دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

آموزش تصویری نصب وردپرس بر روی هاست (سیر تا پیاز)

برای استفاده از وردپرس ابتدا باید آن را روی هاست نصب کنید. ​​​​​​​​​​​​به همین دلیل برای ساخت سایت با وردپرس اول از همه باید مراحل نصب و راه‌اندازی آن را یاد بگیرید.
در این مقاله می‌خوانید:

سیستم‌های مدیریت محتوای مختلفی برای ساخت سایت تهیه شده‌اند؛ اما هیچ کدام به اندازه وردپرس در بین کاربران محبوب نیستند. سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری است که به وسیله آن می‌توانید محتواهای مختلفی مثل متن، عکس، فیلم و فایل صوتی را داخل سایت قرار دهید. در مقاله «هرآنچه باید در مورد سیستم مدیریت محتوا بدانید» بیشتر راجع به این نرم افزارها توضیح داده‌ایم. با آمدن وردپرس تحول بزرگی در زمینه ساخت و طراحی سایت اینترنتی ایجاد شد.

وردپرس به دلیل رایگان بودن و داشتن جامعه بزرگی از توسعه دهندگان توانسته کاربران زیادی را جذب کند. با مطالعه مقاله «وردپرس چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟» با سایر ویژگی‌های وردپرس بیشتر آشنا می‌شوید. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چرا وردپرس تا این اندازه محبوب است؟ برای پاسخ به این سوال باید سال‌ها به عقب برگردیم. زمانی که وردپرس نبود، ساخت سایت کاری مشکل و پیچیده به حساب می‌آمد.

در آن زمان برای داشتن یک سایت اینترنتی باید ساعت‌ها کدنویسی می‌کردید یا با سیستم‌های مدیریت محتوای پیچیده سر و کله می‌زدید. اما وردپرس با آمدنش همه چیز را ساده و سریع کرد. رمز موفقیت وردپرس همین سادگی است. به کمک وردپرس می‌توانید بدون یک خط کدنویسی سایتی کامل داشته باشید. به همین دلیل در این مقاله آموزش تصویری نصب وردپرس را برای شما آماده کرده‌ایم.

آیا وردپرس تنها ابزار برای ساخت سایت است؟

گاهی اوقات افرادی را می‌بینیم که تصور می‌کنند وردپرس تنها روش ساخت یک سایت است. تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است. هر روز ابزارها و وسایلی ساخته می‌شوند که کارهای مختلف را برای افراد عادی راحت‌تر می‌کنند. حدود 20 سال پیش که وردپرس متولد شد ساده‌ترین روش برای طراحی سایت به حساب می‌آمد. حالا روش‌های سریع‌تر و ساده‌تری هم برای ساخت سایت یا فروشگاه اینترنتی وجود دارد.

ساخت سایت با وردپرس

چند سالی است که سایت سازها و فروشگاه سازها روند طراحی سایت را وارد مرحله جدیدی کرده‌اند. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای ساده و مناسب است اما همچنان پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. به همین دلیل باز هم عده‌ای از مردم نمی‌توانند از وردپرس برای ساخت سایت استفاده کنند. فروشگاه سازها و سایت سازهایی مثل پرتال این پیچیدگی‌ها را از بین بردند تا افراد بیشتری بتوانند سایت اینترنتی داشته باشند.

یکی از ویژگی‌های پرتال پشتیبانی دائمی و رایگان آن است. فرض کنید در زمان طراحی سایت با وردپرس به مشکلی برخورد کنید. در این صورت باید به یک فرد مسلط به وردپرس پول بدهید تا مشکل سایت شما را رفع کند. اما پرتال یک تیم حرفه‌ای برای پشتیبانی از مشتریان دارد. اگر مشکلی در طراحی سایت داشتید با تماس یا ارسال تیکت برای تیم پشتیبانی پرتال، مشکل شما به سرعت رفع می‌شود.

آموزش نصب وردپرس به زبان ساده

شاید فکر کنید بعد از نصب وردپرس می‌توانید یک سایت کامل داشته باشید. اما این را بگویم که نصب وردپرس تازه اول کار است و ساده‌ترین قسمت ساخت سایت با وردپرس محسوب می‌شود. بعد از نصب وردپرس باید به دنبال آموزش‌های کار با این سیستم مدیریت محتوا باشید. نصب قالب و افزونه‌های موردنیاز هم مراحل بعدی طراحی سایت با وردپرس هستند.

