دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

21 ایده واقعی برای راه اندازی کسب و کار خانگی

راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی خیلی ساده و کم هزینه است. در اوقات بیکاری می‌توانید یک کسب و کار پرسود در خانه خودتان بسازید و از آن درآمد داشته باشید. شاید این کسب و کار خانگی به شغل اصلی شما تبدیل شود.
در این مقاله می‌خوانید:

اکثر کسب و کارهای بزرگ، کار خودشان را با سرمایه کم شروع کردند. مثلا گوگل، مایکروسافت و اپل ابتدا در گاراژ خانه شکل گرفتند، اما حالا دفاتری به ارزش چند میلیارد دلار با هزاران کارمند دارند. بالاخره باید کسب و کار را از یک جایی شروع کرد و لازم نیست که حتما سرمایه و پول زیادی برای شروع کار داشته باشیم. مثلا می‌توانیم کسب و کار خانگی راه‌اندازی کنیم و نیازی به دفتر کار و هزینه‌های اضافی نباشد. بعد از مدتی اگر کسب و کارمان رونق گرفت و درآمد بالایی داشتیم، کسب و کار خانگی‌مان را گسترش می‌دهیم.

به این ترتیب شاید همین ایده‌های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم، در آینده شما را به صاحبان کسب و کارهای میلیاردی تبدیل کند. در این مقاله با من همراه باشید تا بیشتر از 20 ایده واقعی برای کارآفرینی با سرمایه اندک را مرور کنیم. با این ایده‌ها شما هم می‌توانید صاحب یک کسب و کار شوید.

ایده برای راه اندازی کسب و کار خانگی با سرمایه کم

راه اندازی کسب و کار خانگی با سرمایه کم

ایده‌هایی که در ادامه مقاله به شما توضیح می‌دهم، همگی ایده‌هایی هستند که در ایران نمونه‌های زیادی از آنها به موفقیت رسیده‌اند. بنابراین به هیچ عنوان آنها را با ایده‌های بی‌ارزش اشتباه نگیرید.

1_ کسب و کار خانگی فروش لوازم جانبی موبایل

جالب است، ما در جهان 7.5 میلیارد انسان داریم ولی تعداد تلفن‌های همراه، 8.5 میلیارد است! عملا این یعنی تلفن‌های همراه 1 میلیارد هم بیشتر از انسان‌های جهان هستند.

خب قطعا در این وضعیت، لوازم جانبی موبایل یکی از محصولات به‌شدت پرفروش در جهان و کشور خودمان به حساب می‌آید. بنابراین راه‌اندازی یک کسب و کار فروش لوازم جانبی، انتخاب خوبی است. اگر در مورد این بازار اطلاعاتی ندارید، باید بگویم که حاشیه سود این محصولات چیزی بین 50 تا 100 درصد است! این یعنی عملا می‌توانید یک پیج اینستاگرام یا وب سایت اینترنتی راه‌اندازی کنید، تعداد کمی محصول بخرید و با هر فروش، به اندازه پولی که برای خرید محصول داده‌اید، سود کنید!

2_ راه‌اندازی کسب و کار فروش مرهم لب

یک نکته جالب: ترک‌خوردگی لب، یک مشکل رایج بین خانم‌هاست. تا جایی که خیلی از آنها صرفا برای نرم‌تر کردن پوست لب‌های‌شان از رژ لب استفاده می‌کنند، نه برای زیبایی!

اما در مقابل، برای این مشکل، محصولی به اسم مرهم لب یا بالم لب وجود دارد. این محصول هم به شکل صنعتی و هم به شکل خانگی تولید می‌شود. با توجه به احساس نیازی که در مورد این محصول وجود دارد، می‌توانید با سرمایه کم وارد بازار فروش یا حتی تولیدش شوید.

کسب و کار فروش بالم لب

البته دقت کنید، ایده تولید لوازم آرایشی گیاهی و غیر صنعتی یکی از بهترین ایده‌ها برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم است. بنابراین اگر به این حیطه علاقه دارید، از همین امروز شروع کنید به تحقیق در مورد آن و محصولات مختلف مثل رژ لب، سایه چشم و... را تولید کرده و بفروشید. (اصولا عطاری‌ها مشتری دائم چنین محصولاتی هستند.)

