دوره جدید: آموزش کامل کار با پرتال و ساخت فروشگاه اینترنتی

کلاهبرداری اینترنتی، چه کار کنیم در اینترنت سرمان کلاه نرود؟

در هر جا و در هر زمینه‌ای کلاهبردارانی هستند که می‌خواهند از روش‌های غیرقانونی به اهداف خودشان برسند. در این مقاله انواع کلاهبرداری‌های اینترنتی و روش جلوگیری از آن‌ها را آموزش داده‌ایم.
در این مقاله می‌خوانید:

کلاهبرداری چند میلیارد تومانی یک شرکت خصوصی، از دست رفتن پولی که مادر برای جهیزیه دخترش جمع‌آوری کرده بود، فیشینگ از حساب یک پیرمرد بازنشسته و... .

این خبرها نشان می‌دهد که باندهای کلاهبرداری اینترنتی هیچ رحم و مروتی ندارند و بدتر اینکه ممکن است در کمین همه ما باشند. بنابراین عاقلانه‌ترین کار این است که اطلاعات‌مان را در مورد کلاهبرداری اینترنتی بالا ببریم تا با مشکلات مرتبط به آن روبرو نشده و اموال‌مان را از دست ندهیم.

در این مقاله همه چیز شامل روش شکایت از کلاهبرداران اینترنتی، انواع کلاهبرداری و پیشگیری از آن را به شما توضیح می‌دهم. با من همراه باشید.

چگونه از کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنیم؟

به‌طور کلی برای شکایت از کلاهبرداری اینترنتی، 3 راهکار در مقابل شما وجود دارد:

چگونه از کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنیم؟

در روش اول برای پیگیری کلاهبرداری اینترنتی باید به دادسرای جرائم رایانه‌ای بروید. در این دادسرا، در مورد شکایت شما یک پرونده تشکیل می‌شود و بعد از ارجاع به پلیس فتا، این واحد به مشکل شما رسیدگی کرده و آن را پیگیری می‌کند.

در روش دوم پیگیری کلاهبرداری اینترنتی می‌توانید به‌شکل مستقیم وارد سایت پلیس فتا شده و به بخش ارتباطات مردمی بروید. در این بخش بعد از اینکه اطلاعات خودتان شامل نام و نام خانوادگی و... را وارد کردید، با متخصصان پلیس فتا ارتباط گرفته و مشکل را با آنها در میان می‌گذارید.

در نهایت در روش سوم هم می‌توانید به‌شکل حضوری به یک دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و آنجا از متصدی بخواهید برای این مشکل شما را راهنمایی کند.

به این نکته دقت کنید که پیدا کردن و دستگیری کلاهبرداران اینترنتی کار راحت و سریعی نیست. همانطور که دزدان موقع سرقت چهره‌شان را می‌پوشانند و هیچ ردی از خودشان باقی نمی‌گذارند، کلاهبرداران اینترنتی هم هویت‌شان را مخفی می‌کنند. پس نتیجه می‌گیریم که بهترین راه پیشگری از کلاهبرداری اینترنتی است.

یکی از روش‌های مجرمان سایبری این است که سایت‌های مختلف را هک می‌کنند و اطلاعات، مشخصات و هر چیزی که به دست‌شان بیاید را سرقت می‌کنند. برای جلوگیری از این اتفاق باید یک سایت امن بر روی سرورها و هاست‌های مطمئن داشته باشید. فروشگاه ساز پرتال چون توسط یک تیم متخصص برنامه نویسی شده است، امنیت بسیار زیادی دارد. همچنین در سرورهای پرتال تمام اقدامات امنیتی لازم تعبیه شده و هیچ نگرانی بابت هک شدن و از دست رفتن اطلاعات وجود ندارد.

جرم کلاهبرداری اینترنتی چیست؟

اینکه دقیقا چه مجازاتی برای فرد کلاهبردار در نظر گرفته شود، به نوع کلاهبرداری، میزان مال به تصرف در آمده و در نهایت نظر قاضی دارد. اما به‌طور کلی طبق قانون:

  • اول از همه کلاهبردار باید اقدام به برگرداندن مال کند،
  • بعد از این ممکن است قاضی یک جریمه نقدی برای فرد تعیین کند،
  • در نهایت ممکن است بین 1 تا 7 سال زندان برای او در نظر گرفته شود.