وقتی که این کارها را انجام دادید نوبت به تنظیمات امنیتی سایت و شخصی سازی قالب وردپرس می‌رسد. احتمالا پیش خودتان فکر می‌کنید که ساخت سایت با وردپرس خیلی سخت است. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم این مقاله را حتما تا انتها بخوانید. چون در پایان یک روش بسیار سریع و ساده برای طراحی سایت به شما معرفی کرده‌ایم.

مرحله اول: تهیه هاست و دامنه برای نصب وردپرس

برای ساخت سایت با وردپرس به هاست و دامنه احتیاج دارید. پس قدم اول این است که هاست و دامنه خریداری کند. هاست فضایی است که فایل‌ها و تمام محتوای سایت در آن ذخیره می‌شوند. دامنه هم در واقع آدرسی است که افراد با وارد کردن آن مستقیما به سایت شما می‌آیند. سایت‌های زیادی برای خرید هاست و دامنه وجود دارد و می‌توانید با توجه به بودجه خودتان یک سرویس مناسب دریافت کنید. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد هاست و دامنه می‌گردید مقالات زیر به شما می‌کنند:

بعد از این که هاست و دامنه را خریدید باید آن‌ها را به هم متصل کنید. این کار توسط Nameserver یا DNS انجام می‌شود. وقتی هاستی را خریداری می‌کنید، DNS هاست را از شرکت ارائه دهنده دریافت می‌کنید. سپس باید از طریق پنل کاربری شرکتی که از آن هاست خریدید به قسمت مدیریت Nameserver دامنه بروید. مطابق تصویر زیر نیم سرورها را در فیلدهای مربوطه وارد کنید. در ضمن اتصال دامنه به هاست تا 24 ساعت ممکن است طول بکشد.

تغییر نیم سرور دامنه

مرحله دوم: دانلود وردپرس فارسی

سایت‌های مختلفی فایل‌های وردپرس را برای دانلود قرار داده‌اند. اما وردپرس را بهتر است فقط از طریق سایت رسمی آن دانلود کنید. فایل‌های وردپرس موجود در سایت‌های دیگر ممکن است دارای کدهای مخربی باشند که امکان هک شدن سایت شما را برای دیگران فراهم می‌کنند.

برای دانلود فایل‌های وردپرس ابتدا وارد سایت رسمی وردپرس به نشانی fa.wordpress.org شوید. وقتی سایت باز شد به سمت پایین صفحه اسکرول کنید. در انتهای صفحه، قسمتی مانند تصویر زیر می‌بینید.

دانلود وردپرس فارسی

روی گزینه دریافت "وردپرس کلیک" کنید تا وارد صفحه دانلود وردپرس شوید. در صفحه باز شده به سمت پایین اسکرول کنید تا به قسمت زیر برسید.

سایت وردپرس فارسی

حالا روی دکمه "دریافت وردپرس فارسی" کلیک کنید. بعد از چند ثانیه دانلود فایل‌های وردپرس شروع می‌شود.

مرحله سوم: آپلود وردپرس در هاست

بعد از این که فایل‌های وردپرس را دانلود کردید حالا یک فایل با فرمت .ZIP دارید که باید در هاست خودتان قرار دهید. روش‌های مختلفی برای آپلود کردن این فایل در هاست وجود دارد. راحت‌ترین کار این است که فایل وردپرس را از طریق کنترل پنل هاست آپلود کنید. در کنترل پنل هاست می‌توانیم کارهای مختلفی مثل مدیریت فایل‌ها، حساب‌های ایمیل و موارد دیگر را انجام دهیم.

cPanel ,Plesk و DirectAdmin محبوب‌ترین کنترل پنل‌ها هستند و شرکت‌های هاستینگ معمولا از آن‌ها استفاده می‌کنند. نحوه آپلود فایل‌های وردپرس در این کنترل پنل‌ها تقریبا شبیه به هم هستند. وقتی هاستی را خریداری می‌کنید اطلاعات ورود به کنترل پنل یعنی نام کاربری و رمز عبور آن برای شما ایمیل می‌شود. از طریق روش زیر می‌توانید نوع کنترل پنل هاست خود را پیدا کنید:

