دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

معرفی بهترین سایت های فریلنسری

در سال‌های اخیر تعداد افراد بیشتری نسبت به کار فریلنسری (Freelancing) علاقه‌مند شدند. به‌طوری‌که در مطالعات جدید تخمین زده شده تا پایان سال 2029 نصف جمعیت جهان به صورت فریلنسر کار خواهند کرد. به همین خاطر در این مطلب قصد داریم سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی را به شما معرفی کنیم.
در این مقاله می‌خوانید:

بحث داغ این روزها، کسب درآمد بیشتری یا درآمد دلاری از سایت‌های فریلنسری است. این روزها بسیاری از توسعه دهندگان وب، کپی‌رایترها و بسیاری از مشاغل دیگر که امکان دورکاری دارند، به سمت همکاری فریلنسری می‌روند.

البته حق هم دارند؛ چه کسی بدش می‌آید که بی خیال درآمد ثابت شود و بر اساس تجربه و توانایی درآمد داشته باشد؟ یک درآمد منعطف که می‌تواند خیلی بیشتر از درآمد شغل ثابت باشد. بعد از مطالعه این مطلب سریع دست بجنبانید و رزومه خودتان را درست کنید. شک نداریم که بعد از بررسی 12 سایتی که در ادامه معرفی می‌کنیم، یکی را انتخاب و کار فریلنسری خودتان را شروع می‌کنید. 

البته این یک مقاله عادی برای معرفی سایت‌ها نیست، چراکه در آن می‌خواهیم بعد از معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری، تجربه‌های مهم خودمان هم به شما بگوییم. نکاتی که قطعاً سرعت موفقیتتان در این حوزه را بالا می‌برد.

بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی

اول از همه اجازه بدهید به سراغ سایت‌های فریلنسری ایرانی برویم و شما را با بهترین سایت‌های فریلنسری داخلی آشنا کنیم.

1-  سایت پونیشا (Ponisha)

اگر دنبال کار فریلنسری بوده باشید، احتمالاً اسم سایت پونیشا را شنیده باشید. یک سایت فریلنسری ایرانی که تاکنون بیش از 270 هزار فریلنسر ماهر و 60 هزار پروژه موفق داشته است. 

در سایت پونیشا طراحان گرافیک، برنامه نویسان وب، برنامه نویسان موبایل، نویسندگان، دستیاران مجازی، نیروهای پشتیبانی مشتریان، متخصصان فروش و بازاریابی، حسابداران و مشاوران و برخی مشاغل دیگر می‌توانند فعالیت کنند.

فعالیت در پونیشا به این شکل است که شما یک پروفایل به عنوان فریلنسر می‌سازید. بر اساس پروژه‌های تعریف شده توسط کارفرما، پیشنهاد همکاری خودتان را ارسال می‌کنید. در نهایت کارفرما با توجه به مواردی مثل امتیازی که دارید، قیمت پیشنهادی و زمان، با شما یا یکی دیگر از فریلنسرها همکاری می‌کند.

در پونیشا باید بر اساس فعالیت خودتان، به شکل ماهانه یا سالانه حق عضویت بپردازید. حق عضویت هم بر اساس قابلیت‌های مختلفی که مد نظر دارید، بین 69 تا 139 هزار تومان به صورت ماهیانه است. 

ثبت نام شما و 5 پیشنهاد ابتدایی به کارفرما کاملاً رایگان است. اما بعد از آن باید حق عضویت بپردازید و 10 درصد از دستمزد انجام پروژه‌ها را به سایت پونیشا بدهید. 

مزایای سایت پونیشا:

  • امکان دریافت دستمزد در بستر امن
  • پروژه‌های کاری در زمینه‌های مختلف

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری پونیشا

2- سایت کارلنسر (Karlancer)

کارلنسر یکی از سایت‌های فریلنسری ایرانی است که خیلی بین مخاطبان شناخته شده نیست اما می‌توانید برای جذب پروژه‌های بیشتر، در آن‌هم فعالیت کنید. در پلتفرم کارلنسر کارفرماها می‌توانند به صورت رایگان پروژه تعریف کنند.

