درگاه پرداخت اینترنتی سداد یکی از درگاههای محبوب برای سایتهای فروشگاهی است. درگاه سداد زیرمجموعه بانک ملی ایران و زیرنظر درگاه شاپرک مشغول به فعالیت است. بانک ملی هم که نیاز به تعریف ندارد؛ یکی از بانکهای معتبر و قدیمی در کشور است که خدمات پرداخت الکترونیک به مردم ارائه میدهد.
همین حالا که در حال مطالعه این مقاله هستید، احتمالاً از طریق جستجوهای گوگل به دنبال راهنمای ثبت نام و گرفتن درگاه پرداخت بانک ملی برای سایتتان بودهاید. بیش از این شما را معطل نمیکنیم و به سراغ روند دریافت درگاه پرداخت از بانک ملی میرویم. با ما همراه باشید.
درگاه پرداخت بانک ملی چیست؟
درگاه بانک ملی یا همان درگاه سداد یک سیستم الکترونیک برای پرداختهای اینترنتی است. شرکت پرداخت الکترونیک سداد که زیرمجموعه بانک ملی است، از سال 1393 خدمات مختلفی از جمله درگاه پرداخت مستقیم را به کاربران این بانک ارائه میدهد.
سداد زیر نظر سیستم یکپارچه شاپرک فعالیت میکند و یک درگاه کاملاً امن و معتبر است. از آنجایی که درگاه پرداخت سداد مربوط به بانک ملی است، در دسته درگاههای مستقیم بانکی محسوب میشود. اگر هنوز تفاوت بین درگاههای مستقیم و درگاههای واسط را نمیدانید، اصلاً نگران نباشید! در مقالات تکمیلی وبلاگ پرتال به صورت کامل در این خصوص صحبت کردیم.
از دیگر خدمات شرکت پرداخت الکترونیک سداد میتوان به این موارد اشاره کرد:
- کد دستوری *737
- اپلیکیشن پرداخت ایوا
- دستگاه کارتخوان
- اپلیکیشن پالس
نحوه دریافت درگاه پرداخت بانک ملی (سداد)
روند دریافت درگاه پرداخت بانک ملی بسیار ساده است. ابتدا وارد سامانه سداد به آدرس https://mmp.sadadpsp.ir شوید. سپس طبق آموزش زیر عمل کنید:
1- بعد از ورود به سامانه سداد گزینه “درگاه پرداخت IPG “ را انتخاب کنید.
2- در صفحه جدید به پایین صفحه اسکرول کنید و گزینه “درخواست درگاه پرداخت اینترنتی” را بزنید.
3- حالا با فرم ثبت درخواست درگاه پرداخت سداد روبرو میشوید. در بخش نوع مشتری، حقیقی یا حقوقی بودن خودتان را مشخص کنید. بعد از آن فرم را مطابق اطلاعات شخصی خودتان پر کنید. به خاطر داشته باشید که پر کردن فیلدهای * ستاره دار اجباری است. در ادامه مراحل دریافت درگاه پرداخت را به عنوان یک شخص حقیقی پیش میبریم:
- در بخش مشخصات پذیرنده نام فروشگاه و صنف را انتخاب میکنید.
- در بخش مشخصات صاحب امضا باید ملیت، جنسیت، نام، نام خانوادگی، کد ملی و تاریخ تولد را بنویسید.
- در بخش وضعیت مالکیت باید نوع مالکیت محل مسکونی را انتخاب کنید.
- در بخش اطلاعات آدرس باید آدرس دقیق، کد پستی، شماره همراه و تلفن ثابت را بنویسید.
- در بخش پرونده مالیاتی باید کد رهگیری مالیاتی خودتان را وارد کنید.
- در باکس “شماره حساب واریز وجوه” باید یک شماره حساب از بانک ملی، بانک سپه یا بانک مرکزی وارد کنید.
- در بخش مشخصات تارگاه متقاضی باید اطلاعات اینماد، آدرس سایت، IP Address، پورت، ایمیل سامانه، Range IP Address و پلتفرم فروشگاه را وارد کنید. (کاربران پرتال باید در بخش Range IP Address همان آدرس IP سایت را وارد کنند).
نکته: اگر با پرتال سایت ساختید، برای پیدا کردن اطلاعات IP سایت باید به پنل مدیریت < تنظیمات وب سایت < درگاههای پرداخت < ایجاد درگاه مراجعه کنید. سپس روش پرداخت را به “پرداخت الکترونیک سداد” تغییر دهید. آدرس Ip، شماره پورت و... مورد نیاز درگاه پرداخت در این بخش قرار میگیرد.