  • اگر آدرس سایت خود را به صورت www.site.com:2082 یا www.site.com:2083 وارد کردید و صفحه‌ای باز شد که از شما نام کاربری و رمز عبور خواست، یعنی کنترل پنل شما سی پنل است.
  • اگر آدرس سایت را به صورت www.site.com:2222 یا www.site.com:4444 وارد کردید و صفحه ورود کنترل پنل ظاهر شد، کنترل پنل شما دایرکت ادمین است.
  • اگر آدرس‌های www.site.com:8880 یا www.site.com:8443 شما را وارد صفحه ورود کنترل پنل کرد، به این معنی است که هاست شما از پلسک استفاده می‌کند.

 برای نصب وردپرس در سی پنل ابتدا باید گزینه File Manager را پیدا کنید و وارد بخش مدیریت فایل شوید.

فایل منیجر سی پنل

در دایرکت ادمین و پلسک با کلیک روی گزینه Files وارد فایل منیجر هاست می‌شوید. در فایل منیجر می‌توانید تمام پوشه‌ها و فایل‌های داخل هاست را مشاهده کنید. در سی پنل و دایرکت ادمین روی پوشه Public_html دوبار کلیک کنید تا وارد آن شوید. در پلسک باید وارد پوشه httpdocs شوید.

این پوشه محل قرارگیری فایل‌های سایت شما هستند. در بعضی از موارد شرکت‌های هاستیگ فایلی با اسم index.html در این قسمت قرار می‌دهند. پیشنهاد می‌کنیم قبل از آپلود وردپرس، هر فایلی که در این پوشه قرار دارد را حذف کنید.

برای آپلود یک فایل در سی پنل باید از نوار بالا گزینه آپلود را بزنید.

آپلود فایل در سی پنل

بعد از این کار در صفحه باز شده گزینه Select File را بزنید و فایل وردپرس دانلود شده را انتخاب کنید. منتظر بمانید تا فایل آپلود شود و مشابه تصویر زیر علامت 100 درصد سبز رنگ را مشاهده کنید. در نهایت با زدن دکمه Go Back to به پنجره فایل منیجر برمی‌گردید.

مراحل آپلود وردپرس در سی پنل

روش آپلود فایل در پلسک و دایرکت ادمین هم تقریبا به همین ترتیب است. در پلسک از بالای صفحه گزینه Upload را انتخاب کنید. در دایرکت ادمین هم با زدن گزینه Upload Files to Current Directory و انتخاب گزینه Choose Files می‌توانید یک فایل را در هاست آپلود کنید.

مرحله چهارم: خارج کردن فایل‌ها از حالت فشرده

برای خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده در سی پنل، ابتدا روی آن راست کلیک کرده و سپس گزینه Extract را انتخاب کنید.

خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده

سپس پنجره جدیدی مشابه تصویر زیر باز می‌شود. در ادامه با زدن دکمه extract file فایل‌های وردپرس از حالت فشرده خارج می‌شوند.

خارج کردن فایل از حالت فشرده در هاست

چند ثانیه بعد صفحه‌ای مشابه عکس زیر باز می‌شود که باید دکمه Close را بزنید.

اکسترکت کردن فایل در هاست

برای مشاهده فایل‌ها وردپرس باید روی گزینه Reload در بالای صفحه کلیک کنید. بعد از این کار پوشه وردپرس را در هاست خودتان می‌بینید.

آپلود فایل‌های وردپرس داخل هاست

حالا برای این که فضای اضافی از هاست شما اشغال نشود فایل فشرده وردپرس را پاک کنید. برای این کار روی فایل فشرده راست کلیک کنید و گزینه Delete را بزنید. سپس در پنجره باز شده مثل عکس زیر تیک گزینه Skip the trash and permanently delete the files را بزنید و بعد روی دکمه Confirm کلیک کنید.

پاک کردن فایل فشرده وردپرس

وقتی وارد پوشه وردپرس شوید چند پوشه و تعدادی فایل می‌بینید. فایل‌های License و Readme را می‌توانید به روشی که گفتیم حذف کنید. باقی فایل‌ها و پوشه‌ها را با کلیک روی گزینه Select All در بالای صفحه انتخاب کنید. سپس دکمه Move را در بالای صفحه بزنید. همچنین می‌توانید راست کلیک کرده و گزینه Move را انتخاب کنید.

