از کودکان ۳ساله گرفته تا جوانان و حتی میانسالان دوست دارند که یک زبان بینالمللی را آموزش ببینند. فرقی نمیکند که آموزشگاه شما زبان انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، چینی یا سایر زبانها را داشته باشد؛ برای پیشرفت نیاز به ساخت یک وب سایت دارید.
طراحی وب سایت آموزش زبان از چند نظر میتواند برای شما درآمدزایی کند. فروش ویدئوهای آموزشی، جذب دانش آموز از گوگل، فروش آزمونهای زبان و فروش کتاب آموزشی با ساخت یک وب سایت امکان پذیر است.
حالا اگر دوست دارید همه مردم ایران از خدمات آموزشی شما استفاده کنند و از این طریق دانش خودشان را بیشتر کنند، از همین حالا به فکر راه اندازی سایت باشید. در ادامه به طور مفصل در مورد راههای درآمدزایی مؤسسات آموزشی و نحوه طراحی وب سایت آموزشگاه زبان صحبت میکنیم.
6 کاری که مؤسسات آموزش زبان باید انجام دهند!
با پیشرفت علم و تکنولوژی اهمیت یادگیری زبانهای بینالمللی به خصوص زبان انگلیسی بیشتر شده است. مردم برای برقراری ارتباط با دیگران، مهاجرت و کسب درآمد از طریق فریلنسری نیاز دارند تا زبانهای بینالمللی را آموزش ببینند.
از طرف دیگر در سالهای اخیر زیرساختهای کافی برای آموزش آنلاین فراهم شده است. به دلیل شلوغی، ترافیک و دغدغههای زندگی، خیلی از افراد ترجیح میدهند که به صورت آنلاین به محتواهای آموزش آنلاین دسترسی داشته باشند.
حالا به عنوان یک مؤسسه آموزش زبان یا حتی یک استاد زبان خارجی چطور میتوانید این افراد را جذب کنید؟ شما میتوانید از ۶ راه مختلف هم زبان آموز جذب کنید و هم درآمدزایی بالایی داشته باشید.
1- سایت آموزشگاه زبان داشته باشید
اولین کاری که باید انجام دهید، ساخت یک وب سایت حرفهای برای آموزشگاه زبان است. حتی اگر قرار نباشد آموزش آنلاین داشته باشید، باز هم یک وب سایت حسابی به دردتان میخورد. کاربرانی که از طریق گوگل به دنبال آموزشگاه زبان میگردند، نام وب سایت شما را در اینترنت میبینند.
همین کاربران میتوانند زبان آموزان جدید برای آموزشگاه شما باشند. همچنین، با راه اندازی سایت، خیلی راحت میتوانید از فروش محصولات دیجیتال و فیزیکی درآمد داشته باشید. برای ساخت سایت میتوانید از یک شرکت طراحی سایت، طراح وردپرس یا سایت ساز استفاده کنید.
اگر میخواهید صفر تا صد ساخت سایت را بدون کدنویسی و در سریعترین زمان ممکن انجام دهید، سایت ساز برای شما مناسب است.
2- فیلم و انیمیشن تقویت زبان در یوتیوب بسازید
فیلم و انیمیشنهای آموزش زبان از زمان نوزادی تا بزرگسالی میتواند باعث تقویت زبان شود. شما میتوانید به عنوان یک آکادمی آموزش زبان، انیمیشنهای جذاب برای سنین مختلف بسازید. مثلاً سری انیمیشنهای cocomeloon در یوتیوب طرفداران خیلی زیادی دارد و این کانال جزو درآمدزاترین کانالهای یوتیوب است.
شما میتوانید در وب سایت آموزش زبان خودتان یک بخش برای دانلود ویدئوهای آموزش زبان با محتوای مناسب قرار دهید. مطمئن باشید که بازدیدکنندگان سایت شما دو برابر یا حتی بیشتر میشود.
