دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

دراپ شیپینگ و راه اندازی کسب و کار با کم‌ترین سرمایه!

یکی از مشکلات اصلی اکثر ما برای راه‌اندازی کسب و کار این است که در ابتدای راه بودجه خیلی محدودی داریم. در این مقاله به شما روشی معرفی می‌کنیم که با سرمایه کم، یک کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنید.
در این مقاله می‌خوانید:

یک سوال، اگر همین الان بخواهید یک فروشگاه راه‌اندازی کنید، چقدر سرمایه نیاز دارید؟ خب در کم‌ترین حالت برای اجاره مغازه، تامین محصول، استخدام نیرو و... نیاز به چیزی بین 50 تا چند صد میلیون تومان بودجه دارید. خیلی از ما چنین پولی را نداریم و به همین دلیل هم قید راه‌اندازی کسب و کار را می‌زنیم.
اما اگر یک روش به شما آموزش بدهم که با کم‌تر از 5 میلیون تومان بتوانید کسب و کار شخصی‌تان را راه‌اندازی کنید چه؟! دراپ شیپینگ دقیقا همین روش جادویی است که در این مقاله همه چیزش را به شما آموزش می‌دهیم. طبق آماری که سایت analyzify ارائه داده است، پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۶ حجم بازار فروشگاه‌های دراپ شیپینگ در تمام دنیا به ۴۷۶ میلیارد دلار برسد. از طرفی این سبک فروش همچنان در ایران کمی دست نخورده است و با فعالیت اصولی در آن می‌توان درآمد قابل توجهی را کسب کرد.

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ یکی از روش‌های راه‌اندازی کسب و کار فروشگاهی است. در این روش، خرده‌فروش محصولی که به مشتری می‌فروشد را در انبار ندارد. در واقع محصول او را یک تولیدکننده یا تامین‌کننده دیگر برای مشتری می‌فرستد. این یعنی چه؟
تصور کنید من علاقه دارم یک فروشگاه در زمینه فروش لوازم کوهنوردی داشته باشم، اما نه هزینه کافی برای اجاره انبار دارم و نه اصلا آنقدر سرمایه که بتوانم محصولات را بخرم و در انبار موجود کنم. پس به سراغ آقای سعادت می‌روم که خودش یک فروشگاه بزرگ محصولات کوهنوردی دارد. حالا با او قرارداد می‌بندم و تعیین می‌کنم که در صورت فروش هر مقدار از محصولاتش، درصدی سود به من بدهد.
بعد، از محصولاتش عکس می‌گیرم و در وب سایت اینترنتی خودم قرار می‌دهم. در ادامه به‌محض اینکه مشتری محصولی را از من خرید، با فروشگاه آقای سعادت تماس می‌گیرم و اطلاعات مشتری مثل شماره تماس، آدرس و... را برای او ارسال می‌کنم. به این ترتیب آقای سعادت محصول را برای مشتری ارسال می‌کند. در مورد نحوه پرداخت هزینه محصول به آقای سعادت هم طبق توافق قبلی، همان زمان سفارش محصول یا بعد از رسیدن تعداد محصولات به یک عدد مشخص، بدهی تسویه می‌شود. این دقیقا یک مدل دراپ شیپینگ است!
آموزش دراپ شیپینگ

بنابراین تفاوت این مدل فروش با مدل عادی این است که عملا به سرمایه‌ای برای اجاره انبار نیاز نداریم و لازم نیست برای خرید محصول هزینه کنیم.

درآمد از دراپ شیپینگ؛ آیا این روش می‌تواند پولساز باشد؟

راه اندازی فروشگاه اینترنتی به روش دراپ شیپینگ، یکی از جدیدترین راه‌های پول درآوردن است و پتانسیل درآمدی بالایی نیز در آن نهفته است. با این حال همه چیز به شما و فروشگاه اینترنتی که دارید بستگی دارد؛ چرا که در نهایت خود فروشنده و استراتژی فروش آن است که تعیین کننده میزان درآمد فروشگاه می‌شود.
در این روش فروش، شما محصولی را تامین نمی‌کنید و سرمایه اولیه پایینی را در کار خود درگیر می‌کنید. از طرفی هزینه‌های دیگری مثل هزینه مربوط به انبار و نگهداری کالا و هزینه بسته بندی را دیگر ندارید. با این حال سود فروش در دراپ شپینگ شاید کمتر از سود فروش در یک فروشگاه معمولی باشد، اما در نهایت همه چیز به خود شما به عنوان صاحب کسب و کار برمی‌گردد؛ بنابراین در پاسخ باید بگوییم بله، دراپ شیپینگ می‌تواند پولساز باشد. 

اگر شما به عنوان صاحب فروشگاه بتوانید یک برنامه راهبردی و استراتژی خوب برای کسب و کار خود ایجاد کنید، درآمد خوبی در انتظار شما خواهد بود.

آیا Dropshipping در فروشگاه حضوری هم ممکن است؟

اصولا دراپ شیپینگ در کسب و کارهای آنلاین، هم درآمد زیادی دارد و هم فرآیند اجرایش آسان است. با این حال جالب است بدانید علاوه بر کسب و کار آنلاین، می‌توانید دراپ شیپینگ را در یک فروشگاه حضوری هم انجام دهید. با این حال بدانید که در روش حضوری، باید هزینه‌ای را برای اجاره مغازه و خرید نمونه محصول را کنار بگذارید.

