سرعت رشد فروشگاههای اینترنتی در سالهای اخیر به قدری زیاد بوده و همچنان رو به افزایش است که باعث به وجود آمدن انواع سیستمهای ساخت فروشگاه اینترنتی شده است. تمایل افراد به خرید اینترنتی محصولات و صرفه جویی در وقت باعث شدت گرفتن این موضوع شده و فروشگاهها هم تلاش میکنند تا به کمک انواع ابزارهای بازاریابی اینترنتی گوی سبقت را از یکدیگر بگیرند.
این رشد بی رویه فروشگاههای اینترنتی در کشور ما هم به شدت در حال افزایش است و باعث شده تا انواع کسب و کارهای سنتی هم به فکر این باشند تا وارد فضای آنلاین شوند. فرقی نمیکند که محصولات شما به چه میزان باشد یا خدماتی که ارائه میکنید شامل چه چیزهایی باشد، در هر صورت ورود به این عرصه باعث فروش بیشتر و پیشرفت در کسب و کارتان خواهد شد. در همین راستا اولین سوالی که برای شما پیش خواهد آمد این است که چطور یک فروشگاه اینترنتی بسازیم؟
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که محصولات یا خدماتی را برای عرضه اینترنتی به مشتریان دارید قطعا نیاز به یک وبسایت فروشگاهی و خدماتی خواهید داشت. برای داشتن یک سایت فروشگاهی اولین مسئلهای که باید به آن توجه کنید انتخاب بهترین سیستم فروشگاه ساز است تا از طریق آن بتوان محصولات و میزان فروش آنها را مدیریت کرد.
برای اینکه از این سیستم استفاده کنید راههای مختلفی از جمله طراحی اختصاصی سایت فروشگاه اینترنتی در دسترس شما خواهد بود، اما باید بدانید که هزینه ساخت سایت فروشگاهی در ابتدای کار به صورت اختصاصی بسیار بالاست و ممکن است نتوانید از پس آن بر بیایید. اما دو راه کمهزینهتر و سریعتری هم وجود دارد که در این مقاله قصد داریم به معرفی و مقایسه هر دو بپردازیم. روش اول استفاده از سیستم فروشگاه ساز پرستاشاپ(Prestashop) است که به صورت رایگان در دسترس قرار گرفته و دومین روش هم میتوانید از فروشگاه ساز پرتال که سادهتر و کم هزینهتر از پرستاشاپ خواهد بود در زمانی کوتاه و با تست رایگان 7 روزه فروشگاه خود را با آن ایجاد کنید.
پرستاشاپ(Prestashop) چیست؟
پرستاشاپ یک سیستم فروشگاه ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس قرار گرفته است. این سیستم با برنامه نویسی PHP و دیتابیس MySQL طراحی و برنامهنویسی شده است که با نصب آن بر روی هاست میتوانید فروشگاه خود را در زمانی کوتاه ایجاد کنید.
این سیستم هم مشابه سایر سیستمها مانند ووکامرس، به گونهای طراحی شده است که قادر به استفاده از انواع قالب برای فروشگاه هستید و به کمک ماژولهایی که دارد میتوانید امکانات فروشگاه اینترنتی خود را توسعه دهید.
همانطور که در تصویر فوق میبینید، بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وبسایت Builtwith فروشگاه ساز پرستاشاپ توانسته است سهم 0.43 درصدی را از آن خود کند. این سیستم فروشگاه ساز امکان ساخت فروشگاه اینترنتی در زمینه محصولات فیزیکی و دانلودی را به شما خواهد داد که به راحتی میتوانید اقدام به فروش آنها بکنید.
استفاده از پرستاشاپ این امکان را به شما خواهد داد که قابلیتهای ضروری که یک فروشگاه اینترنت نیاز دارد را در فروشگاه اینترنتی خود پیاده سازی کنید که برخی از آنها شامل موارد زیر است.