انتقال فایل‌های وردپرس به پوشه اصلی هاست

در پنجره جدیدی که برای شما باز می‌شود باید مسیر public_html را در باکس مربوطه برای انتقال فایل‌ها وارد کنید. در نهایت گزینه Move File را بزنید تا تمام پوشه‌ها و فایل‌ها وردپرس در public_html قرار بگیرند.

انتقال فایل وردپرس در هاست

حالا می‌توانید پوشه وردپرس را از public_html حذف کنید. در دایرکت ادمین و پلسک هم این مراحل تقریبا مشابه است. فقط محل قرار گرفتن دکمه‌های Extract و Move را پیدا کنید و همین مراحل را روی فایل فشرده وردپرس انجام دهید.

مرحله پنجم: ساخت پایگاه داده برای وردپرس

قبل از این که مراحل نصب وردپرس را شروع کنیم به یک پایگاه داده یا دیتابیس نیاز داریم. اما دیتابیس چیست؟ پایگاه داده در اصل یک فضای طبقه‌بندی شده برای نگهداری اطلاعات است. مثلا یک دفترچه تلفن را در نظر بگیرید. این دفترچه شامل یک ستون از اسامی و یک ستون از شماره تلفن‌ها است. وظیفه دفترچه تلفن این است که تمام شماره‌های موردنیاز ما را ذخیره کند و هر موقع که بخواهیم شماره لازم را در اختیار ما قرار دهد.

پایگاه داده هم تقریبا به همین شکل است. اطلاعات مختلف سایت در دیتابیس ذخیره می‌شوند و از آن جا در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. موقع نصب وردپرس باید یک دیتابیس به این سرویس معرفی کنیم. به همین دلیل قبل از شروع نصب وردپرس باید یک پایگاه داده در هاست ایجاد کنیم.

برای ساخت پایگاه داده در سی پنل ابتدا از بخش DATABASES روی گزینه mysql databases کلیک کنید.

ساخت پایگاه داده در سی پنل

وقتی به صفحه جدید وارد شدید، از قسمت Create New Database یک اسم دلخواه را در فیلد New Database وارد کنید. برای امنیت بیشتر، بهتر است از یک نام بی معنی استفاده کنید. سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید.

نام پایگاه داده در سی پنل

زمانی که دیتابیس با موفقیت ساخته شد یک پیام سبز رنگ با عنوان Added the database در صفحه جدیدی نمایش داده می‌شود. روی گزینه go back کلیک کنید تا دوباره به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید. در قسمت Add New User یک کاربر را برای دیتابیس تعریف کنید. ابتدا در فیلد Username یک نام کاربری بنویسید. در این قسمت سعی کنید از اسامی ساده و همچنین نام دیتابیس استفاده نکنید. این کار امنیت پایگاه داده سایت شما را افزایش می‌دهد.

ساخت کاربر پایگاه داده در سی پنل

دقت کنید که امنیت دیتابیس سایت شما اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل بهتر است با زدن دکمه Password Generator یک رمز عبور قوی برای کاربر دیتابیس بسازید. در پنجره باز شده دکمه Generate Password را بزنید تا یک رمز عبور قوی ایجاد شود. بعد از آن تیک گزینه I have copied this password in a safe place را بزنید و روی دکمه use password کلیک کنید. در ضمن فراموش نکنید که این رمز را جایی ذخیره کنید. چون برای نصب وردپرس به آن احتیاج داریم.

رمز عبور پایگاه داده در سی پنل

در ادامه، فرم تعریف کاربر دیتابیس مثل عکس زیر تکمیل می‌شود. حالا باید روی دکمه Create User کلیک کنید تا کاربر ساخته شود.

مراحل ساخت دیتابیس در سی پنل

در مرحله بعد وارد صفحه جدیدی می‌شوید که پیام سبز رنگی با عبارت You have successfully created a MySQL user named در آن نمایش داده شده است. در این صفحه روی گزینه go back کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله باید به قسمت Add User To Database بروید و کاربر تعریف شده را به دیتابیس اضافه کنید.