مثلا یکی از دوستان من کسب و کارش به همین شکل است. دوست من یک مغازه لوازم خانگی دارد و فقط یک نمونه از هر محصول را برای نمایش به مشتری در مغازه دارد. وقتی مشتری مثلا یک یخچال می‌خرد، دوست من با تامین کننده‌ای که دارد تماس می‌گیرد و آدرس مشتری را برای او می‌فرستد. تامین کننده که در این جا معمولا نماینده آن برند است، محصول را برای مشتری می‌فرستد و نصب می‌کند. این مورد یکی از نمونه‌های دراپ شیپینگ است.
اما خب مدل بهتر برای کسب و کارهای حضوری، اجرای دراپ شیپینگ در دفاتر فروش است. منظور هم آن دفاتری هستند که کار فروش را صرفا به‌شکل تلفنی انجام می‌دهند و قرار نیست مشتری برای دریافت جنس به محل‌شان مراجعه کند.

مزایای دراپ شیپینگ

همین حالا تعداد زیادی از کسب و کارهای بزرگ در حال فعالیت به روش دراپ شیپینگ هستند. حتی جالب است بدانید که دیجی کالا هم با بعضی از فروشندگان به‌شکل دراپ شیپینگ همکاری می‌کند و عملا محصولاتی را در معرض فروش قرار داده که اصلا در انبار خودش موجود نیست. این محصولات نیز توسط خود فروشندگان برای مشتری ارسال می‌شوند. در ادامه نگاهی به مهم‌ترین مزایای دراپ شیپینگ انداخته‌ایم

مزایای دراپ شیپینگ

۱- بدون نیاز به سرمایه زیاد

بزرگ‌ترین مزیت دراپ شیپینگ این است که به شما امکان راه‌اندازی یک فروشگاه با تعداد زیادی کالا بدون نیاز به سرمایه زیاد را می‌دهد. به‌طور عادی همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، قطعا برای شروع کسب و کارتان نیاز دارید سرمایه زیادی را برای تهیه محصول کنار بگذارید؛ اما در این روش، شما پولی که از مشتری گرفته‌اید را بعد از کسر سود به تامین‌کننده یا تولیدکننده می‌دهید و نیاز ندارید هیچ سرمایه در گردشی داشته باشید.

۲- شروع آسان

مراحل دراپ شیپینگزمانی که می‌خواهید یک مغازه یا فروشگاه اینترنتی عادی راه اندازی کنید، موارد خیلی زیادی را باید در نظر بگیرید. اما شروع یک فروشگاه اینترنتی با روش دراپ شیپینگ، سختی زیادی برای شما به همراه ندارد. در واقع راه‌اندازی کسب و کار به روش Dropshipping بسیاری از مشکلاتی که در حالت عادی وجود دارد را حذف می‌کند. مثلا:

  • دیگر نیاز نیست دائما با محصولات فیزیکی سر و کار داشته باشید،
  • از شر انبارداری راحت می‌شوید،
  • با مشکلات بسته‌بندی روبرو نیستید،
  • حمل سفارشات از شما زمان نمی‌گیرد،
  • در حسابداری به مشکل نمی‌خورید.

۳- کاهش هزینه‌های اضافه

کاهش هزینه‌ها با دراپ شیپینگ

بسیاری از کسانی که اقدام به راه اندازی مغازه یا سایت فروشگاهی می‌کنند، بعضی از هزینه‌های اضافه اما کوچک را محسابه نمی‌کنند؛ به همین دلیل هم در طول مدیریت فروشگاه خود با مشکلاتی رو به رو می‌شوند که انتظار آن را نداشته‌اند. آیا تا به حال با خودتان به این موضوع فکر کرده‌اید که یک کسب و کار سنتی یا عادی چه هزینه‌های اضافه‌ای دارد؟

  • مزایا و بیمه نیروها،
  • هزینه‌های آب و برق و گاز محل،
  • مالیات،
  • اجاره مکان
  • و...

اما اگر کسب و کار شما از نوع دراپ شیپینگ باشد، چنین هزینه‌هایی نخواهید داشت. در واقع بسیاری از این نوع کسب و کارها، صرفا به کمک یک لپ تاپ یا رایانه از خانه مدیریت می‌شوند! در ادامه هم در صورتی که درآمد کسب و کار بالا برود، ممکن است هزینه‌های بسیار جزئی گسترش فروشگاه اینترنتی به آن اضافه شود نه چیز دیگری.

۴- مکان جغرافیایی قابل انعطاف

دراپ شیپینگ در کسب و کار

احتمالا همه شما بارها تصاویری را مشاهده کرده‌اید که در آن یک نفر لب دریا نشسته، لپ تاپش را روی پایش گذاشته و پول در می‌آورد. خب به نظر ما قطعا یکی از همین افرادی که در تصاویر می‌بینید، یک صاحب کسب و کار دراپ شیپینگ است! چراکه برای مدیریت این کسب و کارها صرفا به یک رایانه و اینترنت نیاز دارید؛ بنابراین در هر محلی می‌توانید کسب و کارتان را مدیریت کنید و از آن پول در بیاورید.