- کاملا فارسی سازی و راستچین شده
- مدیریت نسبتا ساده و آسان فروشگاه اینترنتی
- دارای قالبهای متنوع
- امکان فروش در همه کشورها یا اختصاص دادن به یک کشور خاص
- امکان استفاده از درگاههای پرداخت بانکی مختلف
- امکان مشاهده جزییات کامل خرید و سفارشات مشتریان
- امکان درج کد تخفیف و برگزاری جشنوارههای فروش
- امکان نقد و بررسی محصولات توسط خریداران یا بازدیدکنندگان
- امکان قرار دادن بی نهایت محصول با قابلیت درج تصاویر به صورت گالری
- و…
برای استفاده از پرستاشاپ چه چیزهایی لازم است؟
برای ساخت فروشگاه اینترنتی قبل از هر چیزی نیاز به خرید هاست و دامنه دارید که با نصب پرستاشاپ بر روی هاست میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید. بنابراین اگر بخواهیم به صورت کلی یک تخمین حدودی از هزینه ای که استفاده از پرستاشاپ در طول یک سال خواهد داشت را بررسی کنیم باید هزینههای زیر را متقبل شوید.
- خرید دامنه که به صورت متوسط بین 10 تا 500.000 تومان بسته به انتخاب پسوند دامنه هزینه دارد.
- خرید هاست مناسب پرستاشاپ که به صورت یک ساله بین 300 تا 2 میلیون تومان هزینه دارد.
- طراحی قالب پرستاشاپ که در صورت استفاده از قالب آماده بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از قالب اختصاصی بین 5 تا 50 میلیون تومان هزینه دارد.
- اضافه کردن امکانات مورد نیاز و سفارشی سازی فروشگاه که عموما توسط پلاگین ایجاد میشود. این گزینه هم مانند طراحی قالب در صورت استفاده از پلاگین آماده بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از پلاگین اختصاصی بین 1 تا 5 میلیون تومان هزینه خواهد داشت. البته هزینه در حالت اختصاصی بسته به امکانات و حجم پروژه دارد که ممکن است بیش از اینها هم باشد.
- استخدام پشتیبان برای رفع مشکلات فروشگاه که به صورت متوسط در ماه بین 150 تا 800.000 تومان هزینه خواهد داشت.
- استخدام توسعه دهنده برای افزودن امکانات که این مورد هم بسته به حجم کار میتواند در ماه بین 1 تا چند میلیون تومان هزینه در بر داشته باشد.
حال در کنار این هزینههایی که باید صرف فروشگاه خود کنید این مورد را در نظر بگیرید که با افزایش محصولات و تعداد فروش که روز به روز فروشگاه شما در حال بزرگتر شدن است، هزینههای مختلف دیگری وارد میان شده و برخی از این هزینههای فعلی نیز به دلیل کمبود منابع افزایش خواهد داشت که در نهایت میتوان نتیجه گرفت استفاده از پرستاشاپ در حالتی که کلیه نیازهای فروشگاه شما را تامین کند، چیزی در حدود 5 تا 10 میلیون تومان هزینه خواهد داشت.
مزایا و معایب فروشگاه ساز پرستاشاپ
مشابه هر سیستم دیگری، پرستاشاپ نیز دارای مزایا و معایب مختلفی است که باید در هنگام انتخاب یک سیستم مناسب فروشگاه ساز به آن توجه کنید.
1- سازگاری کامل با زبان فارسی
بعد از اینکه پرستاشاپ به صورت جهانی عرضه شد، در اولین اقدام که در هر آپدیت روی آن انجام میگرفت پشتیبانی از زبانهای مختلف بود که از سال 2011 تا به امروز زبان فارسی به صورت رسمی به آن اضافه شده است.
امروزه پرستاشاپ به صورت کاملا فارسی سازی شده در دسترس است که میتوانید مطابق با نیاز فارسی زبانان فروشگاه خود را با آن راهاندازی کنید. علاوه بر این پرستاشاپ نمایندگی رسمی در ایران را نیز دارا میباشد.
