کسب درآمد با سرمایه کم، یکی از موضوعاتی که توجه هر کسی را به خود جلب میکند!
وقتی با افرادی که اوضاع کاری مناسبی ندارند، در مورد شروع به کار و کسب درآمد صحبت میکنیم، معمولا میگویند: «میخواهم کاری راه بیندازم اما سرمایه آن را ندارم.» تجربه به ما ثابت کرده است این بهانه از سوی افرادی مطرح میشود، که نمیخواهند برای کسب درآمد انرژی صرف کنند. واقعیت این است، افراد زیادی با سرمایه بسیار اندک، توانستهاند کسب و کاری قدرتمند راهاندازی و درآمد بالایی کسب کنند.
در این مقاله، میخواهیم درباره انواع کسب و کارهایی صحبت کنیم، که میتوانیم آنها را در دنیای واقعی و اینترنت عملی کنیم. اگر هنوز ایدۀ بکر و جدیدی ندارید و در مورد اینگونه کسب و کارها چیز زیادی نمیدانید با ما همراه باشید. به این ترتیب شاید با کمک این مقاله برای شروع کار با سرمایۀ کم، جرقهای در ذهنتان بخورد و بتوانید پول و درآمد زیادی را در ادامه زندگی خود بهدست آورید.
بطور کلی، هر کسب وکاری در یکی از دو دستۀ زیر قرار میگیرد:
- کسب و کارهای اینترنتی
- کسب و کارهای فیزیکی در دنیای واقعی
در ادامه، به نمونههایی از این نوع کسب و کارها اشاره میکنیم.
کسب درآمد از اینترنت با سرمایه کم
در سالهای اخیر به لطف فضای دیجیتال، سر و کلۀ کسب و کارهای تازهای پیدا شده است. بسیاری از این کسب و کارها با حداقل یا حتی بدون سرمایه قابل انجام هستند. به این ترتیب دیگر هیچ کدام از ما بهانهای درباره نداشتن سرمایه کافی نخواهید داشت. حالا موضوع اصلی اینجاست که راهاندازی چنین کسب و کارهایی با سرمایه اندک چطور قابل انجام است؟
برای راهاندازی یک کسب و کار فیزیکی باید هزینۀ زیادی را صرف مکان، منابع و نیروی انسانی کنید. اما خوشبختانه با وجود کسب و کارهای اینترنتی بخش بزرگی از این هزینهها حذف شده است. امروزه اینترنت در تمام زندگی انسانها نفوذ کرده و فرصتی عالی برای افرادی که قصد کسب درآمد دارند بهوجود آورده است.
انجام این دسته از کسب وکارها معمولا در منزل هم برای افراد امکانپذیر است. تصور کنید همینطور که در خانه با لباس راحتی نشستهاید و پا روی پا انداختهاید، میتوانید بدون سرمایه یا بامقدار کم، در آمد کسب کنید.فقط کافی است کمی در مورد چالشهای اجتماع و آنچه اطرافتان میگذرد، فکر کنید. به این ترتیب نخ ایدۀ جدیدی را بگیرید.
در ادامه دربارۀ برخی از این نوع کسب و کارها صحبت خواهیم کرد. همچنین اگر به کسب و کار اینترتی علاقمند شدهاید، حتما مقالۀ «راه های طلایی برای کسب درآمد از اینترنت» را بخوانید.
1-از طریق تولید محتوا کسب درآمد کنید
محتوا انواع مختلفی از جمله متن، تصویر، ویدئو و اینفوگرافیک دارد. تولید محتوا یا نویسندگی در هر بستری شامل کتاب، مجله، شبکه اجتماعی، وبسایت و سایر موارد قابل انجام است. در این بخش منظور ما تولید محتوا در فضای دیجیتال از جمله وبسایت و شبکه های اجتماعی است.اگر به نویسندگی علاقه دارید و دست به قلمتان خوب است بیکار نمیمانید! تولید محتوا برای کسب و کارهای دیجیتال بصورت دورکاری هم قابل انجام است. برای انجام آن هیچ سرمایهای بجز یک کامپیوتر یا لپ تاپ نیاز ندارید. درآمد تولید محتوا معمولا به ازای هر کلمه یا هر مقاله محاسبه میشود و مقدار آن از 20 تومان تا 200 تومان (برای برگرداندن به زبانهای دیگر) میرسد.