3_ عکاسی با موبایل

نمی‌دانم باید بگویم خوشبختانه یا بدبختانه، در هر حال مردم امروز به وجهه خودشان در دنیای مجازی بیشتر از چیزی که در دنیای واقعی هستند اهمیت می‌دهند! اما خب یک ذهن کارآفرین در این شرایط به جای انتقاد، به‌دنبال یک ایده برای کسب درآمد می‌گردد.

عکاسی با موبایل هم یکی از همین ایده‌هاست! اگر موبایلی دارید که دوربین خوبی دارد، می‌توانید از همین امروز در سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور آگهی داده و تبلیغ خدمات عکاسی خودتان را بکنید. به این ترتیب از افراد عکس می‌گیرید، با اپلیکیشن‌های موبایل این عکس‌ها را ویرایش و آنها را برای انتشار در اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی، به مخاطبان می‌دهید. اصولا عکاس‌ها بابت هر یک عکس هم چیزی بین 5 تا 30 هزار تومان دریافت می‌کنند.

دقت کنید، برای راه اندازی این کسب و کار به دو چیز هم نیاز دارید. ابتدا یادگیری عکاسی با موبایل که خوشبختانه دوره‌های ارزان‌قیمتش هم به شکل حضوری و هم غیر حضوری برگزار می‌شود. بعد هم یک دوره کوتاه ویرایش عکس با اپ‌های موبایل که آن‌هم ویدیوهای آموزشی رایگانش در سطح وب، اینستاگرام و یوتیوب وجود دارد. بهترین برنامه‌های ادیت عکس با موبایل را در مقاله «6 برنامه برای ادیت عکس محصول با موبایل» به شما معرفی کرده‌ایم.

فروشگاه‌های اینترنتی هم دسته‌ای دیگر از مشتریان کسب و کار شما هستند. آنلاین شاپ‌ها نیاز به کسی دارند که عکس‌های خوبی از محصولات‌شان بگیرد و کالا را به زیبایی نمایش دهد. در مقاله «راهنمای تصویر برداری از محصولات با گوشی» به شما گفتیم که چطور عکس‌های جذابی از محصولات آن هم فقط با موبایل تهیه کنید.

4_ خدمات خانه و دیوار سبز

اغلب ما انسان‌ها در ذهن‌مان این فانتزی را داریم که یک خانه روستایی و سرسبز داشته باشیم. اما خب زندگی شهری امروزی این امید را از ما گرفته.

همین احساس نیاز و در مقابل عدم وجود شرایط مناسب، باعث به وجود آمدن ایده جدیدی به اسم خانه سبز شده! چیزی که در تصویر پایین مشاهده می‌کنید:

کسب و کار خدمات خانه و دیوار سبز

همانطور که می‌بینید، متخصصان با کمک یک‌سری محصولات مثل چوب و... چیزهایی درست می‌کنند که می‌توانید با آنها یک خانه سبز و رویایی، حتی در آپارتمان کوچک‌تان داشته باشید. بنابراین اگر به چنین کاری علاقه دارید، می‌توانید از همین امروز به دنبال ایده‌های آن بگردید، اصول انجامش را یاد بگیرید و به آن به چشم یک ایده راه اندازی کسب و کار با سرمایه اندک نگاه کنید.

5_ خدمات دکوراسیون منزل

یکی دیگر از ایده‌های کارآفرینی، ایده ارائه خدمات دکوراسیون است. با خوشحالی باید اعلام کنم که اگر دوست دارید تخصص چیدمان و دکوراسیون منزل را یاد بگیرید، الزامی نیست که حتما به دانشگاه بروید. چراکه می‌توانید در کلاس‌های آموزش دکوراسیون فنی حرفه‌ای و دیگر آموزشگاه‌های آزاد شرکت کنید.

بعد از این و یادگیری تخصص مورد نیاز هم می‌توانید به مرور کسب و کار کم‌سرمایه‌تان را راه‌اندازی کنید. برای شروع ابتدا به اقوام و نزدیکان با هزینه بسیار کم خدمات بدهید، تصویر نمونه‌کارهای‌تان را در سایت و اینستاگرام بگذارید، در دیوار، شیپور و چند رسانه دیگر تبلیغ کنید و اولین پروژه‌های خودتان را بگیرید.

