دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

با این چند مهارت پولساز، هیچ وقت بیکار نمی‌مانید

مدتی است که دنبال کار می‌گردید اما همچنان بیکارید؟ دوست دارید به سرعت کار پیدا کنید؟ برخی از مهارت‌ها هستند که اگر آن‌ها را یاد بگیرید خیلی سریع در هر شرکتی استخدام می‌شوید.
در این مقاله می‌خوانید:

احتمالا در بین دوستان و آشنایان افرادی را دیده‌اید که مدت‌هاست در حال پیدا کردن کار هستند. چند سال پیش همسایه‌ای داشتم که پسرشان با 30 سال سن و 2 مدرک فوق لیسانس سال‌ها بیکار بود. نهایتا در یک کابینت سازی به عنوان شاگرد مشغول کار شد.

خیلی از فارغ التحصیلان با مدرک دانشگاهی به عنوان راننده اسنپ فعالیت می‌کنند. چرا افرادی که زمان زیادی را صرف تحصیل کرده‌اند در کارهای غیر مرتبط با رشته تحصیل‌شان فعالیت می‌کنند؟ چطور برخی از افراد خیلی سریع کار مناسب خودشان را پیدا می‌کنند اما برخی هم مدت‌ها دنبال کار هستند؟

آیا صرفا با دانشگاه رفتن می‌توانیم وارد بازار کار شویم؟

من هم مثل همه نوجوان‌ها و جوان‌ها زمانی که در سال‌های آخر دبیرستان بودم خیلی به شغل و آینده‌ام فکر می‌کردم. مدت‌ها به دنبال شغل‌هایی بودم که بتوانم در آینده مشغول کار شوم. در این زمینه با افراد زیادی مشورت کردم و تعداد زیادی هم مقاله خواندم.

چطور به آسانی کار پیدا کنیم؟

با کمی تحقیق فهمیدم که اول باید علایق خودم را بشناسم و با توجه به آن‌ها شغلی را برای آینده‌ام انتخاب کنم. اشتباه اکثر جوانان بیکار این است که فکر می‌کنند فقط داشتن مدرک دانشگاهی برای استخدام شدن کافیست. اما در کنار مدرک تحصیلی باید مهارت داشته باشید و کار بلد باشید.

مهارت‌هایی که باعث می‌شوند در سال 1399 به سرعت کار پیدا کنیم

راستش را بخواهید هر مهارتی که داشته باشید می‌توانید به کمک آن کسب درآمد کنید. اما برخی از مهارت‌ها خیلی روی بورس هستند و اگر آن‌ها را بلد باشید به سرعت کار پیدا می‌کنید. در ادامه چند مهارت با بازار کار خوب را به شما معرفی می‌کنیم؟

1- برنامه‌نویسی

اگر نگاهی به سایت‌های استخدام و کاریابی بیاندازید، متوجه می‌شوید که تا چه اندازه بازار کار برنامه‌نویسی رونق دارد. به همین دلیل معمولا برنامه‌نویس‌ها خیلی راحت و سریع کار پیدا می‌کنند. برنامه‌نویسی علم گسترده‌ای است که شاخه‌های زیادی دارد.

کسب درآمد و استخدام راحت با یادگیری برنامه نویسی

یکی از ویژگی‌های علم برنامه‌نویسی این است که به مدرک دانشگاهی خاصی نیاز ندارد. فقط کافیست در این زمینه مهارت داشته باشید تا فرصت‌های شغلی زیادی برای شما ایجاد شود. حتی می‌توانید خودتان کسب و کاری را راه‌اندازی کنید و درآمد خوبی هم داشته باشید. چند نمونه از رایج‌ترین زمینه‌های کاری یک برنامه‌نویس عبارتند از:

  • ساخت نرم‌افزار و اپلیکیشن

توسعه نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مختلف بعد از ظهور گوشی‌های هوشمند رشد چشمگیری داشت. اکثر مردم دنیا از اپلیکیشن‌های مختلف روی موبایل‌شان استفاده می‌کنند. به همین دلیل هم فرصت‌های شغلی زیادی در این زمینه وجود دارد.

  • طراحی سایت

بیشتر کارفرمایانی که در سایت‌های کاریابی آگهی می‌دهند به دنبال توسعه‌دهنده وب می‌گردند. به دلیل این که اکثر کسب و کارهای سنتی در حال کوچ کردن به فضای مجازی هستند، بازار کار طراحی سایت هم حسابی رونق دارد.

