک شرکت حرفهای آشنا شوید.
در آخر هم یک پیشنهاد بسیار ویژه برای طراحی سایت حرفهای در کمترین زمان برایتان داریم.
1- نمونه کارهای شرکت را بررسی کنید
شرکتهای طراحی سایت حرفهای یک وب سایت به عنوان پرتفولیو برای خودشان دارند. در این وب سایت خدمات قابل ارائه و نمونه کارهای خودشان را قرار میدهند. اولین کاری که باید در زمان مواجه با یک شرکت طراحی سایت انجام دهید، بررسی نمونه کارهای شرکت است.
فقط تصاویر وب سایتها را نگاه نکنید! آدرس اینترنتی وب سایت را جستجو کنید و خودتان سایت را بالا پایین کنید. نحوه نمایش سایت در موبایل و لپ تاپ را بررسی کنید و ببینید که مشکل خاصی نداشته باشد.
اگر هم شرکت طراحی سایت، نمونه کارهای خودش را روی سایت قرار نداده بود؛ حتماً از آنها بخواهید که لینک چند وب سایت از نمونه کارهایشان را برای شما ارسال کنند.
2- قیمت طراحی وب سایت را بررسی کنید
بودجه شما در زمان سفارش طراحی سایت بسیار اهمیت دارد. باید ببینید که دستمزد و هزینههای مورد نیاز برای طراحی وب سایت مورد نظر شما چقدر است؟ شرکتهای طراحی سایت عموماً بسته به نوع وب سایت چند قیمت متفاوت دارند.
مثلاً قیمت طراحی سایت برای یک شرکت فروشگاهی بزرگ با طراحی سایت برای یک شرکت خدماتی متفاوت است. از طرف دیگر امکانات مورد نیاز یک سایت پزشکی با یک سایت شرکتی کاملاً تفاوت دارد.
به همین خاطر یک شرکت طراحی سایت باید چند قیمت متفاوت برای طراحی سایت داشته باشد. البته برخی از شرکتهای طراحی سایت یک چارت قیمت گذاری تخصصی برای هر مشتری درست میکنند.
3- نظر مشتریان سابق شرکت را بپرسید
با مشتریان سابق شرکت طراحی سایت ارتباط بگیرید و ببینید از خدمات شرکت راضی بودند؟ میتوانید نظرات این افراد را در وب سایت شرکت مشاهده کنید یا با آنها تماس بگیرید. نقاط قوت و ضعف شرکت را بررسی کنید.
اگر تعداد نظرات مثبت مشتریان بیشتر از نظرات منفی بود میتوانید به این شرکت اعتماد کنید. به هر حال هیچ شرکتی نمیتواند همه مشتریانش را راضی نگه دارد.
4- خدمات قابل ارائه شرکت را بررسی کنید
زمانی که دنبال پیدا کردن یک شرکت طراحی سایت هستید، حتماً خدمات شرکت را هم بررسی کنید. برخی از شرکتهای طراحی سایت تجربه کافی برای ارائه خدماتی مثل سئو، تولید محتوا، گرافیک، توسعه اپلیکیشن و... را دارند.
با کمک این شرکتها نیازی ندارید که درگیر پیدا کردن نیروی متخصص برای تولید محتوا و سئو وب سایتتان باشید.
5- روش طراحی سایت شرکت را بپرسید
یکی دیگر از مواردی که باید در زمان پیدا کردن شرکت طراحی وب سایت به آن توجه کنید، نوع طراحی سایت است. یک شرکت میتواند فقط در زمینه طراحی وب سایت با وردپرس با شما همکاری کند، اما یک شرکت دیگر به صورت تخصصی صفر تا صد طراحی گرافیکی و کدنویسی وب سایت شما را انجام میدهد.
شما باید بسته به بودجه و هدفی که از طراحی سایت دارید، این شرکتها را از هم تفکیک کنید. ببینید که کدام شرکت خدمات مورد نیاز شما را ارائه میدهد و محدودیت کمتری برای طراحی سایت دارد.
6- میزان پشتیبانی شرکت را بپرسید
همه چیز فقط به طراحی و راهاندازی وب سایت شما خلاصه نمیشود. یک شرکت طراحی سایت حرفهای باید حداقل چند ماه خدمات پشتیبانی رایگان داشته باشد. وب سایت شما اوایل فعالیت خودش با یک سری مشکلات مواجه میشود که برای رفع آن نیاز به تیم طراح دارید.
معمولاً شرکتهای طراحی سایت بعد از تحویل سایت و آموزشهای لازم، مدت زمان محدودی از سایت شما پشتیبانی میکنند؛ اما بعد از آن باید با پرداخت هزینه ماهیانه یا سالیانه از خدمات پشتیبانی بهرهمند شوید.
7- سئو فرندلی بودن سایت را بررسی کنید
یک طراح سایت حرفهای باید تخصص حداقلی در زمینه سئو داشته باشد تا بتواند یک سایت بهینه برای موتورهای جستجوگر بسازد. حالا چطور متوجه شویم که یک شرکت سایتهای سئو فرندلی میسازد؟ در زمان مشاهده نمونه کارهای سابق شرکت حتماً این موارد را بررسی کنید:
- طراحی گرافیکی و تجربه کاربری سایت (UI و UX)
- سرعت وب سایت
- واکنش گرا بودن سایت در دستگاههای مختلف
- امکان دسترسی به بخشهای داخلی وب سایت
- بررسی عملکرد و خطاهای سایت از نظر سئو
با استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت میتوانید برخی از خطاهای کدنویسی و سئو سایت را مشاهده کنید. البته بعضی از این خطاها مثل حجم بالای تصاویر وب سایت مربوط به صاحب وب سایت است.