اما فریلنسرها در این سایت رتبه بندی می‌شوند و بر اساس امتیازی که دارند، می‌توانند پروژه بگیرند. نحوه کار این وب سایت هم مشابه اغلب سایت‌های رقبا، از سمت کارفرما شروع می‌شود. بعد از اینکه کارفرما پروژه مورد نظرش را ثبت کرد، می‌تواند پیشنهاد فریلنسرها را بررسی کند. 

فریلنسرها در این سایت بر اساس سطح کاربری‌شان بین 10 الی 20 درصد کمیسیون می‌پردازند. در واقع با خرید سطوح حرفه‌ای‌تر، می‌توانید کمیسیون کم‌تری به کارلنسر بدهید و قابلیت‌های بیشتری داشته باشید.

در کارلنسر می‌توانید پروژه‌های طراحی گرافیک، تولید محتوا، ترجمه، تایپ و ورد، برنامه نویسی، عکس و ویدئو، دیجیتال مارکتینگ، ‌گویندگی و موسیقی، سئو، ‌ادمینی و هوش مصنوعی انجام دهید.

مزایای سایت کارلنسر:

  • امکان تعریف پروژه به صورت رایگان
  • کمتر شدن کمیسیون سایت در صورت پیشرفت فریلنسر به سطح حرفه‌ای 

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری کارلنسر

3- سایت انجام میدم (Anjammidam)

سایت انجام میدم یک سایت فریلنسری در ایران است که می‌توانید بر اساس توانمندی‌های خودتان پروژه بگیرید. در حال حاضر هم بیش از 274 هزار پروژه موفق در این پلتفرم ثبت شده است.

روند کار در انجام میدم به 2 شکل است:

شکل اول و عادی این است که شما به عنوان فریلنسر، برای هر خدمتی که می‌توانید ارائه کنید، یک صفحه بسازید. کارفرمایان با جستجوی عنوان خدمات، می‌توانند با مشاهده کار‌‌ها، از بین شما و دیگر همکارانتان یک فریلنسر را انتخاب کرده و با او همکاری کنند.

در شکل دوم، کارفرما به سراغ بخشی به اسم درخواست پروژه اختصاصی رفته و نیازش را توضیح می‌دهد. بعد فریلنسرها برای کارفرما پیشنهادشان را ارسال کرده و در نهایت یک نفر توسط کارفرما انتخاب می‌شود. 

مزایای سایت انجام میدم:

  • امکان دریافت پروژه از طریق رزومه خدمات قابل ارائه فریلنسر

در انجام میدم بر اساس امتیاز و سطح کاری‌تان، باید به ازای هر پروژه چیزی در حدود 20٪ به سایت پورسانت پرداخت کنید. البته اگر پروژه باکیفیتی سر زمان مشخص شده تحویل کارفرما دهید بین 5 تا 8 درصد از کمیسیون کم می‌شود.

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری انجام میدم

4- سایت پارس کُدرز (Parscoders)

سایت پارس کدرز با بیش از 15 سال سابقه بیشتر از 152329 پروژه موفق در کارنامه خودش ثبت کرده است. حدود 522 هزار فریلنسر در بیش از 600 تخصص مختلف در سایت پارس کدرز فعالیت می‌کنند. 

نحوه کار در آن به این شکل است که کارفرما پروژه مورد نظرش را شرح داده و سپس منتظر پیام متخصصان می‌ماند. برای انجام هر پروژه بین 8 تا 10 درصد از سودتان را به سایت می‌پردازید. اما عضویت در سایت به صورت رایگان است.

پارس کدرز هم یکی دیگر از سایت‌های فریلنسری ایرانی است که سال‌ها به دلیل اسمش تصور می‌کردیم صرفاً مختص برنامه نویسان است! اما دیدید که پارس کدرز برای انواع خدمات از جمله ترجمه و «تولید محتوا» هم استفاده می‌شود. 