راه‌های زیادی برای کسب درآمد از طراحی سایت وجود دارد. می‌توانید در یک شرکت استخدام شوید و یا این که به صورت پروژه‌ای و دورکاری فعالیت کنید. برای اطلاع از این موضوع، مقاله «بازار کار طراحی سایت» را مطالعه کنید. 

2- تولید محتوا

یکی دیگر از فرصت‌های شغلی پرتقاضا، تولید محتوا است. وظیفه یک متخصص تولید محتوا ساخت محتوای متنی، تصویری و ویدیویی است. این مهارت هم مثل برنامه‌نویسی نیاز به مدرک دانشگاهی ندارد. برای یادگیری تولید محتوا، اول از همه باید نحوه کار با نرم‌افزارهای موردنیاز این کار را بلد باشید.

استخدام راحت و سریع با یادگیری تولید محتوا

آفیس و نرم‌افزارهای شرکت ادوبی مثل فتوشاپ و پرمیر مهم‌ترین نرم‌افزارهایی هستند که یک کارشناس تولید محتوا باید با آن‌ها آشنایی داشته باشد. همچنین برای تبدیل شدن به یک تولیدکننده محتوا باید با قواعد نوشتاری و نویسندگی هم آشنا باشید. اگر اطلاعاتی در زمینه تولید محتوا ندارید پیشنهاد می‌کنم مقاله «تولید محتوا چیست؟»را مطالعه کنید.

اگر تولید محتوا را بلد باشید حتی لازم نیست که دنبال کار بگردید. خودتان می‌توانید یک سایت اینترنتی یا پیج اینستاگرامی تاسیس کنید و با تولید محتوا در آن به درآمد برسید. برای طراحی یک سایت اینترنتی می‌توانید از سایت ساز پرتال استفاده کنید. با پرتال خیلی راحت و سریع می‌توانید یک سایت اینترنتی بسازید و از آن کسب درآمد کنید.

3- دیجیتال مارکتینگ

هر کسب و کاری که در فضای مجازی فعالیت می‌کند، حداقل به یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ نیاز دارد. کار دیجیتال مارکتر این است که استراتژی یک شرکت را برای پیشرفت در فضای مجازی تعیین کند. همچنین باید بر روند رشد و گسترش کسب و کار در فضای مجازی هم نظارت داشته باشد. برای آشنایی بیشتر با این حرفه پیشنهاد می‌کنم مقاله «دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی چیست؟» را مطالعه کنید.

یادگیری دیجیتال مارکتینگ و بازار کار این حرفه

این مهارت را نمی‌توان در دانشگاه یاد گرفت و باید خودتان در آن مهارت پیدا کنید. برای فعالیت به عنوان یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ باید راه‌های افزایش بازدید سایت، راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین و کار با ابزارهای آنالیز سایت را بلد باشید.

4- سئو سایت

سئو به معنای بهینه سازی سایت جهت ارتقا رتبه آن در موتورهای جستجو به خصوص گوگل است. هر سایت اینترنتی برای رشد و پیشرفت باید یک متخصص سئو داشته باشد. وظیفه متخصص سئو این است که سایت را برای رسیدن به رتبه‌های اول گوگل بهینه کند. برای این که بیشتر با این مهارت آشنا شوید حتما مقاله «سئو چیست و چرا اهمیّت دارد؟» را مطالعه کنید.

5- طراحی گرافیک

اگر طراحی گرافیک و کار با نرم‌افزارهای طراحی را بلد باشید خیلی راحت به تعداد زیادی فرصت شغلی دسترسی خواهید داشت. وظیفه یک طراح گرافیک خلق تصاویر زیبا و جذاب است. کسب و کارهای مختلفی مثل خدمات چاپ، عکاسی‌ها، آژانس‌های تبلیغاتی و اکثر کسب و کارهای مجازی به طراح گرافیک نیاز دارند.

مهارت در این رشته را از طریق دانشگاه هم می‌توان به دست آورد. اما بهتر است برای تبدیل شدن به یک گرافیست حرفه‌ای از راه‌های دیگر هم آموزش ببینید. بازار کار طراحی گرافیک در آینده هم بدون شک رونق دارد. چرا که استفاده از زیبایی‌های بصری تاثیر زیادی روی جذب مشتری دارد. اکثر کسب و کارها هم از این روش برای گسترش فعالیت‌شان استفاده می‌کنند.