2- استفاده رایگان و ساده
استفاده از پرستاشاپ به صورت کاملا رایگان در دسترس است. یعنی کافی است پس از خرید هاست و دامنه خود به سایت رسمی پرستاشاپ یا پشتیبان فارسی آن مراجعه کرده و آن را دانلود کنید. سپس اقدام به نصب پرستاشاپ بر روی هاست خود کرده و از نسخه رایگان آن که امکانات اولیه یک فروشگاه را تامین میکند استفاده کنید.
استفاده و نصب پرستاشاپ نیز ساده بوده و به کمک چند آموزش که با جستجو در اینترنت میتوانید به آنها برسید قادر به کار با آن خواهید بود.
3- دسترسی به قالبهای مختلف
اگر قرار باشد مقایسهای با وردپرس داشته باشیم، پرستاشاپ از این نظر ضعیف بوده و نسبت به آن قالبهای رایگان کمتری را در خود دارد. علاوه بر این به دلیل اینکه قالبها عموما در زبان انگلیسی در دسترس هستند و راست چین سازی روی آنها صورت نگرفته تنها قادر به استفاده از قالبهای رایگان فارسی هستید که توسط نماینده رسمی آن فارسی سازی شده است که تعداد آنها نیز پایین است.
4- بهروزرسانی و آپدیت منظم
مثل هر سیستم رایگان دیگری پرستاشاپ نیز دارای دهها توسعه دهنده در سرتاسر دنیاست که در حال بهروزرسانی، آپدیت و رفع مشکلات این سیستم هستند. در هر بهروزرسانی که منتشر میشود قادر هستید سیستم را آپدیت کرده و از آخرین تغییرات و امکانات جدید که روی آن پیاده سازی شده است استفاده کنید.
5- افزایش امکانات به کمک پلاگینها
پرستاشاپ نیز مانند سایر سیستمها بخشی را با عنوان ماژول(مانند پلاگین یا افزونه وردپرس) در خود قرار داده است که از طریق آن میتوانید امکانات فروشگاه را افزایش دهید. ماژولها یک سری بستههای نرم افزاری جانبی هستند که با نصب بر روی سیستم امکاناتی که هر ماژول دارد به فروشگاه اضافه خواهد شد.
به عنوان مثال در حالت پیشفرض ممکن است اشتراک گذاری گذاری محصولات در برخی شبکههای اجتماعی فراهم نباشد. در این صورت به کمک ماژول میتوانید دکمههای اشتراک گذاری را در صفحات مختلف محصولات اضافه کنید تا قابلیت اشتراک گذاری آنها فراهم شود.
6- سئو مناسب فروشگاه اینترنتی
هر سیستم برای اینکه بتواند به موفقیت برسد لازم است که حتما تمرکز ویژه روی سئو داشته باشد. پرستاشاپ نیز از همان ابتدا به این موضوع توجه کرده و سعی شده است تا سئو هسته اصلی سیستم تا جای ممکن بهینه شده باشد. اما در مقایسه با سیستمهای فروشگاهی مثل ووکامرس سئو ضعیفتری دارد.
البته لازم نیست نگران این مسئله باشید، چرا که به کمک ماژولهای سئو میتوانید هر قابلیت که به سئو فروشگاه اینترنتی کمک میکند را در سایت خود پیاده سازی کنید.
7- نیازمند استخدام پشتیبان
از آنجایی که این سیستم به صورت رایگان در دسترس گرفته است، امکان پشتیبانی از آن در زمانی که نیاز به راهنمایی داشته باشید زمانبر خواهد بود. چرا که پشتیبانی سیستم در نمایندگیهای رسمی برای کسانی است که از محصولات پولی و تجاری پرستاشاپ مانند ماژول و قالب استفاده میکنند.
در این صورت تنها راه ممکن استفاده از کمک دیگران است که آن هم به کمک فرومهای پشتیبانی در دسترس بوده و برای رسیدن به پاسخ باید چیزی در حدود 24 ساعت منتظر بمانید. به همین دلیل وقتی فروشگاه شما به اندازه کافی بزرگ شود لازم است که یک پشتیبان برای رفع مشکلات استخدام کنید که در هر ماه چیزی در حدود 150 تا یک میلیون تومان و بیشتر(بسته به ساعات کاری پشتیبان) باید بابت آن پرداخت کنید.