کسب درآمد از وبلاگ یکی از روشهایی است که امروز افراد زیادی از آن درآمدهای خوب در میآورند.
2-با کمک سایت فروشگاهی هر چیزی دارید را میتوانید بفروشید!
کسب و کاری که این روزها در دنیای دیجیتال سر و صدای زیادی به پا کرده و بسیار رایج شده، فروش از طریق سایت فروشگاهی است. اگر قصد دارید محصول یا خدمات خاصی بفروشید و از پس هزینههای سنگین خرید یا اجاره مکان، استخدام نیروی انسانی و سایر هزینههای راهاندازی یک فروشگاه فیزیکی یا شرکت بر نمیآیید، راهاندازی یک سایت فروشگاهی بهترین گزینه است.داشتن سایت فروشگاهی با یک هزینۀ کم هم، امکانپذیر است. در مقابل میتواند شما را صاحب درآمد بالایی کند. به شما پیشنهاد میکنیم، همین حالا سایت فروشگاهی خود را ایجاد کنید و آیندۀ خوبی برای خود رقم بزنید.
دو نمونه از محصولاتی که با کمک سایت میتوانید بفروشید:
3-با مدیریت شبکههای اجتماعی درآمد کسب کنید
امروز نقش شبکههای اجتماعی در کسب و کارها و زندگی شخصی افراد پر رنگتر شده است. بعضی افراد، از این شبکهها برای معرفی و شناخته شدن خودشان استفاده میکنند. بعضی دیگر، برای برندسازی شرکت یا سازمانشان از شبکههای اجتماعی بهره میبرند. حتی بسیاری از افراد با کمک این ابزار محصولات یا خدمات خود را معرفی میکنند یا میفروشند.
کار کردن روی شبکههای اجتماعی علاوه بر اطلاعات و مهارت به صرف زمان نیاز دارد. به این ترتیب اغلب افراد یا سازمانها بهجای اینکه خودشان روی آن وقت بگذارند، شخصی را برایاین کار استخدام میکنند و در ازای کار هزینهای به او میپردازند. اگر اطلاعات زیادی درباره نوع فعالیت در شبکههای اجتماعی دارید میتوانید از آن درآمد کسب کنید.
درآمد مدیریت شبکههای اجتماعی براساس حجم و کیفیت کاری که انجام میدهید در نظر گرفته میشود. دستمزد انجام چنین کاری از 1 میلیون تومان تا 3 یا 4 میلیون تومان است.
4-از طریق اینستاگرام و شبکههای اجتماعی محصول یا خدمات خود را بفروشید!
اگر کالا یا خدماتی دارید و نمیدانید چطور آن را معرفی کنید یا بفروشید،شبکههای اجتماعی از جمله اینستاگرام گزینۀ مناسبی برای این کار است. علاوه بر اینستاگرام، شبکههای دیگری مانند تلگرام هم این امکان را برایتان فراهم میکند. فروش در این شبکهها معمولا نیاز به هیچ هزینۀ اضافی ندارد؛ مگر اینکه بخواهید هزینهای را برای تبلیغات صرف کنید. اگر به موضوع فروش در اینستاگرام علاقهمندید، حتما 2 مقاله جذاب ما را بخوانید:
در ضمن اگر میخواهید در مورد فعالیت در اینستاگرام بیشتر بدانید یا از سرویسها و خدمات آن استفاده کنید به سایت دیدوگرام سر بزنید.
5-از طریق اینترنت مشاوره بدهید
این روزها دیگر مانند گذشته، برای ارائه خدمات مشاورهای به یک دفتر کار نیاز ندارید؛ بلکه با کمک اینترنت هم میتوانید این کار را انجام دهید. این ایده برای افرادی مناسب است، که میتوانند در حوزه تخصصی خود به دیگران مشاوره دهند. اگر مهارت و تجربه کافی در زمینههای مختلف داشته باشید این ایده به شما کمک میکند از آن کسب درآمد کنید.