مزایای سایت پارس کدرز:

  • پنل مدیریت ساده و راحتی کار کردن با سایت
  • عضویت رایگان در سایت

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری پارس کدرز

5- سایت پارس فریلنسر

پارس فریلنسر یکی دیگر از سایت‌های مناسب برای آزادکارها است. گرچه این پلتفرم زیاد شناخته شده نیست؛ اما در لیست بهترین سایت‌های فریلنسری ما جای دارد. تاکنون بیشتر از 60 هزار فریلنسر و 2500 پروژه انجام شده در سایت پارس فریلنسر وجود دارد. 

شما می‌توانید به صورت پروژه‌ای در زمینه برنامه‌نویسی، پروژه‌های دیجیتال مارکتینگ، تولید محتوا و ترجمه، طراحی تیزر تبلیغاتی و موشن گرافیک، گویندگی و موسیقی، طراحی گرافیک و حسابداری فعالیت کنید. کارفرمایان می‌توانند به فریلنسرهای کشورهای خاورمیانه هم دسترسی داشته باشند.

مزایای سایت پارس فریلنسر:

  • پشتیبانی قوی سایت
  • امکان کم کردن حق کمیسیون با خرید اشتراک

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری پارس فریلنسر

6- سایت تایپیران(typeiran)

بر خلاف سایت‌های قبلی، تایپیران یک وب سایت تخصصی فریلنسری در زمینه خدمات تایپ است. طبق اطلاعاتی که در خود این سایت آمده، بیشتر از 658 هزار پروژه در این سایت انجام شده است. ارزش این پروژه‌ها بیشتر از 700 میلیون تومان بوده است.

 کارمزدی که این سایت از فریلنسر دریافت می‌کند بر اساس نوع اکانت او، بین 8 الی 15 درصد است. 

مزایای سایت تایپیران:

  • تخصص اصلی سایت در زمینه خدمات تایپ

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری تایپیران

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

خب، لیست بالا در واقع لیست بهترین سایت های فریلنسری در ایران بود. اما الان نوبت به آشنایی با بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی می‌رسد. سایت‌هایی که با کمک آن‌ها می‌توانید ماهانه درآمد دلاری خوبی کسب کنید.

اما سؤال اینجاست که چگونه باید دستمزد دلاری خودمان را از سایت های فریلنسری خارجی دریافت کنیم؟ اول اجازه بدهید تا لیست بهترین وب سایت فریلنسری جهان را به شما معرفی کنیم، بعد از آن در مورد نحوه دریافت دستمزد هم صحبت می‌کنیم.

1- سایت Fiverr 

فرقی ندارد که به دنبال خدمات طراحی فروشگاه اینترنتی هستید یا برنامه نویسی یک اپلیکیشن اندروید، در هر حال فریلنسرهایی که در fiverr هستند، به شما کمک می‌کنند. سایت مشهور جهانی که بعد از انجام پروژه در آن، می‌توانید نمونه کارهای پایانی خودتان را در معرض دید عموم مردم قرار دهید.

شما به عنوان فریلنسر در سایت فایور باید یک رزومه از خودتان درست کنید تا کارفرماها بر اساس مهارت و مبلغ پیشنهادی شما، پروژه را در اختیارتان قرار دهند. البته در ازای انجام هر پروژه باید به فایور 20٪ حق کمیسیون پرداخت کنید. تا زمان رضایت کارفرما از پروژه هم مبلغی به فریلنسر تعلق نمی‌گیرد.

مزایای سایت Fiverr:

  • ثبت نام رایگان و امکان شرکت در دوره‌های آنلاین
  • رابط کاربری ساده و داشتن اپلیکیشن موبایلی

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: PayPal، Apple Pay و Debit Card

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری فایور

2- سایت Freelancer 

از جمله بزرگ‌ترین سایت های فریلنسری در جهان، همین سایت freelancer است. این سایت بیشتر از 51 میلیون فریلنسر دارد که از 247 کشور جهان در آن عضو شده‌اند. بعد از ثبت نام در سایت فریلنسر می‌توانید پیشنهاد همکاری خودتان را به کارفرماهای مختلف ارائه دهید.