8- مشکلات امنیتی به دلیل رایگان بودن سیستم
به دلیل محبوبیت نسبتا خوب و بالایی که پرستاشاپ دارد و از سوی دیگر رایگان و متن باز بودن آن، باعث شده تا هکرها با هسته این سیستم کاملا آشنا باشند و نسبت به یک سیستم SAAS یا اختصاصی به صورت سادهتر بتوانند آن را هک کنند.
در صورت استفاده از هر سیستم رایگان به دلیل همین مسئله لازم است که همواره از انواع روشهای امنیتی برای جلوگیری از هک و نفوذ به فروشگاه خود جلوگیری کنید. از آنجایی که سایت شما یک فروشگاه اینترنتی است و اطلاعات مالی در آن رد و بدل میشود اهمیت این موضوع دوچندان خواهد بود.
9- تعداد قالبهای پایین نسبت به سایر سیستمها
تعداد قالبهای فروشگاه ساز پرستاشاپ نسبت به سایر سیستمها کمتر است و نیاز است که برای داشتن قلب حرفهای هزینهای را پرداخت کنید. از آنجایی که ارائه دهندگان قالب این سیستم در ایران نیز تعداد محدودی هستند، هزینه یک قالب آماده ممکن است بین 300.000 تا 1.000.000 تومان هزینه داشته باشد.
پس اگر ظاهر فروشگاه برای شما اهمیت بالایی داشته باشد و از طرفی دیگر قادر به پرداخت هزینههای بالا برای استفاده از قالب نباشید، استفاده از پرستاشاپ نمیتواند گزینه مناسبی باشد.
10- مشکلات موجود با پلاگینها و تعداد پایین آنها
درست مشابه قالبها، ماژولهای پرستاشاپ نیز با محدودیت مواجه هستند و در برخی موارد حتی ممکن است ماژولی وجود نداشته باشد که از آن استفاده کنید. به عنوان نمونه یکی از دوستانم که از پرستاشاپ استفاده کرده بود، به دلیل تغییر آدرس فروشگاه نیاز به ماژول ریدایرکت داشت که مشتریان را از دامنه قبلی به دامنه جدید منتقل کند، در صورتی که چنین ماژولی در پرستاشاپ وجود نداشت و مجبور شد تا با هزینه نسبتا بالایی این ماژول را به صورت اختصاصی تهیه کند.
ساخت فروشگاه اینترنتی با 7 روز تست رایگان
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد، دومین روش ساخت سایت فروشگاهی استفاده از سیستمهای فروشگاه ساز(SAAS) است. در این سیستمها همه چیز برای ایجاد فروشگاه اینترنتی به صورت کاملا آماده در دسترس قرار گرفته است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که چند فرم را پر کرده و در نهایت با اتصال دامنه به سیستم شروع به افزودن محصولات خود بکنید.
یکی از بهترین سیستمهای فروشگاه ساز در ایران پرتال است که امکان ساخت فروشگاه را با استفاده از امکانات و قالبهای مناسب فروشگاهی فراهم کرده است. پرتال 7 روز تست رایگان را در اختیار شما قرار خواهد داد که میتوانید در این 7 روز بدون نیاز به پرداخت هزینه فروشگاه خود را راهاندازی کنید. در نهایت این شما هستید که در پایان این یک هفته تصمیم به استفاده از فروشگاه ساز پرتال خواهید گرفت.
پیشنهاد ما ساخت فروشگاه اینترنتی کم هزینه، سریع و ساده استفاده از پرتال است که در ادامه به معرفی 8 دلیل برای انتخاب پرتال میپردازیم.
1- عدم نیاز به خرید هاست و دامنه
در استفاده از سیستم های رایگان فروشگاه ساز نیاز به خرید دامنه و هاست دارید که خود این هاست و دامنه یک هزینه جدا و بالایی در طول هر یک سال برای شما خواهند داشت. به ویژه اینکه با گذشت زمان و بیشتر شدن مشتریان هاست خریداری شده دیگر پاسخگوی نیازتان نبوده و مجبور هستید که آن را ارتقا دهید.