مقاله پیشنهادی: «راه‌های کسب درآمد از فتوشاپ»

استخدام و کسب درآمد از طریق طراحی گرافیک

6- حسابداری و امور مالی

با رشد و افزایش تعداد کسب و کارها، بازار کار کارشناسان مالی هم حسابی داغ شده است. هر کسب و کاری حداقل به یک نفر حسابدار و کارشناس امور مالی نیاز دارد. به همین دلیل فرصت‌های شغلی زیادی در این زمینه وجود دارد. برای پیدا کردن شغل مناسب در این رشته باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشید. همچنین باید کار با نرم‌افزارهای حسابداری را هم یاد بگیرید. 

7- وکالت

اگر از کنار یک دادگاه رد شده باشید حتما دیدید که چه جمعیتی همیشه به آن‌جا مراجعه می‌کنند. مردم عادی چون با قوانین و مقررات آشنایی ندارند معمولا از یک وکیل استفاده می‌کنند. وکلا به غیر از حضور در دادگاه و دفاع از مردم کارهای دیگری مثل مشاوره حقوقی به اشخاص و شرکت‌ها هم انجام می‌دهند.

برای اشتغال در این زمینه باید مدرک دانشگاهی در رشته حقوق داشته باشید و بعد هم در آزمون وکالت شرکت کنید. حقوق وکلا هم معمولا به صورت ساعتی و یا پرونده‌ای محاسبه می‌شود. این رشته در آینده هم بازار کار خوبی دارد و خیلی از مردم به یک وکیل ماهر نیاز خواهند داشت.

8- تعمیرات موبایل

تعمیرات موبایل جزو مهارت‌هایی به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر خیلی رشد داشته‌اند. دلیلش هم واضح است. چون همه مردم از پیر تا جوان و حتی کودکان موبایل دارند. برای اشتغال در این زمینه باید به کلاس‌های آموزشی بروید. البته داشتن تحصیلات در رشته الکترونیک به شما کمک می‌کند تا زودتر در این زمینه حرفه‌ای شوید.

کسب درآمد و استخدام با یادگیری تعمیرات موبایل

9- مکانیکی

خودرو به عضوی جدا نشدنی از زندگی ما تبدیل شده است. اکثر ما هر روز برای رفتن به سر کار و خرید از ماشین استفاده می‌کنیم. خودرو همیشه نیاز به رسیدگی و سرویس دارد. مثلا باید هر چند وقت یکبار روغن و فیلتر آن را عوض کنید. این رشته را می‌توانید در دانشگاه هم یاد بگیرید. اما در دانشگاه بیشتر در مورد مباحث تئوری تدریس می‌شود. پس بهتر است خودتان مدتی در یک تعمیرگاه کار کنید تا در این زمینه حرفه‌ای شوید.

10- زبان‌های خارجی

اگر با زبان‌های خارجی آشنایی داشته باشید خیلی راحت می‌توانید مشغول کار شوید. زمینه‌های کاری این مهارت شامل مترجمی افراد خارجی، ترجمه کتب و مقالات و آموزش به دیگران است. این مهارت را هم از طریق تحصیلات آکادمیک و هم از طریق کلاس‌های آموزشی می‌توانید یاد بگیرید. در مورد آینده این حرفه هم باید گفت که بازار کار این رشته همواره تقاضای زیادی دارد و می‌توانید روی اشتغال در آن حساب کنید.

چه مهارت‌هایی یاد بگیریم تا در آینده به راحتی کار پیدا کنیم؟

در بخش قبلی با توجه به درخواست‌های فعلی استخدام، چند مهارت و رشته‌ای که بازار کار پررونقی دارند را معرفی کردیم. اما اکثر نوجوانان این سوال در ذهن‌شان است که چه مهارتی یاد بگیرم تا در آینده راحت کار پیدا کنم؟ کسی از آینده خبر ندارد اما با توجه به روند و سرعت پیشرفت تکنولوژی می‌توان چند مهارت پولساز را معرفی کرد.

1- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

تصور شما از آینده چیست؟ جهانی پر از ربات که همه چیز به صورت خودکار انجام می‌شود؟ احتمالا در فیلم‌های هالیوودی زیاد از این چیزها دیده‌اید. واقعیت این است که جهان به سمتی می‌رود که همه کارها راحت‌تر و سریع‌تر انجام شوند. اما لازمه تحقق این امر پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی است. به همین دلیل به خصوص در سال‌های اخیر توجه زیادی به این رشته شده است.