بابت هر پروژه‌ای که در سایت Freelancer.com انجام می‌دهید، باید 10٪ کارمزد پرداخت کنید. در این سایت علاوه بر کسب درآمد دلاری، می‌توانید میزان تخصص و مهارت خودتان را به فریلنسرهای جهانی اثبات کرده و نمونه کار خوبی جمع کنید.

مزایای سایت Freelancer:

  • امکان چت آنلاین بین کارفرما و فریلنسر
  • سامانه رهگیری زمانی برای نمایش میزان پیشرفت هر پروژه
  • امکان انجام پروژه‌های بین‌المللی با کارفرماهای سراسر جهان

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: از طریق حساب PeyPal

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری freelancer

3- سایت Upwork lnc 

عملاً می‌توانیم بگوییم رقیب اصلی وب سایت فریلنسر، همین سایت upwork است. upwork بیشتر از 25 سال سابقه فعالیت در این زمینه را داشته و تعداد فریلنسرهای آن بیشتر از 16 میلیون نفر هستند! 

در سایت آپ ورک شانس همکاری با شرکت‌های بزرگی مثل مایکروسافت هم دارید. البته باید این را هم بدانید که بهترین و حرفه‌ای‌ترین فریلنسرهای جهانی در سایت upwork مشغول به کار هستند. ثبت نام در آپ ورک به صورت رایگان است. البته کارمزد هر پروژه از 20٪ شروع می‌شود و هر چه پروژه بیشتری بگیرید، این کارمزد کمتر می‌شود.

مزایای سایت Upwork:

  • امکان دریافت 30 پروژه به صورت همزمان در ماه
  • امکان همکاری با شرکت‌های مطرح جهانی

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: حساب PeyPal و پرداخت مستقیم به حساب فریلنسر

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری upwork

4- سایت Toptal

سایت Toptal علاوه بر فرصت‌های فریلنسری فوق‌العاده، امکان دعوت شما به خارج از کشور برای کار هم فراهم می‌کند. می‌توانید از این طریق به راحتی ویزای کار دریافت کنید. 3 درصد از بهترین استعدادهای فریلنسر جهان در سایت تاپ تل فعالیت می‌کنند.

این وب سایت فریلنسری با شعار شناخت استعدادها، فعالیت خودش را شروع کرد. در حال حاضر هم موقعیت‌های شغلی زیادی در زمینه‌های مختلف دارد. البته اگر به عنوان یک فریلنسر مبتدی می‌خواهید فعالیت کنید، بهتر است به این زودی سراغ سایت Toptal نروید. 

چرا که در همان مرحله ثبت نام اولیه باید آزمون‌های دشواری را پشت سر بگذارید. تاپ تل روند گزینشی سرسختانه‌ای با فریلنسرهایش دارد. تازه برای ثبت نام باید هزینه پرداخت کنید. نرخ هزینه هم بر اساس ساعت فعالیت شما محاسبه می‌شود.

مزایای سایت Toptel:

  • امکان دریافت ویزای کار از طریق کارفرماهای سایت Toptel
  • امکان دریافت پروژه از شرکت‌های مطرح
  • بدون نیاز به پرداخت حق کمیسیون به سایت

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: PayPal، Payoneer و...

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری toptal

5- سایت Guru 

گورو یکی دیگر از سایت‌های فریلنسری خارجی برای ایرانی‌‌ها است که می‌توانید به صورت ساعتی، استخدامی یا با نرخ مشخص در آن فعالیت کنید. فقط باید یک حساب کاربری در سایت ایجاد کنید و بر اساس مهارت خودتان یک پروژه انتخاب کنید.

این سایت هم شبیه بقیه سایت‌های فریلنسری تضمین پرداخت به موقع پول با کیف پول رمزگذاری شده دارد. هم فریلنسرها و هم کارفرماها دارای سیستم امتیازبندی هستند که بعد از اتمام پروژه می‌توانند بازخورد خودشان را ثبت کنند.