اما در هنگام استفاده از فروشگاه ساز پرتال نیازی به خرید هاست ندارید و دامنه اینترنتی هم به صورت رایگان و با پسوندهای ملی و بین المللی در دسترس خواهد بود. پلنهای ارائه شده در سایت ساز پرتال به گونهای هستند که نیازی به خرید دامنه ندارید.
فضایی که به عنوان هاست در اختیار شما قرار داده میشود روی سرورهای قدرتمندی قرار گرفته تا بتواند پاسخگوی بالای بازدید سایت در جشنوارههای تخفیف که در دورههای زمانی مختلف برگزار میکنید باشد.
2- استفاده از قالبهای متنوع
فروشگاه ساز پرتال دارای قالبهای متنوع برای ساخت فروشگاه اینترنتی است که با مراجعه به صفحه قالبها میتوانید دموی آنلاین هر قالب را مشاهده کنید. در طراحی این قالبها از بهروزترین متدهای روش طراحی سایت با تمرکز روی UI و UX استفاده شده است. همچنین خود شما قادر هستید تا به کمک ابزار طراحی قالب پرتال، متناسب با نیاز خود، ظاهر سایت را طراحی کنید.
این قالبها به صورت مداوم در حال آپدیت هستند و قالبهای جدیدی نیز در هر دوره زمانی به لیست قالبها اضافه میشود که هر زمان نیاز به تغییر در ظاهر سایت داشتید میتوانید بدون صرف هزینه اضافه یکی از قالبها را انتخاب کرده و استفاده کنید.
گذشته از این در صورتی که نیاز به قالب با ظاهری متفاوتتر از نمونههای موجود داشتید خود شما می توانید دست به کار شده و قالب خود را طراحی کنید. یا اینکه از پشتیبانی پرتال بخواهید که یک قالب اختصاصی بر اساس نیاز شما طراحی کنند.
3- هزینه کمتر برای راهاندازی
به صورت کلی هزینههای مشترک یکی سایت فروشگاهی شامل خرید دامنه، خرید هاست، خرید قالب، خرید ماژول و استخدام پشتیبان است. به مجموع هزینهای که برای هر یک از این موارد در طول سال صرف شده باشد هم هزینه کلی در 365 روز سال میگوییم که صرف نگهداری سایت خواهد شد.
در هنگام استفاده از پرتال هزینهای بابت خرید و هاست و دامنه متوجه شما نبوده که آن را کنار میگذاریم. خرید قالب نیز به همین شکل بوده و علاوه بر این وضعیت استفاده از قالبها طوری است که محدود به یک قالب نیستید. هر زمان که نیاز داشتید میتوانید یکی از قالبهای موجود را استفاده کرده و سال جدید را با قالب دیگری شروع کنید.
ماژولها نیز مشابه قالب بوده و هر امکاناتی که به صورت ماژول در پرتال قرار گرفته باشد دسترسی به آن برای شما فراهم است. گذشته از اینها با آپدیت سیستم ماژولهای دیگری نیز به آن اضافه میشود که برای استفاده از آنها نیاز به پرداخت هزینه جدا ندارید.
مورد بعدی هم که مربوط به پشتیبانی و توسعه سیستم است به صورت رایگان در دسترس شما قرار دارد. هر زمان که در هنگام کار با سیستم نیاز به راهنمایی داشته باشید کافی است یک تیکت ارسال کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن درخواست شما بررسی شده و به آن پرداخته شود. برای داشتن پشتیبانی در این سیستم هم نیازی به پرداخت هزینه جداگانه ندارید.