- در بخش مشخصات سایر امضاکنندگان حساب باید لیست امضاکنندگان حساب را وارد کنید. با وارد کردن کد امنیتی و انتخاب دکمه “ثبت” مرحله اول ارسال فرم شما تکمیل میشود.
4- در صفحه بعدی یک کد رهگیری برای شماره تلفن ثبت شده شما ارسال میشود. در این صفحه باید کد رهگیری را وارد کنید.
5- بعد از آن باید تصاویر مدارک خواسته شده را آپلود و ثبت کنید. در آخر درخواست شما برای پشتیبانی سداد ارسال میشود. اگر مدارک و اطلاعات شما در مرحله بررسی مورد تأیید باشد، شماره پایانه، شماره پذیرنده و کلید تراکنش برای نصب و پیکربندی درگاه پرداخت ارسال میشود.
بیشتر بخوانید: نحوه دریافت درگاه پرداخت اقساطی اسنپ پی
مدارک مورد نیاز برای دریافت درگاه اینترنتی سداد
قبل از هر چیزی باید بدانید که برای دریافت درگاه بانک ملی حتماً باید سایت داشته باشید. درگاههای بانکی برخلاف درگاههای واسط مثل زرین پال، امکان دریافت درگاه بدون سایت و برای شبکههای اجتماعی را ندارند. تنها در صورتی که یک وب سایت فعال و دارای نماد اعتماد الکترونیک باشید، میتوانید به عنوان متقاضی درگاه پرداخت درخواست خودتان را ثبت کنید.
اگر هنوز سایت نساختید، اصلاً جای نگرانی نیست. با استفاده از سرویس سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال میتوانید در کمتر از 10 دقیقه و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی سایت خودتان را بسازید. شخصی سازی سایت و وارد کردن اطلاعات هم با چند کلیک ساده کمتر از 1 روز از شما زمان میگیرد.
مدارک اشخاص حقیقی:
- تصویر شناسنامه (صفحه اول)
- تصویر کارت ملی (پشت و رو)
- شماره حساب بانک ملی (نیاز به حساب فعال دارید)
- نماد اعتماد الکترونیک برای سایت
- وب سایت فعال
- تصویر سند، اجاره نامه یا قبض دارای کد پستی محل کسب
مدارک اشخاص حقوقی:
- تصویر شناسنامه (صفحه اول)
- تصویر کارت ملی (پشت و رو)
- شماره حساب بانک ملی (نیاز به حساب فعال دارید)
- اینماد برای سایت
- روزنامه رسمی آگهی تأسیس
- آخرین آگهی تغییرات شرکت
- اساسنامه شرکت
- وب سایت فعال
- تصویر سند، اجاره نامه یا قبض دارای کد پستی محل کسب
نکته: اینماد یا نماد اعتماد الکترونیک یک نماد معتبر برای فروشگاههای اینترنتی است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک صادر میشود. یکی از مدارک لازم برای درگاههای پرداخت، اینماد است.
مزایا و معایب استفاده از درگاه پرداخت سداد
شرکت پرداخت سداد هم همانند سایر pspها خدمات و امکانات یکسانی دارد. سداد یک درگاه بانکی مستقیم، معتبر و شناخته شده است. از مزایای درگاه بانک ملی میتوان به این موارد اشاره کرد:
- پنل خصوصی امن برای تراکنشها
- سرعت بالا در انجام تراکنش
- ارائه صورت حساب دقیق و گزارش کامل
- سازگار با تمام صفحات نمایش مثل موبایل، تبلت و لپ تاپ
- قابلیت استرداد وجه بنا به درخواست پذیرنده
- امکان تسویه روزانه یا تسهیم وجوه
از نظر کاربران یکی از معایب درگاه پرداخت بانک ملی، طولانی بودن پروسه دریافت درگاه پرداخت است. در صورتی که درگاه بانک ملی بین 24 ساعت الی 7 روز کاری قابل دریافت است. هزینهای هم برای دریافت درگاه نمیپردازید.
در صورت نیاز به پشتیبانی یا پیگیری درگاه پرداخت بانک ملی میتوانید 7 روز هفته به صورت 24 ساعته با شماره امور مشتریان سداد 02142739000 تماس بگیرید. شرکت پرداخت الکترونیک سداد در تهران، پاسداران، بوستان پنجم، پلاک 95 قرار دارد.
کد پستی سداد: 1664679819
پست الکترونیک: info@sadadpsp.ir
نحوه اتصال درگاه سداد به وب سایت
برای اتصال درگاه سداد به وب سایت، باید ابتدا نوع پلتفرم وب سایت خودتان را بشناسید. اگر از کاربران پرتال باشید، سایت شما در پلتفرم فروشگاه ساز یا سایت ساز پرتال قرار دارد. به همین منظور میتوانید به راحتی و از طریق پنل کاربری درگاه را به سایت متصل کنید.
