دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

آموزش طراحی سایت به زبان انگلیسی با کمترین قیمت

اگر می‌خواهید از مرزهای ایران فراتر رفته و کسب و کارتان را گسترش دهید، به یک وب سایت احتیاج دارید. بسیاری از شرکت‌ها و بازرگانان برای جذب مشتری و مکاتبه با شرکت‌های بین‌المللی به فکر ساخت یک سایت دو زبانه هستند.
در این مقاله می‌خوانید:

انگلیسی یک زبان بین المللی است که اکثر کشورهای جهان با آن مکاتبه می‌کنند. اگر به فکر گسترش محصولات صادراتی خودتان هستید یا می‌خواهید یک سایت انگلیسی داشته باشید، چاره کار شما استفاده از سایت ساز است.

همین حالا و بدون نیاز به دانش فنی و با استفاده از یک شماره همراه می‌توانید با سایت ساز، وب‌سایت دو زبانه بسازید. تمام قالب‌های سایت ساز امکان تغییر به زبان دلخواه شما را دارند. پس با ما در ادامه همراه باشید تا نحوه ساخت یک وب‌سایت انگلیسی یا چند زبانه را در کمتر از 10 دقیقه آموزش دهیم.

طراحی سایت انگلیسی برای چه کسانی مناسب است؟

روشی که امروز به شما معرفی می‌کنیم، بیشتر برای سایت‌های شرکتی، بازرگانی و تجاری مناسب است. کسب و کارهایی که می‌خواهند وب سایتشان علاوه بر زبان فارسی، از زبان انگلیسی، روسی، ترکی و... هم پشتیبانی کند.

  • سایت شرکتی: شرکت‌های ایرانی می‌توانند وب‌سایت رسمی سازمان خودشان را به زبان فارسی و انگلیسی طراحی کنند.
  • سایت‌های بازرگانی و صادرات: سایت‌های بازرگانی و صادراتی برای معرفی محصولات به شرکت‌های خارجی نیاز به وب سایت انگلیسی دارند. کاربران خارجی می‌توانند کاتالوگ و مشخصات محصولات صادراتی را از طریق وب سایت رسمی شرکت مشاهده کنند.
  • سایت‌های فروشگاهی: اگر فروشگاه آنلاین شما امکان صادرات محصولات به کشورهای دیگر را دارد، می‌توانید با ساخت وب‌سایت دو زبانه از هر جای دنیا مشتری جذب کنید. برای پرداخت هزینه محصول هم به یک درگاه اینترنتی ارزی نیاز دارید.

به طور کلی هر کسب و کار و برندی که می‌تواند خدمات و محصولات خود را برای مخاطبان سراسر جهان ارسال کند، می‌تواند یک وب‌سایت بین المللی داشته باشد.

نکته: سایت‌های فروشگاهی هم می‌توانند برای فروش آنلاین سایت دو زبانه داشته باشند؛ اما باید این را در نظر بگیرید که سایت سازهای ایرانی از درگاه‌های پرداخت ارزی محدودی پشتیبانی می‌کنند. مثلاً درگاه ارزی پرتال تنها درگاه یک پی است. از طرف دیگر پنل کاربران شما در وب سایت تنها به زبان فارسی است. به همین خاطر کار کردن با پنل کاربری برای کاربران خارجی دشوار است.

کسب درآمد جهانی با طراحی سایت

روش‌های طراحی سایت به زبان انگلیسی

زمانی که می‌خواهید یک وب سایت چند زبانه برای مخاطبان بین المللی خودتان ایجاد کنید، دو راه پیش روی شما قرار دارد:

1- اولین راه استفاده از گوگل ترنسلیت برای ترجمه تمام محتوای وب‌سایت به صورت خودکار است. این سرویس متن را به بسیاری از زبان‌های زنده دنیا ترجمه می‌کند؛ اما در ترجمه جملات و عبارت‌های متن عملکرد خوبی ندارد. این روش هزینه‌ای ندارد و می‌توانید بعد از خرید اشتراک سایت، به راحتی درخواست اضافه کردن زبان انگلیسی با استفاده از گوگل ترنسلیت را داشته باشید.

در بسیاری از موارد ترجمه عبارت یا جملات سایت به صورت غلط و نامفهوم است. از طرف دیگر وب سایت شما به صورت راست چین طراحی شده و تنها کلمات و جملات آن ترجمه می‌شود. این باعث تجربه کاربری بدی خواهد شد.

2- دومین راه، ترجمه اختصاصی محتوای وب سایت در سایت ساز است. برای این کار باید دو سایت فعال داشته باشید. سایت اول به زبان فارسی و دومین وب‌سایت به زبان انگلیسی باشد. تغییر زبان منوها، قالب و... توسط تیم پشتیبانی روی قالب‌ها اعمال می‌شود.