انواع کلاهبرداری اینترنتی

خب، در ادامه می‌خواهم رایج‌ترین روش‌ها و انواع کلاهبرداری اینترنتی که در ایران با آنها روبرو می‌شوید را برای‌تان توضیح بدهم.

انواع کلاهبرداری اینترنتی

1_ کلاهبرداری اینترنتی از طریق فیشینگ

خوشبختانه از زمانی که قابلیت رمز پویا فعال شد، آمار کلاهبرداری فیشینگ هم به‌شدت کاهش پیدا کرد اما خب هنوز هم در خریدهای اینترنتی با این مشکل روبرو هستیم.

در فیشینگ، متخصص کلاهبردار یک صفحه جعلی پرداخت می‌سازد. صفحه‌ای که دقیقا مشابه صفحه پرداخت بانکی است و شما با خیال راحت اطلاعات کارت‌ بانکی‌تان را در آن قرار می‌دهید. بعد از این، فرد یک وب سایت راه‌اندازی کرده و محصول یا خدماتی را به‌شکل آنلاین به فروش می‌رساند.

به این ترتیب زمانی که شما قصد خرید سایت را دارید، به جای ورود به صفحه اصلی پرداخت وارد صفحه جعلی می‌شوید که بعد از ثبت اطلاعات، تمامی جزئیات کارت بانکی شما شامل شماره، رمز، تاریخ انقضاء و... را ذخیره می‌کند. در ادامه هم صاحب صفحه، از این اطلاعات کمک گرفته، یا پول‌های حساب‌تان را خالی کرده یا اینکه با آنها اقدام به خرید محصولات مورد نیازش از دیگر سایت‌ها می‌کند.

2_ کلاهبرداری نیجریه‌ای

یکی از رایج‌ترین روش‌ های کلاهبرداری اینترنتی و غیر اینترنتی در ایران، کلاهبرداری نیجریه‌ای است. در این روش، شخص کلاهبردار سعی می‌کند از هر تکنیک و خلاقیتی برای اینکه شما را وادار به واریز پول به حسابش کند، کمک بگیرد.

مثلا اگر یادتان باشد مدتی یک پیامک روی تلفن همراه افراد می‌آمد و در آن فرد ارسال‌کننده پیام، خودش را یک روستایی معرفی می‌کرد که گنجی پیدا کرده و با باز کردن سرکتاب شماره شما را به دست آورده. بعد هم درخواست می‌کرد پول به حسابی واریز کنید تا شما را به محل گنج ببرد. این نوعی از کلاهبرداری نیجریه‌ای است. البته در چند سال گذشته روش‌های جدیدتری هم از این نوع کلاهبرداری اینترنتی به وجود آمده.

مثلا اگر در سایت دیوار یک آگهی ثبت کنید، ممکن است یک شماره پیامکی به شما ارسال کرده و درخواست کند برای ثبت قطعی آگهی‌تان، مبلغی را پرداخت کنید؛ در حالی که اصلا سایت دیوار پرداخت بیرون از برنامه ندارد و این حقه کلاهبرداران است.

3_ سرقت اطلاعات

کلاهبرداری اینترنتی و سرقت اطلاعات

متاسفانه کاربران ایرانی، مخصوصا کاربرانی که سن و سال بالایی دارند، اطلاعات کمی در دنیای وب داشته و همین موضوع باعث می‌شود خیلی از کلاهبرداران از این فرصت استفاده کرده و اطلاعات آنها را به روش‌های مختلف سرقت کنند.

مثلا ممکن است کلاهبرداران یک اپلیکیشن موبایل بسازند که به همه بخش‌های تلفن همراه شما دسترسی دارد. بعد از این‌هم به روشی شما را ترغیب به نصب برنامه کرده و اطلاعاتی مثل رمز حساب‌ها، رمز اکانت‌ها، تصاویر، شماره کارت و... تان را بدزدند. در ادامه هم یا با این اطلاعات حساب شما را خالی می‌کنند یا از شما می‌خواهند برای لو ندادن اطلاعات‌تان، به آنها باج بدهید.