۵- افزایش انعطاف در انتخاب محصول

ویژگی‌های دراپ شیپینگ

اگر تجربه مدیریت یک فروشگاه فیزیکی را داشته باشید، احتمالا می‌دانید که برای پیدا کردن اجناس متنوع در بازار، دغدغه‌های زیادی ذهن شما را درگیر می‌کند. این دغدغه‌های مختلف ممکن است در نهایت به قدری برای شما مشکل ساز شوند که حتی از خرید خود نیز پشیمان شوید. تصور کنید می‌خواهید برای فروشگاه فیزیکی خودتان از عمده‌فروش جنس بخرید. در این شرایط باید به موارد زیادی از جمله:

  • محدودیت فضای مغازه،
  • بودجه خرید،
  • ذائقه مشتریان،
  • و...

دقت کنید. اما زمانی که می‌خواهید به فروشگاه آنلاین خودتان محصول اضافه کنید باید به چه چیزی دقت کنید؟ هیچ! در واقع فروشگاه‌های دراپ شیپینگ دست شما را حسابی برای انتخاب محصول فروشگاه‌تان باز گذاشته و عملا محدودیت خاصی را به مدیر فروشگاه تحمیل نمی‌کنند.

۶- تست آسان

تست راحت دارپ شیپینگ

اصولا افرادی که در دنیای کسب و کار تجربه دارند یا حداقل کمی در مورد آن مطالعه کرده‌اند، ترجیح می‌دهند برای شروع یک کسب و کار یا حتی اضافه کردن یک دسته محصول به فروشگاه‌شان، ابتدا آن را تست کنند. یکی از مزایای دیگر دراپ شیپینگ این است که به شما اجازه می‌دهد با کم‌ترین ریسک، محصول یا محصولات مورد نظر را تست کنید و در صورتی که بازخورد مناسب بود، تمرکز خود را روی آن محصول مشخص گسترش دهید.

۷- ریسک پایین

dropshipping چیست؟

وقتی که یک فروشگاه حضوری راه اندازی می‌کنید، روی سرمایه نسبتا زیادی ریسک کرده‌اید که در صورت موفق نبودن مغازه، آن سرمایه را ممکن است از دست بدهید. به نظر شما شکست خوردن در یک کسب و کار سنتی چقدر ضرر مالی دارد؟ حالا شکست خوردن در یک کسب و کار آنلاین دراپ شیپینگ چه؟ در بدترین حالت ممکن اگر در کسب و کار آنلاین‌تان شکست بخورید، تنها ضرری که داده‌اید، یک یا چند ماه زمانی است که برای آن صرف کرده‌اید. 

حتی بعد از شکست خوردن می‌توانید از وب سایتی که دارید هم استفاده‌های دیگری بکنید! اما در مورد کسب و کار سنتی این گونه نیست و ضرری را متحمل می‌شوید؛ در واقع در این کسب و کارها بخش اعظم سرمایه شما در صورت شکست خوردن از بین می‌رود.

۸- گسترش آسان

مزایای Dropshipping

تصور کنید در کسب و کار عادی‌ شما تعداد مشتری‌ها افزایش پیدا می‌کند و نزدیک به 3 برابر قبل فروش دارید. در این شرایط قطعا باید به ‌فکر گسترش کسب و کار و ایجاد شرایط جدید برای مدیریت فروش بیشتر باشید؛ اما این گسترش به همین سادگی نیست و دغدغه‌های جدیدی به مسیر پیش روی شما اضافه می‌کند. حالا این دغدغه‌های جدید چیست؟

  • بزرگ‌تر کردن انبار،
  • بزرگ‌تر کردن فروشگاه،
  • استخدام نیروی جدید،
  • استخدام عنوان‌های شغلی جدید،
  • و...

اما در یک کسب و کار آنلاین دراپ شیپینگ شما قرار نیست هیچ کار خاصی انجام بدهید! در واقع همه فرآیندی که شما می‌خواستید در کسب و کار سنتی برایش نیرو استخدام کنید، به عهده تامین‌کننده محصول است.
اگر هم بخواهیم خیلی محتاطانه حساب کنیم، شاید ابتدا نیاز داشته باشید کمی زیرساخت سایت را گسترش بدهید. این کار با پرداخت یک هزینه اندک به شرکت طراحی سایت مورد نظر، انجام می‌شود! همینطور ممکن است بخواهید یک نفر پشتیبان محصول هم استخدام کنید تا رضایت مخاطبان بیشتر از قبل شود. بدین ترتیب با سادگی بیشتر و هزینه کمتری می‌توانید سایت خود را به اندازه چند فروشگاه فیزیکی جدید گسترش دهید!

۹- مدیریت ساده‌تر سفارش در حجم بالا

مدیریت ساده دراپ شیپینگ

فرض کنید یک فروشگاه سنتی دارید و به دلیل انجام تبلیغات، مشتریان شما زیاد شده‌اند. در این حالت باید موارد بسیار زیادی مانند تامین جنس جدید، انبار جدید برای اجناس، نیروی جدید برای مدیریت فروش، هزینه برای گسترش فروشگاه یا ایجاد شعبه جدید و... را در نظر بگیرید.
اما وقتی یک فروشگاه اینترنتی به روش دراپ شیپینگ دارید، وقتی حجم سفارشات شما بالا می‌رود عملا فشار زیادی به شما وارد نمی‌شود؛ چرا که اولا مسئولیت تامین محصولات، بسته‌بندی و ارسال به تامین کننده است، ثانیا می‌توانید با استفاده از نرم افزارهای مدیریت مشتریان تعداد سفارش‌های خیلی بالا را نیز به راحتی مدیریت کنید. به همین دلیل عملا کار خیلی سختی ندارید.