3- با فروش پاکست صوتی و ویدئو درآمد کسب کنید
پادکستهای صورتی و ویدئوهای آموزشی زبان بینالمللی طرفداران زیادی دارند. بسیاری از استادان زبان برای کسب درآمد از اینترنت، پادکست یا ویدئو آموزشی ضبط میکنند. با فروش ویدئوهای ضبط شده در اینترنت یا قرار دادن ویدئوهای آموزشی رایگان در یوتیوب میتوانید به درآمد خیلی بالایی برسید.
برای درآمدزایی از طریق پادکست هم میتوانید در کانالهای رایگان پادکست عضو شوید. با افزایش بازدیدکننده میتوانید برندهای معروف را در پادکست تبلیغ کنید و از این طریق درآمد داشته باشید.
4- وبلاگ آموزشی تقویت زبان داشته باشید
یکی از راههایی که میتوانید محصولات فیزیکی (کتاب) و مجازی (پادکست، ویدئو و...) آموزشگاه خودتان را بفروشید از طریق بخش وبلاگ سایت است. شما میتوانید مقالات آموزشی مربوط به زبان و اصطلاحات را منتشر کنید.
در همین مقالهها لینک خرید کتاب مرتبط با مقاله یا خرید ویدئوهای آموزشی بیشتر را قرار دهید. کاربرانی که از طریق گوگل مقاله شما را پیدا میکنند، میتوانند مشتریان بالقوه شما برای خرید محصول یا حتی زبان آموز مؤسسه آموزشی شما باشند.
مقالههای مفید برای سایت مؤسسه آموزش زبان خارجی:
- معرفی ابزارهای آموزش زبان
- معرفی کتابهای آموزش زبان حرفهای
- اخبار و اطلاعیههای مربوط به آزمون زبان آیلتس، تافل و...
- آموزش زبان پایه
- آموزش کلمات
5- فعالیت مداومی در تلگرام و اینستاگرام داشته باشید
این روزها افراد زمان زیادی از روزشان را در شبکههای اجتماعی سپری میکنند. حالا شما به عنوان یک استاد زبان یا مؤسسه آموزشی نباید این فضا را از دست بدهید. به این ترتیب باید همین الان یک پیج اینستاگرامی یا کانال تلگرامی برای خودتان بسازید.
میتوانید آموزش زبان رایگان در قالب پست و ویدئوی کوتاه در شبکههای اجتماعی داشته باشید. بد نیست از ایدههای تولید محتوای اینستاگرام استفاده کنید و محتوای جذابی در پیجتان قرار دهید. افراد از این طریق با شما آشنا میشوند و برای آموزش زبان تخصصی در کلاسهای شما شرکت میکنند. از این طریق میتوانید درآمدزایی کنید.
همچنین، میتوانید لینک سایت خودتان را در بیو پیج قرار دهید تا کاربران بتوانند به راحتی به محتواهای آموزشی و بخش فروشگاه سایت شما دسترسی پیدا کنند.
6- نرم افزارهای آموزش زبان بسازید
اپلیکیشنهای آموزش زبان مورد توجه زبان آموزان زیادی است. مثلاً اپهایی مثل Duolingo ، Babbel ، Rosetta Stone ، Memrise ، Busuu ، Lingodeer و... برای آموزش زبان استفاده میشوند.
شما میتوانید با ساخت یک اپلیکیشن آموزش زبان که امکان آموزش از زبان فارسی به دیگر زبانهای بینالمللی را داشته باشد، درآمد کسب کنید. نرم افزارهای آموزش زبان مکمل کلاسهای آموزشی هستند. در زمینه آموزش vocab میتوانید این نرم افزار را به دانشجویان معرفی کنید.
درآمد دائمی از اینترنت با طراحی سایت آموزشگاه زبان
یادگیری زبانهای خارجی برای همه افراد و در همه سنین مناسب است. آموزشهای مربوط به زبان هیچ وقت تکراری نمیشود و افراد جدید میتوانند در سالهای آینده هم به آن دسترسی داشته باشند.