4_ دریافت پول و عدم تحویل محصول

این روش کلاهبرداری اینترنتی هنوز هم بسیار رایج است و عملا راهکارهایی مثل رمز پویا و... هم نتوانسته‌اند از آن جلوگیری کنند. در این روش شما وارد وب سایتی می‌شوید، محصولی را انتخاب کرده و هزینه آن را هم پرداخت می‌کنید. اما در نهایت هیچ محصولی به دست شما نمی‌رسد!

البته اگر در زمان خرید، مطمئن شوید که وب سایت مورد نظر، اینماد داشته و درگاه پرداختی که به آن وارد می‌شوید هم درگاه معتبری است، مطمئنا با این مشکل روبرو نخواهید شد.

5_ فروش غیر قانونی محصولات دیگران!

این روش، در واقع صرفا کلاهبرداری از کاربران نیست بلکه کلاهبرداری از صاحبان محتوا هم هست. در این تکنیک، فرد دوره آموزشی یک مدرس دیگر را خریداری کرده و سپس آن را در وب سایت خودش برای فروش قرار می‌دهد. به این ترتیب کاربران هم که اطلاعات کافی ندارند، محصول مورد نظر را خریداری می‌کنند.

البته این موضوع علاوه بر پایمال کردن حق صاحب اصلی محتوا، ممکن است به خریدار هم ضربه بزند. چراکه اغلب سایت‌های فعال در زمینه آموزش روی محصولات خودشان یک‌سری خدمات مثل مشاوره و... هم ارائه می‌کنند. اما زمانی که کاربر محصول را از یک سایت دیگر بخرد، قطعا از این خدمات بهره‌مند نمی‌شود.

چه کنیم که در دام کلاهبرداری اینترنتی نیوفتیم؟

همیشه می‌گویند پیشگیری بهتر از درمان است! پس اینکه یاد بگیریم چطور در دام کلاهبرداران اینترنتی نیوفتیم راهکار خیلی بهتری است تا اینکه بخواهیم درگیر پروسه شکایت در سازمان‌های قضایی و دردسرهای مختلف آن شویم. پس در ادامه نکاتی را برای جلوگیری از کلاهبرداری اینترنتی به شما توضیح می‌دهم.

چه کنیم که در دام کلاهبرداری اینترنتی نیوفتیم؟

1_ مراقب اطلاعات بانکی خودتان باشید

در اولین مرحله باید حواس‌تان به اطلاعات حساب بانکی خودتان باشد. چطور؟ خب جالب است بدانید که کلاهبرداران حرفه‌ای حتی ممکن است صرفا با داشتن شماره حساب، تاریخ انقضاء و cvv2 کارت، حساب‌تان را خالی کنند! بنابراین به هیچ عنوان تصویر کامل از کارت بانکی‌تان را برای کسی ارسال نکنید. همینطور مراقب اطلاعات گفته‌شده باشید و آنها را هم برای کسی نفرستید.

2_ به درگاه‌های پرداخت دقت کنید

همانطور که بالاتر هم گفتم، افراد متخصص کلاهبرداری اینترنتی و فیشینگ، درگاه‌های پرداختی را برای سرقت اطلاعات شما می‌سازند که بسیار شبیه به درگاه‌های واقعی هستند.

اما چطور می‌توانیم تفاوت یک درگاه پرداخت عادی و و غیر عادی را متوجه شویم؟ خب مهم‌ترین تفاوت یک درگاه معتبر و غیر معتبر، آدرس دامنه آن است! در واقع تمامی درگاه‌های پرداختی که در ایران وجود دارند، در نهایت باید به سایت شاپرک متصل شوند. اما درگاه‌های پرداخت جعلی نمی‌توانند به این سایت متصل شوند.