اما تمام محتوای صفحات و توضیحات سایت شما باید به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری ترجمه شده و در سایت قرار بگیرد. سایت فارسی با سایت انگلیسی یا هر زبان دیگری به یکدیگر متصل می‌شوند. کاربر برای تغییر زبان به منوی بالای صفحه مراجعه کرده و زبان دلخواه خودش را انتخاب می‌کند.

مسیر طراحی سایت بین المللی به زبان انگلیسی

ساخت سایت چند زبانه با استفاده از وردپرس، جوملا، سایت ساز و هر CMS دیگری امکان پذیر است. در این بخش می‌خواهیم یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین راه ها را به شما معرفی کنیم. ساخت سایت با سایت ساز کمتر از 10 دقیقه زمان می‌برد.

از طرف دیگر می‌توانید به راحتی قالب دلخواهتان را انتخاب کرده و کار ترجمه قالب را به کارشناسان سایت ساز بسپارید. البته حواستان باشد که ترجمه محتوای وب‌سایت به عهده خودتان است.

نکته: اگر می‌خواهید با استفاده از گوگل ترنسلیت و بدون هزینه اضافی سایت دو زبانه داشته باشید، نیازی به ترجمه محتوا ندارید.

نمونه سایت طراحی شده به صورت دو زبانه

مسیر طراحی سایت انگلیسی با سایت ساز پرتال به این صورت است:

1- انتخاب قالب و ثبت نام

اولین قدم ساخت سایت به زبان انگلیسی، انتخاب قالب است. در صفحه قالب‌های پرتال می‌توانید بیش از 40 نوع قالب آماده مشاهده کنید. همه این قالب‌ها امکان تبدیل به زبان‌های بین المللی را دارند.

کافی است قالب مورد نظرتان را انتخاب و با تیم پشتیبانی پرتال (02191003383 داخلی 2) تماس بگیرید. تیم فنی در کوتاه‌ترین زمان قالب شما را ترجمه کرده و ساختار محتوای صفحه را به صورت چپ چین تنظیم می‌کند. زمانی که روی گزینه انتخاب قالب کلیک می‌کنید، یک کادر با عنوان “شروع راه اندازی سایت” برای شما نمایش داده می‌شود.

شماره همراه، نام سایت و چند سؤال کوتاه را پاسخ دهید. بعد از تکمیل اطلاعات بلافاصله یک سایت به صورت رایگان با تست ۷ روزه ساخته می‌شود.

2- مشاهده ویدئوهای آموزشی

با ورود به پنل مدیریت سایت، ویدئوهای آموزشی کوتاهی در هر منو و صفحه قرار گرفته است. با مشاهده ویدئوهای کوتاه می‌توانید خودتان بدون نیاز به دانش فنی و طراح سایت، یک وب سایت راه اندازی کنید.

اگر نیاز به آموزش بیشتری داشته باشید، می‌توانید به بخش آکادمی پرتال مراجعه کنید. ویدئوهای تکمیلی و طولانی‌تر در مورد نحوه مدیریت سایت، مالیات فروشگاه‌های اینترنتی و... به صورت رایگان در این بخش قرار دارد.

مشاهده ویدیوهای طراحی سایت پرتال

3- بررسی پنل مدیریت و قابلیت‌های سایت

حالا شما 7 روز فرصت دارید تا با تنظیمات و پنل مدیریت سایت کار کنید. محتوای سایت را اضافه کنید و هر نوع تغییراتی که دوست دارید در سایت اعمال کنید. از طرف دیگر برای شخصی سازی قالب می‌توانید تغییرات مورد نظرتان را برای پشتیبانی پرتال ارسال کنید.

تیم فنی، کدنویسی تغییرات قالب را به صورت رایگان انجام می‌دهد. حتماً سری به منوی ابزارک‌ها بزنید و ببینید افزونه‌های سایت ساز برای مدیریت سایت شما کافی است؟ البته برخی از قابلیت‌های سایت به صورت API در سایت شما پیاده سازی می‌شود. به همین خاطر در بخش ابزارک‌ها قرار ندارد.

اگر نیاز به یک سایت انگلیسی، عربی، فرانسوی و... داشته باشید، سایت ساز امکان تغییر زبان سایت به زبان دلخواه شما را دارد. پنل کاربری و مدیریت سایت تنها بخشی از سایت هستند که قابلیت تغییر زبان ندارند؛ به همین خاطر تنها سایت‌های شرکتی، تجاری و بازرگانی که نیاز به پنل کاربری انگلیسی زبان ندارند، می‌توانند از خدمات سایت ساز استفاده کنند.