6_ خدمات مرتبط به لاغری

مطمئنم خیلی از مخاطبان این مقاله، با پیج اینستاگرامی لیمومی آشنایی دارند. لیمومی یک کسب و کار ایرانی است که به‌شکل تخصصی در حوزه لاغری کار می‌کند.

کسب و کار خانگی خدمات لاغری

همانطور که مشاهده می‌کنید، صرفا اینستاگرام این کسب و کار حدود 2.3 میلیون نفر مخاطب دارد! این یعنی درآمد ماهانه بیشتر از چند میلیارد تومان!

اگر شما هم کمی تخصص در حوزه تغذیه داشته باشید یا بتوانید با چند پزشک خوب در این زمینه همکاری کنید، می‌توانید بخشی از این بازار را در دست گرفته و یک کسب و کار پولساز برای خودتان راه‌اندازی کنید.

7_ فروش عتیقه

خرید و فروش عتیقه در ایران خیلی رایج است. از طرفی خیلی از هموطنان خودمان به این محصولات و نگهداری از آنها علاقه دارند و از طرف دیگر، خیلی‌ها با افراد علاقه‌مند به عتیقه در دیگر کشورها رابطه داشته و این محصولات را به دست آنها می‌رسانند.

در هر حال، اگر سرمایه کمی هم داشته باشید، می‌توانید با خرید چند تکه عتیقه از آشنایان یا حتی از سایت‌های آگهی رایگانی مثل دیوار و شیپور، وارد این کسب و کار شوید. برای این کار هم باید کمی در شناخت عتیقه تجربه کسب کنید، علاوه بر این باید کمی هم کار کردن با سایت‌های آگهی رایگان برای ساخت آگهی‌های جذاب را یاد بگیرید.

8_ بلاگری

کسب درآمد از طریق بلاگری

بلاگری یک نوع از کسب و کار است که این روزها به کمک شبکه‌های اجتماعی به وجود آمده. اگر می‌خواهید به یک بلاگر تبدیل شوید، باید یک پیج اینستاگرام بزنید، یک حیطه را انتخاب کنید و از زندگی روزانه‌تان محتوا بسازید.

مثلا اگر در حوزه لوازم آرایش بلاگری می‌کنید، باید پست‌هایی در مورد استفاده از این محصولات، ساخت آنها، تکنیک‌ها و... داشته باشید و در استوری‌ها هم کارهای جذاب روزانه‌تان را به مخاطبان نشان بدهید. مثلا اینکه امروز صبح، از کدام فروشگاه لوازم آرایشی خریدید، کیفیت محصولی که خریدید چطور بود و... . رمز موفقیت در حرفه بلاگری این است که محتوای خوبی تولید کنید. برای این کار پیشنهاد می‌کنم حتما مقاله «چک لیست کامل تولید محتوای سایت و اینستاگرام» را با دقت مطالعه کنید.

9_ خدمات پانسیون سگ

دقت کرده‌اید به‌تازگی چقدر تعداد خانواده‌های علاقه‌مند حیوانات خانگی زیاد شده؟ کافی است صرفا به یکی از پارک‌های بالاشهر یا حتی وسط شهرتان بروید و تعداد سگ‌های دستی در پارک را بشمارید. با این وضعیت، خب قطعا خدمات مرتبط به سگ‌ها به‌شدت پولساز خواهد بود.

مثلا یکی از این خدمات، پانسیون است. پانسیون در واقع محلی است که در آن شما از سگ دیگر افراد نگهداری می‌کنید، به آنها غذا می‌دهید، به تفریح‌شان می‌رسید و شاید حتی آموزش‌شان بدهید. در ازای هر روز یا هر ماه نگهداری هم باید از صاحب حیوان، هزینه‌ای را دریافت کنید.