مثلا میتوانید در زمینه تغذیه، مسائل حقوقی، درسی و سایر موارد اینچنینی مشاوره دهید. میتوانید از طریق اینترنت و کمی جستجو در سایتهای مختلف پذیرش مشاور، ثبت نام کرده و براساس زمانی که برای مشاوره با افراد دیگر میگذارید، مزد دریافت کنید.
6-بهصورت آنلاین تدریس کنید
احتمالا پکیجهای آموزش آنلاین را بارها در اینترنت دیدهاید. ورود اینترنت به زندگی ما بعضی از کارها را سادهتر کرده است. بنابراین بدون هیچ محدودیت مکانی و زمانی میتوانیم به خدمات و اطلاعات دسترسی پیدا کنیم. مثلا این که میتوانیم، دورههای آموزشی را غیر حضوری و با استفاده از اینترنت ببینیم. اگر فکر میکنید در یک زمینۀ خاص توانایی و تجربه دارید میتوانید آن را در قالب یک دوره آموزشی و از طریق اینترنت در اختیار دیگران قرار دهید.
7-با ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ پولدار شوید
برای بازاریابی محصولات یا خدمات در بستر اینترنت مشاغل جدیدی از جمله سئو(بهینهسازی برای موتورهای جستجو)، تبلیغات گوگل، بازاریابی شبکههای اجتماعی و بازاریابی محتوا، بهوجود آمده است. اگر به کارهای بازاریابی و چالشهای آن علاقهمند هستید، وارد یکی از این حوزهها شوید و بعد از مدتی با تخصص خود کسب درآمد کنید. هرچند تعداد افراد فعال در این حوزه کم نیستند، اما اگر تخصص پیدا کنید، خیلی زود شناخته میشوید و افراد زیادی بهسمت شما خواهند آمد.
8-با استفاده از همکاری در فروش درآمد کسب کنید
اگر خودتان محصول خاصی ندارید، باز هم از طریق همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ میتوانید در یک سایت فروشگاهی محصول بفروشید. شما میتوانید، بهعنوان یک واسطه بین فروشنده و خریدار، بازاریابی محصول را روی سایت خود انجام میدهید. در نتیجه به ازای هر محصولی که در سایت خود میفروشید، درصدی از مبلغ آن را دریافت میکنید.
9-بهعنوان آزادکار یا فریلنسر کار کنید
اگر به هر دلیلی بخواهید بهصورت نیمه وقت در یک شرکت یا سازمانی مشغول به کار باشید، یا اینکه اصلا در هیچ شرکتی استخدام نشوید، میتوانید بهعنوان نیروی آزادکار یا فریلنسر کسب درآمد کنید. بعضی از شرکتها به دلیل پروژههای زیاد یا کمبود مکان برای استخدام نیرو، بهدنبال جذب نیروهای آزادکار هستند. در این شرکتها پروژههای متنوعی را از جمله تولید محتوا، تایپ و ترجمه، سئو، طراحی سایت و برنامه نویسی را میتوانید انجام دهید.
درآمد شما بهعنوان آزادکار یا فریلنسر به میزان کاری که انجام میدهید، بستگی دارد و هیچ میزان مشخصی ندارد. مثلا برای تولید محتوا به ازای تعداد کلمات یا مقالات درآمد دارید.
10-چطور از یوتیوب میتوان کسب درآمد کرد؟
احتمالا تا الان از یوتیوب فقط برای تماشای ویدئو استفاده کردهاید. اگر به شما بگوییم از این شبکه برای کسب درآمد هم میتوانید استفاده کنید چه؟
اگر بتوانید با تولید و انتشار محتوای ویدئویی خوب تعداد مخاطبان زیادی برای کانال خود جذب کنید، میتوانید از روشهای مختلف از آن کسب درآمد کنید. مثلا میتوانید از طریق تبلیغات روی ویدئوهای خود پول خوبی بهدست آورید. یا اینکه با یک برند در زمینه کسب و کار خود همکاری کنید و درآمدی بابت تبلیغات کسب کنید. یا اینکه از طریق ویدئوی آموزشی منبع درآمدی برای خود ایجاد کنید.