بازار کار رشته هوش مصنوعی در آینده

طبق تحقیقاتی که مراکز برتر مطالعاتی انجام داده‌اند، هوش مصنوعی در سال‌های آینده بهترین بازار کار را خواهد داشت. آمارهای منتشر شده نشان می‌دهند که تقاضا برای استخدام متخصص هوش مصنوعی از سال 2015 تا سال 2018 بیشتر از 344 درصد افزایش داشته است. علم یادگیری ماشین به عنوان یکی از زیرشاخه‌های هوش مصنوعی جزو رشته‌هایی است که در آینده تقاضا برای آن خیلی زیاد می‌شود.

با یادگیری هوش مصنوعی می‌توانید به یک متخصص یادگیری ماشین، تحلیلگر هوش تجاری و طراح رابط کاربری تبدیل شوید. پس اگر می‌خواهید در چند سال آینده دغدغه‌ای برای استخدام و پیدا کردن کار نداشته باشید، در زمینه هوش مصنوعی مهارت کسب کنید.

2- علم داده

علم داده و هوش مصنوعی ارتباط نزدیکی با هم دارند و به نوعی مکمل یکدیگرند. به همین دلیل بازار کار این رشته هم در آینده خیلی خوب خواهد بود. بسیاری از مدیران کسب و کارهای بزرگ معتقدند که علوم مربوط به آنالیز و تحلیل داده در آینده بخشی ضروری از هر کسب و کاری خواهند بود. با کسب مهارت در این زمینه می‌توانید به یک تحلیلگر تجاری، متخصص داده یا بازاریاب تبدیل شوید.

یادگیری علم داده و استخدام سریع در آینده

3- بلاکچین

براساس آماری که لینکدینمنتشر کرده، بلاکچین مهارتی است که بیشترین تقاضا را برای استخدام در سال 2020 داشته است. البته این مهارت فعلا در ایران بازار کار زیادی ندارد. اما حتما در آینده تقاضا برای آن به شدت افزایش می‌یابد. احتمالا تا اسم بلاکچین می‌آید یاد بیت کوین و رمز ارزها می‌افتید. اما باید بدانید که این فناوری کاربردهای بسیار وسیعی دارد.

مهم‌ترین کاربرد بلاکچین در معاملات است. نهادهای مالی جهان تخمین می‌زنند که تا سال 2027 بیش از 10 درصد تولیدات ناخالص دنیا از طریق بلاکچین معامله خواهد شد. با یادگیری و کسب مهارت در بلاکچین می‌توانید به عنوان مهندس بلاکچین یا طراح تجربه کاربری مشغول کار شوید.

4- امنیت اطلاعات

با مجازی شدن کسب و کارها و اکثر فعالیت‌ها یکی از دغدغه‌های مهم مردم حفظ امنیت اطلاعات است. یک مشکل امنیتی کوچک می‌تواند باعث از بین رفتن و نابودی یک کسب و کار شود. به همین دلیل خیلی از شرکت‌ها سالانه مبلغ زیادی را برای تامین امنیت سیستم‌های خود هزینه می‌کنند. شما هم می‌توانید با کسب مهارت در این زمینه وارد بازار کار پررونق آن شوید و به عنوان یک متخصص امنیتی فعالیت کنید.

چطور مهارت‌های جدید را یاد بگیریم؟

تا این‌جا فهمیدیم یاد گرفتن چه مهارت‌هایی می‌توانند به اشتغال سریع و راحت ما کمک کنند. اما سوال مهمی که خیلی از افراد می‌پرسند این است که این مهارت‌ها را از کجا یاد بگیریم؟ راستش را بخواهید سیستم آموزشی ما کمی قدیمی است. به همین دلیل اکثر این مهارت‌ها را نمی‌توانیم در دانشگاه یاد بگیریم. پس باید خودمان دست به کار شویم.

بهترین راه برای پیدا کردن تخصص و مهارت در زمینه‌هایی که گفتیم استفاده از منابع به‌روز است. اکثر این منابع به زبان انگلیسی هستند و به همین دلیل باید به این زبان مسلط باشید. تمام مهارت‌ها را می‌توانید از طریق ویدیوها و دوره‌های آموزشی آنلاین کسب کنید. همچنین کتاب‌ها و مقالات زیادی هم در اینترنت هستند که به شما کمک می‌کنند.

چطور مهارت‌های جدید یاد بگیریم؟

یک راه دیگر هم رفتن به کلاس‌های آموزشی خصوصی است. اما در نهایت بهترین کار این است که ابتدا زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. بعد می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزشی سایت‌هایی مثل یودمی، مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرید. اگر هم علاقه یا فرصت یادگیری زبان انگلیسی را ندارید، از سایت‌های فارسی زبان مثل فرادرس استفاده کنید.