سؤال خیلی از مؤسسات این است که چطور از طریق ساخت سایت آموزشگاه زبان درآمد دائمی داشته باشیم؟ اگر مطلب “کسب درآمد در خواب” را خوانده باشید میدانید که کسب درآمد دائمی امکان پذیر است.
البته برای افزایش درآمد دائمی از طریق سایت باید به این نکات توجه کنید:
مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
اول ببینید که آموزشگاه زبان شما قرار است کدام رده سنی از افراد را جذب کند؟ برخی از آموزشگاهها امکان آموزش زبان به کودکان زیر 5 سال را ندارند. برخی از آموزشگاهها هم فقط در زمینه آمادگی برای آزمون آیلتس و تافل فعالیت میکنند؛ یعنی باید به حداکثر سطح زبان رسیده باشید.
شما میتوانید چند لندینگ پیج مختلف برای هر رده سنی از افراد داشته باشید. مثلاً:
- در لندینگ پیج آموزش زبان کودکان از رنگها و تصاویر شاد و کودکانه استفاده کنید. در این صفحه هم سرفصلهای دوره و کتابهای آموزشی را معرفی کنید.
- لندینگ پیج دوم مربوط به دانش آموزان باشد. آمادگیهای لازم برای تقویت زبان کنکور و اخذ مدرک میتواند برای این افراد مناسب باشد.
چه زبانهایی آموزش میدهید؟
در منوی خدمات سایت باید زبانهایی که توسط آکادمی شما آموزش داده میشود، مشخص شود. کاربر بعد از ورود به سایت باید بداند که برای آموزش زبان فرانسه میتواند روی شما حساب کند یا نه؟
برای هر زبان بینالمللی یک صفحه جداگانه داشته باشید و اطلاعات مربوط به اساتید، آزمونهای سطح سنجی زبان، کتابهای آموزشی، هزینه هر ترم، ویدئوهای آموزشی و... را در آن بنویسید. سعی کنید همه اطلاعات مهم آموزش زبان را در صفحه مخصوص به خودش جای دهید.
حتی میتوانید یک سایت چند زبانه درست کنید. طراحی سایت چند زبانه با استفاده از سایت سازها هم امکان پذیر است.
اساتید برتر آموزش زبان را شناسایی کنید
ببینید که همکاری با کدام اساتید میتواند باعث جذب زبان آموز بیشتری شود. میتوانید برای ضبط ویدئوهای آموزشی با این اساتید کار کنید. هر چه قدر که تعداد اساتید برتر مؤسسه شما بیشتر باشد، افراد بیشتری برای آموزش زبان به مؤسسه شما مراجعه میکنند.
یک صفحه جداگانه برای معرفی اساتید در سایت داشته باشید. نام، تصویر و توضیحات کوتاهی از هر استاد را در این بخش بنویسید.
دانش آموزان را سطح سنجی کنید
برای اینکه بتوانید سطح زبان هر دانشجو را بسنجید، باید از تست و آزمون استفاده کنید. با استفاده از برنامههای فرم سازی مثل فرم ساز Google Form و دیگر برنامههای آنلاین یک آزمون تعیین سطح ایجاد کنید.
کاربرانی که برای ثبت نام به سایت مؤسسه آموزش زبان شما مراجعه میکنند، قبل از شرکت در کلاسها تعیین سطح میشوند. میتوانید فرمهای آموزش زبان و آمادگی آیلتس غیر رایگان هم داشته باشید. البته هرچه هزینه این آزمونها پایینتر باشد افراد بیشتری آن را خریداری میکنند.
ویدئو آموزشی ضبط کنید
با ضبط ویدئوهای آموزشی رایگان و قرار دادن آنها در سایت یا پیج اینستاگرامی کاربران با نحوه تدریس اساتید آشنا میشوند. کیفیت برگزاری کلاسها، نحوه تدریس و تخصص اساتید در جذب زبان آموز بسیار اهمیت دارد.
مثلاً استادی که قرار است به کودکان زبان انگلیسی یاد بدهد، باید بتواند به خوبی با کودکان ارتباط بگیرد. میتوانید تصاویری از فضای آموزشی مجموعه هم در سایتتان قرار دهید.