4- خرید اشتراک سایت برای فعال سازی

در مدت ثبت نام آزمایشی اگر از پنل مدیریت، تیم پشتیبانی و قابلیت‌های پرتال راضی بودید، می‌توانید اشتراک سالانه سایت ساز را تهیه کنید. با خرید اشتراک سالانه یک دامنه رایگان، هاست پرسرعت نامحدود، پشتیبانی 24 ساعته رایگان، ssl رایگان و هزاران خدمات فنی و پشتیبانی دیگر برای شما فراهم می‌شود.

بعد از خرید اشتراک، سایت شما فعال شده و قابلیت نمایش در موتورهای جستجو را دارد. با وجود تیم پشتیبانی و پنل مدیریت بسیار ساده، نیازی به استخدام طراح و هزینه‌های بالا نخواهید داشت. برای مشاهده قیمت اشتراک سایت ساز به صفحه تعرفه‌ها مراجعه کنید.

لازم به ذکر است سایت‌هایی که می‌خواهند محتوای اختصاصی ترجمه شده برای زبان انگلیسی و فارسی جداگانه داشته باشند، باید دو بسته اشتراک خریداری کنند. خرید بسته دوم شامل تخفیف خواهد بود. (حتماً قبل از خرید بسته این موضوع را با تیم پشتیبانی در میان بگذارید).

هزینه اشتراک سایت ساز پرتال 1403

5- اتصال دامنه‌ به وب سایت

زمانی که می‌خواهید یک سایت دو زبانه داشته باشید، بعد از راه اندازی وب سایت باید محتوای هر دو زبان را به یک دامنه متصل کنید. شما محتوای فارسی را در یک صفحه و محتوای انگلیسی را در صفحه‌ای دیگر آپلود می‌کنید.

زمانی که کاربر زبان انگلیسی سایت را انتخاب می‌کند، محتوای انگلیسی برایش نمایش داده می‌شود. اگر هم زبان فارسی را انتخاب کرده باشد، محتوای سایت به صورت فارسی نمایش داده می‌شود. دامنه سایت شما در هر دو زبان به یک دامنه ریدایرکت می‌شود.

6- نصب افزونه های مورد نیاز

در مرحله بعد باید ببینید که برای مدیریت سایت به چه افزونه‌هایی نیاز دارید. به‌عنوان مثال اگر می‌خواهید به مخاطبان خبرنامه خودتان هر هفته ایمیل ارسال کنید، افزونه “ارسال ایمیل” را نصب کنید.

وب سایت‌های فروشگاهی هم برای افزایش فروش می‌توانند برنامه‌های پست رسان، ارسال پیامک و... را نصب کنند. اگر نیاز به افزونه دیگری داشتید، می‌توانید به تیم پشتیبانی تیکت ارسال کنید.

افزونه‌های سایت ساز پرتال

7- شخصی سازی قالب وب سایت

قالب انتخابی شما قابلیت ایجاد هر نوع تغییری را دارد. می‌توانید اندازه بنرها، فونت محتوا، تم رنگی سایت و... را به سلیقه خودتان تغییر دهید. می‌توانید چند قالب را با یکدیگر ترکیب کرده و یک قالب منحصر به فرد بسازید.

هر جایی از فرایند تغییر قالب نیاز به کمک داشتید، می‌توانید روی پشتیبانان پرتال حساب باز کنید. قالب‌های انتخابی برای طراحی سایت به انگلیسی یا هر زبان دیگری مناسب هستند.

8- اضافه کردن محتوای چند زبانه در سایت

تولید محتوا یکی از راه‌های بهینه سازی وب سایت و افزایش بازدیدکننده است. زمانی که یک سایت انگلیسی، دو زبانه یا چند زبانه ساخته‌اید، باید محتوای ترجمه شده برای هر زبان داشته باشید. تمام توضیحات صفحه محصول، صفحه اصلی و حتی مقالات وبلاگ باید در زبان‌های انتخابی سایت شما نوشته شده باشد.

با این کار اعتبار سایت افزایش پیدا می‌کند و کاربران از سراسر جهان می‌توانند به محتوای وب‌سایت دسترسی داشته باشند. البته بهتر است برای داشتن سایت انگلیسی حرفه‌ای، از محتوای گوگل ترنسلیت استفاده نکنید. این نرم افزار محتوای تخصصی را به خوبی ترجمه نمی‌کند.