کسب مهارت‌های جدید چقدر هزینه دارد؟

برای یادگرفتن یک مهارت جدید لازم نیست حتما هزینه زیادی بابت ثبت نام در کلاس‌های حضوری پرداخت کنیم. از طریق سایت‌های آموزش مجازی و ویدیوهای آموزشی هم می‌توانیم با هزینه کم در یک مهارت تخصص پیدا کنیم. هزینه دوره‌های آموزشی حضوری در مواردی چندین میلیون تومان است. حالا همین مباحث را می‌توانید تنها با چند صد هزار تومان در یک دوره آموزشی آنلاین یاد بگیرید.

شاید از خودتان بپرسید که چرا هزینه دوره‌های اینترنتی تا این اندازه پایین‌تر از دوره‌های حضوری است؟ دلیلش این است که اولا تعداد دانشجویان دوره‌های آموزشی آنلاین خیلی بیشتر از دوره‌های حضوری است. ثانیا دوره‌های آنلاین نیازی به پرداخت هزینه برای اجاره محل برگزاری کلاس ندارند.

از همین الان روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید

اگر دانش‌آموز یا دانشجو هستید این دوران بهترین زمان برای یاد گرفتن مهارت‌های جدید است. سعی کنید حداقل یک مهارت جدید یاد بگیرید تا بتوانید به راحتی وارد بازار کار شوید. فقط به چیزهایی که در مدرسه و دانشگاه به شما یاد می‌دهند بسنده نکنید.

به قول وارن بافت سودآورترین کار این است که روی خودمان سرمایه‌گذاری کنیم. سرمایه‌گذاری روی خودمان یعنی این که مهارت و دانش‌مان را افزایش دهیم و چیزهای جدیدی یاد بگیریم. این نوع از سرمایه‌گذاری نه تنها ریسک ندارد بلکه محدود به زمان خاصی نیست و تا ابد همراه ما خواهد بود. به نظر شما چه مهارت‌های دیگری در آینده بازار کار خوبی خواهند داشت؟

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

چ رشته ای یاد بگیرم بدون مدرک بتونم آمورش بدم راهنماییم کنین

سلام
این موضوع کاملا سلیقه ای هست

باسلام من دوتاجوان بیکاریکی با مدرک لیسانس معدن ۲۹ سلل و دیگری دانشجو ی رشته روانشناسی هستند نمی دونن چه کارکنم خیلی روی اعصابم هستند چکارکنم؟

سلام دوست عزیز
https://www.portal.ir/ideas-for-making-money-at-home
https://www.portal.ir/what-businesses-in-iran-have-good-profits
این مقالات رو برای پیدا کردن شغل پولساز مطالعه کنید.

کاش وکالت رو پیشنهاد ندید بسیار زمانبره یادگیریش و اوضاع نهاد های وکالت بهم ریخته اس... مگر اینکه تحصیلات اکادمیک با پایه قوی و سطح بالا داشته باشید

سلام دوست عزیز
ما مهارت‌های پولساز رو پیشنهاد دادیم که فقط افرادی که تحصیلات آکادمیک دارن میتونن وارد این حوزه کاری بشن

درسته ولی احساس میکنم حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی اشباع شده چون توی دهن همه میچرخه و فضای مجازی و اینستاگرام پر شده از اینکه برید برنامه نویسی یاد بگیرید، من آشناهای زیادی میشناسم که از این رشته تعریف میکنن و میخوان یاد بگیرن، خب وقتی که توی یه صنعت تقاضا کم باشه و متخصص زیاد قطعا پروژه گیری سخت خواهد بود و درامد کمی هم به همراه خواهد داشت.
شایدم طرز فکر من اشتباهه

سلام
بله دوست عزیز درسته در حال حاضر افراد زیادی دنبال یادگیری برنامه نویسی هستند. اما هنوز هم اگر بتونید زبان‌های مختلفی یاد بگیرید و تخصص خودتون را بالا ببرید میتونید درآمد خیلی خوبی از این راه داشته باشید.

سلام الان شرایط یجوری هست که فقط تا سن سی و پنج استخدام میکنن۱۴۰۲

سلام دوست عزیز
بله متاسفانه ولی خب شما میتونید بر اساس مهارت‌هایی که دارید کسب و کار خودتون رو راه بندازید. الان با وجود شبکه‌های اجتماعی خیلی از افراد به سمت علاقشون رفتن و خودشون کسب و کار خونگی و کوچیک خودشون رو شروع کردن.