10_ خدمات مرتبط به حیوانات

خانواده‌های ایرانی صرفا به سگ علاقه ندارند، بلکه به حیوانات دیگری مثل پرنده‌ها، سنجاب‌ها و حتی خزندگان هم علاقه‌مند شده‌اند. بنابراین کافی است با یک دسته از این حیوانات کمی آشنایی داشته باشید تا بتوانید خدمات مرتبط به آنها را ارائه کنید.

کسب و کار خانگی نگهداری از حیوانات

مثلا من خودم یک پرنده دارم، اما نمی‌دانم چطور باید ناخن‌های آن را بگیرم یا اینکه آن را به حمام ببرم و همیشه این کارهای پرنده من را یکی از دوستانم انجام می‌دهد. حالا به نظر شما چند نفر با مشکل من روبرو هستند؟ و اگر یک نفر باشد که به شکل سیار یا اصلا ثابت در محل به آنها خدمات بدهد، چقدر مورد استقبال قرار می‌گیرد؟

11_ خدمات رزومه‌نویسی

در حالی که اغلب ما ایرانی‌ها از بیکاری نالانیم، اغلب مدیران کسب و کارهای بزرگ نیازمند نیروهای متخصص و کاردان هستند! الان ما در همین سایت پرتال خودمان نیازمند چندین عنوان شغلی هستیم!

حالا در این بین، یکی از مشکلاتی که با آن روبرو هستیم، رزومه‌های بی‌کیفیتی است که حین استخدام نیرو به دست‌مان می‌رسد. خب قطعا ما به عنوان یک شرکت انتظار داریم یک نیروی حرفه‌ای، رزومه حرفه‌ای و جذابی هم داشته باشد، نه اینکه صرفا در یک فایل word سوابقش را برای‌مان ارسال کند.

در هر حال، اگر واقعا به دنبال یک ایده برای کارآفرینی با سرمایه اندک می‌گردید، کمی در مورد اصول رزومه‌نویسی حرفه‌ای تحقیق و سپس اقدام به ارائه خدمات به کارجویان و متخصصان کنید. در این مسیر راه‌اندازی یک وب سایت اینترنتی و پیج اینستاگرام هم کمک زیادی به رشد کسب و کار شما می‌کند. همین الان در ایران سایت‌هایی مثل کاربوم و cvbuilder هم از موفق‌های حوزه رزومه‌نویسی حساب می‌شوند.

12_ بیمه

یکی از کم‌سرمایه‌ترین کسب و کارهای ایرانی، بیزینس بیمه است! در واقع اگر کمی بازاریابی و فروش بلد باشید، می‌توانید با کم‌ترین هزینه ممکن یک دفتر فروش بیمه راه‌اندازی کرده و اقدام به ارائه خدمات کنید.

کسب و کار خدمات بیمه

نکته جالب اینجاست که اتفاقا خدمات بیمه (مخصوصا بیمه عمر) حاشیه سود بالایی دارند و حتی اگر تعداد کمی هم از آن را بفروشید، به درآمد خوبی می‌رسید.

13_ فروش محصولات غذایی ارگانیک

این روزها به دلیل بالا رفتن آمار بیماری‌هایی مثل ms، سرطان و دیگر بیماری‌های مرتبط به مواد شیمیایی، خانواده‌ها به مرور به سمت غذاهای ارگانیک (کاملا طبیعی و سالم) روی آورده‌اند. همین موضوع هم باعث شده که فروشگاه‌های فروش این نوع محصولات در سطح شهر راه‌اندازی شوند.

اما چرا شما از این فرصت استفاده نکرده و پول در نیاورید؟ اگر نمی‌توانید یک فروشگاه برای آن راه‌اندازی کنید، حداقل می‌توانید یک محصول ارگانیک تولید و وارد بازار کنید. مثلا همین حالا یکی از محصولاتی که در این فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد، نان خشک طبیعی با طعم‌های مختلف است! پیشنهاد می‌کنم در اولین فرصت به یکی از این فروشگاه‌ها مراجعه کرده و بعد از مشاهده محصولات‌شان، چند تایی را برای تولید و فروش انتخاب کنید.