برای تشخیص، کافی است به آدرس و نام دامنه درگاه دقت کنید. آدرس باید بدون هیچ تفاوتی دقیقا این آدرس باشد: shaparak.ir

حتی اگر آدرس یک حرف کم و زیاد هم داشت، مطمئن باشید در یک درگاه جعلی هستید. مثلا تصویر پایین را مشاهده کنید:

درگاه پرداخت جعلی

همانطور که مشخص است، این یک درگاه جعلی است.

نکته: در بعضی درگاه‌ها ممکن است shaparak.ir در انتهای آدرس صفحه نمایش داده شود. بنابراین آدرس‌هایی مثل https://asan.shaparak.ir یا https://bpm.shaparak.ir اشکال امنیتی ندارند.

3_ حواس‌تان به رایانه و تلفن همراه باشد

ببینید، مرورگری که روی رایانه یا تلفن همراه شما نصب است، برای راحتی بیشتر شما تمامی نام‌های کاربری و رمزهایی که روی حساب‌های‌تان گذاشته‌اید را ذخیره می‌کند. به این ترتیب است که شما می‌توانید به‌راحتی وارد سایت‌های مورد نظر شده و هر بار نیاز نیست نام کاربری و رمزتان را تایپ کنید.

علاوه بر این، این مرورگرها حتی ممکن است شماره کارت و اطلاعات حساب بانکی شما را هم ذخیره کرده تا در خریدهای اینترنتی تجربه بهتری داشته باشید.

در همین حال، کافی است تلفن همراه یا رایانه‌تان دست یک فرد کلاهبردار بیوفتد. در این شرایط به‌راحتی و حتی بدون داشتن تخصص زیاد می‌توانید اطلاعات حساب‌ها و کارت‌های بانکی‌تان را سرقت کند. بنابراین حسابی حواس‌تان به این دستگاه‌ها باشد.

نکته: اگر قصد فروش دستگاه‌تان را داشتید، حتما تمامی اطلاعات روی آن را فرمت کرده و دستگاه را با برنامه‌های خام تحویل بدهید.

4_ هر برنامه‌ای را نصب نکنید

مخصوصا در تلفن‌های همراه، باید حواس‌تان باشد که هر برنامه و اپلیکیشنی را نصب نکنید. متاسفانه خیلی از اپلیکیشن‌هایی که از سایت‌های سطح وب دانلود می‌کنید، بعد از مدتی ممکن است به بهانه‌های مختلف از شما اجازه دسترسی به اطلاعات تلفن را گرفته و به این ترتیب به حساب‌ها و رمزهای‌تان دسترسی پیدا کنند.

بنابراین به‌شدت مراقب برنامه‌هایی که نصب می‌کنید باشید و البته پیشنهاد می‌کنم برای نصب برنامه هم صرفا به سراغ سایت کافه بازار یا گوگل پلی برای اندروید و دیگر مارکت‌های معتبر برای سیستم عامل‌های دیگر بروید.

5_ مراقب مهندسی معکوس باشید!

یکی از راهکارهای جالب کلاهبرداری اینترنتی و به دست آوردن اطلاعات حساب شما، راهکار مهندسی معکوس است. این روش بر پایه این پیش‌فرض است که اغلب رمز تمامی حساب‌های‌ ما یکی است. این یعنی ممکن است رمز حساب ایمیل من با حسابی که در یک سایت آموزشی می‌سازم، یکی باشد.

جلوگیری از کلاهبرداری اینترنتی

در ادامه کلاهبرداران ممکن است به بهانه ارائه یک آموزش رایگان یا هر چیز دیگری، از شما بخواهند در سایت‌شان ثبت نام کنید. بعد از این‌هم با توجه به اینکه احتمالا همان نام کاربری و رمزی را استفاده می‌کنید که برای دیگر حساب‌ها استفاده کرده‌اید، به کمک آنها وارد دیگر حساب‌های‌تان می‌شوند. با توجه به این پیشنهاد می‌کنم رمز و نام کاربری حساب‌های مهم‌تان را حتما متفاوت با دیگر حساب‌ها انتخاب کنید.