سلام وقتتون بخیر
من نوجوان ۱۶ ساله هستم و میخوام در کنار درسم یک مهارت داشته باشم و کسب درآمد کنم
اولش تصمیم داشتم کاشت ناخن یاد بگیرم ولی پر هزینه هست و درآمدش رو نمیدونم
لطفا یکم راهنماییم میکنید 🙏🏻

سلام
حوزه ای رو انتخاب کنید که بهش علاقه دارید و فکر میکنید که میتونید در اون حوزه کاملا حرفه ای بشید.

اکثر این کارها گفتین حوزه تکنولوژی اگر علاقه به کامپیوتر و تکنو لوژی نداشته باشیم چی یاد بگیریم

اینم بگید لطفا ممنون

سلام
هر حوزه ای که بهش علاقه دارید رو یاد بگیرید و حرفه ای بشید قطعا به درآمد می رسید.

اول توکل بر خدا داشته باشید بعد فقط فقط اون چیزی میخوان برین دنبالش و بهش فکر کنین مطمعنا راهها خودکار براتون باز میشه و موفق میشین

سلام
وقت بخیر من توکار پرورشی مشغولم اما خیلی دوست دارم یک کاری کنارش داشته باشم چون دستهای هنرمندی دارم توسفالگری خطاطی نقاشی دروپنجره ودیواراما حرفه ایی نیستم دروجودم انرژی است که میخوام مشغول ساختن وتولیدیک چیزی باشم که الان بازارکارداره وتقاضاش زیاده نمی دونم چه مهارتی را دنباش برم خیلی ازکارها ونیازهای منزل راخودم انجام میدم بدون آموزش مثل سرامیک کف خانه درست کردن کولر ورنگ کاری وتعمیرات منزل سیمان کاری وگچ کاری اما نه به شکل حرفه ایی علاقه ام اینه که دراتاقی مجزا باشم وهنری رادرشیی بکار بزنم که درآمدزا باشه وابزاروآموزشش هم فراهم باشه حتی ازخودم می بینم دندانها ی خراب رااگر وسیله وابزارش باشه ویه آموزش کمی ببینم ترمیم ودرمان کنم

لطفا مرا به یک حرفهی خوب باتوجه به ویژگیهایی که گفتم راهنمایی کنیدمتشکرم

سلام با اومدن چت بات هوایی مثل چت جی پی تی که برنامه نویسی رو انجام میدم باز هم یاد گرفتن برنامه نویسی برای یه نوجوان ۱۴ساله مفیده؟هدفم برای آینده تحصیل در رشته یادگیری ماشین یا هوش مصنوعی هست وچه مهارتی رو پیشنهاد میدید؟

سلام خسته نباشید
من 18 سالمه و میخوام برنامه نویسی (توسعه دهنده وب) رو یاد بگیرم ولی حقیقتا یکم میترسم
آقای بهادرفر به نظر شما شغل هایی مثل برنامه نویسی و گرافیک اشباع نشدن؟ میترسم که وقت بزارم (چون واقعا یادگیری این دو مهارت نیازمند زمان و تمرکز زیادیه) و این مهارت ها اشباع شده باشن و دست توشون زیاد شده باشه ، واقعا هم الان افراد ماهر و کاربلد کم نیستن ...
قصد ناامید کردن کسی رو ندارم فقط برام این سوال پیش اومده ، چون واقعا هم شرایط سختی هست الان ...

سلام
خیر اصلا اشباع نشده و اتفاقا الان بازار کارش خیلی خوبه و در آینده بهتر هم میشه. فقط مهم اینکه تلاش کنید تا یه برنامه نویس حرفه‌ای بشید. همین الان بردی سایت‌های استخدامی رو ببینید که چقدر آگهی برای استخدام برنامه نویس زدن و همیشه کار هست.

من الان با سن ۴۸سال بازنشسته شدم نه کاری دارم حقوقم کافی نیست نمی دانم چکار کنم از کجا شروع کنم چه مهارتی یاد بگیرم برام درآمد داشته باشد کارم تو شرکت تکنسبن آمار بود تجربی وبا کامپیوتر کار کردم الان واقعا درمانده شدم اگر میشه راهنمایی بفرمایید چه مخارتی خوبه یاد بگیرم برای کسب درآمد

سلام
بهتره مهارتی رو یاد بگیرید که علاقه دارید.

سلام من تخصص در گرافیک ( رابط کاربری ) هست و اصلا نمی تونم ازش کسب در آمد کنم ، یعنی کار با ابزار ها رو بلدم اما نمیتونم شبکه سازی کنم و مشتری جذب کنم و متاسفانه روی اسنپ فعالیت می کنم تا بعدش ببینم چی میشه ... البته به صورت فریلنسر فعالیت داشتم...