۱۰- مدیریت زمان

مدیریت زمان دراپ شیپینگ

آخرین ویژگی مثبت دراپ شیپینگ که می‌خواهیم به آن اشاره کنیم، بحث مدیریت و صرفه جویی در زمان است. زمانی که فروشگاه اینترنتی خود را با استفاده از این روش جدید راه اندازی می‌کنید، دیگر نیازی به وقت گذاشتن برای تهیه محصول، انبار محصول و بسته آن ندارید. این صرفه جویی در زمان به مدیر سایت کمک می‌کند تا به مسائل دیگری برای رشد کسب و کار خود توجه کند و با استفاده درست از این فرصت، بیشتر از رقبای هم سطح خود رشد کند.

آیا دراپ شیپینگ معایبی هم دارد؟

بله، هر روش راه‌اندازی کسب و کار و حتی هر نوع بازاریابی، علاوه بر مزایای خودش، یک سری معایب هم دارد. اما در مورد Dropshipping حتی این معایب هم به نظر چیز بزرگی نیستند و در نهایت می‌فهمیم که مزایای آن نسبت به معایبش بسیار بیشتر هستند. در ادامه این معایب را با هم بررسی می‌کنیم:

معایب دراپ شیپینگ

۱- حاشیه سود پایین

مهم‌ترین ایراد روش دراپ شیپینگ، حاشیه سود پایین است. در واقع با توجه به اینکه در این روش محصول را از یک فروشنده یا تامین‌کننده دیگر می‌گیریم و البته محصول را به‌شکل خرد و نه عمده می‌خریم، در نهایت سود پایینی به دست می‌آوریم. این موضوع مخصوصا در بازارهایی که برای مخاطبان قیمت محصول بسیار اهمیت دارد و از طرفی رقبا اقدام به فروش محصول با قیمت‌های رقابتی کرده‌اند، دردسرساز خواهد شد.
اما دقت کنید که همیشه هم برای مخاطبان قیمت اهمیت ندارد و خیلی از خریداران مواردی مانند پشتیبانی مشتریان، ظاهر سایت و رفتار مناسب را همراه با کمی قیمت بیشتر ترجیح می‌دهند. علاوه بر این مزایایی که دراپ شیپینگ در کاهش هزینه‌های کسب و کار دارد، روی این عیب را می‌پوشانند.

۲- موجودی کالا

آن‌دسته از فروشگاه‌های دراپ شیپینگ که اقدام به فروش محصولات با تنوع بالا می‌کنند، ممکن است با مشکل موجودی کالا روبرو شوند. در واقع با توجه به اینکه خیلی مواقع فروشنده اصلی موجودی محصول مورد نظر را تمام می‌کند، ممکن است مشتریان محصولی را از شما بخرند که نه خودتان آن را موجود دارید و نه تامین‌کننده.

مشکل موجودی دراپ شیپینگ

البته این مشکل غیر قابل حلی نیست، مثلا می‌توانید به نیروی فروشگاه بگویید هر روز صبح موجودی محصولات را با موجود فروشگاه اصلی چک کند و مطمئن شود که همه محصولات موجود هستند. اما خب در هر حال این کار هم کمی دردسر دارد.

۳- تغییرات قیمت

در این چند ساله، تغییر قیمت دلار تاثیر زیادی روی تغییرات قیمت محصولات داشته است. این موضوع حداقل برای کسب و کارهای دراپ شیپینگ که در ایران فعالیت می‌کنند کمی مشکل‌ساز است.
مثلا ممکن است مشتری محصول را با قیمت قبلی از شما بخرد اما تامین‌کننده آن را با قیمت جدید به شما عرضه کند. برای رفع این مشکل هم باید از تامین‌کننده بخواهید هر تغییر قیمتی را به شما اطلاع بدهد. حتی می‌توانید خودتان هر روز قیمت‌ها را با تامین کننده چک کنید.

۴- خطای تامین کننده

حتی سایت دیجی کالا هم با آن عظمتش بارها در ارسال محصولاتش به مشتریان خطاهایی را مرتکب شده است. خب این قطعا برای شما هم پیش آمده و ممکن است بارها مجبور شوید به‌دلیل اشتباه تامین‌کننده در ارسال محصول به مشتریان، جوابگوی آنها باشید. این مسئله نیز می‌تواند کمی کار شما را سخت کند، اما اگر با تامین کنندگان معتبر همکاری کنید، احتمال رخ دادن چنین اتفاقی تا حد امکان پایین می‌آید.