8- مقالات تخصصی وب سایت شرکت را بخوانید
یکی از راههایی که میتوانید به میزان تخصص یک شرکت طراحی سایت پی ببرید، از طریق مقالات وبلاگ سایت است. شما باید حتی بخش وبلاگ سایت شرکت طراحی را بررسی کنید. عموماً این شرکتها در مورد موضوعات تخصصی و تکنیکال مقالات زیادی دارند.
چند مورد از آنها را مطالعه کنید و ببینید آیا این افراد تخصص کافی برای قبول پروژه طراحی سایت شما را دارند یا خیر. با مطالعه این مقالات خود شما هم دید بهتری در زمینه طراحی سایت پیدا میکنید و میتوانید از این اطلاعات در زمان مذاکره با شرکت استفاده کنید.
بدون دانش فنی طراح سایت شوید!
یادتان هست که پیشتر در مورد یک پیشنهاد ویژه در مورد طراحی سایت صحبت کردیم؟ شاید تا 10-15 سال پیش کسی باور نمیکرد که طراحی سایت بدون دانش برنامه نویسی هم امکانپذیر باشد. اما امروزه با بزرگ شدن جامعه سایت سازها، طراحی سایت بدون دانش فنی و در کمتر از 10 دقیقه هم فراهم شده است.
یعنی پروسه انتخاب قالب و ساخت سایت 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبرد. بعد از ثبت نام در سایت ساز، یک سایت حاضر و آماده در اختیار شما قرار میگیرد. بعد از آن دیگر ریش و قیچی دست شما است که اطلاعات سایت را طی 1 روز یا 1 ماه در سایتتان وارد کنید. سایت سازهای ایرانی مثل پرتال امکان ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی با کاملترین امکانات را در اختیار کاربران فارسی زبان گذاشتهاند.
شما میتوانید همین حالا و بدون نیاز به کمک شرکت طراحی سایت، سایتتان را طراحی کنید. یک تیم پشتیبانی حرفهای و توسعه دهنده وب هم به صورت 24 ساعته و رایگان در اختیار شما قرار دارند. هر زمان که سؤالی در خصوص طراحی سایت و تغییرات فنی داشتید، میتوانید مشکلتان را با این تیم در میان بگذارید.
خبر خوب اینکه ساخت سایت در سایت ساز پرتال با تست 7 روزه رایگان همراه است. برای ساخت سایت نیاز به پرداخت هیچ هزینهای ندارید و میتوانید همین حالا بدون فوت وقت وب سایتتان را بسازید.
شرکت طراحی سایت یا طراح سایت؟
شاید برای شما هم سؤال باشد که برای طراحی وب سایت به سراغ شرکت طراحی سایت برویم یا یک فریلنسر طراح را انتخاب کنیم؟ همان طور که خواندید، یک شرکت طراح سایت با هر میزان نیرو میتواند تخصص کافی برای طراحی سایت نداشته باشد.
اما در عوض یک طراح فریلنسر میتواند از پس تمام خواستههای ما بربیاید؛ یا بالعکس. به همین خاطر نمیتوانیم به صورت قطعی بگوییم که کدام یک از این موارد برای طراحی وب سایت حرفهای به کارمان میآید.
سخن آخر
در آخر اینکه طراحی وب سایت یک کار وقتگیر و تخصصی است. سعی کنید با کمک سایت سازها صفر تا صد سایت را خودتان بسازید یا اینکه از یک تیم کاملاً حرفهای کمک بگیرید. هزینه طراحی سایت با کمک شرکتهای طراحی تقریباً بالا است.
به همین خاطر است که باید با توجه به نکاتی که بالاتر گفتیم، شرکت طراحی سایت را از هر نظر بررسی کنید. حتی در سایت سازهای ایرانی و خارجی هم چندین کارشناس برنامه نویسی به عنوان پشتیبان سایت همراه شما هستند.
سؤالات متداول
- شرکت طراحی سایت چیست؟
شرکت طراحی سایت به شرکتی گفته میشود که در زمینه ایجاد و پشتیبانی وب سایت فعالیت میکند. این شرکتها پروژه طراحی سایت را از کارفرما میگیرند و در مدت زمان مشخص شده یک سایت کامل تحویل میدهد.
- چرا باید دنبال بهترین شرکتهای طراحی وب سایت باشیم؟
از آنجایی که هزینه طراحی وب سایت بالا است، بهتر است پروژه خودتان را به یک شرکت حرفهای بسپارید. شرکتی که سرعت طراحی بالا، کیفیت خوب و پشتیبانی قوی داشته باشد.
- قیمت طراحی سایت چقدر است؟
هزینه و قیمت طراحی وب سایت به عوامل متعددی بستگی دارد. قیمت سایت بر اساس نوع طراحی وب سایت (اختصاصی، وردپرس، سایت ساز)، تخصص تیم طراحی سایت شرکت، زمان طراحی سایت و... تعیین میشود.