دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

آموزش کامل ساخت درگاه پی پینگ payping

با رشد و افزایش فروشگاه‌های اینترنتی، نیاز مبرمی به درگاه پرداخت اینترنتی برای کسب و کارها به وجود آمد. از طرفی به دلیل افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی و لزوم برقراری امنیت هنگام پرداخت اینترنتی، باید یک درگاه مطمئن و امن را به سایت خود متصل کرد. درگاه پرداخت پی پینگ یکی از امن‌ترین و معتبرترین درگاه‌های پرداخت بانکی آنلاین است که سایت‌های زیادی از آن استفاده می‌کنند.
در این مقاله می‌خوانید:

اگر صاحب فروشگاه اینترنتی هستید، حتما می‌دانید که برای فروش بیشتر و کسب اعتبار نزد مشتریان خود، باید اقداماتی را برای به دست آوردن اعتماد مشتری انجام دهید. علاوه بر مجوز‌هایی مثل اینماد، گرفتن یک درگاه پرداخت اینترنتی معتبر نیز می‌تواند مهری بر اعتبار سایت شما باشد. 

درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ یکی از درگاه‌های پرداخت واسط معتبر است که فروشندگان زیادی نیز از آن استفاده می‌کنند. اگر می‌خواهید درگاه پرداخت پی پینگ ایجاد کنید اما نمی‌دانید که از کجا شروع کنید، نگران نباشید؛ چرا که ما در این مقاله به شکل مرحله به مرحله ساخت این درگاه پرداخت اینترنتی را به شما توضیح داده‌ایم. با ما همراه باشید.

درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت چیست؟

درگاه پرداخت اینترنتی یا Internet Payment Gateway، یک سرویس پرداخت اینترنتی است که با استفاده از آن می‌توان انواع تراکنش‌های مالی را انجام داد. هر درگاه پرداخت به یک حساب بانکی متصل است و هر مبلغی که در درگاه پرداخت می‌شود، در نهایت به آن حساب بانکی مقصد واریز می‌شود. اکثر سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی از درگاه پرداخت اینترنتی برای دریافت هزینه محصولات از مشتریان خود استفاده می‌کنند.

همه ما تا به حال حتی یک بار هم که شده از درگاه‌های پرداخت بانکی استفاده کرده‌ایم و با آن‌ها آشنایی داریم. درگاه‌های بانکی به طور کلی به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  • درگاه پرداخت مستقیم
  • درگاه پرداخت واسط یا غیر مستقیم

درگاه پرداخت مستقیم از طرف بانک‌ها ارائه می‌شوند و مبلغ تراکنش را مستقیما به حساب مقصد واریز می‌کنند؛ اما مسئله‌ای که وجود دارد این است که دریافت درگاه مستقیم دردسرهای خود را دارد و برای دریافت آن مدارک بیشتری نیاز است.

از طرفی درگاه پرداخت واسط را شرکت‌هایی ارائه می‌دهند که با بانک قرارداد بسته‌اند و به عنوان واسط بین شما و بانک عمل می‌کنند. دریافت درگاه پرداخت از این شرکت‌ها کار راحت‌تری است و معمولا خدمات خوبی نیز به کاربران خود ارائه می‌دهند. نحوه کار این درگاه نیز به این صورت است که بعد از پرداخت هزینه مشتری، آن مبلغ ابتدا به حساب شرکت واسط واریز می‌شود، سپس کاربر می‌تواند آن را برداشت کند.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره انواع درگاه‌ها کسب کنید، می‌توانید مقاله «بهترین درگاه پرداخت اینترنتی» را مطالعه کنید.

درگاه پرداخت پی پینگ چیست؟

لوگو پی پینگدرگاه پرداخت پی پینگ، یک از محبوب‌ترین و بهترین درگاه‌های واسط ایرانی است که کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. این درگاه همواره در تلاش بوده است تا فرایند پرداخت را ساده کند و تجربه کاربری راحت‌تری را برای کاربران خود فراهم کند.