6_ مراقب کارت به کارت جعلی باشید

اگر فروشنده محصول در سایت‌های آگهی مثل دیوار و... هستید، باید به‌شدت مراقب کارت‌ به کارت‌ها و واریز‌های اینطوری باشید! چراکه بعضی از کلاهبرداران اینترنتی ممکن است با ساخت تصاویر یا حتی پیامک‌های جعلی، شما را فریب داده و این را به شما القا کنند که پول را به حساب‌تان واریز کرده‌اند.

مثلا تصویر پایین را مشاهده کنید:

فیش واریز جعلی

این در واقع یک تصویر فیک است که با برنامه فتوشاپ ساخته شده!

یا در یک تکنیک دیگر ممکن است کلاهبردار بگوید پول را به حساب‌تان واریز کرده و در همان لحظه هم پیامکی روی تلفن همراه‌تان بیاید که پول واریز شده. اما بعدا متوجه شوید که این یک پیامک از شماره نامعتبر غیر بانکی و کاملا ساختگی است! بنابراین اگر قصد فروش محصول با روش‌هایی مثل کارت به کارت را دارید، حتما با موجودی گرفتن از کارت مطمئن شوید که پول به حساب‌تان واریز شده.

به راحتی می‌توانید از کلاهبرداری اینترنتی جلوگیری کنید

به عنوان کلام آخر؛ اولا برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی، پیشنهاد می‌کنم حتما نکات گفته شده در این مقاله را برای دیگر افراد خانواده هم توضیح داده؛ یا حداقل لینک مقاله را برای آنها ارسال کنید. دوما هم لطفا اگر در دام کلاهبرداری اینترنتی افتادید، حتی اگر پول از دست رفته بسیار اندک بود، این موضوع را با پلیس فتا در میان بگذارید تا از به وجود آمدن مشکلات بزرگ‌تر برای بقیه جلوگیری کنید.

اگر سایت اینترنتی دارید برای افزایش امنیت آن پیشنهاد می‌کنم مقاله «4 راهکار برای امنیت و پشتیبانی سایت» را با دقت بخوانید. خب به انتهای مقاله کلاهبرداری اینترنتی رسیدیم. راستی اگر سوال و همینطور تجربه‌ای در زمینه کلاهبرداری‌های اینترنتی، پیشگیری یا رفع این مشکل دارید، خیلی خوشحال می‌شوم آن را در بخش نظرات با من و بقیه مخاطبان در میان بگذارید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

دیدگاه‌ها

سلام شخصی در واتس آپ به من پیام می‌دهد والآن یک ماه است که باهم چت میکنیم.در یک پلتفرم به نام FOTثبت نام کردم که خود او هم هست اوایل ۱۰۰دلار سرمایه گذاری کردم ودر هر معامله ۲۵درصد سود گرفتم.حالا می‌گوید ۲۰۰۰دلار بگذار و۳۵درصد سود بگیر.چطور میتوانم بفهمم کلاه بردار است.میگوید میخواهد به ایران بیاید و۲۰روز بماند.به آسانی می‌توان برداشت کردو الآن ۲۰روز است که پول من دست نخورده.لطف میکنید راهنمایی کنید

سلام
به این جور افراد به راحتی اعتماد نکنید. افردا کلاهبردار با همین رویه عمل میکنند. اول با پول کم شروع میشه و وقتی پول بیشتر بهشون پرداخت کنید ازتون کلاهبرداری میکنن

اگر وارد لینک کلاهب داری شویم و نوشته شود ارتباط شما به سایت مورد نظر امکان پذیر نمی باشد و بعد خارج شویم باز هم خطر دارد ؟

سلام
ممکنه که خطرناک باشه

من از یک سایت ی پک 12 تایی خمیر دندان خریدم ک خمیر دندان اشتباه فرستاده بودن
بعد گفتن برامون ارسال کنید بسترو پولتون برمیگرده منم بسترو ارسال کردم و پست میبره دره مغازه و اونا نیستن ک تحویل بگیرن ب پشتیبانی هم زنگ میزنیم رسیدگی نمیکنن تا الان 3 بار بسته ارسال کردم از تهران ب بندر عباس اونا تحویل نگرفتن و برگشت خورده چیکار باید بکنم؟

سلام
باید هماهنگ کنید با فروشنده همچنان راه دیگه ای وجود نداره

سلام خسته نباشید برای بنده یه بسته سیم‌کارت از به نام یکی از اعضای خانوادم امروز اومد و هزینه درب منزل ۹۰۰ هزار تومان داشت من رفتم پایین و هزینه را حساب کردم و بسته رو گرفتم بعد که فردی که بسته به نامش بود اومد گفت که اصلا همچین چیزی رو نخریده و سرمون کلاه رفته بنظرتون میتونم کاری کنم؟

سلام
از طریق پلیس فتا شکایت کنید.