اتصال کاربر به پایگاه داده در سی پنل

در این بخش، کاربر و دیتابیس ساخته شده در مراحل قبل را از فیلدهای مربوطه انتخاب کنید. در نهایت با زدن دکمه Add وارد صفحه‌ای مشابه عکس زیر می‌شوید. در این صفحه ابتدا تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید و بعد روی دکمه Make Changes کلیک کنید.

تایید کاربر دیتابیس در سی پنل

به این ترتیب مراحل ساخت دیتابیس تمام می‌شود. فقط یادتان نرود که نام دیتابیس، نام کاربر دیتابیس و رمز عبور کاربر دیتابیس را جایی یادداشت کنید.

ساخت دیتابیس در پلسک و دایرکت ادمین هم تفاوت زیادی با سی پنل ندارد. در دایرکت ادمین روی گزینه MySQL Management کلیک کنید و بعد گزینه Create New Database را بزنید. صفحه جدیدی باز می‌شود که در آن می‌توانید یک دیتابیس بسازید. در فرم نمایش داده شده اسم دیتابیس، نام کاربر دیتابیس و رمز عبور کاربر دیتابیس را وارد کنید. در نهایت روی دکمه Create کلیک کنید تا دیتابیس ساخته شود.

در پلسک هم از منو گزینه Databases را انتخاب کنید. در صفحه باز شده روی Add Database کلیک کنید. یک فرم به شما نمایش داده می‌شود. در این فرم 4 فیلد وجود دارد که باید اسم دیتابیس، نام کاربر دیتابیس و رمز عبور کاربر دیتابیس را در آن وارد کنید. در پایان هم دکمه OK را بزنید تا دیتابیس ساخته شود.

مرحله ششم: نصب وردپرس و آماده شدن سایت

بعد از این که کارهای اولیه برای نصب وردپرس را انجام دادیم، نوبت به مرحله اصلی می‌رسد. در این مرحله آدرس سایت خود را (مثلا: www.name.com) در مرورگر وارد کنید. به این ترتیب صفحه‌ای مانند تصویر زیر باز می‌شود. در این صفحه لازم نیست کار خاصی انجام دهید و فقط روی دکمه بزن بریم! در پایین صفحه کلیک کنید.

نصب وردپرس روی هاست

در مرحله بعدی نصب وردپرس باید اطلاعات دیتابیسی که ساخته بودیم را وارد کنیم. در صفحه جدید، یک فرم نمایش داده می‌شود. در قسمت نام پایگاه داده باید اسمی که برای دیتابیس انتخاب کرده بودید را وارد کنید. در قسمت نام کاربری و رمز هم باید اسم کاربر و رمز عبوری که موقع ایجاد پایگاه داده استفاده کردید را وارد کنید. فیلد مربوط به میزبان پایگاه داده را تغییر ندهید و همان Localhost بماند.

در قسمت پیشوند جدول به صورت پیش فرض عبارت WP_ قرار دارد. برای امنیت بیشتر سایت بهتر است از یک عبارت دیگر استفاده کنید. مثلا ما از عبارت sit_ استفاده کرده‌ایم. شما می‌توانید از هر عبارت دیگری استفاده کنید. در نهایت بعد از تکمیل فرم روی دکمه فرستادن کلیک کنید.

وارد کردن اطلاعات لازم در نصب وردپرس

در ادامه صفحه جدیدی مثل عکس زیر به شما نشان داده می‌شود. در این قسمت فقط روی دکمه "راه‌اندازی نصب" کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

راه‌اندازی وردپرس روی هاست

در این قسمت باید اطلاعات اصلی سایت مثل عنوان و اطلاعات مدیر سایت را وارد کنید. همانطور که در بالای این صفحه نوشته شده است، این اطلاعات بعدا قابل ویرایش هستند. پس لازم نیست روی انتخاب آن‌ها حساس باشید. در قسمت عنوان سایت، اسم انتخابی خود را برای وبسایت بنویسید. در قسمت نام کاربری و رمز هم اطلاعات مدیر یا ادمین سایت را وارد کنید.