اما دلیل محبوبیت پی پینگ به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ این سرویس مزایایی از جمله خدمات متنوع درخواست پول، فروش آیتم، دریافت پول بدون داشتن سایت و صفحه اختصاصی پرداخت دارد. با وجود کارمزد نسبتا بالا در هر پرداخت، این مزایا باعث شده است تا اکثر فروشنده‌های اینترنتی به استفاده از خدمات این درگاه ترغیب شوند.

اگر سایت فروشگاهی خود را با پرتال ساخته باشید، به شما تبریک می‌گوییم! پرتال با پی پینگ کاملا سازگار است و در کمترین زمان ممکن می‌توانید این درگاه را به فروشگاه اینترنتی خود متصل کنید.

مراحل ثبت نام در پی پینگ

تا اینجا فهمیدیم که پی پینگ یکی از بهترین و محبوب‌ترین درگاه‌های پرداخت ایرانی است؛ اما چطور می‌توان در پی پینگ ثبت نام کرد؟ در ادامه نحوه ثبت نام در پی پینگ را به طور مرحله به مرحله و با تصویر توضیح داده‌ایم.

ثبت نام اولیه

۱- ابتدا وارد صفحه اصلی پی پینگ شوید و از منوی بالای صفحه، گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.

صفحه اول پی پینگ

۲- در مرحله بعد طبق تصویر زیر، تعرفه‌های پی پینگ به شما نمایش داده می‌شود. رایج‌ترین تعرفه مورد استفاده پلن پایه یا رایگان پی پینگ است. برای ادامه ثبت نام یکی از پلن‌ها را انتخاب کنید و روی گزینه «ثبت نام» کلیک کنید.

تعرفه های پی پینگ

۳- در مرحله بعد وارد صفحه ثبت نام می‌شوید. توجه داشته باشید روند ثبت نام برای همه تعرفه‌ها یکسان است. همان‌طور که در دو تصویر زیر می‌بینید، می‌توانید دو نوع حساب حقیقی یا حقوقی را برای خود انتخاب کنید. در هر دو حساب کاربری باید برای خود نام کاربری، کلمه عبور و شماره همراه مشخص کنید، با این تفاوت که در حساب کاربری حقوقی باید شناسه ملی شرکت را نیز بنویسید.

نکته: شماره موبایل ثبت شده حتما باید به نام فردی باشد که ثبت نام می‌کند.

ثبت اطلاعات حقیقی حقوقی

۴- سپس کد تایید ارسال شده به تلفن همراه را در کادر مربوطه بنویسید و روی گزینه «ثبت» کلیک کنید. 

کد تایید پی پینگ

۵- در این مرحله پیامی مبنی بر موفقیت در ثبت نام به شما نمایش داده می‌شود. برای تکمیل ثبت نام خود باید گزینه «ورود» را انتخاب کنید.

ثبت نام موفق

بیشتر بدانید: آموزش تصویری اتصال درگاه زرین پال

ورود به حساب کاربری و تکمیل اطلاعات

بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود در پی پینگ شدید، طبق تصویر زیر باید روی گزینه تکمیل پروفایل کلیک کنید.

تکمیل پروفایل

همان‌طور که در تصویر زیر می‌بینید، بخش اطلاعات اصلی و سایر اطلاعات وجود دارد که برای تکمیل ثبت‌نام، اطلاعات اصلی را باید پر کنید. اطلاعات اصلی حساب کاربری در پی پینگ شامل موارد زیر می‌شود:

  • اطلاعات فردی
  • اطلاعات محلی
  • اطلاعات کسب و کار
  • اطلاعات بانکی

تکمیل اطلاعات پی پینگ

تکمیل اطلاعات فردی

برای ساخت حساب کاربری در پی پینگ، باید اطلاعات فردی خود را به درستی در صفحه اطلاعات فردی وارد کنید. تمام این اطلاعات باید با اطلاعات هویتی شما و شناسنامه هم‌خوانی داشته باشد و کارشناسان پی پینگ آن‌ها را بررسی می‌کنند. همچنین ورود یک ایمیل معتبر و غیر تکراری نیز در این صفحه ضروری است. 