۵- وابستگی به دیگران

زمانی که به عنوان یک فروشگاه مستقل فعالیت می‌کنید، می‌خواهید به عنوان یک کسب و کار مستقل عمل کنید و تصمیم‌های خودتان را بگیرید. با این حال در روش دراپ شیپینگ شما به صورت ناخواسته به تامین کننده محصول وابسته هستید و در خیلی از شرایط نیاز دارید به ساز آن‌ها برقصید. همچنین این وابستگی حتی ممکن است شما را در برندسازی نیز محدود کند و خیلی نتوانید روی اسم فروشگاه خود (مخصوصا روی خود محصول) مانور دهید. ناگفته نماند اگر کمی باهوش عمل کنید، بعد از مدتی حتی ممکن است تامین کننده به شما و برندتان وابسته شود، پس هوشمندانه تلاش کنید.

وابستگی در دراپ شیپینگ

۶- سختی در مرجوعی کالا

وقتی خودتان یک فروشگاه فیزیکی دارید و محصولی مشکل دار را می‌فروشید، می‌توانید بعدا خودتان آن محصول  را از خریدار پس بگیرید یا آن را تعویض کنید. با این حال از آنجایی که در دراپ شیپینگ محصول دست خود شما نیست و تامین کننده آن محصول نیستید، ممکن است کمی در مرجوعی کالا به مشکل بخورید. البته اکثر تامین کنندگان عمده در دراپ شیپینگ شرایط مرجوعی کالا را نیز دارند، اما شما به عنوان فروشنده باید از شرایط مرجوعی اطلاع داشته باشید و به این موضوع مهم توجه داشته باشید.

آموزش دراپ شیپینگ

خب، به بخش اصلی مقاله رسیدیم. تا اینجا شما می‌دانید که دراپ شیپینگ چیست و با مزایا و معایبش آشنایی دارید. پس اجازه بدهید به سراغ نحوه اجرای آن برویم.

آموزش دراپ شیپینگ

۱- محصول را انتخاب کنید

مرحله اول و البته سخت، پیدا کردن نوع محصول است! چرا سخت؟ چون در این مرحله اگر از قبل ایده‌ای نداشته باشید، زمان زیادی را صرف پیدا کردن یک محصول مناسب می‌کنید. به‌طور کلی پیشنهاد می‌کنم برای انتخاب محصول، ابتدا به 2 چیز دقت کنید:

  • تخصص خودتان: اگر قبلا در حیطه فروش محصولی تخصص داشته‌اید، احتمالا همان محصول انتخاب خوبی است.
  • شرایط: اگر از دوستان و آشنایان کسی را دارید که بتواند یک محصول را برای شما تامین کند، استفاده از همان محصول ایده مناسبی است.

۲- وب سایت‌تان را طراحی کنید

بهتر است قبل از اینکه به‌سراغ تامین کننده بروید، وب سایت‌تان را ساخته باشید تا در موقع ملاقات، کمی شما را جدی بگیرند.
اما خب به‌طور خلاصه، یکی از ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راهکارها، استفاده از فروشگاه ساز پرتال است. پرتال یک سایت تستی رایگان ۷ روزه در اختیار شما قرار می‌دهد که در کمتر از ۵ دقیقه می‌توانید آن را بسازید. اگر بخواهید هم می‌توانید همین حالا روی گزینه ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی در همین صفحه کلیک کنید تا سایت کامل و تستی فروشگاهی شما بعد از پاسخ به چند سوال کوتاه ساخته شود.

بعد از آن هم می‌توانید در صورت نیاز، هزینه نگهداری سالانه سایت را بپردازید. در مورد قیمت‌ها، در صفحه تعرفه طراحی سایت به‌طور کامل توضیح داده‌ایم.

طراحی سایت برای دراپ شیپینگ

۳- تامین‌کننده را بیابید

پیدا کردن تامین کننده برای اغلب محصولات واقعا کار سختی نیست. برای مثال یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای پیدا کردن تامین کننده، این است که در سایت‌های دیوار و شیپور به دنبال آن‌ها بگردید.

همچنین در خود گوگل هم می‌توانید با جستجوی کلمات مرتبط، به کسب و کارهای بزرگ تامین‌کننده محصول مورد نظر خود برسید. بعد از پیدا کردن تامین کننده باید با او در مورد نحوه ارسال محصول برای مشتری توافق کنید. علاوه ‌بر این در رابطه با نحوه اطلاع‌رسانی در مورد موجودی کالا، تغییرات قیمت و همینطور حاشیه سود هم صحبت کنید.

۴- عکس محصولات را بگیرید

در مرحله چهارم، باید عکس محصولات را تهیه کنید. برای این کار ابتدا از خود تامین کننده اجازه بگیرید. گرفتن عکس محصولات هم با یک دوربین نیمه‌حرفه‌ای یا حتی دوربین موبایل‌تان امکان‌پذیر است. همینطور می‌توانید با یک عکاس متخصص همکاری کنید. 

بیشتر بدانید: گرفتن عکس جذاب از محصولات

بعد از گرفتن عکس‌ها، باید اطلاعات محصولات را در سایت وارد کنید. اگر سایت خود را را با سایت ساز پرتال ساخته‌اید، نگران نباشید؛ چون نحوه کار با این سایت ساز را به‌شکل ویدیویی و کامل در ویدیوهای کوتاه به شما آموزش داده‌ایم.