کسب درآمد از کسب و کارهای سنتی
بعضی افراد دوست ندارند در فضای دیجیتال و اینترنت فعالیت کنند. آنها ترجیح میدهند با انجام کارهای سنتی و بهصورت فیزیکی درآمد کسب کنند. تنوع چنین کسب و کارهایی دستتان را برای فعالیت در هر حوزهای و کسب درآمد باز گذاشته است. در ادامه به بعضی از این کسب و کارها اشاره میکنیم.
11-با آموزش و تدریس درآمد کسب کنید
اگر در یک زمینۀ خاص مهارت و توانایی دارید، میتوانید دانش و تجربۀ خود را در اختیار دیگران بگذارید. به این ترتیب، علاوه بر اینکه برایتان منبع درآمد است، دیگران هم میتوانند از آن استفاده کنند. مثلا آموزش در زمینه کسب و کار، موضوعات درسی، کار با نرم افزار، آموزش هنر از جمله طراحی و موسیقی، خیاطی، موضوعات دیجیتال و بسیاری از موضوعات دیگر، درآمد خوبی را برای مدرسان فراهم کرده است.
12-با ساخت محصولات دستی پول درآورید
به دلیل استقبال زیاد از محصولات دستی، فعالیت در این زمینه درآمد خوبی برای شما خواهد داشت. اگر هنری دارید آن را به درآمد تبدیل کنید! اتفاقا به دلیل اهمیت این موضوع، مقالهای با عنوان «کسب درآمد با صنایع دستی» را در بلاگ قرار دادهایم، که پیشنهاد میکنیم آن را از دست ندهید. شاید هنری دارید که هنوز به فکر نیفتادهاید چگونه از آن درآمد کسب کنید.
اگر بتوانید محصولات خود را در فضای دیجیتال مانند وبسایت یا اینستاگرام ارائه دهید، فروشتان چند برابر نیز میشود. در مورد آن حتما فکر کنید!
13-طراحی گرافیک درآمد خوبی دارد!
طراحی گرافیک، از آن دسته کسب و کارهایی است، که همواره تقاضای زیادی برای آن وجود دارد. اگر به هنر علاقه دارید، این مورد گزینۀ مناسبی برای کسب درآمد به حساب میآید. همۀ شرکتهایی که یک رسانه مانند وبسایت، مجله یا شبکه اجتماعی دارند، احتمالا نیازمند یک طراح گرافیک حرفهای هستند. دلیل این موضوع آن است که، جلوههای بصری تاثیر فوقالعادهای در جذب مخاطب دارد.
14-با عکاسی و ادیت درآمد کسب کنید
اگر به هنر عکاسی و ادیت علاقهمند هستید، در کنار لذت بردن از کار، درآمدی هم کسب میکنید. برای یادگیری کافیست، در یک دوره آموزشی عکاسی و کار با نرم افزارهای مرتبط مانند فتوشاپ شرکت کنید و فوت و فن کار را یاد بگیرید. شرکتها و کسب و کارها معمولا برای رسانههای خود به عکس و فیلم نیاز دارند. آنها معمولا بهجای اینکه خودشان این کار را انجام دهند، مسئولیت عکاسی و ادیت را بهعهده شخصی حرفهای میگذارند.
15-برای نوشتن طرح توجیهی و بیزنس پلن پول خوبی میدهند!
هر راهاندازی هر کسب و کاری، به یک طرح توجیهی یا عملیات امکان سنجی نیاز داریم. با این کار توجیه پذیر بودن کسب و کار در سه بخش بررسی میشود. در ابتدا باید تحقیقات بازار و وضعیت آن را تحلیل کنیم، سپس طرح را از جهات فنی بررسی کنیم و در نهایت تجزیه و تحلیل مالی را انجام دهیم. اگر بتوانید این اقدامات را برای کسب و کارها انجام دهید، میتوانید هزینهای بین 2 تا 3 میلیون تومان و گاهی 200 تا 300 میلیون تومان برای طرحهای بزرگ بگیرید.