سلام.فردی با من تماس گرفت کامل اسم و فامیلی منو میشناخت تقاضای خرید لیر در ترکیه کرد که باید به حسابی که داده بود واریز کنیم. چون من شناختی نداشتم گفتم معادل تومنیش را در ایران واریز حساب کنید بعد حواله شما انجام شود و ایشان واریز کردن انترنتی در چند فقره وبعد از نشستن در حساب حواله یعنی واریز به حساب لیر آن فرد را انجام دادیم .که فرداش حساب بانکی ما مسدود شده شخصی شاکی هست که از حسابش خور کردن و به حساب ما زدن. دراین میان ما چه کاری بکنیم. و تمامی مکالمات تلفنی در واتساب هست،

سلام
با یک وکیل صحبت کنید ما در جریان نیستیم

با سلام
بنده از طریق کانال تلگرام مدرک تحصیلی خرید کردم و بعد از واریزی مقداری از مبلغ حالا طرف میگه یا کل مبلغ رو واریز کن یا سفارشت رو لغو میکنم هر کاری دوست داری انجام بده. نمیدانم چکار باید بکنم؟

سلام دوست عزیز
کارتون غیرقانونی هست و دستتون هم به جایی بند نمیشه. کلا برای خرید آنلاین باید نسبت به اعتبار فروشگاه مطمئن باشید.

امروز از یک شماره ثابت تهران با من تماس گرفتند،گفتند از طرف همراه اول هستند و چون تراکنش و پرداخت قبض به موقع بوده توی جشنواره برنده اپل واچ شدم.فقط پست وقتی میاره ۳۵۰ هزینه ریجستری باید درب منزل پرداخت کنم..میدونم کلاه برداریه راه تنبهش چیه؟چطور میتونم جلوی این کاراشو بگیرم.من پرداختی نداشتم که بابتش شکایت کنم،فقط میخوام پیگیری بشه و جلوی این کلاهبرداریاشون گرفته بشه.

سلام
با ئلیس فتا تماس بگیرید شکایتتون رو مطرح کنید.

سلام وقت شما بخیر ... من ب همراه خواهرم به دنبال شغلی مثل ادمینی و... هستیم . می خواستم بدونم از کجا نسبت به صحت داشتن اطلاعاتی ک برای جذب استخدام دادن مطمئن بشیم و چه اطلاعاتی رو از اونها بخوایم / تا الان در برنامه دیوار دنبال کار بودیم ولی گفتیم تا بدست اومدن اطلاعات کافی اقدامی نکنیم ... از کجا نسبت به جعلی بودن مجوز و واریز و نکاتی که از نظر شما مورد اهمیت هست اطمینان پیدا کنیم ... لطفا راهنمایی کنید.باسپاس.

سلام
برای ادمینی میتونید برید از سایت دیدوگرام موقعیت شغلی هارو ببینید. سایت معتبری هست

سلام من اشتباهی رمز کیف پول دیجیتالم در اختیار هیه نفر قرار دادم که میشناسمش الان ارزم صفر شده اگر شکایت کنم نتیجه ای میگیرم؟

سلام دوست عزیز
خیر نتیجه ای نمیگیرید

سلام به نظرتون من از اینستا دارو بخرم ریسکیه؟ نظرات خوندم بیشتر ترسیدم...من میخوام یه دارویی بخرم که کمیابه. به نظرتون چه کار کنم؟

سلام خانم سحر
بله خرید اینترنتی از اینستاگرام ریسک خودش را دارد.

