دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

کارهای پاره وقت اینترنتی واقعی در ایران

کار پاره وقت و نیمه وقت برای دانشجویان و افراد خانه‌دار مناسب است. چون این دسته از افراد زمان کافی برای انجام کار تمام وقت را دارند. در این مقاله 10 کار پاره وقت عالی را به شما معرفی کردیم.
در این مقاله می‌خوانید:

همین ابتدا یک هشدار بدهم، متاسفانه مدتی است که افرادی سودجو در اینترنت در حال انتشار آگهی استخدام برای کارهای پاره وقت اینترنتی بوده و وعده استخدام با حقوق بالا را به مخاطبان می‌دهند. این در حالی است که اغلب آن‌ها هدف‌شان صرفا کلاه‌برداری است و بعد از دریافت یک پیش‌پرداخت از کارجویان، آن‌ها را رها می‌کنند.

دسته دیگری از این کارها هم صرفا شغل‌های بازاریابی شبکه‌ای است که حداقل من فکر نمی‌کنم بشود به آن‌ها در ایران به عنوان شغل مناسب و پردرآمد فکر کرد. پس لطفا حواس‌تان را به این افراد جمع کنید و در ادامه با من همراه باشید تا لیست کارهای واقعی پاره وقت و آنلاین را در اختیارتان بگذارم.

کارهای پاره وقت اینترنتی واقعی در ایران

تمامی شغل‌هایی که در ادامه به شما معرفی می‌کنم، قابلیت اجرا داشته و هیچ کدام جنبه نمایش ندارند. پس با خیال راحت به سراغ‌شان بروید.

کارهای پاره وقت اینترنتی واقعی در ایران

1_ تایپ

تایپ یکی از دم‌ِ دست‌ترین خدماتی است که می‌توانید به‌شکل آنلاین ارائه کرده و از آن درآمد به دست بیاورید. البته در مورد این شغل چند نکته مهم وجود دارد:

اول از همه اینکه تایپ شغل پردرآمدی نیست و صرفا می‌توانید روی آن به عنوان یک منبع درآمد کوچک جانبی حساب کنید. همینطور متاسفانه افرادی که مدت زیادی تایپ می‌کنند، بعد از چند سال با مشکلاتی مثل انگشت درد و مچ درد روبرو می‌شوند بنابراین بهتر است روی آن به عنوان کار بلند مدت حساب نکنید.

در هر حال اگر می‌خواهید در این حوزه فعالیت کنید، می‌توانید از سایت‌های فریلنسری مثل انجام میدم و پونیشا و همینطور ایران تایپیست و تایپ ایران و... کارتان را شروع کنید.

2_ تولید محتوای متنی

تولید محتوای سایت چیزی است که در نگاه اول مثل همان شغل تایپ به نظر می‌رسد، اما درآمد آن می‌تواند در ماه بیشتر از 2 برابر حقوق اداره کار هم باشد! در واقع «تولید محتوا» همین کار نوشتن مقاله است که الان من در حال انجامش هستم.

کار پاره وقت اینترنتی

برای کار در این زمینه ابتدا باید بین 20 الی 40 روز را به آموزش یادگیری تایپ سریع و اصول نویسندگی محتوا بگذرانید. بعد از این‌هم باید در سایت‌های فریلنسری مثل انجام میدم و پونیشا ثبت نام کرده و همینطور در سایت‌های دیوار و شیپور به دنبال شرکت‌هایی بگردید که علاقه‌مند به همکاری با تولید کنندگان محتوا هستند.

3_ تولید محتوای اینستاگرام

تولید محتوای اینستاگرام می‌تواند درآمد و شرایط بهتری از محتوای سایت داشته باشد. اما موضوع اینجاست که فعالیت در آن نیاز به داشتن تخصص بیشتری دارد. در واقع برای ارائه خدمات اینستاگرام، باید با اصول «بازاریابی اینستاگرام»، افزایش فالوور، کار با ابزارهای ویرایش عکس، ویدیو و... آشنا باشید.

کار نیمه وقت اینترنتی

البته در نگاه اول یادگیری این موارد کار سختی است اما اگر واقعا 1 ماه روزانه 2 الی 3 ساعت زمان برای یادگیری بگذارید، می‌توانید به اندازه یک متخصص در این حوزه یاد بگیرید. برای جذب مشتری هم می‌توانید هم از سایت‌های فریلنسری کمک بگیرید و هم خودتان یک پیج اینستاگرام راه‌اندازی کرده و با «بازاریابی ویدیویی» مخاطبان را جذب کنید.

4_ همکاری آنلاین با مشاوران املاک

اگر دقت کرده باشید در سایت‌های استخدامی، این روزها آگهی‌های استخدام زیادی برای جذب همکار در مشاور املاک ثبت شده. در واقع امروز مشاوران املاک، شرایط همکاری خوبی با نیروهای جدید دارند.