در این صفحه شما باید نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، شماره شناسنامه، ایمیل، تاریخ تولد، شماره موبایل و عکس کارت ملی و شناسنامه را به درستی وارد کنید. بعد از اینکه اطلاعات را به درستی وارد کردید، روی گزینه «ذخیره» کلیک کنید.

نکته: روبه‌روی کادر ایمیل، گزینه‌ای با عنوان «تایید ایمیل» وجود دارد که با انتخاب آن، یک لینک تایید به ایمیل شما ارسال می‌شود و فعال بودن ایمیل توسط شما تایید می‌شود.

تکمیل اطلاعات فردی

تکمیل اطلاعات محلی

در این قسمت، باید آدرس محل سکونت یا محل کسب و کار خود را وارد کنید. در این صفحه شما باید استان، شهر، آدرس پستی، کد پستی و شماره تلفن ثابت را وارد کنید. توجه داشته باشید که به منظور تایید ترمینال درگاه شما توسط شاپرک، کد پستی و شماره تلفن ثابت حتما باید همخوانی داشته باشند.

بعد از پر کردن این اطلاعات نیز روی گزینه «ذخیره» کلیک کنید.

تکمیل اطلاعات محلی

تکمیل اطلاعات کسب و کار

این بخش شاید مهم‌ترین مرحله در ثبت نام شما باشد. در این صفحه، در دو فیلد ابتدایی نام کسب و کار و آدرس سایت خود را می‌نویسید. توجه داشته باشید طبق ابلاغیه‌ای که سامانه شاپرک در ۳ آذرماه ۱۴۰۰ داده است، دریافت درگاه پرداخت برای سایت‌هایی که اینماد ندارند، امکان پذیر نخواهد بود. اگر هم اینماد دارید، اطلاعات هویتی و وب‌سایت شما در این صفحه باید مطابق با اطلاعات هویتی و آدرس وب‌سایت در اینماد سایت شما باشد.

اگر نمی‌دانید اینماد چیست و چگونه می‌توان آن را دریافت کرد، می‌توانید مقاله «راهنمای تصویری گرفتن اینماد» را مطالعه کنید. در این مقاله صفر تا صد اینماد را به شما توضیح داده‌ایم.

همچنین به دستور بانک مرکزی باید توضیحات کسب و کار و صنف شغلی خود را نیز حتما مشخص کنید. در بخش توضیحات کسب و کار یک توضیح کوتاهی درباره کسب و کار خود بنویسید.

در بخش بعد نیز باید کد مالیاتی خود را وارد کنید. از سال ۹۹ و با اجرایی شدن مالیات بر پایانه‌های فروشگاهی و راه افتادن سامانه مودیان، همه اشخاص حقیقی و حقوقی برای دریافت پایانه فروشگاهی، موظف به دریافت کد مالیاتی هستند. اگر کد مالیاتی ندارید و نمی‌دانید چطور باید آن را دریافت کنید، این موضوع را به طور کامل و شفاف در مقاله «راهنمای تصویری دریافت کد مالیاتی و پایانه فروشگاهی» توضیح داده‌ایم.

تکمیل اطلاعات کسب و کار

چنانچه کسب و کار شما به صورت رسمی ثبت شده است و به عنوان شخص حقوقی می‌خواهید درگاه بانکی پی پینگ را بگیرید، روی گزینه «خیر» کلیک کنید و اطلاعات حقوقی کامل شرکت خود را در آن وارد کنید.