موضوع به همین جا ختم نمیشود. اگر دقت کنید گفتیم که این مجموع هزینهها در طول 365 روز است که در سایت سازهای رایگان در هر سال برخی از این هزینهها تکرار میشود. اما پرتال به گونهای است که برای سال دوم 30 درصد تخفیف در نظر گرفته است که با تمدید سرویس شما تنها 70 درصد از هزینه سال اول را پرداخت خواهید کرد. بهتر از این هم میشود؟
4- توسعه سیستم و افزودن امکانات
همینطور که نیازهای ما از طراحی وب روز به روز در حال بیشتر شدن هستند و روشهای جدیدی برای بازاریابی و کسب درآمد از سایت در حال به وجود آمدن است، پرتال نیز همگام با نیاز روز حرکت کرده و امکانات جدیدی را به سیستم خود اضافه میکند. در استفاده از فروشگاه ساز پرتال نیازی به توسعه دهنده یا پرداخت هزینه جدا بابت افزودن امکانات ندارید.
امکاناتی که در پرتال اضافه و آپدیت میشوند سریعا پس از منتشر شدن در دسترس شما هستند و نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای داشتن دسترسی به امکانات بیشتر نخواهید بود. در صورتی که در هنگام استفاده از پرستاشاپ برای این کار باید ماژولهای مختلف را خریداری و تست کنید تا به چیزی که واقعا به آن نیاز دارید برسید.
5- سئو و بهینه سازی سایت فروشگاهی
سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو بهترین راه افزایش فروش در سایتهای فروشگاهی است. بستر لازم برای سئو سایتها در سایت ساز پرتال به خوبی رعایت شده است. یکی از مهمترین فاکتورهای سئو سایت داشتن سرعت بالا در لود سایت است که در فروشگاه ساز پرتال به خوبی رعایت شده است؛ کافی است یکی از فروشگاهها را با یک فروشگاه دیگر که با پرستاشاپ ساخته شده است مقایسه کنید تا به سرعت لود بالای آن پی ببرید.
یا در موارد دیگر جزییات محصولات خود را که در سیستم ثبت میکنید توسط دادههای ساختاریافته در نتایج جستجو نمایش داده شده و به راحتی میتوانید روی فروش بیشتر تمرکز کنید.
6- عدم نیاز به استخدام پشتیبان
بسیاری از افراد دانش کافی برای مدیریت سایت و فروشگاه اینترنتی را ندارند و گذشته از این هم یک فروشگاه اینترنتی نیازمند یک تیم توسعه و برنامه نویسی است که بتواند کلیه مشکلات پیش آمده را سریعا برطرف نماید. وقتی از سیستمهای فروشگاه ساز مثل پرستاشاپ استفاده میکنید نیاز به یک متخصص و پشتیبان خواهید داشت که مشکلات سایت را برطرف کرده و همچنین قابلیتهای جدید را به فروشگاه اضافه کند.
اما پشتیبانی سیستم در فروشگاه ساز پرتال به صورت اختصاصی در دسترس شما قرار خواهد داشت. در هر ساعت از شبانه روز که مشکلی برای فروشگاه پیش بیاید یا اینکه نیاز به افزودن قابلیت جدید باشد، کافی است با تیم پشتیبانی پرتال در میان گذاشته و در زمانی کوتاه نیاز خود را برطرف کنید.
7- بهروزرسانی مداوم و تامین امنیت سایت
یه دلیل اینکه سیستم فروشگاهی مالی بوده و اطلاعات حساس در آن قرار دارد، امنیت در یک فروشگاه اینترنتی حرف اول را میزند. تا زمانی که امنیت فروشگاه برقرار نباشد و هک در سایت صورت گیرد با مشکلات مالی بزرگی مواجه خواهید شد که میتواند به مسائل حقوقی ختم شده و مشکلات بزرگی برایتان به بار آورد.
سایت سایت و فروشگاه ساز پرتال ضمن افزودن امکانات جدید به سیستم خود همواره در تلاش است که جدیدترین روشهای افزایش امنیت را در سیستم پیاده سازی کرده و امنیت سایتهای موجود را به بهترین نحو حل نماید.
8- اطلاع رسانی رایگان از سفارشات توسط پیامک
مجموعه پرتال متشکل از چند وب سایت حرفهای است که همواره در تلاش است بهترین راهکارها را خود برای مشتریان فراهم کند. بر همین اساس این امکان را فراهم کردهایم تا توسط پنل اساماس از جزییات سفارشات و فرآیندهایی که در فروشگاه اینترنتی برای شما و برای مشتریانی که از شما خرید میکنند اطلاع رسانی پیامکی انجام دهیم.