اگر می‌خواهید راحت و بی دردسر محصولات ارگانیک را بفروشید، پیشنهاد می‌کنم یک سایت اینترنتی راه اندازی کنید. سایت فروشگاهی به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به مغازه یا انبار، محصولات ارگانیک را بفروشید و کسب درآمد کنید. احتمالا فکر می‌کنید که ساخت سایت فروشگاهی سخت و زمان‌بر است، اما یک راه ساده و کم هزینه برای شما سراغ دارم. پیشنهاد می‌کنم از فروشگاه ساز پرتال برای ساخت سایت استفاده کنید.

پرتال نیازی به کدنویسی ندارد و کار کردن با آن بسیار راحت است. در چند دقیقه می‌توانید یک سایت فروشگاهی با پرتال بسازید و محصولات ارگانیک یا هر محصول دیگری را در آن بفروشید. به عنوان نمونه دو سایت وجی بازار و بالنگ که محصولات ارگانیک و طبیعی می‌فروشند، به وسیله پرتال ساخته شده‌اند. شما هم می‌توانید چنین سایتی را بدون نیاز به کمک فرد دیگری و با هزینه بسیار مناسب بسازید.

14_ واسطه‌گری به عنوان یک کسب و کار خانگی

شغل واسطه‌گری یا همان دلالی مزیت بزرگی دارد: سرمایه اولیه‌اش نسبت به شرایط شما تعیین می‌شود! این یعنی اگر سرمایه کافی داشته باشید، می‌توانید خرید و فروش ماشین یا حتی خانه کنید. اما اگر سرمایه‌تان کم باشد، می‌توانید به سراغ خرید و فروش لوازم ورزشی بروید!

در این شغل هم صرفا کافی است با محصولات مورد نظر کمی آشنایی داشته باشید و بعد از خرید با قیمت مناسب، آنها را در سایت‌های آگهی رایگان به فروش برسانید. همین!

15_ کسب و کار آموزشی

آموزش در این چند سال اخیر در کشور ما درآمد بسیار زیادی داشته. مثلا تصور کنید فردی یک دوره آموزش طراحی سایت برگزار کرده و آن را با قیمت 200 هزار تومان به 1 هزار نفر بفروشد. درآمد نهایی چقدر است؟ 200 میلیون تومان!

کسب درآمد از آموزش در خانه

بله، پتانسیل شغل‌های آموزشی بسیار بالاست مخصوصا اگر اقدام به فروش آموزش آنلاین در وب کنید. برای شروع این کار باید ابتدا یک حوزه را انتخاب کنید، در آن دانش و اطلاعات کسب کرده و در نهایت از کلاس‌های آنلاین یا حضوری با نفرات کم آغاز کنید.

16_ تعمیرات موبایل و رایانه

یکی دیگر از ایده‌های راه‌ اندازی کسب و کار با سرمایه کم، شغل تعمیرات موبایل و البته رایانه است. تنها سرمایه لازم برای شروع این شغل، هزینه برای شرکت در دوره‌های آموزشی آموزشگاه‌های فنی حرفه‌ای یا آزاد و بعد از آن هزینه برای خرید وسایل کار است.

حتی برای شروع، الزامی به داشتن محل و دفتر ندارید، بلکه می‌توانید در منزل خودتان این خدمات را انجام بدهید و آن را از طریق اینستاگرام، وب سایت و... تان تبلیغ کنید.

17_ اتاق بازی جمعی

منظورم از اتاق بازی، آن گیم‌نت‌هایی که تعداد زیادی دستگاه بازی دارند نیست. منظورم یک مکان است که افراد بتوانند در آن باهم بازی‌های جمعی کنند. مثلا بعضی از اتاق‌های بازی، بیشتر از 20 بازی فکری مثل مونوپولی و... را خریداری کرده و در اختیار افراد قرار می‌دهند تا با آنها بازی کنند.

یا مثلا بعضی‌ها، شرایط لازم برای بازی‌هایی مثل مافیا را مهیا کرده و یک مکان آرام برای انجام این بازی جذاب را آماده می‌کنند. شما هم می‌توانید با اجاره مکان و یک سرمایه اندک جهت خرید وسایل اولیه، این کسب و کار کم سرمایه را راه‌اندازی کنید.