۵- بازاریابی اینترنتی را شروع کنید

خب، تا الان شما صاحب یک کسب و کار دراپ شیپینگ هستید و از این به بعد باید برای رشد کسب و کارتان تلاش کنید. اولین کار شما این است که برای کسب و کارتان مشتری جذب کنید. پیدا کردن مشتری برای کسب و کار اینترنتی کار سختی نیست و فقط باید اصول آن را یاد بگیرید. مطالعه مقالات ما در زمینه افزایش فروش اینترنتی خیلی به شما کمک می‌کند.

بازاریابی برای دراپ شیپینگ

مهم‌ترین قدم برای جذب مشتری، شروع بازاریابی اینترنتی است. بازاریابی اینترنتی اصلی‌ترین کاری است که باید برای رشد فروشگاه خود آن را انجام دهید. اگر با آن آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید: دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی چیست؟

چند ایده جذاب برای شروع دراپ شیپینگ

همان‌طور که در بخش‌های قبل گفتیم، بهترین ایده برای شروع دراپ شیپینگ این است که از محصولی شروع کنید که به آن علاقه دارید یا اطلاعات کافی از آن را دارید. با این حال اگر نمی‌دانید از چه محصولی برای شروع استفاده کنید، سه زمینه کاری زیر را به عنوان محبوب‌ترین ایده‌های دراپ شیپینگ به شما معرفی کرده‌ایم.

قاب و لوازم جانبی موبایل

دراپ شیپینگ قاب موبایلیکی از پر استقبال‌ترین و جذاب‌ترین ایده‌ها برای شروع دراپ شیپنگ، پیدا کردن تامین کننده‌های فعال در زمینه قاب، لوازم جانبی موبایل و گجت‌های تکنولوژی است. در حال حاضر یکی از موفق‌ترین و پر بازده‌ترین فعالیت‌های دراپ شیپینگی که در فروشگاه‌های ایرانی انجام می‌شود مربوط به این زمینه کاری می‌شود. لوازم جانبی مانند قاب همواره در بازار تقاضای زیادی دارند و حاشیه سود آن‌ها نیز مناسب است؛ به همین دلیل این محصول از آن دست محصولات کاربردی برای دراپ شیپینگ است.

لوازم آرایشی و بهداشتی

دراپ شیپینگ آرایشیمحصول دیگری که همواره خواهان زیادی در بازار دارد و اخیرا بسیاری از افراد نیز از آن در دراپ شیپینگ استفاده می‌کنند، لوازم آرایشی و بهداشتی هستند. اخیرا تعدادی از تامین کنندگان این محصول در ایران محصولات خود را به شکل دراپ شیپینگ عرضه می‌کنند و فروشندگان زیادی نیز توانسته‌اند از آن به درآمد برسند. در حال حاضر شاید بهترین راه برای پیدا کردن تامین کنندگان مختلف، این است که خودتان سری به بازار بزنید. با این حال با جستجو در اینترنت نیز می‌توانید تامین کنندگان بیشتری را شناسایی کنید.

پوشاک

دراپ شیپینگ پوشاکدر نهایت نیز به سراغ پوشاک می‌رویم. پوشاک یکی از جذاب‌ترین محصولات در فروش اینترنتی هستند که اخیرا تولید کنندگان زیادی در آن نیز به دراپ شیپینگ رو آورده‌اند. علاوه بر دراپ شیپینگ روش دیگری نیز برای پوشاک وجود دارد که به آن Print-On-Demand می‌گویند. تامین کنندگانی که این روش را ارائه می‌دهند، تیشرت‌های ساده دارند. شما می‌توانید طرح دلخواه خود برای چاپ را به تامین کننده بفرستید و آن‌ها نیز طرح را چاپ می‌کنند و برای مشتری شما ارسال می‌کنند؛ بدین ترتیب دیگر محدودیتی در انتخاب طرح پوشاک نیز نخواهید داشت.بسیاری دیگر از فروشندگان پوشاک نیز هستند که طرح‌های خودشان را دارند و مانند سایر محصولات، می‌توانید آن‌ها را به شکل دراپ شیپینگ بفروشید.

با کمترین سرمایه صاحب یک کسب و کار شوید

در اواسط مقاله هم گفتم، همین حالا تعداد زیادی کسب و کار اینترنتی پرفروش در سطح وب وجود دارند که در حال فعالیت از روش دراپ شیپینگ هستند. بنابراین تصور نکنید که راه‌اندازی کسب و کار به این روش غیر ممکن است. راه‌اندازی سایت یکی از مهم‌ترین قدم‌ها برای شروع این کسب و کار است. فروشگاه ساز پرتال با یک هزینه مناسب سایت فروشگاه کاملی برای شما ایجاد می‌کند. حالا می‌توانید بدون هیچ هزینه دیگری کسب درآمد از اینترنت را آغاز کنید. اگر هم سوالی در مورد طراحی سایت داشتید با شماره 02191003383 داخلی 2 تماس بگیرید.

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در این مقاله ابتدا فهمیدیم که دراپ شیپینگ چیست، با مزایا و معایبش آشنا شده و در نهایت به آموزش آن پرداختیم. سوال، نظر یا تجربه‌ای دارید؟ در بخش نظرات منتظر شما هستم. همچنین اگر به عنوان تامین کننده می‌توانید با فروشگاه‌ها همکاری کنید حتما در قسمت نظرات بنویسید تا کسب و کارها با شما آشنا شوند.