کلاسهای رفع اشکال لایو داشته باشید
چه آموزش حضوری داشته باشید و چه آموزش مجازی، زبان آموزان نیاز به کلاسهای رفع اشکال دارند. شما میتوانید این کلاسها را در قالب لایو در اینترنت برگزار کنید. مطمئن باشید که زبان آموزان از این موضوع استقبال میکنند.
حتی میتوانید هرچند وقت یک بار لایوهایی برای مشاوره رایگان به کسانی که قصد مهاجرت دارند یا میخواهند در کلاسهای آموزش زبان شرکت کنند، برگزار کنید. کاربران میتوانند به راحتی سؤال خودشان را از شما بپرسند.
با فروش ویدئو آموزشی درآمد همیشگی داشته باشید
پکیجهای ویدئوهای آموزشی زبانهای مختلف را آماده کنید. با قرار دادن این محصولات در وب سایت خودتان میتوانید یک درآمد همیشگی داشته باشید. میتوانید ویدئوهای آموزشی را در پلتفرمهای رمزگذاری شده مثل اسپات پلیر قرار دهید تا کسی نتواند آن را به رایگان منتشر کند.
یکی از راههای خیلی خوب درآمدزایی برای مؤسسات آموزشی میتواند از طریق فروش همین ویدئوهای آموزشی باشد.
از ویدئوهای آموزشی رایگان هم درآمد داشته باشید
حالا تکلیف ویدئوهای آموزشی رایگان ما چه میشود؟ نمیتوانیم از این ویدئوها درآمد داشته باشیم؟ اگر ویدئوهای آموزش زبان را در پلتفرمهایی مثل یوتیوب و آپارات قرار دهید، میتوانید به ازای بازدیدها درآمد کسب کنید.
در زمان پخش ویدئو آموزشی چندین تبلیغ روی صفحه نمایش داده میشود. به ازای تعداد نمایش کامل تبلیغات و... میتوانید از این پلتفرمها درآمد دلاری و ریالی داشته باشید. جالب اینجاست که ویدئو شما تاریخ انقضا ندارد و میتواند تا سالها برای شما درآمد داشته باشد.
از فروش کتابهای آموزش زبان غافل نشوید
شما به عنوان یک وب سایت آموزش زبان میتوانید در بخش فروشگاه، کتاب هم بفروشید. با خرید عمده کتاب آموزش زبان و فروش آن در سایت میتوانید درآمد خیلی خوبی داشته باشید. زبان آموزان خودتان میتوانند یکی از مشتریان همیشگی فروشگاه اینترنتی شما باشند.
نمونه وب سایت آموزشگاه زبان طراحی شده در پرتال
کسب و کارهای زیادی در این سالها سایت خودشان را با استفاده از سایت ساز پرتال ساختند. اگر بخواهید چند نمونه از سایتهای آموزش زبان ساخته شده در پرتال را ببینید به این سایتها میرسید:
1- وب سایت فروشگاهی نصرت مارکت که وابسته به موسسه بین المللی تندخوانی و زبان نصرت است. این وب سایت برای فروش کتاب و پکیجهای آموزش زبان از پرتال استفاده کرده است.
2- وب سایت آموزشی زبان کوچولو که پکیجهای آموزشی خوبی برای یادگیری زبان انگلیسی کودکان دارد. این وب سایت هم برای فروش پکیج آموزشی است.
3- وب سایت آموزش زبان کافه زبان که هر کتاب آموزشی که بخواهید را برای فروش دارد. کتابهای مربوط به زبان انگلیسی، آلمانی، ترکی، فرانسه، ایتالیایی، روسی،اسپانیایی، کرهای و حتی کتابهای دانشگاهی هم در سایت برای فروش دارد.
مشاوره طراحی سایت آموزش زبان با پرتال
دوست دارید با جدیدترین شیوه ساخت سایت آشنا شوید؟ روشی که ۷ روز تست رایگان دارد و در کمتر از ۵ دقیقه یک سایت آماده تحویل شما میدهد.