اما اگر از وردپرس یا دیگر روشهای ساخت سایت استفاده میکنید، توضیحات شماره 2 را بخوانید.
1- اتصال درگاه بانک ملی به فروشگاه پرتال
بعد از دریافت کد پایانه و اطلاعات درگاه پرداخت به پنل مدیریت سایت خودتان در پرتال مراجعه کنید. سپس از منوی سمت راست صفحه گزینه “تنظیمات وب سایت” را انتخاب کنید. بعد از آن روی “درگاههای پرداخت” بزنید.
در صفحه باز شده گزینه “+ایجاد درگاه” را انتخاب کنید. روش پرداخت را به “پرداخت الکترونیک سداد” تغییر دهید. اطلاعات درگاه پرداخت را وارد کرده و گزینه ذخیره درگاه را بزنید. منتظر بمانید تا درگاه شما از سوی سامانه سداد تأیید و در سایت فعال شود.
2- اتصال درگاه بانک ملی به وردپرس یا دیگر پلتفرمها
اگر با استفاده از وردپرس، پرستاشاپ و دیگر پلتفرمهای ساخت سایت، سایتتان را راه اندازی کردید؛ بعد از دریافت تأییدیه درگاه پرداخت به آدرس https://sadadpsp.ir/131 مراجعه کنید. در پایین صفحه پلاگین درگاه سداد همراه با راهنمای پیاده سازی درگاه برایتان نوشته شده است.
به عنوان مثال اگر سایت شما وردپرس باشد، باید “افزونه درگاه پرداخت بانک ملی ووکامرس“ را انتخاب کنید. سپس طبق PDF راهنمای نصب، درگاه را به سایتتان اضافه کنید.
مطالب مرتبط: راهنمای دریافت درگاه پرداخت به پرداخت ملت
استفاده از درگاه ملی سداد در پرداخت اینترنتی
تبریک میگوییم؛ حالا مشتریان شما میتوانند در زمان ثبت سفارش، پرداخت از درگاه ملی را انتخاب کنند. شما میتوانید از درگاه سداد در کنار دیگر درگاههای بانکی فعال سایتتان استفاده کنید. به عنوان مثال یک درگاه قسطی مثل اسنپ پی، درگاه واسط مثل زرین پال و یک درگاه بانکی مستقیم مثل سداد در سایت داشته باشید.
کاربران به انتخاب خودشان از طریق یک درگاه خاص هزینه محصول را پرداخت میکنند. اگر نظر یا سؤالی در خصوص درگاه پرداخت سداد دارید، در بخش دیدگاهها بپرسید.
سؤالات متداول
- آیا درگاه پرداخت سداد امن است؟
درگاه سداد زیرمجموعه بانک ملی ایران است و بر اساس قوانین شاپرک فعالیت میکند. به همین خاطر یک درگاه کاملاً ایمن و معتبر بانکی محسوب میشود.
- کارمزد درگاه بانک ملی چقدر است؟
تمام درگاههای پرداخت بانکی از جمله بانک ملی بر اساس مصوبه بانک مرکزی در سال 1403 کارمزد یکسانی دارند. کارمزد تراکنشهای کمتر از 600 هزار تومان (1200 ریال)، تراکنشهای 600 هزار تومان تا 20 میلیون تومان (دو صدم درصد مبلغ تراکنش) و تراکنشهای بالای 20 میلیون تومان (4000 تومان) است.
- آیا برای دریافت درگاه بانک ملی نیاز به اینماد داریم؟
بله؛ برای ثبت درخواست درگاه پرداخت در بانک ملی باید یک وب سایت فعال همراه با اینماد داشته باشید.
- چگونه کد رهگیری مالیاتی دریافت کنیم؟
افراد متقاضی درگاه پرداخت باید در سازمان امور مالیاتی کشور پرونده مالیاتی خودشان را باز کنند. تراکنشهای شما در این سامانه قرار میگیرد و بسته به تعداد و مبلغ تراکنش، مشمول مالیات یا معاف از مالیات میشوید. یکی از الزامات آن درگاه پرداخت است.
- تسویه حساب درگاه پرداخت آنلاین سداد به چه صورت است؟
تسویه حساب درگاه سداد به صورت اتوماتیک در سیکل پایا انجام میشود. یعنی روزهای تعطیل تسویه حساب انجام نمیشود و به اولین روز کاری بعد از تعطیلات موکول خواهد شد.
- هزینه دریافت درگاه بانک ملی چقدر است؟
هزینه دریافت درگاه پرداخت بانک ملی به صورت رایگان است.