16-ترجمه کنید و پول بگیرید
هرچند ترجمه در دستهبندی کارهای محتوایی اینترنتی هم قرار میگیرد، اما مردم از قدیم بهصورت سنتی از طریق آن دستمزد دریافت میکردند. برای کسب درآمد میتوانید، کتاب، زیرنویس فیلم و مقالات دانشگاهی را ترجمه کنید. اگر تسلط کافی روی زبانهای دیگر دارید این کار منبع درآمدی برای شما محسوب میشود. انجام این کار هزینهای بهجز یک یا لپ تاپ و اینترنت برای شما ندارد. درآمدی که عایدتان میشود به حجم و کیفیت کاری که میکنید بستگی دارد. مثلا ترجمه یک مقاله دستمزد زیادی ندارد و در مقابل در ازای ترجمۀ یک کتاب درآمد خوبی میتوانید بهدست آورید.
17-محصولات خانگی درست کنید و بفروشید
محصولات خانگی همیشه طرفدار داشته و طرفداران آن امروزه بیشتر هم شده است. اگر بتوانید محصولات با کیفیتی درست کنید و برای آن مشتری پیدا کنید درآمد خوبی عایدتان میشود. مثلا میتوانید غذاهای بومی و محلی مربوط به مناطق خاصی را درست کنید و به علاقمندان بفروشید. یا مثلا کیک، شیرینی، دسر، مربا، ترشی و ... با کیفیت بالا درست کنید.
18-از خیاطی و طراحی لباس کسب درآمد کنید
اگر به کار خیاطی علاقه دارید و از انجام آن خسته نمیشوید، پول خوبی از آن بهدست میآورید. با این که خیاطها و طراحان زیادی داریم، اما باز هم همیشه کارمان لنگ یک مورد حرفهای میماند! سعی کنید اطلاعات خوبی در زمینۀ طراحی لباس و اصول آن بهدست آورید و ایدههای حرفهای و خلاقانه پیاده کنید. بهجز هزینۀ اولیه آموزش، خرید چرخ دوخت و تجهیزات آن هزینۀ دیگری برای شروع کار ندارید.
19-طراحی و دکوراسیون داخلی گزینۀ خوبی برای کسب درآمد است
اگر به معماری و طراحی علاقهمند هستید و سلیقۀ خوبی برای طراحی و دکوراسیون داخلی دارید، برای کسب درآمد روی آن فکر کنید. برخی افراد برای ساختمان مسکونی یا تجاری خود به یک طراح دکوراسیون داخلی که مهارت این کار را دارد نیاز دارند. مثلا یک سالن زیبایی، شرکت، فروشگاه یا منزل شخصی برای دکوراسیون و طراحی داخلی به یک نیروی حرفهای نیاز دارد. اگر تحصیلات آکادمیک هم در این حوزه ندارید، با شرکت در دورۀ آموزشی مهارت انجام آن را بهدست میآورید.
20-برای برنامهریزی و تدارکات مراسم، به نیروی کار نیاز دارند
این کار نیاز به سرمایه ندارد و در نهایت درآمد خوبی برایتان خواهد داشت. بعضی افراد، مهارت و زمان برنامهریزی برای مراسمهای مختلف را ندارند. به همین ترتیب ترجیح میدهند، مسئولیت این کار را به شخصی با تجربه محول کنند. اگر به برنامهریزی علاقه دارید، این مورد گزینۀ خوب و جذابی برای کسب درآمد محسوب میشود.
21-با انجام پروژههای درسی و کدنویسی کسب درآمد کنید
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که کارهای تحقیقاتی و مرتبط به درس را دوست دارند و در کنار آن نیاز به کسب درآمد دارید، با انجام پروژه برای دیگران، کسب درآمد کنید. در مقابل، دانشجویان زیادی هستند که خودشان فرصت و علاقۀ انجام پروژۀ درسی را ندارند. این پروژه میتواند شامل یک پروژه ساده تا کدنویسیهای دشوار با نرمافزارهای مختلف باشد. هزینهای که برای هر پروژه میگیرید بسته به سطح پروژه و حجم کار متفاوت است.