اطلاعات کسب و کار حقوقی

تکمیل اطلاعات بانکی

آخرین مرحله‌ای که در تکمیل اطلاعات پیش روی شما قرار دارد، تکمیل اطلاعات بانکی است. در این بخش شما شماره شبای حسابی که می‌خواهید به درگاه وصل شود را وارد می‌کنید. زمانی که درگاه شما فعال شد، تمام درآمدهای حاصل از آن به حساب همین شماره شبا واریز خواهند شد. فقط توجه داشته باشید حساب بانکی باید حتما به نام خودتان باشد. همچنین اگر به صورت حقوقی ثبت نام کرده‌اید، باید شماره شبای مجموعه خود را وارد کنید.

تکمیل اطلاعات بانکی

انتظار برای ساخت ترمینال توسط شاپرک

بعد از تکمیل اطلاعات، کارشناسان پی پینگ آن را بررسی می‌کنند و در صورتی که اطلاعات شما کامل باشد، آن را برای شاپرک ارسال می‌کنند. در صورتی که همه چیز کامل و درست باشد، اطلاعات شما بعد از ۲۴ ساعت توسط شاپرک تایید می‌شود. بعد از تایید ترمینال پیامکی مبنی بر تایید برای شما ارسال می‌شود و از همان لحظه می‌توانید درگاه خود را دریافت کنید.

ساخت درگاه پرداخت در پی پینگ

بعد از اینکه ثبت نام شما در پی پینگ تکمیل شد و کد ترمینال خود را از شاپرک دریافت کردید، نوبت آن است تا یک توکن برای درگاه پرداخت خود ایجاد کنید تا بتوانید درگاه پرداخت را به سایت خود متصل کنید. برای ساخت درگاه پرداخت کافی است ابتدا وارد حساب کاربری خود در پی پینگ شوید و روی گزینه «درگاه پرداخت» در بالای صفحه کلیک کنید.

ایجاد درگاه پرداخت

سپس صفحه توکن‌های درگاه پرداخت به شما نمایش داده می‌شود. برای اتصال سایت خود به درگاه پرداخت پی پینگ، روی گزینه «ایجاد توکن» کلیک کنید.

ایجاد توکن

بعد از انتخاب گزینه ایجاد توکن، یک فرم برای شما باز می‌شود که در آن باید اطلاعات مورد نیاز این توکن دسترسی یا Access Token را بنویسید. نام توکن می‌تواند نام سایت شما یا هر نامی که می‌خواهید باشد. آدرس وب‌سایت و تاریخ انقضای توکن را نیز باید مشخص کنید. از طریق بخش دسترسی‌ها مشخص می‌کنید که این توکن به چه بخش‌هایی از درگاه دسترسی داشته باشد. سپس رمز عبور حساب کاربری خود را در پی پینگ وارد می‌کنید. 

در بخش توضیح هم متن کوتاهی را درباره دلیل ایجاد این توکن بنویسید. در نهایت هم روی گزینه «ایجاد توکن» کلیک کنید تا توکن شما ایجاد شود. کدی که در تصویر زیر به شما ارائه می‌شود، کد دسترسی توکن است و همان لحظه آن را کپی و در جایی یادداشت کنید.

ساخت توکن

بعد از این که توکن خود را ساختید، باید صبر کنید تا توکن شما از طرف تیم پشتیبانی پی پینگ تایید شود. این فرایند ممکن است کمی زمان بر باشد؛ پس اگر طولانی شد حداکثر ۱۲ ساعت برای تایید توکن صبر کنید. بعد از این که توکن شما تایید شد نیز ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس از توکن برای اتصال درگاه به سایت استفاده کنید. در بخش بعد نحوه اتصال توکن به سایت را به شما توضیح داده‌ایم.