سوالات متداول

  • چگونه می‌توان دراپ شیپینگ را شروع کرد؟

برای شروع دراپ شیپینگ ابتدا یک محصول را انتخاب کنید. سپس یک وب‌سایت فروشگاهی با استفاده از پرتال بسازید. سپس باید یک تامین کننده پیدا کنید و با او قرارداد همکاری ببندید. در نهایت عکس‌های محصول را در سایت قرار دهید و با بازاریابی اینترنتی، برای آن محصولات مشتری پیدا کنید.

  • آیا می‌توان از دراپ شیپینگ پول درآورد؟

بله، می‌توان از طریق دراپ‌شیپینگ (dropshipping) پول درآورد، اما موفقیت در این حوزه نیازمند استراتژی، تلاش و دانش کافی است. دراپ‌شیپینگ یک مدل کسب‌وکار است که در آن فروشنده بدون نیاز به نگهداری موجودی کالا، محصولات را به فروش می‌رساند و تامین‌کننده یا تولیدکننده مستقیماً کالا را به مشتری ارسال می‌کند.

  • آیا دراپ شیپینگ حلال است؟

بله. طبق گفته کارشناسان احکام با توجه به اینکه در این روش فروشنده باعث می‌شود محصول با رضایت تامین کننده و رضایت مشتری خریداری شود، این روش خرید و فروش کالا کاملا حلال است.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

من مشکل دارم در ورود به برنامه
ایمیل و پسورد را میزنم و هرچی که لازم هست ولی بازم برام ارور میزنه چیکار کنم؟

سلام خدمت شما
والا به برنامه ای که دارید وارد میشه بستگی داره. اروری هم که بهتون میده مهمه
باید خودتون این موضوع رو با پشتیبانی برنامه مورد نظرتونو حل کن

من برنامه دراپشیپینگ دارم فق میخام یکی بهم بگه چطوری باید راهش بندازم

سلام
داخل مقاله بهتون توضیح دادیم

بسیار عالی بنظرم توضیحات کامل و جامعی بود.الان بسیاری از شرکتها در خود ایران تامین کالا رو انجام میدن.من با * کارکردم خیلی خوب بوده تا الان.

درود خسته نباشید
این طوری هم میشه که مثلا قیمت فروش محصول تامین کننده ۱۰۰ هزار تومنه
من اون محصول رو ۱۵۰ هزار تومن تو سایتم بفروشیم
بعدش ۱۰۰ تومن تامین کننده رو بهش پرداخت کنم

حالا یه سوال دیگه مثلا من با تامین کننده ای که قرارداد میبندم یه کتاب فروشی هست که اونم از یه جا دیگه تامین میکنه این چطوه.

سلام
تو روش دراپ شیپینگ میتونید هرچقدر که بخواید محصول رو بفروشید.
اون رو باید از تامین کننده بپرسید که ببینید با چه قیمتی محصول رو بهتون میفروشه

سلام ميخواستم بدونم ايا شما دوره مربيگري خصوصی (1 1on ) داريد برای دراپ شیپینگ ؟ (ساکن هلند)

سلام
خیر دوست عزیز نداریم

سلام من میخوام بدونم که چیزی از این مقاله فهمیدم درسته یانه

دراپشیپینگ یعنی اینکه ما با یک تامین کننده مثلا یه عمده فروش در سایت ترب معامله میکنیم که مثلا من جنس اون رو توی سایت آمازون ثبت میکنم با قیمت بالا تر و اون سودی که از فروشش بدست می آورم رو بردارم
همین هس دیگه ؟؟

سلام
بله سود فروش به عهده خودتونه و قیمت محصول هم ثابت هست

سلام و خسته نباشید...

من دبی هستم و فروشگاه عمده فروشی شوینده، بهداشتی و مراقبتی در دبی دارم دارم.
و همچنین اکانت تیک تاک با فالور بالا دارم.
حالا میخاهم از طریق تیک تاک کسب در آمد بکنم و مشتری بگیرم. باید چه مراحلی را طی کنم ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...

سلام
مقاله مربوط به تیک تاک رو بخونید:
https://www.portal.ir/how-to-make-money-from-tiktok

سلام
من میتونم بجای اینکه یک تأمین کننده پیدا کنم کالا های شیپور و دیوار را برای فروش استفاده کنم.

سلام
میتونید از دیوار و شیپور کالا رو خریداری کنید و بعد از اطمینان کیفیت کالا اون رو برای فروش بزارید. در غیر این صورت نمیتونید با شیوه دراپ شیپینگ جنسی رو بفروشید.

درود چطوری با افراد خارجی حرف بزنیم در سایت باید زبان انگلیسی بلد باشیم

سلام خدمت شما
اگر بخواید با سایت های خارجی به روش دراپ شیپینگ همکاری کنید بله باید زبان انگلیسی بلد باشید.