به این شکل که نیرو می‌تواند به‌شکل حضوری یا غیر حضوری در دفتر استخدام شده و به کمک سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور، سعی در جذب مشتری به پروژه‌های خرید و فروش و اجاره کند. بعد از این و با توجه به جزئیات مختلفی مثل اینکه آیا شما مشتری را پیدا کرده‌اید؟ پروژه اجاره یا فروش از شما بوده یا از دفتر و... مقداری از پورسانت دفتر به شما تعلق می‌گیرد. راستی اگر دوست داشتید مقاله «چطور سایت املاک بسازیم و از آن درآمد داشته باشیم؟» را هم بخوانید.

5_ ویراستاری

خوشبختانه امروز نسبت به قبل، بازار کار حوزه ویراستاری داغ‌تر شده. چراکه هم بسیاری از شرکت‌ها نیازمند خدمات ویراستاری برای محتواهای‌ سایت‌شان هستند هم تب کتاب‌نویسی میان برندهای شخصی به وجود آمده.

برای شروع فعالیت در این حوزه و کسب درآمد پاره وقت آنلاین از ویراستاری، باید ابتدا یک دوره آموزشی در این حوزه بگذرانید یا حداقل کتاب‌های تخصصی آن را بخوانید. کتاب‌هایی مثل مبانی درست نویسی، غلط ننویسیم و نکته‌های ویرایش از بهترین منابع این حوزه هستند.

6_ فروش در دیجی کالا

نیاز نیست محصول خاصی داشته باشید، حتی نیاز نیست بازاریابی اینترنتی بدانید، فقط کافی است بتوانید یک سرمایه اندک دست و پا کرده و محصولی را از یک تولید کننده یا فروشنده با قیمت پایین خریداری کنید.

بعد از این محصولات را به انبار دیجی کالا ارسال کرده و دیجی کالا هم آن‌ها را برای‌تان در معرض دید میلیون‌ها مخاطبش قرار می‌دهد. البته اهمیت دارد که در دفعه اول، چند محصول مختلف را ارسال کنید تا مطمئن شوید در این سایت چه دسته از محصولات فروش بیشتر و بهتری دارند. برای اطلاعات بیشتر مقاله «چطور فروشنده دیجی کالا شویم» را بخوانید.

7_ راه اندازی فروشگاه اینترنتی به روش دراپ شیپینگ

می‌دانم اگر بگویم اقدام به راه اندازی فروشگاه اینترنتی کنید، در ذهن‌تان ترمزهای زیادی ایجاد می‌شود. به همین دلیل به ایده ساخت فروشگاه اینترنتی و فروش به روش «دراپ شیپینگ» اشاره می‌کنم.

به زبان ساده دراپ شیپینگ یعنی محصول یک کسب و کار را به‌شکلواسطه‌ای به فروش برسانید. مثلا اینکه یک پیج اینستاگرام یا وب سایت بسازید، سپس کتاب‌های کتاب‌فروشی نزدیک منزل‌تان را در آن قرار بدهید. حالا از اینجا به بعد هر محصولی که به فروش رفت، سفارشش را به فروشنده می‌دهید تا خودش آن را برای مشتری ارسال کند و شما هم این وسط سودتان از فروش را خواهید داشت.

راه اندازی فروشگاه اینترنتی به روش دراپ شیپینگ

دقت کنید، همین حالا از این روش بیشتر از 100 ها فروشگاه اینترنتی در ایران درآمد دارند که خیلی‌های‌شان هم اتفاقا سایت‌شان را به کمک سایت ساز پرتال ساخته‌اند. بنابراین کمی دقیق‌تر به آن نگاه کنید. در ضمن برای ساخت فروشگاه هم می‌توانید از تست 7 روزه و رایگان فروشگاه ساز پرتال استفاده کنید.

8_ آموزش آنلاین

آموزش یکی از حوزه‌های بسیار درآمدزا محسوب می‌شود. مخصوصا که بعد از شیوع کرونا مخاطبان به شدت به آموزش مجازی عادت کردند. حالا اگر تخصصی دارید که می‌توانید آن را به‌شکل آنلاین آموزش بدهید، می‌توانید از آن در قالب دوره‌های آموزشی آنلاین، وبینار و... کسب درآمد کنید.

برای شروع ابتدا موضوع مورد نظرتان را انتخاب کنید، کار با پاورپوینت را یاد گرفته و اسلایدهای آموزشی‌تان را آماده کنید، سپس به سراغ سایت‌هایی مثل ایسمینار، ایوند و فرانش بروید. 