در سایت Guru باید به ازای انجام هر پروژه 9٪ کارمزد به سایت پرداخت کنید.

مزایای سایت Guru:

  • امکان بستن قراردادهای بلند مدت و کوتاه مدت
  • کارمزد پایین‌تر سایت گرو برای فریلنسرها

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: انتقال وجه به صورت مستقیم و PeyPal

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری guru

6- سایت FlexJobs 

یکی دیگر از بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی، سایت FlexJobs است. از سال 2007 تا به الان بیش از 6000 شرکت در جهان برای سفارش پروژه فریلنسری در فلکس جابز عضو شدند. بیش از 50 زمینه شغلی مختلف در FlexJobs قرار دارد.

برای ثبت نام در این وب سایت باید یک هزینه اولیه پرداخت کنید. موقعیت‌های شغلی FlexJobs از طریق وب سایت‌های کاریابی است؛ به همین خاطر می‌توانید پروژه‌های دورکاری، کار حضوری پاره وقت یا تمام وقت را انتخاب کنید.

مزایای سایت FlexJobs:

  • امکان فعالیت به صورت دورکاری، کار حضوری پاره وقت و تمام وقت
  • قانونی بودن مشاغل ثبت شده در سایت فلکس جابز

نحوه دریافت پول برای ایرانی‌ها: از طریق PeyPal

موقعیت‌های شغلی سایت فریلنسری فلکس جابز

نکته: همان‌طور که اطلاع دارید، این وب سایت خیلی با کاربران ایرانی سر سازگاری ندارد. به همین خاطر برای ثبت نام در سایت‌های فریلنسری خارجی ممکن است دچار مشکل شوید. برای خرید اکانت وریفای شده این سایت هم باید چیزی بین 1 الی 2 میلیون تومان به سایت‌هایی که این خدمات را ارائه می‌کنند، هزینه بپردازید.

لیست دیگر سایت‌های فریلنسری خارجی:

  1. PeoplePerHour
  2. 99designs
  3. Behance
  4. Dribble
  5. SimplyHired
  6. Linkedin
  7. Servicescape
  8. Taskrabiit
  9. We Work Remotely
  10. JOOBLE
  11. Designhill
  12. SolidGigs

اگر فکر می‌کنید جای سایت فریلنسری محبوبی در لیست ما خالی بود، نام آن سایت را در بخش دیدگاه‌ها بنویسید.

نحوه دریافت دستمزد از سایت‌های فریلنسری خارجی

برای کسب درآمد دلاری از سایت‌های فریلنسری خارجی، باید یک حساب تأیید شده در سایت فریلنسری ایجاد کنید. از طرف دیگر یک شماره حساب خارجی داشته باشید. به خاطر تحریم‌های ایران، امکان دریافت مستقیم پول یا باز کردن حساب خارجی وجود ندارد؛ مگر اینکه در کشور دیگری اقامت داشته باشید.

البته نگران نباشید! از طریق شرکت‌های واسطه ایرانی می‌توانید یک حساب تأیید شده PeyPal، کریپتو، ویزاکارت یا مسترکارت داشته باشید. دستمزد شما از سایت‌های فریلنسری به این حساب‌ها واریز می‌شود. سپس از طریق صرافی‌های آنلاین مبلغ دلاری حسابتان را به ریال تبدیل می‌کنید.

مزایا و معایب کار کردن به صورت فریلنسری

کار فریلنسری هم مثل بقیه کارها مزایا و معایب خودش را دارد. 

مزایای فریلنسینگ شامل:

  • تضمین دریافت دستمزد مشخص شده در موعد مقرر
  • آزادی و انعطاف پذیری بالای کار فریلنسری
  • امکان دریافت درآمد دلاری از طریق همکاری با سایت‌های فریلنسری خارجی
  • واسطه گری بین کارفرما و فریلنسر برای پیدا کردن پروژه جدید
  • پیدا کردن کار بدون داشتن برند یا فعالیت در شبکه اجتماعی
  • امکان کسب درآمد دلاری از فریلنسینگ
  • امکان کار کردن بدون محدودیت زمانی و مکانی
  • درآمدزایی بر اساس توانایی و میزان فعالیت شما