امکانات فروشگاه | ||
درگاه پرداخت | ||
درگاه آنلاین بانکی | توسط ماژول | |
واحد پولی | تنظیم چند واحد پولی | تنظیم چند واحد پولی |
پرداخت مهمان | ||
اتصال به درگاه شتاب | توسط ماژول | |
مدیریت محصول | ||
تعداد نامحدود محصول | بر اساس بسته | |
تعداد نامحدود شاخه و زیر شاخه | ||
امکان درج ویژگی ها | ||
مشخص کردن ابعاد محصول | ||
مشخص کردن بارکد | ||
فروش خدمات دیجیتالی | ||
فروش پیکج دانلود | ||
مدیریت انبار | ||
ثبت نام آنلاین | ||
تعیین حداقل تعداد سفارش | ||
امکان مدیریت و مرجوع کردن کالا | ||
تخفیف گروهی | ||
تنظیم کد تخفیف | ||
تنظیم تاریخ اتمام تخفیف | ||
تنظیم تعداد استفاده کد تخفیف | ||
امکان ایجاد صورت حساب | ||
درج موجودی | ||
تنظیم مالیات | ||
ایجاد فاکتور | ||
ایجاد ویژگی برای محصول | ||
ارسال محصول | ||
تنظیمات ارسال | ||
هزینه ارسال | ||
تنظیم هزینه ارسال | ||
کادوپیچی برای محصول | ||
مدیریت وب سایت | ||
چند زبانه | ||
آمارگیر | ||
امکان watermark روی تصاویر | ||
نظر مشتریان | ||
نمایش سریع محصول(quick view) | ||
تایید قوانین قبل خرید | ||
سادگی کار با فروشگاه | ||
گزارش فروش | ||
سئو | ||
ثبت نام آنلاین | ||
مدیریت دامنه | از هاستینگ | |
ایجاد دیدگاه بازدیدکننده | ||
خبرنامه | ||
آمار بازدید کننده | ||
ایجاد درخواست تیکت | ||
مدیریت فایل ها | ||
مدیریت کاربران | ||
ایمیل سازمانی | از هاستینگ | |
اطلاع رسانی | ||
پیامک اطلاع رسانی کاربر | بله توسط ماژول | |
پیامک اطلاع رسانی مدیر | بله توسط ماژول | |
ایمیل اطلاع رسانی | ||
قالب | ||
قالب مناسب کاربر ایرانی | ||
قالب رایگان | ||
قالب فارسی رایگان | ||
وبلاگ | ||
امکان ایجاد وبلاگ | نیاز به پیاده سازی با ماژول | |
امکان درج مقالات | نیاز به پیاده سازی با ماژول | |
دسته بندی وبلاگ | ||
امکان ایجاد تگ | ||
دیدگاه بازدید کننده وبلاگ | ||
برنامه های جانبی | ||
برنامههای جانبی | ||
ماژولهای رایگان | بسیار محدود | |
ایجاد ماژول اختصاصی | ||
پشتیبانی | ||
پشتیبانی رایگان | ||
هزینه پشتیبانی | ندارد | دارد |
سئو | ||
سئو | ||
سئو قالب | ||
تگ برای مقاله | ||
نوشته وبلاگی |
دیدگاهها
کیانوش اسحاقی
سلام دوستان
لینک سایتم این هست
http://www.mobile-city.ir
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم
میخواستم بدونم چطوری میتونم api رو برای سایتم بسازم؟
میخوام تمام محصولاتم رو نشون بدم توش برای سایتایی مثل ایمالز و...
فاطمه شریفی
سلام آقای اسحاقی عزیز.
در صورتیکه کاربر پرتال هستین از قسمت برنامه های جانبی بر روی برنامه ایمالز کلیک کنید، در همون صفحه میتونید api موجود رو به ایمالز بدید تا محصولات شما رو نشون بده.