9_ خدمات گرافیک

خدمات گرافیک، خدماتی مثل طراحی ظاهر سایت، اپلیکیشن، طراحی لوگو و... است. یادگیری این تخصص قطعا نیاز به گذراندن دوره‌های تخصصی و تمرین دارد. اما خب متخصصان این حوزه واقعا درآمد بالایی دارند. همینطور بازار کار این تخصص هم در ایران و هم دیگر کشورها به شدت داغ است. بنابراین اگر به فکر یک کار پاره وقت آنلاین هستید که بتوانید در آینده هم روی آن حساب کنید، به نظرم حوزه گرافیک انتخاب خوبی خواهد بود.

10_ گویندگی

اگر صدای خوبی دارید یا حداقل اگر فکر می‌کنید استعداد گویندگی را دارید، شاید بتوانید از این شغل هم درآمد داشته باشید. اول از همه بدانید که صدای فعلی شما، می‌تواند با یک‌سری تمرین‌‌های ساده صداسازی بسیار بهبود پیدا کند.

در درجه دوم هم اگر حس می‌کنید ممکن است به این حوزه علاقه داشته باشید، بهتر است ابتدا یک پیج اینستاگرام راه‌اندازی کرده و در آن نمونه صداهای خودتان را قرار بدهید. این کار باعث می‌شود به مرور علاقه‌مندان به سراغ‌تان آمده و با شما همکاری کنند.

11_ طراحی وب سایت

از دیگر مزایایی که کرونا برای فضای کسب و کار داشت، این بود که بسیاری از صاحبان بیزینس‌های قدیمی به خاطرش مجبور شدند به فضای آنلاین بروند. همین موضوع باعث شده بازار طراحی سایت نسبت به قبل به شدت رشد کند و متخصصانش درآمدهای بالایی به دست بیاورند.

کار نیمه وقت طراحی سایت

با توجه به این پیشنهاد می‌کنم سری به مقاله «نرم افزارهای طراحی سایت» زده و با انواع راهکارهایی که می‌توانید به کمکش برای مشتریان‌تان سایت بسازید آشنا شوید.

12_ درآمد از یوتیوب

شاید برای‌تان جالب باشد بدانید که یوتیوب به کاربرانی که در آن تولید محتوا کرده و بیشتر از 1 هزار دنبال کننده دارند، به دلار پول می‌دهند! حالا هر چه تعداد دنبال کنندگان (اعضای کانال) فرد بیشتر شود و بازدید ویدیوهایش بالا برود، این درآمد هم بیشتر خواهد شد.

پس اگر با اصول تولید محتوای ویدیویی آشنایی دارید و می‌توانید محتوایی بسازید که برای کاربران جذاب است، روی این ایده حساب کنید. در ضمن برای نقد کردن درآمد دلاری هم نیاز به نگرانی نیست چون شرکت‌هایی در ایران هستند که در این زمینه کمک‌تان می‌کنند.

آیا می‌توان بدون نیاز به یادگیری تخصص از کار پاره وقت آنلاین به درآمد رسید؟

ببینید، اگر به فکر این هستید که در روز چیزی بین 3 الی 8 ساعت پای رایانه یا تلفن همراه‌تان زمان گذاشته و درآمدی داشته باشید که حداقل در این وضعیت اقتصادی راضی‌کننده باشد، باید ابتدا چیزی بین 10 الی 40 روز برای یادگیری زمان بگذارید.

در غیر این‌صورت باید به سراغ شغل‌های نامناسب و بی‌ارزشی مثل کسب درآمد از تبلیغات کلیکی و... بروید که واقعا درآمدشان به پشیزی نمی‌رسد. در عین حال می‌توانید به سراغ شغل‌هایی بروید که در آن باید بازاریابی کنید. مثلا بازاریابی فروش محصولات زیبایی و... . در هر حال اگر هم شغلی باشد که اجازه بدهد بدون داشتن تخصص از همان ابتدا به درآمد بالا برسید، حداقل من آن را نمی‌شناسم.

کلام آخر

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله با لیست کارهای پاره وقت اینترنتی آشنا شدیم. راستی اگر فکر می‌کنید می‌توانید با راه اندازی فروشگاه اینترنتی یک کسب و کار پرپول برای خودتان بسازید یا به کمکش کسب و کار فعلی‌تان را تبلیغ کنید، از تست 7 روزه و رایگان فروشگاه ساز پرتال کمک بگیرید. در آخر اگر ایده درآمدی در ذهن‌تان است که در موردش شک دارید، در بخش نظرات آن را مطرح کنید تا در موردش صحبت کنیم.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

خوب بود مرسی

خوب بود مرسی

سپاس فراوان بابت تمام مقاله های خوب و مفیدتون واقعا لذت بردم

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2