22-با پرورش گل و گیاه هم لذت ببرید، هم درآمد کسب کنید
پرورش گل و گیاه، یکی از کارهایی لذتبخش برای کسب درآمد است. برای پرورش گل و گیاه لزوما به فضای پیشرفتۀ گلخانهای نیاز ندارید. حتی در منزل هم با فراهم کردن شراط مناسب قابل انجام است. پرورش گل و گیاه نیازمند اطلاعات کامل در مورد هر گیاه و شرایط نگهداری آن است. هزینهای که برای گیاه صرف میکنید نسبت به درآمد حاصل از فروش آن، بهمراتب کمتر است و سود خوبی عایدتان میشود.
23-با انجام بازاریابی و فروش دستمزد دریافت کنید
شرکتها برای معرفی محصول یا خدماتی که دارند از نمایندههای فروش و بازاریابی برای این کار استفاده میکنند. یکی از کارهایی که شما میتوانید انجام دهید، بازاریابی یک محصول بهداشتی برای خرده فروشان است. همچنین برای معرفی برند خودتان میتوانید به شرکتها و سازمانها مراجعه کنید. درآمدی که برای بازاریابی در نظر میگیرند، بسته به میزان کار و سطح شرکتها، متفاوت است. برای انجام این کار باید فن بیان خوبی داشته باشید و از شنیدن جواب منفی دلسرد نشوید!
24-با انجام تعمیرات و مشاوره فنی درآمد خوبی داشته باشید
اگر فنی کار هستید، ولی سرمایۀ خرید یا اجاره یک مغازه را ندارید، نگران نباشید؛ چون میتوانید این کار را بهصورت سیار و بدون نیاز به مکان فیزیکی، انجام دهید. اگر مهارت و تجربۀ کارهای فنی را داشته باشید، دیگران حتما به شما مراجعه میکنند. حتی گاهی از شما فقط یک راهنمایی میخواهند و در ازای مشاورهای که میدهید، دستمزد میگیرید.دنیای امروز، دنیای تکنولوژی و کامپیوتر است و بالای 90 درصد افراد در منزل یا محل کار خود یک کامپیوتر شخصی یا رومیزی دارند. مشکلات متعددی در این حوزه پیش میآید، که شما میتوانید با دانش فنی خود آن را رفع کنید. مثلا میتوانید در مورد مشکلات فنی سایت، مشکلات سخت افزاری سیستمهای کامپیوتری و سایر موارد مشاوره دهید یا آن را رفع کنید.
25-کار با نرمافزار را یاد بگیرید و درآمد کسب کنید
در عمده کسب و کارها، تعدادی نرمافزار وجود دارد، که برای انجام کار ضروری هستند. مثلا در شرکتهای مشاوره مالی، نرم افزارهای comfar و نرم افزار مدیریت ریسک ERM استفاده میشود. یا در شرکتهای عمرانی و مدیریت پروژه باید کار با نرمافزارهای MSP و Primavera را بلد باشید. یا اینکه کار با نرمافزارهای فتوشاپ که اتفاقا تقاضای زیادی برای آن وجود دارد باید مهارت کار با photoshop cc را داشته باشید.اگر بتوانید مهارت کار کردن با یک یا چند نرمافزار را بهصورت حرفهای بهدست آورید، در شرکتها و سازمانهای زیادی، بهصورت تمام وقت یا پروژهای از شما استفاده میکنند.
در نهایت
در این مقاله دیدیم با سرمایۀ کم هم میتوانیم درآمد خوبی داشته باشیم. فقط کافیست، ایدهها را دنبال کنیم. ما سعی کردیم ایدههایی در مورد کسب و کارهای سنتی و اینترنتی در اختیار شما قرار دهیم، تا دیگر بهانهای برای کسب درآمد و پولدار شدن نداشته باشید! مقالههای دیگر ما را نیز دنبال کنید:
- 9 دلیل قانعکننده برای کسب درآمد از اینترنت
- برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از کجا شروع کنیم؟
در نهایت، خوشحال میشویم تجربۀ شکست یا موفقیت خود از راهاندازی کسب و کارتان را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر ایدۀ دیگری در مورد کسب و کارهای با سرمایه کم مدنظرتان است، یا سوال و نقدی در این خصوص دارید، آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید، تا پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
دیدگاهها
ناشناس
۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰
نازی احدی
تشکر استفاده کردیم
علی
بنده تجربه انبارداری را دارم میتونم برای روش های برنامه ریزی انبار ها کمک بکنم ب صورت رایگان
ناشناس
خیلی کامل و عالی بود من فعلا موندم کدام این کارها رو شروع کنم در هر صورت مکرم از راهنمایی کرده کارهای که پیشنهاد دادید
دنیا شاکری
سلام
خوشحالیم که مقاله براتون مفید بوده :)
Jk
خسته نباشید خیلی عالی بود
من واقعا به درآمد نیاز دارم یک پیج ادیت توی اینستا دارم اما پیشرفت دیر حاصل میشه خودمم هیچ هنر خاصی ندارم واقعا نمیدونم چیکار کنم سرمایه کسب و کار رو هم ندارم
دنیا شاکری
سلام خدمت شما
ما تو این مقاله چندمورد از ایده های کسب درآمد رو خدمتتون عرض کردیم. باید ببینید که به کدوم یکیشون علاقه دارید و میتونید با هزینه کم اموزش ببینید.