معایب کارکردن به صورت فریلنسری هم شامل:

  • امکان کم شدن پروژه در یک برهه زمانی خاص
  • امکان کاهش درآمد بر اساس فعالیت شما
  • قبول نشدن درخواست همکاری شما در اوایل دوران فعالیت
  • قطع همکاری شما با کارفرما بعد از انجام یک پروژه خاص
  • درصد کمیسیون بالای سایت‌های فریلنسری
  • سیستم چت آنلاین ضعیف سایت‌های فریلنسری برای کارفرما و فریلنسر

یک فریلنسر در حال کار در خانه و در کنار سگش

آیا الزامی به استفاده از سایت های فریلنسری داریم؟

شانس، مهارت، تلاش! طبق تجربه این 3 مورد چیزهایی هستند که مشخص می‌کنند آیا شما الزاما برای موفقیت در دنیای فریلنسری مجبورید به سراغ سایت های فریلنسری بروید یا نه؟!

اگر علاقه‌ای به کار کردن در سایت‌های فریلنسری هم نداشته باشید، می‌توانید در با چند شرکت کوچک همکاری کنید. کم‌کم با افزایش تجربه و مهارت به سراغ سایت‌های موفق و بزرگ ایرانی بروید. اما برای درآمد بیشتر، می‌توانید از سایت‌های فریلنسر در ایران پروژه کوچک بگیرید.

سایت‌های فریلنسری برای آن دسته از افراد که به دنبال دورکاری هستند بسیار مناسب است. همچنین، ‌آن دسته از افراد که به تازگی وارد بازار کار شدند، می‌توانند رزومه خوبی از طریق کار کردن در پروژه‌های فریلنسری داشته باشند. اما الزامی به استفاده از این سایت‌ها نیست.

چطور در سایت های فریلنسری موفق باشیم؟

اجازه بدهید قبل از تمام شدن مقاله، به این سؤال مهم که قطعاً سؤال خیلی از شما عزیزان است، جواب بدهیم.

  1. گارانتی داشته باشید: به کارفرما بگویید که اگر به هر دلیلی از کار شما رضایت نداشت، به صورت رایگان آن را تغییر می‌دهید. یا اینکه هزینه پروژه را دریافت نمی‌کنید.
  2. ارزان فروش نباشید: در اغلب شغل‌های فریلنسری بعد از فعالیت زیاد، با مشکلاتی مثل چشم درد، ‌کمردرد، دست درد و... روبرو می‌شوید. در نتیجه قرار نیست که ارزش مهارت و کار خودتان را با قیمت ارزان پاین بیاورید.
  3. مهارت خودتان را تقویت کنید: سعی کنید با شرکت در دوره‌های آنلاین جدیدترین متد کاری خودتان را آموزش ببینید. مهارت خودتان را تقویت کنید و مشتریان حرفه‌ای جذب کنید.
  4. برای گرفتن نظر مثبت تلاش کنید: در اوایل شروع مسیر، برای دریافت نظرات مثبت در سایت های فریلنسری، کمی بیشتر تلاش کنید. 
  5. یک سایت نمونه کار داشته باشید: معمولاً کارفرماها پروژه‌های خودشان را به فریلنسری می‌دهند که حرفه‌ای و باتجربه باشد. این مورد در پروژه‌های بزرگ اهمیت زیادی دارد. یکی از راه‌هایی که می‌توانید حرفه‌ای بودن خودتان را به کارفرماها نشان دهید این است که یک سایت شخصی داشته باشید و نمونه کارهای خودتان را در آن قرار دهید. 

برای ساخت سایت می‌توانید از سایت ساز پرتال کمک بگیرید. با پرتال در کمترین زمان ممکن یک سایت می‌سازید و سطح کار خودتان را چند پله ارتقا می‌دهید. تازه احتمال اینکه کارفرمایی از طریق گوگل با سایت شما آشنا شود و پیشنهاد همکاری داشته باشد، خیلی زیاد است. 