دقت داشته باشید که این نام کاربری و رمز عبور با چیزی که در مراحل قبلی برای دیتابیس نوشتیم تفاوت دارد. علاوه‌بر این از نام‌های کاربری ساده مثل Admin یا Modir استفاده نکنید. این فرم به صورت پیش فرض یک رمز عبور قوی برای شما می‌سازد. می‌توانید آن را تغییر دهید و رمز عبور دلخواه خود را بنویسید. توصیه می‌کنیم از رمزهای ساده استفاده نکنید. رمز عبور ساده احتمال هک شدن سایت شما را افزایش می‌دهد.

در ادامه آدرس ایمیل خود را در باکس مربوطه وارد کنید. اگر می‌خواهید به صورت موقتی سایت شما در موتورهای جستجو مثل گوگل نمایش داده نشود، تیک گزینه "نمایش به موتورهای جستجو" را بزنید. در نهایت بعد از تکمیل فرم، روی دکمه "راه‌اندازی وردپرس" کلیک کنید.

اطلاعات ادمین سایت وردپرس

در ادامه وارد صفحه جدیدی می‌شوید که نشان می‌دهد نصب وردپرس با موفقیت انجام شده است. با کلیک روی دکمه "ورود" می‌توانید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید.

پایان نصب وردپرس

مرحله هفتم: ورود به پنل مدیریت وردپرس و ساخت سایت

کار نصب و راه‌اندازی وردپرس تمام شده است و حالا رسما یک سایت وردپرسی دارید. برای ورود به بخش مدیریت وردپرس و انجام تغییرات روی سایت باید از آدرس‌های site.com/wp-admin یا site.com/wp-login.php استفاده کنید. در صفحه ورود از شما نام کاربری و رمز عبور درخواست می‌شود. نام و رمزی که در مرحله قبلی انتخاب کرده بودید را وارد کنید و دکمه "ورود" را بزنید. بعد از وارد شدن به بخش مدیریت وردپرس می‌توانید تنظیمات لازم را انجام دهید یا قالب و افزونه‌های موردنیاز خود را نصب کنید.

نکات مهم برای نصب وردپرس

تا اینجای مقاله روش نصب وردپرس روی هاست را به صورت کامل و جامع توضیح دادیم. حالا چند نکته به شما می‌گوییم که برای نصب وردپرس باید رعایت کنید. رعایت این موارد در آینده که سایت شما پربازدید می‌شود و درآمدتان هم زیاد خواهد شد، بیشتر اهمیت خودش را نشان می‌دهد.

1- هرگز فایل وردپرس را از سایت‌های متفرقه دریافت نکنید. اگر در اینترنت جستجو کنید دانلود وردپرس، تعداد زیادی سایت هستند که فایل وردپرس را برای دانلود قرار داده‌اند. بعضی از سایت‌ها، فایل‌های مخرب را در بین فایل‌های وردپرس قرار می‌دهند. به این ترتیب احتمال هک شدن سایت شما بسیار بالا می‌رود. پس فایل وردپرس را از سایت رسمی آن که در مقاله معرفی کردیم، دانلود کنید.

2- اگر می‌خواهید شخص دیگری کار نصب وردپرس را انجام دهد، نام کاربری و رمز اصلی هاست را به او ندهید. به جای این کار یک حساب دیگر در کنترل پنل هاست برای او ایجاد کنید. بعد از اتمام کار هم آن حساب را حذف کنید تا این فرد دیگر دسترسی به هاست نداشته باشد.

3- اطلاعات پایگاه داده سایت مثل نام کاربری و رمز عبور آن را در اختیار هیچ کس قرار ندهید. همچنین به صورت مداوم از پایگاه داده سایت بک آپ تهیه کنید.

معرفی یک روش ساده‌تر برای ساخت سایت

یکی از دلایل محبوبیت وردپرس، ساده بودن نصب و استفاده از آن است. وردپرس نسبت به سایر سیستم‌های مدیریت محتوا ساده‌تر است اما همانطور که در این مقاله دیدید نصب آن پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. خیلی از افراد حتی قبل از شروع نصب وردپرس و در مرحله خرید هاست سردرگم می‌شوند. چون اکثر کاربران نمی‌دانند که چه هاستی و با چه مشخصاتی تهیه کنند.