درود برای دراپشیپینگ به زبان انگلیسی نیاز داریم

سلام
خیر میتونید با سایت های ایرانی هم به روش دراپ شیپینگ همکاری کنید

چطوری با سایت هایی مثل امازون دراپ شیپینگ رو انجام بدیم .
محصول رو از اونا بخریم بعد خودمون بفروشیم ؟؟

سلام دوست عزیز
برای دراپ شیپینگ با سایت های خارجی مثل آمازون هم طبق آموزشی که در مقاله گفتیم باید عمل کنید. یک سایت بسازید و از فروش هر محصول پورسانت دریافت کنید. فقط باید مشتری های خارجی رو جذب کنید که امکان ارسال محصول به آدرس مشتری وجود داشته باشه.

سلام خسته نباشید. آیا دراپ شیپینگ کردن در سایت های ایرانی مانند ترب و دیجیکالا و با سلام قانونی است؟

سلام بله قانونی هست

سلام ببخشید چطور می‌توانیم از داپ شیپینگ درآمد دلاری (بین المللی)داشته باشیم؟

سلام خدمت شما
میتونید با شرکت هایی مثل آمازون به صورت دراپ شیپینگ همکاری کنید. مثل دیجی کالا به شما یک کد یا لینک همکار فروش میدن. با ساخت سایت یا پیج اینستاگرامی باید مشتری جذب کنید و لینک خرید خودتون رو به مشتری بدید.
به ازای هر خرید مشتری پورسانت دریافت میکنید. برای برداشت پول هم باید یه حساب خارجی داشته باشید.

ببخشید چگونه دراپ شیپینگ را راه اندازی کنیم

سلام دوست عزیز
شما یا باید پیج اینستاگرامی بسازید یا یک سایت
بعد تامین کننده هایی که به روش دراپ شیپینگ همکاری میکنند رو پیدا کنید و کارتون رو شروع کنید

من میخام تو زندگی خود پیشرفت کنم و بهترین زندگی واسه خانواده بسازم

سلام عرض ادب براي دراپ شيپينگ حتما بايد حساب پي پال داشته باشيم يا هر حساب ارزي خارجي ميشه انجام داد؟؟

سلام دوست عزیز
خیر برای استفاده از روش دراپ شیپینگ در سایت های ایرانی نیازی به داشتن حساب پی پال نیست.

برای ورود به این کار دوره لازم دارم اما نمیدونم چطور دریافت کنم

سلام دوست عزیز
شما میتونید تو گوگل عبارت «دوره آموزش دراپ شیپینگ» جستجو کنید و ویدئوهای مربوطه رو مشاهده کنید. ویدئوهای یوتیوب هم آموزش‌های رایگان خوبی در مورد روش دراپ شیپینگ داره.

برا واریز پول باید حساب پیپال داشت!؟ چحوری برداشت کنیم!؟

سلام دوست عزیز
خیر برای سایت های ایرانی نیازی به داشتن حساب پی پال نیست.

من وارد این بزنامه شدم ولی کامل نمی دونم چه جوری کار کنم من یک مشاوره میخوام که کامل بهم یاد بده ازتون خیلی ممنونم

سلام من الان چه جوری میتونم راه اندازی کنم و مشغول به کار بشم

سلام خسته نباشید از چه سنسنی میتونن کار رو شروع کنن؟

سلام
از 18 سال به بالا میشه شروع کرد

لطفا روش کار و مراحلشو توضیح دهید یا معرفی کنید ویدیو آموزشی ببینیم
سپاس 🫂

سلام
سرچ کنید توی اینترنت آموزش های مختلفی داره که براتون میاره

سلام من یه سوال داشتم برای اینکه بخوایم کارمونو راه اندازی کنیم اول باید چیکار کنیم و مطوری سایت بسازیم
میشه یکم بهتر توضیح بدید
ممنون

این اطلاعات رو تقریبا همه جا هست
میشه بگید از چه طریقی باید ریالی که از مشتری میگیریم رو چنج کنیم ؟؟

سلام خسته نباشید من ارایشگر هستم و تازه با دراپ شیپینگ اشنا شدم دوس دارم کنار کنارم انجام بدم
ولی موضوع اصلی اینه که من خارج از ایرانم و کمی مشکل دارم کمک میشه بکتید

سلام
توی خارج از ایران هم شرکت های زیادی هستن که دراپ شیپینگ انجام میدن. میتونید با اونها کار کنید.

من عمده فروش ظروف گرانیتی هستم

سلام و خسته نباشید
فروشگاه ساز شما چندتا از ویژگی ها و app های کاربردی شاپیفای مثل oberlo داره؟؟؟
یا برنامه ای که ریو ها‌ رو بشه انتقال داد
و یا حتی app که بر اساس لوکیشن واحد پول هر کشور داخل سایت برا قیمت ها نشون بده؟؟؟
اگر نرم افزار های مشابه مخصوصا شبیه به oberlo دارید که از علی اکسپرس جنس عینا بیاد تو سایت عالی میشه
و درگاه دلاری پی پال رو هم به سایت متصل میکنید؟؟؟ من خودم پی پال دارم؟؟؟
یا حتی درگاه بین المللی ارزی بر مبنای ویزا و مستر کارت خودتون ارائه میدید؟؟؟
این دو تا چیز مسئله مهمی برا راه اندازی دراپ شیپینگ هستش مخصوصا نحوه اتصال درگاه پرداخت.

سلام
ما این امکانات رو نداریم برای کار شما شاپیفای بهترین گزینه هست.

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2