سلام
توی این زمینه ها داشتن رزومه و نمونه کار خیلی مهمه پس باید اول چندتا پروژه با قیمت پایین کار کنید تا رزومه شما بهتر بشه و بعد برای شرکت های مختلف درخواست بدید

عالی بود بله همینطوره

متأسفانه با چهل سال سن تازه یادمون افتاده که باید یک کاری که بهش علاقه داشته باشیم رو انتخاب کنیم من کار دارم حقوق دارم مغازه دارم شکر خدا زندگی خودم رو می چرخونم اما از کارم راضی نیستم نه به این دلیل که ناشکری کنم به این دلیل که احساس خوبی بهش ندارم ای کاش سال ها قبل به این فکر می افتادم که بگردم دنبال کاری که بهش علاقه دارم دوستش دارم ممنون از مطالبی که گذاشتید اما بیشتر برای جوانان کار کنید تا می توانید تاثیر گذار باشید که شغل و کار مورد علاقه خودشان را پیدا کنند متأسفانه همه دنبال یک حقوق هستند که دولت بهشون بده خیلی از کارها داره از بین میره برادر من مهندس عمران هست شرکت داره مشهد میگه ما گاها برای پیدا کردن یک لوله کش روزها الاف میشیم برای یک سنگ کار الاف میشیم داداشم یک ماه قبل می گفت ما شرکت داریم بیست تا مهندس داریم در سال بیست تا پروژه کار می کنیم از پی تا بام همه چیزش مربوط به ماست آخر سال با این همه سختی که نمی‌دونم راننده ببین برق کار ببین سنگ کار ببین طراح ببین و هزار تا شغل دیگه سر سال می بینم من پانصد میلیون متر کردم اونوقت یک سنگ کار با دو تا کارگر میاد دو ماه یک نما ساختمان سنگ می کنه یک میلیارد می گیره و میره می‌خوام بگم ما ایرانی ها هنرمند بودیم از قدیم نمی‌دونم از کی باب شد که خانواده ها همه به دنبال این بودند که بچه هاشون بشن عمله ی دولت میشه سنگ کار بود و آقای خودت باشی برق کار باشی چوب کاری کنی کابینت سازی کنی منتها علاقه باشه من یقین دارم اون شخصی که به سنگ کاری علاقه داره دارمد بیشتری نسبت به سنگ کار بی علاقه داره و اون کسی که بی علاقه تر باشه اکثراً بیکاره و میگه دست تو سنگ کاری زیاد شده یا دست تو گچ کاری زیاد شده دست تو کاشی کاری زیاد شده دست تو لوله کشی زیاد شده دست تو موبایل سازی زیاد شده دست تو ارایه خدمات زیاد شده اما اگر دقیق نگاه کنیم می بینم آنهایی که بیکار هستند معمولا به علایق خودشان نرسیدند یا از سر اجبار وارد یک شغلی شدن امیدوارم بگردیم و شغل مورد علاقه امان را پیدا کنیم در پایان حرفی از خودم بزنم که اگر نیمی از عمر خودمان را به دنبال علاقه و استعدادمان برویم باز هم برنده ما هستیم حتی اگر یک روز از عمرمان باقی مانده باشه یا حق فقط علاقه اگر اون علاقه با کمی استعداد هم دخیل بشه که چی میشه

سلام
دقیقا همینطوره حتما باید بریم دنبال کاری که دوست داریم و علایق خودمون رو دنبال کنیم

با سلام و خسته نباشید به همه سروران
بنده یک مدت توی صافکاری مشغول به کار بودم ولی به خاطر سروصدایی که تو صافکاری بود تصمیم گرفتم بیام بیرون .بعد مدتی تو تراشکاری مشغول کار بودم ولی متاسفانه اونجا هم سرو صدا زیاد بود منم به خاطر این که میگرن دارم نمیتونستم اونجا مشغول به کار شم واز اونجا هم اومدم بیرون اگه یک کاری رو به من پیشنهاد بدین که زیاد سروصدا نداشته باشه تو کار ممنون میشم..!!!

درود.. کاملا باهاتون موافقم...برای موفقیت باید دنبال علایق بود. کاری رو که بهش عشق داری و ازش لذت می بری انجام بدی. وقتی کار به لذت تبدیل بشه موفقیت هم باهاش میاد. رمز موفقیت در هرکاری بهترین بودن یا اولین بودن در اون کار هست.