نمونه سایت انگلیسی در پرتال

مزایای طراحی سایت انگلیسی

  • جذب مشتری و بازدیدکننده از سراسر جهان
  • افزایش فروش و درآمد
  • امکان برندینگ کسب و کار و رقابت در بازار جهانی
  • سهولت دسترسی مشتریان و ارتباط راحت با شرکت
  • افزایش اعتبار جهانی برند
  • امکان تولید محتوا به زبان‌های مختلف برای جذب مخاطب
  • امکان ثبت سفارش از مشتریان انگلیسی زبان
  • امکان ایجاد درگاه پرداخت ارزی برای فروشگاه اینترنتی
  • دسترسی به یک ابزار بازاریابی مقرون به صرفه

نمونه وب سایت‌های بین المللی در پرتال

برای اینکه بهتر با نحوه طراحی سایت زبان انگلیسی در پرتال آشنا شوید، در ادامه چند نمونه از وب سایت‌های بین المللی که به صورت اختصاصی با سایت ساز پرتال ساخته شده‌اند را به شما معرفی می‌کنیم:

1- موسسه حفاظت از محیط زیست قشم

مؤسسه حفاظت از محیط زیست قشم یک نهاد دولتی و غیر انتفاعی است. این نهاد با هدف حفظ تنوع زیستی خلیج فارس یک وب سایت رسمی با استفاده از سایت ساز پرتال ساخته است. این نهاد محتواهای آموزشی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی به مخاطبان ارائه می‌دهد.

سایت موسسه حفاظت از محیط زیست قشم

2- هلدینگ Barsam Tech

هلدینگ برسام تک یک شرکت سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلف صنعت آب، فاضلاب و فناوری (NBIC) است. هدف این شرکت سرمایه گذاری روی استارت‌آپ‌های کوچک حوزه فناوری نانو و... است. به همین خاطر یک وب سایت انگلیسی برای معرفی شرکت به استارت‌آپ‌های جهانی راه اندازی کرده است.

سایت هلدینگ Barsam Tech

3- شرکت بازرگانی Shetab Gostar Nadin

شرکت شهاب گستر نادین یک شرکت بازرگانی تأمین کننده و صادرکننده مواد شیمیایی، پتروشیمی و معدنی است. این شرکت برای جذب مشتریان کوچک و بزرگ از سراسر جهان یک وب سایت به زبان انگلیسی دارد.

همه مشتریان از سراسر دنیا برای مشاهده محصولات و ارتباط با این شرکت بازرگانی می‌توانند به وب سایت رسمی آن مراجعه کنند.

سایت شرکت بازرگانی Shetab Gostar Nadin

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم ساده‌ترین روش‌های ساخت وب سایت به زبان انگلیسی را به شما آموزش دهیم. اگر می‌خواهید یک سایت انگلیسی، دو زبانه یا چند زبانه بسازید، سایت ساز امکان ساخت سایت بدون نیاز به دانش فنی را فراهم کرده است.

اگر سؤال یا نظری در خصوص ساخت سایت انگلیسی زبان دارید، نظر خودتان را در بخش دیدگاه‌ها بنویسید.

سؤالات متداول

  • آیا در سایت دو زبانه باید مطالب اختصاصی ترجمه شده بنویسیم؟

شما می‌توانید با استفاده از گوگل ترنسلیت هم یک سایت انگلیسی داشته باشید؛ اما اگر می‌خواهید محتوای سایت شما حرفه‌ای و به‌ دور از ایراد باشد، بهتر است خودتان مطالب را ترجمه کرده و در سایت قرار دهید.

  • آیا امکان طراحی سایت انگلیسی در پرتال وجود دارد؟

بله شما می‌توانید به راحتی زبان قالب انتخابی خودتان را به زبان‌های بین المللی تغییر دهید.

  • آیا امکان ساخت سایت انگلیس  با استفاده از گوگل ترنسلیتور وجود دارد؟

بله، راحت‌ترین روش ساخت وب‌سایت به زبان انگلیسی با استفاده از برنامه رایگان Google Translate است.

  • کدام قالب سایت ساز پرتال امکان دو زبانه شدن دارد؟

تمام قالب‌های سایت ساز پرتال امکان ترجمه به زبان‌های بین المللی را دارند.

  • هزینه راه اندازی سایت بین المللی چقدر است؟

هزینه راه اندازی سایت بین المللی با توجه به نوع سایت و تعداد زبان مورد نیاز متغیر است. اگر یک سایت انگلیسی برای شرکت نیاز داشته باشید، می‌توانید در سایت ساز با کمتر از 3 میلیون تومان این کار را انجام دهید.

  • آیا امکان ساخت سایت بین المللی در وردپرس وجود دارد؟

بله شما می‌توانید در زمان طراحی سایت با وردپرس یک سایت دو زبانه ایجاد کنید.


دیدگاه خود را ارسال کنید
ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2