در نهایت همانطور که قول داده بودیم، به شما روشی را برای ساخت سایت پیشنهاد می‌کنیم که خیلی راحت‌تر و سریع‌تر است. سایت ساز پرتال یک سرویس پیشرفته و حرفه‌ای است که بدون هیچ دردسری به شما یک سایت کامل تحویل می‌دهد. ویژگی مهم پرتال این است که نیازی به انجام کارهای بالا ندارد. یعنی حتی لازم نیست به دنبال هاست مناسب و اتصال آن به دامنه یا حتی ساخت پایگاه داده باشید. پرتال یک پکیج کامل را به شما ارائه می‌کند که شامل هاست، دامنه و یک سرویس سایت ساز و فروشگاه ساز کامل با تمام امکانات است.

استفاده از پرتال نیاز به نصب و راه‌اندازی ندارد. فقط کافیست در سایت ثبت نام کنید تا به راحتی وارد پنل مدیریت پرتال شوید و سایت خود را طراحی کنید. پرتال 7 روز مهلت تست رایگان دارد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم ابتدا در این مدت از پرتال استفاده کنید. بعد از طراحی سایت با پرتال می‌توانید یکی از پکیج‌ها را خریداری کنید و سایت را روی دامنه دلخواه خودتان قرار دهید. اگر هم سوالی در این زمینه دارید می‌توانید در قسمت نظرات بپرسید یا با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

من وقتی به مرحله اخر راه اندازی وردپرس میرسم میزنه پیش از این راه اندازی شده است و برای راه اندازی دوباره ابتدا حدول های کهنه در پایگاه داده را پاک کنید
چیکار کنم یعنی چی؟

سلام
یک بار فایلهای وردپرس رو از داخل هاست به صورت کامل پاک کنید. بعد دوباره نصب کنید.

من آدرس سایتم رو میزنم که وارد صفحه اصلی وردپرس بشم هیچی نمیاد کلا خطا هم نمیده فقط ی صفحه سفید میاد ینی چی

سلام دوست عزیز
ما سایت ساز فروشگاه ساز هستیم. شما باید با یه متخصص وردپرس صحبت کنید و ببینید مشکل سایت شما چی هست
مثلا نصب اشتباه قالب یا افزونه وردپرس میتونه باعث این اتفاق بشه. دلایل زیادی میتونه باعث این اتفاق بشه.

خیلی مطلب عالی بود و توضیحات کافی و کاملا کاربردی.
با تشکر

سلام دستتون درد نکنه
من پوشه public_html رو حذف کردم چه کار کنم؟ میشه دوباره خودم بسازمش.

سلام
خیر باید به هاست تیکت بدید یا بکاپ رو بازگردانی کنید.

خیلی لذت بردم که همچنین آموزش جامعی تهیه شده و همه مراحل هم دقیق و مرتب توضیح داده شده. با این آموزش به راحتی میشه وردپرس رو نصب کرد و همه ریزه کاری ها داخل مطلب گفته شده.

سلام
خیلی ممنون از لطفی که به ما داشتید، باعث خوشحالیه ماست که محتوامون به کاربرا کمک میکنه و باعث میشه که مشکلات اونها حل بشه

باتشکر از شما، روش نصب وردپرس رو خیلی کامل و دقیق توضیح دادید. خسته نباشید

سلام، ممنون از شما دوست عزیز، خوشحالیم که براتون مفید بوده

من طبق راهنمای شما وردپرس رو نصب کردم و همه چیز عالی بود و به راحتی این کار رو انجام دادم. ممنون از مطلب کاملتون

سلام
خیلی خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده و مشکلی در نصب وردپرس نداشتید، با آرزوی موفقیت

ممنون از مطلب عالی که تهیه کردید. واقعا مشخصه که خیلی زحمت کشیدید.

خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشید

سلام خسته نباشید. خیلی خوب و مفید توضیح دادید و واقعا قدم به قدم روش راه اندازی وردپرس رو توضیح دادید. عکس های داخل مطلب خیلی کمکم کرد. ممنون ازتون

قربان شما ایشالا که موفق باشید

مقاله خیلی کامل و خوبی تهیه کردید. من با این مقاله تونستم به راحتی وردپرس رو نصب کنم و سایتم آماده شد

سلام و درود
خوشحالیم که براتون مفید بوده

خیلی ممنونم خیلی مفید بود و راحت تونستم وردپرس رو نصب کنم با تشکر از سایت پرتال :)

خواهش میکنم زهرای عزیز :)

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2