با اینکه خیلی خودمونی نوشتین ولی حرفاتون بسیار درسته و به دل میشینه. اگه نویسندگی رو دارید فکر کنم حوزه خوبی برای فعالیتتون باشه.

کامل باهات موافقم دوست عزیز

زندگی تو این اینجا خیلی سخت شده

برای جوان 32ساله ای که قبلا با مسافر کشی خرج خودشو بزور در می‌آورده چه مهارتی خوب که آدم یاد بگیره و وارد بازار کار بشه یه دیپلم ریاضی که البته کاره اصلیمم کافی منی تو کافه ها بوده ولی یه علت عمل جراحی لگن دیگه نمیتونستم سره پا وایسم زیاد از اونجا ام بهم گفتن که نیام حالاهم اگه کاری که میشه باید گیریش وارد بازار کار شد اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه خیلی ممنون میشم ذمنن مرسی از مطلب خوبی که گذاشته بودید

به نظر من telemarketing انجام بدین

با این کارها تا۱۰۰ملییون درامد هم میشه داشت

خوبه میتونی بفهمی چه کار های خوبی هس که ما نمی‌دونیم ولی خیلی گیج و گنگ بود یعنی خیلی مختصر بود مثال باید یکم توضیحاتی که دادن واضح تر و تخصصی تر بود بهتر بود ولی بازم ممنون

سلام دوست عزیز ممنون بابت نظرت، اگر بخوایم در مورد هرکدوم توضیح مفصل بدیم مقاله از حوصله خواننده خارج میشه. هدف ما فقط این بود که چندتا مهارت پولساز معرفی کنیم و بعد خواننده با توجه به علاقه خودش درمورد هر کدوم که میخواست بره تحقیق کنه و در نهایت یکی رو انتخاب کنه.

سللم
خیلی ممنون از مطالبتون
دقیقا همکن سوال هایی که در ذهنم بود رو حواب دادین🌹

سلام
خواهش می‌کنم دوست عزیز خوشحالم که براتون مفید بوده

واقعا خجالت اوره که یک سری مطالب را تمام سایت های کپی می کنند بدون اینکه به بازار کار آن توجه کنند .بی زحمت یه مطلب جدید بزارید که در دنیای واقعی هم کاربرد داشته باشد

سلام دوست عزیز
ممنون بابت نظری که دادید. تمام مهارت‌های که معرفی شدند بازار کار خیلی خوبی دارند و در آینده هم بازار کارشان بیشتر هم می‌شود. در هر مورد هم دلیل و مدرک کافی ارائه کردیم برای اثباتش. اگر موردی رو باهاش مخالف هستید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

خیلی مفید بود ممنونم

سلام
خیلی خوشحالیم که براتون مفید بوده

عالی بود

سلام
ممنون از شما

سلام به نظر من با پیشرفت تکنولوژی شغل های جدید تری میاد و کارهای جذاب تر وپول ساز تر به وجود میاد مثل هکرهای کلاه سفید یا بازارهای مالی و.......

هیچ نظری ندارم، فقط برای نسل جدید و این دهه هشتادی های بیچاره دلم میسوزه، دیگه شغلی باقی نمونده که بخوان توش مشغول بشن، قبلاً ها با شاگردی کردن توی بازار و ۱۰ سال خاک خوردن، میشد دنیایی از تجربه و یه سرمایه ای جور کرد و با کمک مالی خانواده، یه مغازه زد و جنس توش ریخت، ولی الان هیچ کاری نمیشه کرد، هیچ،

سلام
درسته سخت تره اما الان هم میشه فقط روشش عوض شده و دیگه لازم نیست شاگردی کرد تا به جایی رسید😉

دقیقاً درسته .
چندین ساله یک مغازه مکانیکی داشتیم . الان شده 37 تا کنارمون زدن .
همشون هم همدیگر رو صبح تا شب نگاه میکنن .
بیکاری باعث شده از کارهای آزاد زیاد زده بشه . مثلا تو یک خیابون یک متر فاصله یک سوپر مارکت !

سلام برای خارج از کشور چه حرفه ای رو پینشهاد میکنید:) من ۱۹ سالمه و میخام صد خودمو بزارم تا دوسال دیگه برم هرطوری ک شده، بنظرتون بیخیال رشته ای ک رفتم بشم و یکی از حرفه هایی ک گفتین و حرفه ای یا. بگیرم بهتر نیست؟

خیلی خوب مینویسید
مانا باشید

سلام
ممنون از لطفی که به ما دارید

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2