سلام و عرض ادب. من از پیج * بسته درمانی روماتیسم سفارش دادم ولی بسته ها رو نفرستادن به سرعت هم کامنت های منفی پاک میکنن. روماتیسم کلاهبرداری که سرچ زدم سایت شما رو اورد. دوستانی که سرشون کلاه رفته لطفا یک توضیحی از روند شکایت بدهید. من پیگیر شکایت هستم. یک مطلبی خوندم که تاخیر در ارسال انلاین شاپ ها بخشیده میشه. قرار بود با تیپاکس بفرستن ولی سه ماه گذشته این کلاهبرداریه! من پولم میخوام پس بگیرم نمیخوام بسته بفرستن از همان اولش هم معلوم نبود داخل این بسته ها چی هست. خواهش میکنم اگر کسی میدونه جواب بده چون ۳ میلیون واریز کردم..

سلام آقای باقری عزیز
از طریق پلیس فتا از پیج مربوطه شکایت کنید.

شخصی ب عنوان نماینده ی فروش، از ما کلاهبرداری کزدن، و مبلغ رو براشون واریز کردیم، بعد از اون پاسخگوی ما نبوده،تهدید هم کرده.
امکان مراجعه ی حضوری ندارم.
چ باید بکنم؟
فتا پیام دادم ب صورت اینترنتی، ولی گفتن حتما باید حضوری ب دفتر قضایی مراجعه کنم

سلام دوست عزیز
طبق راهنمایی فتا باید عمل کنید

سلام. مجازات جعل هویت یک شخص دیگه چیه؟ یه خانومی تشابه کامل اسمی فامیلی و کمی ظاهری با یه داروساز دارن و مشاوره دارویی میدن! حتی به دروغ کد نظام پزشکی ایشون هم دادن کلی هم کامنت فیک تو پیجش هست که به دروغ از عنوان دکتر براش استفاده کردن. چطور باید شکایت کرد؟ به سازمان بهداشت هم باید گزارش داد دیگه؟ کاری هم که انجام میدن فروش بسته هایی دارویی گیاهی برای یک شرکته که اصلا معلوم نیست مجوز داشته باشن. چند تا پیج دیگه هم میشناسم که با عناوین دروغین فعالیت دارن چطور باید گزارش بدم؟

سلام اقای نصیری
بله حتما باید هرچه سریع تر ازش شکایت کنید

سلام
از یه سایتی ( اینماد ، زرین پال ، نکست ، همرو داشت) یه اکانت پرمیمیوم تلگرام سفارش دادم نوشته بودن ۱ تا ۲۴ ساعت الان روز دومه هنوز تحویل ندادن پشتیبانی هم جواب نمیده چیکار کنم ؟

سلام دوست عزیز
چک کنید ببینید وب سایتشون معتبر هست؟ (اینماد داره؟) بعد بازهم فرصت بدید زنگ بزنید پشتیبانی یا پیام بدید
اگر چندروز گذشت و خبری نشد میتونید از طریق پلیس فتا شکایت کنید.

سلام. من از یه پیجی بسته ی داروی گیاهی سفارش دادم بسته رو نفرستادن و قرار بود بهم مشاوره ی تغذیه بدن اما بلاکم کردن وقتی با یه شماره دیگه دوباره پیام دادم تهدید کردن و گفتن بسته ارسال شده اما به دستم نرسیده ولی هر چقدر گفتم کد مرسوله رو بدن که پیگیری کنن ندادن ایا شکایت کنم اثر داره؟ من خودم بیمارم و خیلی سر این کلاهبرداری اعصابم ریخته بهم و برای بیماری خود ایمنی که دارم استرس سمه. از تعداد زیادی هم به این روش کلاهبرداری کردن خود اون شخص حرفه اش رو هم به ما دروغ گفته میشه سر این هم شکایت کرد؟ من نظرات خوندم امیدم از دست دادم که شکایت کنم و پولم برنگرده. خدا لعنت کنه تمام این این شیادانی که با روح و روان افراد ناتوان بازی میکنن. من میخوام این شخص سر عناوین دوغین هم مجازات بشه جوری ادب بشه که از این کارا دیگه نکنه.