دریا
سلام ببخشید چطور با تدریس آنلاین میشه درآمد داشت
دنیا شاکری
سلام
با ساخت ویدئوهای آموزشی و کسب درآمد از طریق یوتیوب
یا فروش ویدئوهای آموزشی در سایت میتونید درآمد کسب کنید.
ناشناس
سلام با توجه به تورم فعلی در کشور و اینکه بنده یک فرهنگی بازنشسته هستم و حقوق پایینی که دریافت می کنم حقیقتا از پس مخارج خانه ام بر نمی آیم منتظرم که هر نوع کاری که در توانم باشد انجام دهم مثل رانندگی در یک اداره یا شرکت یا هر نوع کار دیگری از هیچ کار ی که منعی نداشته باشد بر می آیم به امید خدا
دنیا شاکری
سلام خدمت شما
پیشنهاد میکنیم این دو مقاله هم مطالعه کنید و ببینید از طریق چه کاری میتونید درآمد جانبی داشته باشید.
https://www.portal.ir/things-to-make-and-sell
https://www.portal.ir/how-to-start-a-home-business
علی نوحانی
عالی
محمود رجایی
مطالب بسیار خوب و قابل فهم بود . اطلاعات مفیدی رو در اختیار افرادی که در ابتدای راه هستند قرار میدهد.
مهدی بهادرفر
سلام
ممنون دوست عزیز خوشحالیم که مطالب سایت ما برایتون مفید بوده
سعیده حسینی
سلام من با گوشی مطالعه کردم اما خوب بود همه چیز عالی توضیح داده شده بود. من خودم کار تولید محتوا انجام میدم و موفق هستم در این زمینه شکر خدا. اما به دنبال راه اندازی کسب و کار خودم هستم. این انرژی اگر برای خودم صرف بشه واقعا معجزه میکنه.
مهدی بهادرفر
سلام
بله دقیقا همینطوره خود من هم تولید کننده محتوا هستم و وقتی برای سایت خودم تولید محتوا میکنم واقعا شور و شوق بیشتری دارم و اصلا خسته نمیشم. شما هم بهتره سایت خودتون رو راه اندازی کنید و توی اون هم تولید محتوا کنید
sajjad
واقعا جامع و به درد بخور و توضیح مختصر و مفید :)
فاطمه شریفی
سلام آقای سجاد.
خیلی عالی که براتون مفید بوده :)
ناشناس
سلام
فروشگاه اينترنتی
سبک نگارشی عالی را برای محتوا انتخاب نمودید که از خواندن آن احساس خستگی نمی کنی و وجود چنین مقالاتی ماندگاری بیشتری را رد ذهن کاربر به وجود خواهد آورد
باسپاس
فاطمه شریفی
سپاس از شما و زمانی رو که برای مطالعه گذاشتید :) باز هم به وبلاگ ما سر بزنید.
علی مانیان
محتوای خوبی بود، ممنون
فقط بهتر بود نیمفاصلهها رعایت بشه و text-align: justify باشه.
فاطمه شریفی
سپاس از شما :) مقاله تغییر پیدا کرده و اصلاح شده. پیشنهاد میکنیم اون رو مجددا مطالعه کنید.