18_ کار با رِزین

رزین یک محصول جذاب است که به شما اجازه می‌دهد انواع دست‌سازه‌های خلاقانه را بسازید. از یک میز چوبی با رنگ متفاوت گرفته تا محصولی مثل یک انگشتر! برای شروع این کار ابتدا به شرکت در یک کلاس آموزشی یا حداقل مشاهده دوره‌های رایگان، سپس خرید مواد اولیه و در نهایت بازاریابی مناسب دارید!

کسب و کار کار با رزین

19_ جعبه‌سازی

شاید در نگاه اول بگویید که دیگر شغل جعبه‌سازی نمی‌تواند بازدهی خوبی داشته باشد، اما تجربه نشان داده که همیشه خلاقیت جواب می‌دهد! امروز هم اگر توانایی ساخت جعبه‌های کادویی را داشته باشید که واقعا خلاقانه و متفاوت از دیگر محصولات هستند، قطعا کسب و کار پرسودی را راه‌اندازی خواهید کرد. مخصوصا که دیگر عملا افراد کادوهای تولد، ولنتاین و... را نه در کاغذ کادو که در این جعبه‌ها به دست مخاطب‌شان می‌رسانند.

20_ ساخت لوازم چوبی

قبل از اینکه در مورد این ایده کسب درآمد با سرمایه کم قضاوت کنید، پیشنهاد می‌کنم وارد سایت پینترست (pinterest) شوید و در این شبکه اجتماعی، به‌دنبال ایده‌هایی برای ساخت وسایل چوبی بگردید. آن وقت مشاهده می‌کنید که چقدر می‌توان با چوب، محصولات خلاقانه‌ای ساخت و چقدر بازار ایران برای فروش این محصولات جذاب و دست‌نخورده است. اگر به کار با چوب علاقه دارید، به هیچ عنوان این ایده را از دست ندهید.

کسب و کار خانگی ساخت لوازم چوبی

21_ پادکستری

علاوه بر فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و بلاگری، یکی دیگر از کسب و کارهای اینترنتی که می‌توانید با سرمایه اندک راه‌اندازی کنید، پادکستری است! در این ایده یک کانال پادکست می‌سازید، محتوای جذاب مثل مصاحبه، آموزش، نکات موفقیت فردی، داستان، طنز و... صوتی در آن منتشر می‌کنید و بعد از جذب مخاطب، از تبلیغات به درآمد می‌رسید. البته به درآمد رسیدن از این ایده ممکن است کمی زمان‌بر باشد اما قطعا درآمد آن‌هم زیاد خواهد بود. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد این کسب و کار پرسود داشته باشید، حتما مقاله «به زبان ساده: پادکست چیست و چطور آن را بسازیم؟» را مطالعه کنید.

کسب و کار خانگی خودتان را بسازید

خب، به انتهای مقاله راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم رسیدیم. در نهایت و به عنوان کلام آخر، اگر ایده‌ای را برای کسب و کار خانگی انتخاب کرده‌اید که برای رشدش به یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی نیاز دارید، سایت ساز پرتال در خدمت شماست! به کمک سایت ساز ما می‌توانید با هزینه بسیار اندک و البته در کم‌تر از 5 دقیقه وب سایت خودتان را بسازید!

اگر هم سوالی در مورد نحوه کار یا استفاده از سایت ساز داشتید، با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.

راستی اگر به جز ایده‌های بالا ایده دیگری به ذهن‌تان می‌رسد که می‌توان با سرمایه کم به کمکش کسب و کار راه‌اندازی کرد، خوشحال می‌شوم آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام. محتوای مقاله تون به روز و متفاوت از بقیه سایت ها بود. براتون آرزوی موقفیت می کنم

سلام من متخصص دستگاه های برش و حکاکی لیزری هستم. چرا هیچ سایتی درمورد کاربرد های لیزر های برش و حکاکی خانگی در کسب و کار صحبت نمی کنه. من بسیار مشتریانی داشتم که تو این زمینه دستگاه تهیه کردن و کسب و کارشون سکه شده. زمانی بهشون میگم بیاین به همه بگید این رو جوابشون منفیه. میترسند دست توی کارشون زیاد بشه.

عالی بودش ممنون

سلام
خواهش میکنم ایشالا موفق باشید

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2