سلام دوست عزیز
نگران نباشید و از طریق پلیس فتا شکایت کنید.

کلا سعی کنیم خرید اینترنتی به حداقل و به ندرت باشه... به ایران نیومده این اداها...

سلام
دوست عزیز این همه وب سایت و فروشگاه معتبر دارن تو اینترنت فعالیت میکنن و هیچ مشکلی ندارن

سلام خسته نباشید حدودا ۳۰ روز پیش یه نفر توی واتساپ پیامم داد که یه اکانت با ۳ ملیون دلار داخلش بود منم گول خوردم و چون بار اول سریع پول میدادن و دیدم واقعا دارن پول میدن اکانتم رو تا vip3 ارتقا دادم و حدودا ۲۵۰ ملیون از من کلاهبرداری کردند ، لطفا راهنمایی کنید که هیچ راه برگشتی نیست یا نمیشه شکایتی کرد بلکه پولم برگرده؟ من این پول رو قرض کردم که اگه پوله گیرم اومد پس بدم حالا بدبخت شدم هیچی که گیرم نیومد بلکه پول مردم رو هم نمیدونم از کجا بیارم بهشون بدم ، واقعا دیگه فکر خودکشی زده به سرم توروخدا هرکس میدونه راهش رو بهم بگه شاید فرجی شد

سلام دوست عزیز
به پلیس فتا اطلاع بدید و با کارشناسان صحبت کنید بهتر کمکتون کنن
اگر تونستید با بقیه افرادی که از این طریق ازشون کلاهبرداری شده ارتباط بگیرید و بهشون بگید که اونا هم شکایت کنن. با اینکار میتونید حکم جلب کلاهبردارهارو بگیرید.

سلام وعرض ادب خسته نباشیدسایت دراینستاباپیج بهماگفتن 5میلیون واریزکنیدوسود100درصددریافت کنیدبعدهم 20تومن گفتن بعد3ساعت باسودبرداشت بزنیدالبته به دلاررمزکیف پول وایمیل زدیم کیف پول بازشدامادیگه نه رمزکارکردنه ایمیل درواتساب با4شماره مختلف به ماپیام دادکه نوشته نیجریه وایالات متحده مامیتونیم باشکایت 650دلارمون روپس بگیریم یانه؟

سلام
میتونید به پلیس فتا شکایت کنید ولی احتمالش کم هست که پولتونو پس بگیرید.

سلام. دوستان تو اینستاگرام تعداد درمانگرای روماتیسم زیاد شده که خودشون معرفی نمیکنن جا و مکان ندارن و اینکه بسته های درمانی میلیونی میفروشن و واریزی های جعلی میسازن. مراقب باشید فامیلینمون کلی هزینه کرده ولی بسته نفرستادن و مشاوره هم ندادن. واقعا کی بساط این پیجا جمع میشه بازی کردن با جون مردم... دارو های گیاهی که میفروشن مخدره و تا مدتی درد کاهش میده و شما وابسته میشین این چرخه ادامه دار میشه و محصول بیشتری خریداری میکنید.

سلام خدمت شما
ممنون از شما که در جهت آگاه سازی بقیه افراد نظر خودتون رو ثبت کردید :)

از یک فروشگاه لوازم خانگیخرید کردم ولی نه جنس رو برام فرستاد و نه پولم رو عودت زد .باید چکار کنم

سلام دوست عزیز
اگر سایت اینماد داره از طریق اینماد شکایت کنید اگر نه از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

توی خرید ها باید چک کنیم سایت ها و موسساتی که ادعای انجام همه کار دارند را در نظر نگیریم. این افرادی که ادعای همه کاره بودن دارند کسب و کارهای دیگر را هم خراب می کنند.

من از دوستان میخوام مراقب کلاه برداری های طراحی وبسایت با قیمت های بسیار کم باشن
منظور از قیمت های بسیار کم قیمت های پنجاه هزار تومان به پایین است

سلام
بله دقیقا، باید حواس دوستان باشه. ممنون بابت اطلاعتون

خیلی خوب بود ممنونم

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
02191003383 داخلی 2