منظورمان طراحی سایت آموزشگاه زبان حرفهای با استفاده از سایت ساز پرتال است. طراحی سایت آموزشگاه زبان انگلیسی یا دیگر زبانهای بینالمللی نهایت ۳ روز از شما زمان میگیرد. طراحی ابتدایی سایت و انتخاب قالب در همان ۵ دقیقه اول به صورت خودکار انجام میشود.
تا ۷ روز هم فرصت دارید تا ظاهر سایت را تغییر دهید و اطلاعات مؤسسه آموزشی خودتان را در سایت اضافه کنید. جالب اینجاست که نیاز ندارید حتی یک خط کدنویسی انجام دهید. از زمان تست رایگان تا فعال سازی سایتتان، پشتیبانان پرتال تغییرات ظاهری مورد نظر شما را در سایت اعمال میکنند.
با استفاده از سایت ساز نیازی به استخدام نیرو ندارید. خودتان میتوانید صفر تا صد سایت را طراحی کنید. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره میتوانید با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.
سخن پایانی
در این مقاله تلاش کردیم تا هر آنچه باید به عنوان یک مؤسسه آموزش زبان برای درآمدزایی از طریق اینترنت بدانید را توضیح دهیم. از آنجایی که حوزه آموزش زبان برای همه سنین مناسب است و محدودیت زمانی و مکانی ندارید، میتوانید یک درآمد همیشگی برای خودتان داشته باشید.
شما فکر میکنید یک مؤسسه آموزشی از طریق چه راههای دیگری میتواند درآمد داشته باشد؟ شما به چند زبان بینالمللی مسلط هستید؟ دوست دارید از طریق اینترنت درآمد داشته باشید؟ اگر دوست دارید از طریق آموزش زبان درآمد داشته باشید در قسمت دیدگاه نظر خودتان را ثبت کنید تا نکات مهم درآمدزایی را به شما بگوییم.
سؤالات متداول
- چطور میتوانیم از وب سایت آموزشگاه زبان درآمد داشته باشیم؟
شما میتوانید با فروش دوره آموزشی، فروش محصولات فیزیکی مثل کتاب آموزش زبان، آزمونهای پولی، تبلیغات دیگران در پادکست و ویدئوهای آموزشی و معرفی خودتان به کاربران اینترنتی برای شرکت در کلاسهای حضوری از سایت درآمدزایی کنید.
- آیا امکان واریز شهریه توسط دانش آموزان در سایت وجود دارد؟
بله شما میتوانید در پایان هر ترم در پنل کاربری هر زبان آموز لینک پرداخت مبلغ شهریه را قرار دهید. زبان آموزان برای شرکت در ترم بعدی باید مبلغ شهریه را پرداخت کنند.
- آیا طراحی سایت آموزش زبان برای اساتید مناسب است؟
شما به عنوان یک استاد زبان میتوانید برای خودتان سایت بسازید. از طریق همین سایت زبان آموزان زیادی جذب کنید یا ویدئوهای آموزشی خودتان را بفروشید. پس طراحی سایت چه برای مؤسسات آموزشی و چه برای اساتید مناسب است.
- برای آموزش چه زبانهایی سایت داشته باشیم؟
برای زبانهای فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی، ترکی، انگلیسی، روسی، اسپانیایی، چینی و... میتوانید سایت آموزش زبان بسازید.
- بهترین راه آموزشگاهها برای جذب دانش آموز چیست؟
شما میتوانید با ساخت وب سایت، جامعه گستردهای از زبان آموزان را جذب کنید. دسته اول کسانی هستند که به دنبال آموزشهای رایگان زبان میگردند. دسته دوم کسانی هستند که به دنبال خرید ویدئو و کتاب آموزشی هستند. دسته سوم هم کسانی هستند که به دنبال آدرس و اطلاعات مؤسسات آموزش زبان حضوری میگردند.