یک فریلنسر موفق در حال کار روی پروژه

کلام آخر 

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله سعی کردیم بهترین سایت های فریلنسری در ایران و خارج از کشور را برای فریلنسرهای عزیز ایرانی معرفی کنیم. در آخر اگر سؤال و نظری در خصوص کار کردن در سایت‌های فریلنسری، ‌ در بخش دیدگاه‌ها منتظر نظر شما عزیزان هستیم.

سؤالات متداول

  • فریلنسر کیست؟

فریلنسر (Freelancer) فردی است که بدون محدودیت زمانی و مکانی به صورت پروژه‌ای و دورکاری فعالیت می‌کند. فریلنسر یا همان آزادکار یک نیروی دورکار است که می‌تواند بدون استخدام رسمی در شرکت، در ازای انجام کار، دستمزد بگیرد.

فریلنسرها در زمینه‌هایی مثل تولید محتوا، برنامه نویسی، ترجمه، طراحی گرافیک، بازاریابی، مشاوره کسب‌وکار، دیجیتال مارکتینگ، طراحی سایت و نرم‌افزار فعالیت دارند.

  • فریلنسینگ چیست؟

فریلنسینگ (FreeLancing) به معنی آزادکاری است. تقریباً بیشتر افراد با هر تخصص و مهارتی می‌توانند به صورت فریلنسینگ کار کنند.

  • درآمد فریلنسرها چقدر است؟

درآمد خالص فریلنسرها بسته به تعداد پروژه‌ها و تجربه کاری آن‌ها است. اما باید بدانید که به عنوان یک فریلنسر از بیمه، پاداش، سنوات و... محروم هستید؛ اما در عوض می‌توانید درآمدی بیشتر از شغل ثابت داشته باشید. تازه با ثبت نام در سایت‌های فریلنسری خارجی می‌توانید درآمد دلاری کسب کنید.

  • معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری جهان کدام‌اند؟

معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری خارجی شامل Freelancer، Upwork، Fiverr، Guru، Toptel، FlexJobs، 99designs، Behance و Dribble هستند.

  • معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری ایرانی کدام‌اند؟

از بهترین سایت‌های فریلنسری داخلی می‌توان به پونیشا، کارلنسر، انجام میدم، پارس فریلنسر و پارس کدرز اشاره کرد.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

ممنون از مطالب خوبتون

بسیار مطالب شیرین روحیه بخش انگیزشی و درعین حال کوتاه و مفید بود .ممنونم از اطلاعات مفیدتون

بسیار جامع و کامل و به زبان ساده بود . متشکرم

کدوم از همه بهتره؟؟ کدوم رقابتی نداره؟؟

سلام خدمت شما
باید خودتون بررسی کنید همشون رقابتی هست

واقعا خیلی عالیست این کار باعث عدم خروج استعداد ها از کشور میشود پنجره امیدی به کسانی هست که تخصص دارند اما امکانات خروج از ایران درامدکم تری نسبت به تلاش خود دریافت می کنن

ممنون

سلام
خوشحالیم که براتون مفید بوده

در قسمت معایب سایت فریلنسر گفته شده :
"بعضی فریلنسرها با ارائه خدمات بی‌کیفیت و قیمت پایین، کل بازار را در سایت فریلنسری تحت تاثیر خودشان قرار می‌دهند."

آیا این فریلنسرها در سایر پلتفرم ها مثل اینستاگرام و تلگرام و .... حضور ندارن؟؟!!!

سلام
بله این افراد همه جا هستند اما چون فریلنسر یک سایت بین‌المللی هست این موضوع بیشتر به چشم میاد. ضمن اینکه فریلنسرهای بی کیفیت توی سوشال مدیا خیلی به چشم نمیان و تعدادشون کمتره چون برای دیده شدن باید هزینه کنن و توانایی خودشون رو اثبات کنن.

بسیار عالی ممنون از شما

درود بر شما بسیار عالی بود

سلام دوست عزیز
خوشحالیم که براتون مفید بوده

ممنون از مقاله خوبتون :)

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2