نحوه اتصال درگاه پرداخت پی پینگ به سایت

تا اینجای این مقاله درباره ثبت نام و ایجاد درگاه و توکن در پی پینگ صحبت کردیم. اما اکنون می‌خواهیم نحوه اتصال توکن به سایت‌های مختلف را بررسی کنیم. سایتتان را با هر سرویس مدیریت محتوایی درست کرده باشید، باید با استفاده از توکن ، درگاه پرداخت اینترنتی را به سایت خود متصل کنید. برای اتصال درگاه پی پینگ به سایت‌های مختلف، باید پلاگین پی پینگ را روی سایت خود نصب کنید.

زمانی که وارد این سایت می‌شوید، در همان صفحه درگاه پرداخت اگر روی گزینه پلاگین‌ها بزنید، پلاگین‌های قابل نصب روی وردپرس به شما نمایش داده می‌شوند.

پلاگین وردپرس پی پینگ

از طرفی سرویس‌های ایرانی که با پی پینگ همکاری می‌کنند نیز پایین‌تر و در بخش پلاگین‌های کاربردی قابل مشاهده هستند. اتصال پی پینگ به این سرویس‌ها کار سختی نیست؛ چرا که این سرویس‌ها با پی پینگ همکاری می‌کنند و زیرساخت آن را معمولا روی پنل مدیریتی خود قرار داده‌اند. یکی از این سرویس‌ها نیز سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال است. اتصال درگاه پرداخت به سایت‌های پرتال کار بسیار ساده‌ای است. برای اتصال پی پینگ به پرتال تنها کافی است تا از منوی سمت راست پنل مدیریتی خود وارد بخش تنظیمات وب‌سایت>درگاه‌های پرداخت شوید و روی گزینه «ایجاد درگاه» کلیک کنید. سپس روش پرداخت را روی پی پینگ قرار دهید و شماره توکنی که در پی پینگ فعال کرده‌اید را در بخش «کد Token» قرار دهید.

پرتال اتصال پی پینگ

فروشگاه ساز پرتال یکی از فروشگاه سازهای پرچمدار ایرانی است که با داشتن امکانات عالی، کاربران زیادی را به خود جذب کرده و سایت‌های فروشگاهی زیادی نیز با آن ساخته شده‌اند. اگر می‌خواهید زیر ۵ دقیقه با پرتال یک سایت فروشگاهی تستی ۷ روزه و رایگان بسازید، در همین صفحه و در کادر سبز رنگ گزینه «ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی» را انتخاب کنید.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم صفر تا صد ثبت نام در پی پینگ و نحوه دریافت درگاه پرداخت در آن را به شما توضیح دهیم. این درگاه پرداخت یکی از امن‌ترین درگاه‌های پرداخت واسط ایرانی است که با اتصال آن به سایت خود می‌توانید تجربه خریدی امن و آسان را برای مشتریان خود فراهم کنید. امیدواریم از خواندن این مقاله نهایت استفاده را برده باشید.

سوالات متداول

پی پینگ چیست؟

پی پینگ یکی از محبوب‌ترین درگاه‌های پرداخت واسط ایرانی است که فروشگاه‌های اینترنتی صاحب اینماد می‌توانند از آن استفاده کنند.

چگونه درگاه پرداخت پی پینگ بگیرم؟

برای دریافت پی پینگ باید در سایت درگاه پرداخت ثبت نام کنید و مراحل احراز هویت خود را تکمیل کنید. برای دریافت درگاه پرداخت پی پینگ لزومی بر داشتن سایت فروشگاهی وجود ندارد، اما باید اینماد و کد مالیاتی داشته باشید.

روش پرداخت پی پینگ چگونه است؟

پرداخت پی پینگ توسط شبکه شاپرک و به صورت اینترنتی انجام می‌شود. این سرویس درگاه پرداخت برای اتصال به سایت و درگاه پرداخت مستقیم برای اشخاص را دارد.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

ممنون که کامل و مرحله به مرحله توضیح دادید. تونستم درگاه پرداختم رو بگیرم

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالیم که براتون مفید بود :)

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2